You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η καύλα της αναμονής..
- Μέλος που άνοιξε το νήμα AssFiller
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 61
- Εμφανίσεις 5K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Ωραίο πράγμα να σου βγάζει ελαφρώς τον αδόξαστο η γκόμενα πριν τη γαμήσεις......Να ξέρει οτι στο τέλος θα γαμηθεί...Αλλα να το πάει το γραμμα του ''παίζω'' πριν γαμηθώ..
ωραιο θεμα και ειδικα για τις γυναικες για να μαθουμε τπτ....
ποσο καιρο αντεχετε να σιγιψηνεστε ετσι πριν καειτε εντελως;;; εβδομαδα; μηνα; και τελικα σας αφηνει καλυτερη εντυπωση μια γυναικα οταν σας κανει να περιμενετε;
πολλα ρωτας εσυ...ωραιο θεμα και ειδικα για τις γυναικες για να μαθουμε τπτ....
ποσο καιρο αντεχετε να σιγιψηνεστε ετσι πριν καειτε εντελως;;; εβδομαδα; μηνα; και τελικα σας αφηνει καλυτερη εντυπωση μια γυναικα οταν σας κανει να περιμενετε;
αναλογα τη κοπελα ειναι...εχει τυχει πιο μικρος και περιμενα και μηνες εχει τυχει και ξενερωσα και σουταρα...συνηθως πια μιλαμε για μερες δυο τρια ραντεβου το πολυ...δεν ειμαστε και παιδια...απαντα ντε
Θυμάμαι μια παλιά γκόμενα..που ήταν μετρ..Αρχιζε στην κουζίνα..Μαγειρική απλά φορώντας t shirt λίγο κάτω από τα κωλομέρια ....κατά λάθος πεσίματα με τα βυζιά στη μούρη.. μπάνιο με ανοιχτή την κωλοπορτα και χωρίς κουρτίνα.. ενυδατικες στα ποδιά μετά το μπάνιο με σχεδον χορευτικό στυλ και μπανιστήρι και μετα βουρ στο πατσα..
Παραλίγο εγκεφαλικό...αλλά ωραία..
Παραλίγο εγκεφαλικό...αλλά ωραία..
αναλογα τη κοπελα ειναι...εχει τυχει πιο μικρος και περιμενα και μηνες εχει τυχει και ξενερωσα και σουταρα...συνηθως πια μιλαμε για μερες δυο τρια ραντεβου το πολυ...δεν ειμαστε και παιδια...
ωραια ας το παμε με ηλικιες. στα 20 και στα 35 και στα 45 ποσο αντεχει να περιμενει καποιος μια γκομενα που την γουσταρει τρελα και μια γκομενα που την γουσταρει στο ετσι κι ετσι..... και δεν ειπες αν αυτο τελικα σου αφηνει καλυτερη εντυπωση για την γκομενα
εσυ τι κανεις δεν μας ειπες?ορμας?παιρνεις πρωτοβουλια?αν καποα σε ενδιαφερει περιμενεις .αν καποια ξερεις οτι ειναι ευκολη και σε ψηνει τον πουλο...και φυσικα ειναι και τι θες εσυ και πως τη βλεπεις...τη βλεπεις σοβαρα?πας για πιο χαλαρα και οτι κατσει?δεν ειναι κατι στανταρντ αυτο...για πες εσυ.....ωραια ας το παμε με ηλικιες. στα 20 και στα 35 και στα 45 ποσο αντεχει να περιμενει καποιος μια γκομενα που την γουσταρει τρελα και μια γκομενα που την γουσταρει στο ετσι κι ετσι..... και δεν ειπες αν αυτο τελικα σου αφηνει καλυτερη εντυπωση για την γκομενα
εσυ τι κανεις δεν μας ειπες?ορμας?παιρνεις πρωτοβουλια?αν καποα σε ενδιαφερει περιμενεις .αν καποια ξερεις οτι ειναι ευκολη και σε ψηνει τον πουλο...και φυσικα ειναι και τι θες εσυ και πως τη βλεπεις...τη βλεπεις σοβαρα?πας για πιο χαλαρα και οτι κατσει?δεν ειναι κατι στανταρντ αυτο...για πες εσυ.....
