pz89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 14
- Like
- 22
- Πόντοι
- 376
Η Ελένη Παπαδάκη σφάχτηκε ως πορνίδιο των ναζί.Η Ελένη Παπαδάκη προφανώς ήταν μάχιμος των ταγμάτων ασφαλείας λοιπόν και σφάχτηκε.
Η Ελένη Παπαδάκη σφάχτηκε ως πορνίδιο των ναζί.Η Ελένη Παπαδάκη προφανώς ήταν μάχιμος των ταγμάτων ασφαλείας λοιπόν και σφάχτηκε.
ε τα θελει ο κωλος σου και σενα
που πιανεις συζητηση με το λακη...
μα με το λακη ρε μλκ?
με το ΛΑΚΗ?
α εσενα σε επιασε στερητικο συνδρομο παλι και ονειρευεσαι τετοια.μαλλον θελεις παλι τα βολτακια σου.και δεν εχουν αρχισει οι ζεστες ακομα...τελικα παπια εσυ δεν γινεσαι καλα ουτε με ολα τα βολτ της καρεκλας του σινγκ σινγκ.με δικομματισμό κάτω από 40 και αριστερά στα 35 είναι μια καλή αρχή...
πιστεύω ότι θα καταλάβει κι η αλέκα...
αρκεί να ναι ο συριζα μπροστά.
Αν υπονοεις οτι οι κομμουνιστες δεν ξεκοιλιαζαν εγκυες, ελα μια βολτα απο την Πελοποννησο να ρωτησεις συγγενεις νεκρων.Για την ακρίβεια αυτά τα έκανε ο Χάνιμπαλ Λέκτερ στις ταινίες....ούτε οι χίτες-ασφαλίτες,ούτε οι κομμουνιστές...
Και άντε να μάθεις για την κοκκινιά επιτέλους....
Για την αλέκα υπάρχουν 10 κόμματα και 2 πολιτικές πάπιε....δλδ είτε ψηφίσεις ΣΥΡΙΖΑ είτε ΧΑ για την αλέκα είσαι αντικομμουνιστής...τέλος...
τυπε προσεχε τι γραφεις γιατι θα εκτεθειςκανένας ''αθώος'' δεν σφάχτηκε.
Μάλιστα,δηλαδή κάναν ντου οι κομμουνιστές στα χωριά με την σειρά κ σφάζαν όποιον έβρισκαν...Αβερτα. Και τον παππού μου τον πηραν στα Δεκεμβριανά για εκτελεση, μονο και μονο επειδη δεν ηταν ΚΚΕς.Ενας ανθρωπακος 40 ετων με ενα μαγαζι ηταν. Ούτε ταγματασφαλιτης, ούτε φασιστας, ούτε τιποτα.
Ευτυχως ειχε δυο λιρες στην καλτσα, και δωροδοκησε εναν κατσαπλια και τον αφησε να μεινει πισω πισω στην σειρά και να την κοπανησει.
Μην λες πραγματα που δεν ξερεις.
Μην με αναγκασεις να ποσταρω φωτογραφιες δολοφονημενων παιδιων πεντε και εξι ετων.
Η Ελενη Παπαδακη δολοφονηθηκε αγρίως και αδικως, επειδη την ρουφιανεψαν καποιοι συναδελφοι της, που ευχομαι η ψυχη τους να τυρρανιεται αιωνιως.Η Ελένη Παπαδάκη σφάχτηκε ως πορνίδιο των ναζί.
Αβερτα. Και τον παππού μου τον πηραν στα Δεκεμβριανά για εκτελεση, μονο και μονο επειδη δεν ηταν ΚΚΕς.Ενας ανθρωπακος 40 ετων με ενα μαγαζι ηταν. Ούτε ταγματασφαλιτης, ούτε φασιστας, ούτε τιποτα.
Ευτυχως ειχε δυο λιρες στην καλτσα, και δωροδοκησε εναν κατσαπλια και τον αφησε να μεινει πισω πισω στην σειρά και να την κοπανησει.
Ο μονος που βλεπω να εχει προβλημα με τη διαλεκτικη των πραγματων, ειναι το ΚΚΕ.ας είναι τα νούμερα που σου είπα, και θα δούμε τι θα γίνει...
οι αστοί έχετε ένα θεματάκι να δείτε τη διαλεκτική των πραγμάτων.
