Palios pounai alios
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
για να λεμε κ του στραβου το δικιο
να ηταν κ ο μοναδικος εδω μεσα που ολη του η ζωη ειναι το bourdela.tv καλα θα ηταν...Τι να πουμε για καποιους αλλους
παλιε που εισαι αλλιως σε καποια σου ποστς εχεις καποια points καποιες φορες συμφωνω μαζι σου αλλα με το να βλεπεις παντου φαντασματα κ συνομοσιες εναντιων σου χανεις καθε ιχνος σοβαροτητας κ ο αλλος γελαει μαζι σου.
Δηλαδη ποσο αρρωστο μυαλο πρεπει να εχει καποιος για να κατηγορει ολους οσους διαφωνουν μαζι του σενα φορουμ οτι ειναι κλωνοι κ εχουν κανει κλικα εναντιον του.Αν ειναι δυνατον τι αλλο θα διαβασουμε εδω περα...
Άστο ρε Johny.... σ' έχει φάει η αθωότητα εσένα (κατά 99% κλώνε, με τόσες λίγες δημοσιεύσεις και τέτοια "γλωσσούλα"....)
Γιατί ρε "Τζονάκι" που πας να με βγάλεις ("καλοπροαίρετα" εννοείται ) και με άρρωστο μυαλό και μου βάζεις λόγια στο στόμα μου προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτούς που εκφράζουν αντίθετες απόψεις αλλά με όσους (σαν την αφεντιά σου) μπαίνουν εδώ μέσα με αποκλειστικό σκοπό να με "χτυπήσουν" σε προσωπικό επίπεδο.
Δεν θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβει κάποιος ότι αυτοί που αδιαφορούν παντελώς για τη συζήτηση και επιδιώκουν αποκλειστικά να με "χτυπήσουν", να με προσβάλλουν, να με βγάλουν γραφικό κ.λ.π. είναι:
1)οι διάφοροι τσατσο-κλικαδόροι ( + κλώνοι αυτών) εδώ μέσα που θίγονται άμεσα από αυτά που γράφω.
2) Διάφοροι γλύφτες wannabe κλικαδόροι, που σου λένε "άμα του επιτεθούμε του Παλιού και γλύψουμε την κεντρική τσατσο-κλικαδούρα μπορεί αύριο - μεθαύριο να γλείψουμε και κάνα από τα μουνάκια της κλικαδούρας εδώ μέσα (με αυτό το πλευρό να κοιμάστε....)
3) Οι γνωστοί πιτσιρίκοι - ή άντρες που φοράνε φουστάνια - που όπου δουν "μπουγιο-ξύλο" (πολλούς να χτυπάνε ένα) τρέχουν κι αυτοί να ρίξουν μία στον ανυπεράσπιστο για να νοιώσουν άντρες.