τι να σου πω. εγω αμα τον γουσταρω τρελα τον αλλον δεν κρατιεμαι αμα τον γουσταρω ετσι κι ετσι μπορω και παιζω
λογικο...τι να σου πω. εγω αμα τον γουσταρω τρελα τον αλλον δεν κρατιεμαι αμα τον γουσταρω ετσι κι ετσι μπορω και παιζω
G.G.XXX
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.202
- Πόντοι
- 216
Εμένα δεν μ'αρέσει η αναμονή πουθενά (ΙΚΑ Τράπεζες Εφορίες κλπ.) πόσο μάλλον στο μουνί,
αν γουστάρει η γκόμενα........ δυό - τρία ποτά αναμονή και πολλά είναι.......... αλλιώς
"τα κουβαδάκια μου" και σ'άλλη παραλία...........!!!!!!!!!!!
Όσο για την αναμονή που αναφέρει ο Ass σε παραπάνω post, είναι άλλο πράμα,
είναι η αναμονή της καύλας και όχι η καύλα της αναμονής .......!!!!!!!
αν γουστάρει η γκόμενα........ δυό - τρία ποτά αναμονή και πολλά είναι.......... αλλιώς
"τα κουβαδάκια μου" και σ'άλλη παραλία...........!!!!!!!!!!!
Όσο για την αναμονή που αναφέρει ο Ass σε παραπάνω post, είναι άλλο πράμα,
είναι η αναμονή της καύλας και όχι η καύλα της αναμονής .......!!!!!!!
pepe_le_pew
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
εσυ τι κανεις δεν μας ειπες?ορμας?παιρνεις πρωτοβουλια?αν καποα σε ενδιαφερει περιμενεις .αν καποια ξερεις οτι ειναι ευκολη και σε ψηνει τον πουλο...και φυσικα ειναι και τι θες εσυ και πως τη βλεπεις...τη βλεπεις σοβαρα?πας για πιο χαλαρα και οτι κατσει?δεν ειναι κατι στανταρντ αυτο...για πες εσυ.....
καταρχην η eva ειναι γυναικα(ελπίζουμε) "με προσοντα" (φανταζόμαστε αν το bb σημαινει big boobs εκτος αν τα b εινα γαλλικα και σημαινουν bebe αρα εινα μικρη-μην πεις ασε τον καθεναν να ονειρευεται οτι θελει)
Στο θεμα: ο δημιουργος του thread εννοει την αναμονη ελαχιστα λεπτα πριν πηδηξεις και οχι το ποσα "ραντεβου" περιμενεις να πηδηξεις!!!!
Στο θεωρητικο κομματι "ποτε ειναι σωστο" υπαρχουν ανθρωποι που τα ειχαν πεντε χρονια και ειχαν πηδηχθει το πρωτο βραδυ γνωριμίας. Κατα την ταπεινη μου αποψη αν θα "δεσμευθεις" με καποιον ανθρωπο δεν εχει να κανει με τιποτα αλλο παρα με το σε τι φαση εισαι ΕΣΥ!!! για αυτο και πολλοι ανθρώποι αποριπτουν οκ ατομα και κολλανε με κατι ακυρυς/ακυρες.
παντως και η πολυ αργοπορια στο "μοιραιο" δημιουργει αμφιβολίες και μαλιστα σε νεαρότερες ηλικιες οπου ο χωρος ειναι δυσευρετος, χαμενες ευκαιριες!! (τωρα μωρη που εισαι "ετοιμη" εσυ γυρισε η μανα μου που ειχα σκεφθει παλαιότερα)
αν το χεις ψαξει λιγο θα ξερες οτι οτι το bb δεν ειναι αυτο που λες γιατι απ οτι λεει η ιδια δεν ειναι αυτο...τωρα για αναμονη τα ειπαμε και αυτο που εννουσε και αυτο που ειπε η ευακαταρχην η eva ειναι γυναικα(ελπίζουμε) "με προσοντα" (φανταζόμαστε αν το bb σημαινει big boobs εκτος αν τα b εινα γαλλικα και σημαινουν bebe αρα εινα μικρη-μην πεις ασε τον καθεναν να ονειρευεται οτι θελει)
Στο θεμα: ο δημιουργος του thread εννοει την αναμονη ελαχιστα λεπτα πριν πηδηξεις και οχι το ποσα "ραντεβου" περιμενεις να πηδηξεις!!!!
Στο θεωρητικο κομματι "ποτε ειναι σωστο" υπαρχουν ανθρωποι που τα ειχαν πεντε χρονια και ειχαν πηδηχθει το πρωτο βραδυ γνωριμίας. Κατα την ταπεινη μου αποψη αν θα "δεσμευθεις" με καποιον ανθρωπο δεν εχει να κανει με τιποτα αλλο παρα με το σε τι φαση εισαι ΕΣΥ!!! για αυτο και πολλοι ανθρώποι αποριπτουν οκ ατομα και κολλανε με κατι ακυρυς/ακυρες.
παντως και η πολυ αργοπορια στο "μοιραιο" δημιουργει αμφιβολίες και μαλιστα σε νεαρότερες ηλικιες οπου ο χωρος ειναι δυσευρετος, χαμενες ευκαιριες!! (τωρα μωρη που εισαι "ετοιμη" εσυ γυρισε η μανα μου που ειχα σκεφθει παλαιότερα)
Επισκέπτης
Κανένα γαμήσι χωρίς να έχει παιχνίδι και αναμονή δεν πετυχαίνει για τα δικά μου γούστα.
Όπως είπε και ο φίλος μου ο αςς, αν δεν μαγειρέψεις με ένα τι σερτ, αν δεν παίξεις ... δεν φτιάχνεται το σκηνικούλι σωστά.
Τα γαμήσια τύπου τρία ποτά και βουρ ... είναι ξενέρα σκέτη.
Για αυτό πάντα προτιμούσα άντρες που ξέρουν τι σημαίνει αναμονή και παιχνίδι.
Αν δεν ξέρουν, στο καλό και να μας γράφετε.
Έγκυρες δε πηγες αναφέρουν..ότι α κάποιος άντρας είναι στο στυλάκι δεν ξέρω να παίζω γαμάει και οικτρά.
Είναι οι γνωστές καθυστερήσεις του αγώνα.
το προσυπογράφω, τονίζοντας ότι δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν θέλει η γυναίκα.
Α έτσι ξεχωρίζω και όσους θέλουν απλά μια τρύπα ή εμένα. (για σεξ μιλώντας πάντα)
Όπως είπε και ο φίλος μου ο αςς, αν δεν μαγειρέψεις με ένα τι σερτ, αν δεν παίξεις ... δεν φτιάχνεται το σκηνικούλι σωστά.
Έγκυρες δε πηγες αναφέρουν..ότι α κάποιος άντρας είναι στο στυλάκι δεν ξέρω να παίζω γαμάει και οικτρά.
το προσυπογράφω, τονίζοντας ότι δεν μιλάω για τις περιπτώσεις που δεν θέλει η γυναίκα.
Α έτσι ξεχωρίζω και όσους θέλουν απλά μια τρύπα ή εμένα. (για σεξ μιλώντας πάντα)
ετσι ειναι ακριβως..Κανένα γαμήσι χωρίς να έχει παιχνίδι και αναμονή δεν πετυχαίνει για τα δικά μου γούστα.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 115
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 274
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις