Νέα

Η καλυτερη πιπα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Akiso12
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 42
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το καλυτερο στοματικο το κανουν οι

• 20αρες η μικροτερες

Ψήφοι: 3 2,9%
  • 20αρες η μεγαλυτερες

Ψήφοι: 11 10,5%
  • 30αρες

Ψήφοι: 24 22,9%
  • 40αρες

Ψήφοι: 49 46,7%
  • 50αρες

Ψήφοι: 18 17,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    105

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
Ποια ηταν η καλυτερη πιπα που σας εχουν κανει; Παιζει ρολο η ηλικια και το προσωπο της γυναικας η μετραει η τεχνικη μονο; Μιλαμε και για κοπελες του επαγγελματος αλλα και για κοινες θνητες.

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Ποια ηταν η καλυτερη πιπα που σας εχουν κανει; Παιζει ρολο η ηλικια και το προσωπο της γυναικας η μετραει η τεχνικη μονο; Μιλαμε και για κοπελες του επαγγελματος αλλα και για κοινες θνητες.

τρανς ,κρος κλπ παιζουν ή οχι?

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.154
Πόντοι
456
Όλα παίζουν ρόλο, αλλά σε ισσοροπία. Γιατί, ακόμα κι αν έχεις την καλύτερη πιπινοκαυλόφατσα να τον παίρνει στο στόμα, αλλά είναι αγγούρι στην τεχνική, δεν το απολαμβάνεις.
Προσωπικά, την καλύτερη πίπα μου την έχει πάρει milf, όταν ήμουν ακόμα στο Ναυτικό. Είχαμε βγάλει το προηγούμενο βράδυ σε ολονυχτία, έπρεπε να φύγω να πάω στο ΣΔΑΜ την επόμενη, και εκεί που είχαμε πιει καφεδάκι χαλαρά, είχα ντυθεί, είχα ετοιμαστεί, και σηκώθηκα να πάω στην πόρτα, στάθηκε μπροστά μου, γονάτισε, μου ξεκούμπωσε το τζίν και άρχισαν τα όργανα...

nuber1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2014
Κριτικές
14
Like
1.023
Πόντοι
386
Ήμαρτον κάθε πρωί  ανοίγει  και ένα καινούργιο νήμα με ότι του καβλωση του κάθε ενός!!

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.318
Πόντοι
20.686
Κάποτε, ειχα ένα κοντό καυλοραπανο, καλό προσωπο και σηματάκι, γύρω στα τριαντα,με μάστερ στη πιπα. Ζούσε να σε ττσιμπουκωνει. Τρομερό γλυψιμο στον πουτσο και τα αρχιδια. Η γλώσσα του σπατουλα. Ήθελε να σε κάνει να την παίξεις στο σπέρμα. Δεν ήθελα να τη γαμαω αλλά να της τον δίνω στο στομα. Στο σπίτι, στο αυτοκίνητο, στις τουαλέτες, σε πάρκινγκ, στη θάλασσα παντού. Μπορούσε να με κανει να χυσω σε χρόνο dt.  Μια φορά θυμάμαι σε ασανσέρ πολυκατοικίας κατέβασε την ασφάλεια, τον πηρε στο στομα και σε δυο λεπτα την πλημμύρισα στο σπέρμα. Φοβερό τσιμπουκι. Το θυμήθηκα και καυλωσα.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.911
Πόντοι
3.715
στα 20 και λίγο πριν έως ελάχιστα μετά που ακόμη η διάθεση για μάθηση είναι πολύ ζωντανή και καταπίνουν, πνίγονται, επιμένουν μέχρι να πάρουν το άριστα.

οι πιο μεγάλες δεν έχουν την ίδια απόδοση, κάνουν κάτι από εδώ από εκεί, αλλά λείπει η ανάγκη της επιβεβαίωσης/ επαλήθευσης ότι είναι γυναίκες ικανές να ευχαριστήσουν τον άντρα λόγω του ότι το έχουν ήδη κάνει και δε χρειάζεται να το αποδείξουν.

τουλάχιστον όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου και μόνο άποψη.

OP
OP
A

Akiso12

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2018
Like
12
Πόντοι
0
στα 20 και λίγο πριν έως ελάχιστα μετά που ακόμη η διάθεση για μάθηση είναι πολύ ζωντανή και καταπίνουν, πνίγονται, επιμένουν μέχρι να πάρουν το άριστα.

οι πιο μεγάλες δεν έχουν την ίδια απόδοση, κάνουν κάτι από εδώ από εκεί, αλλά λείπει η ανάγκη της επιβεβαίωσης/ επαλήθευσης ότι είναι γυναίκες ικανές να ευχαριστήσουν τον άντρα λόγω του ότι το έχουν ήδη κάνει και δε χρειάζεται να το αποδείξουν.

τουλάχιστον όλα τα παραπάνω είναι προσωπική μου και μόνο άποψη.