Δε με λες, υπάρχει περίπτωση οι συγγενείς των νεκρών να πουν: ''ο τάδε νεκρός μου ήταν φασιστοειδές κ καλά του κανάνε'';;;Αν υπονοεις οτι οι κομμουνιστες δεν ξεκοιλιαζαν εγκυες, ελα μια βολτα απο την Πελοποννησο να ρωτησεις συγγενεις νεκρων.
Αλλά δεν θα εχεις αυτο το υφακι, γιατι δεν νομιζω να ειναι πολυ ευγενικοι με τις σαχλαμαριτσες αυτες.
Φασιστοειδη κατι 20χρονες εγκυες?Δε με λες υπάρχει περίπτωση οι συγγενείς των νεκρών να πουν: ''ο τάδε νεκρός μου υπήρχε φασιστοειδές κ καλά του κανάνε'';;;
Αντικειμενικά τώρα....μην κοροϊδεύομαστε.
Εγώ είπα γιατί δολοφονήκε....τώρα αν είχαν δίκιο ή άδικο οι εκτελεστές της δεν έχει σημασία πλέον....Η Ελενη Παπαδακη δολοφονηθηκε αγρίως και αδικως, επειδη την ρουφιανεψαν καποιοι συναδελφοι της, που ευχομαι η ψυχη τους να τυρρανιεται αιωνιως.
Η Ελενη Παπαδακη εσωσε πολυ κοσμο οργανωνοντας συσσιτια και σωζοντας ανθρωπους απο εκτελεση.
Τιμη και δοξα.
α εσενα σε επιασε στερητικο συνδρομο παλι και ονειρευεσαι τετοια.μαλλον θελεις παλι τα βολτακια σου.και δεν εχουν αρχισει οι ζεστες ακομα...τελικα παπια εσυ δεν γινεσαι καλα ουτε με ολα τα βολτ της καρεκλας του σινγκ σινγκ.
Εεε ο πατέρας προφανώς οπότε πήρε η μπάλα κ τις κορές,αν κ για ανήλικα θύματα,γυναίκες κ παιδιά μόνο εσείς της δεξιάς έχετε ακούσει κ ξέρετε...Φασιστοειδη κατι 20χρονες εγκυες?
Καλο.
Ετσι ειναι αν ετσι νομιζετε.
μην φυγεις.κατσε γιατι ειναι αρκανς τεμιαχιστης παπατρολης κ.α. ειναι ολοι εδω.σημερα ισως φανεις χρησιμος για πρωτη φορα στο σαιτ.εχει να πεσει πολυ γελιο.τι δίνουν τα γκάλοπ βλέπεις???
εγώ ευχήθηκα να είναι λίγο βελτιωμένα...
Ξερεις, οταν υπαρχουν 150.000 νεκροι απο το κομμουνιστικο λεπιδι, δεν ειναι ευκολο να παραχαραχτεί η Ιστορια...Εεε ο πατέρας προφανώς πήρε η μπάλα κ τις κορές,αν κ για ανήλικα θύματα,γυναίκες κ παιδιά μόνο εσείς της δεξιάς έχετε ακούσει κ ξέρετε...
Δε με λες, υπάρχει περίπτωση οι συγγενείς των νεκρών να πουν: ''ο τάδε νεκρός μου ήταν φασιστοειδές κ καλά του κανάνε'';;;
Αντικειμενικά τώρα....μην κοροϊδεύομαστε.
Ως προς τι?τι δίνουν τα γκάλοπ βλέπεις???
εγώ ευχήθηκα να είναι λίγο βελτιωμένα...
Σφάχτηκε κόσμος ναι,αλλά όχι δεν έγινε ακριβώς έτσι όπως τα λέτε εσείς της δεξιάς.Ξερεις, οταν υπαρχουν 150.000 νεκροι απο το κομμουνιστικο λεπιδι, δεν ειναι ευκολο να παραχαραχτεί η Ιστορια...
Βλεπεις δεν εγινε πριν 1000 χρονια.
Υπαρχουν ακομη συγγενεις νεκρων που ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ. Ειναι πολλοι βλεπεις.
Υπαρχουν συγχωριανοι, υπαρχουν ανθρωποι που μεγαλωσαν ορφανοι, υπαρχουν ανθρωποι που βασανιστηκαν για δεκαετιες εξαιτιας των δολοφονων.
Και ό,τι κι αν λεμε, αυτα δεν ξεχνιωνται. Τι να κανουμε. Ετσι εγινε. Οσο κι αν δεν μας αρεσει.