Αναλογως που θα πεσεις. Υπαρχουν πιτσιρικιες με ορεξη, υπαρχουν και πιτσιρικες φουλ στα ταμπου και στα διληματα. Για καποιο λογο μονο που βλεπουν το οργανο του αντρα κανουν σαν να αηδιαζουν.

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.911
Πόντοι
3.715
Αναλογως που θα πεσεις. Υπαρχουν πιτσιρικιες με ορεξη, υπαρχουν και πιτσιρικες φουλ στα ταμπου και στα διληματα. Για καποιο λογο μονο που βλεπουν το οργανο του αντρα κανουν σαν να αηδιαζουν.

μιλάω εκ πείρας με συμβατικές καθημερινές κοπέλες ως παραδείγματα. Στις 20 κοπέλες που είχα μέχρι τώρα η μία μόνο που ήταν κι 26, και πολύ εμφανίσιμη επίσης, δεν είχε δοκιμάσει ποτέ να κάνει πίπα γιατί ''σιχαινόταν'', μέχρι που το δοκίμασε και τα ήπιε κι όλα. Σπάνιο; σίγουρα...αλλά υπαρκτό.
Κι αυτό που λες ισχύει, όπως ισχύει κι ότι πολλοί άντρες σιχαίνονται να γλύφουν το μουνί.

michello

Σεβαστός
Εγγρ.
19 Απρ 2014
Like
6.774
Πόντοι
1.041
Πολωνέζα εξωσυζυγική σχέση
Πιπα για master
Οταν δε με κοιτάει με τα υπέροχα γαλάζια ματια της......χυνω!!!!

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.911
Πόντοι
3.715
και η ηλικία δεν έχει τόσο σχέση όσο το θέμα της έκκρισης ορμονών, οι οποίες σε συνδυασμό με διάφορες άλλες παραμέτρους δημιουργούν τις συνθήκες για να δώσει και να λάβει κανείς απολαύσεις.
Μια γυναίκα στα 45 της δεν έχει τις ίδιες ορμόνες με μια 22χρονη, πως να το κάνουμε...

akorestos13

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2019
Κριτικές
2
Like
104
Πόντοι
0
γκομενίτσα 22. τρομερή πίπα - δεν άφηνε σταγόνα.
με χαρά και χαμόγελο...

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
εμενα παντος την καλητερη πιπα μου την εκανε μια 19 χρονη

γενικα ομως καλεσ πιπες κανουν 25 με 30

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.911
Πόντοι
3.715
εμενα παντος την καλητερη πιπα μου την εκανε μια 19 χρονη

γενικα ομως καλεσ πιπες κανουν 25 με 30

το γουστάρουν γιατί τους δίνει έλεγχο στην ηδονή που μπορούν να προσφέρουν στο αρσενικό, κάπως έτσι και με το καβάλημα ''ιππαστί''

nicale

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
2
Like
387
Πόντοι
26
το γουστάρουν γιατί τους δίνει έλεγχο στην ηδονή που μπορούν να προσφέρουν στο αρσενικό, κάπως έτσι και με το καβάλημα ''ιππαστί''

αρα εχεις πειρα και εσυ απο μικρες

΄)

melxiori

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2018
Like
36
Πόντοι
0
Οι σχέσεις μου ήταν ή του ύψους ή του βάθους. Είτε παθιασμένες που σε τρελαιναν, οποιαδήποτε ώρα και μέρος και δεν άφηναν σταγόνα είτε διεκπεραιωτικες όσο δεν πάει.
Ξεχωρίζω 2, η μια 19 χρόνη κι εγώ τότε στα 27-28 και πρόσφατη εξωσυζυγική σχέση στα 30+ (εγώ ειμαι 44) που με έχει λιώσει στην κυριολεξία

underwater111

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
81
Πόντοι
1
Η ηλικία θεωρώ ότι δεν έχει σχέση.... είναι θέμα ταλέντου, φάσης και  χημείας!!

Στην ηλικία των 20 είχα μια γκόμενα που ακόμα δεν μπορώ να ξεχάσω την βελούδινη υφή, το deepthroat και το swallow που έκανε.....

Η καλύτερη όμως ήταν μια σχετικά πρόσφατη.  1ο Reunion μετά από 20 χρονία με συμμαθητές λυκείου.  Μετά από άπειρα ποτά, καταλήγω με μια στο αυτοκίνητο για να την γυρίσω σπίτι (παντρεμένη....).  Μικρά αγγίσματα στη διαδρομή, προτείνω μια τελευταία μπύρα στο αυτοκίνητο.  "ΟΚ" μου λέει "αλλά μέχρι εκεί...."
Τα αγγίγματα έγιναν λιγο πιο έντονα ώσπου μέσα στο πιώμα μου, ξεκουμπώνω παντελονι λέγοντας "κάνε ότι θες.." και πριν προλάβω να τον πιάσω στα χέρια σκύβει και κάνει την καλύτερα πίπα ever...... χαστούκια, μαλιοτραβήγματα, βρισίδια.... κόλαση.... ξανασηκώθηκε μετά το 2ο χύσιμο, όλα μεσα!  Τον εβγαλε από το στόμα μόνο για να πει "χτύπα με"....  Τιπότα το εντυπιωσιακό σαν γκόμενα αλλά η καύλα της φασης ήταν η μέγιστη.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Πίπες από μέτριες έως επικές. Να νομίζεις ότι θα ξεκολλήσουν τ'αρχιδια και θα σφηνωσουν στο λαρύγγι της κυρίας στο χύσιμο. Και δεν είναι θέμα ηλικίας αλλά γυναίκας, που της αρέσει αυτό το παιχνίδι στο σεξ. Ειδικά όσες ξέρουν να κάνουν πίπα με προστατικό μασάζ είναι μακράν οι καλύτερες τεχνιτρες. Παρόλα αυτά θεωρώ την πίπα ότι πιο βαρετό στο σεξ. Θα μπορούσα να διαβάσω τα άπαντα του Παπαδιαμάντη όσο η κυρία περνάει το χρόνο της εκεί χαμηλά. Πως ρωτούσε το παλληκάρι "πόσο αντέχετε στο σεξ;". Με πίπα όλο το βράδυ.

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.288
Πόντοι
1.046
Πριν χρόνια, ενώ επέστρεφα από Μήλο, μου στέλνει μήνυμα η πρώην ότι θέλει επανασύνδεση. Τα είχαμε για περίπου ένα χρόνο και ενώ στο σεξ ήταν πολύ καλή, δεν έκανε πίπες, ή πιο σωστά, έκανε κάτι πίπες σα να σε γρατσουνούσαν με γυαλόχαρτο.

Ε λοιπόν, της λέω πως θα μείνω μερικές μέρες Αθήνα, σε σπίτι φίλου και αυτή πήρε το πρώτο λεωφορείο και ήρθε. Με το που μπαίνει στο σπίτι, γδύνεται, με ξεντύνει, με πετάει στο κρεβάτι και μου παίρνει μια πίπα τέτοια που έφτασα σε οργασμό έχοντας σπασμούς σε όλο το σώμα. Σπαρταρούσα όταν έχυνα και έχυνα για πάνω από ένα λεπτό (ή έτσι μου φάνηκε).

Εντάξει, προφανώς είχε πολλή εμπειρία και όλη την πρώτη χρονιά της σχεσης μου έκανε την άβγαλτη. Προβληματίστηκα πολύ σχετικά με το τι να κάνω με τη λεγάμενη, αλλά οι φανταστικές πίπες συνεχίστηκαν και έτσι αποφάσισα πως δε γίνεται να κυκλοφορώ στη Λάρισα και ο επόμενός της γκόμενος να ξέρει ότι σούταρα γυναίκα που κάνει τέτοιες πίπες. Οπότε, αποφάσισα να την κρατήσω και να την παντρευτώ.

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Πριν χρόνια, ενώ επέστρεφα από Μήλο, μου στέλνει μήνυμα η πρώην ότι θέλει επανασύνδεση. Τα είχαμε για περίπου ένα χρόνο και ενώ στο σεξ ήταν πολύ καλή, δεν έκανε πίπες, ή πιο σωστά, έκανε κάτι πίπες σα να σε γρατσουνούσαν με γυαλόχαρτο.

Ε λοιπόν, της λέω πως θα μείνω μερικές μέρες Αθήνα, σε σπίτι φίλου και αυτή πήρε το πρώτο λεωφορείο και ήρθε. Με το που μπαίνει στο σπίτι, γδύνεται, με ξεντύνει, με πετάει στο κρεβάτι και μου παίρνει μια πίπα τέτοια που έφτασα σε οργασμό έχοντας σπασμούς σε όλο το σώμα. Σπαρταρούσα όταν έχυνα και έχυνα για πάνω από ένα λεπτό (ή έτσι μου φάνηκε).

Εντάξει, προφανώς είχε πολλή εμπειρία και όλη την πρώτη χρονιά της σχεσης μου έκανε την άβγαλτη. Προβληματίστηκα πολύ σχετικά με το τι να κάνω με τη λεγάμενη, αλλά οι φανταστικές πίπες συνεχίστηκαν και έτσι αποφάσισα πως δε γίνεται να κυκλοφορώ στη Λάρισα και ο επόμενός της γκόμενος να ξέρει ότι σούταρα γυναίκα που κάνει τέτοιες πίπες. Οπότε, αποφάσισα να την κρατήσω και να την παντρευτώ.

μαν σου περασε απο το μυαλο οτι ισως προπονήθηκε οσο εισασταν χωρια...?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom