Νέα

Η γνώμη των αντρών του σάιτ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα x
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 109
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Χρειάζομαι την βοήθεια σας άντρες του σάιτ.προτού αρχίσουν να με λιθοβολούν οι σκληροπυρηνικοί άντρακλες κ ..αμιάδες,που θα θεωρήσουν ότι χαλάω την θεματολογία,ή ότι δεν έχω θέση εδώ.ή ότι είμαι κατίνα κ η θέση μου ειναι στο κοσμοπολιταν, ή ότι ακόμα και να μην εκδίδομαι είμαι πουτάνα,όπωσ και να έχει το πράγμα,αφού είμαι γυναίκα,θα ήθελα να τουσ παρακαλέσω να μην ασχοληθούν καθόλου με αυτό το thread.ο μόνοσ λόγοσ ύπαρξης αυτού του τthread είναι ότι θέλω την συμβουλή τησ "άλλης πλευράς" στο πρόβλημα μου.
είμαι 25 χρονών κ απο τα 21 μου είμαι με εναν συνομήλικό μου,στα 2 χρόνια με σούταρε επειδή βαρέθηκε,έκανε σχέση 6 μηνών με την πρώην του,με την οποία στο παρελθόν απλώς περνούσαν καλά,αλλα μετά απο χίλια παρακαλια, γύρισε σε  μένα δηλώνοντας ότι με αγαπάει πάρα πολύ,έχει μετανιώσει,είμαι η γυναίκα που θέλει να παντρευεί κτλ.αφού περναώ όλη την θητεία μαζί του,)εντρυφώντασ  στα μυστικά του στρατού και στα προβλήματα του ελληνα φαντάρου,16 μήνεσ μετά,όντας δόκιμος,μια βδομάδα προτου με απολυθεί με χωρίζει λέγοντας μου ότι με βαρέθηκε κ οτι ναι μεν με λατρεύει αλλά τον έπιασε η κρίση του στρατού κ ότι θέλει να πατήσει μόνος του στα πόδια του τώρα που απολύεται μπλα μπλα μπλα,χωρίς την βοήθεια μου.τον αφήνω να συνεχίσει την ζωή του,βρίσκω τον επόμενο,ο οποίος είναι άψογος απέναντι μου,κ πολύ ερωτευμένος.κ έρχεται η καταραμένη μέρα που ο πρώην επιστρέφει,μετανιωμένος,μεσα στα κλάμματα κ τα παρακάλια,παρακαλώντασ με να τον παντρευτώ εδώ και τώρα.
πείτε μου λοιπόν την γνώμη σασ σαν αντρεσ έμπειροι κ τησ πιάτσασ.ποιες είναι οι πιθανότητεσ να τα εννοεί όλα αυτά?κατάλαβε ότι δεν μπορεί μακρία μου,ή απλώς νιώθει ανασφάλεια μόνος του?γύρισε επειδή εγώ είχα εξαφανιστεί κ καταλαβε ότι έχω κάνει σχέση,κ θίχτηκε ο εγωισμόσ του που δεν τον παρακαλούσα να γυρίσει κ που κάποιος άλλος με  :knockinb: τώρα(για να τον πω ωμά)?
και προτού σκεφτείτε ότι είμαι η κλασική ελληνίδα πουτάνα στην ψυχή,που έχει ενα παλικάρι που τησ φέρεται τέλεια,αλλά μόλις γυρίσει ο μαλάκας ο πρώην που την εφτυσε,τρέχει κοντά του,σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να ελέγξεις την καρδιά σου,όσο και να το θέλεις.
αυτά,ελπίζω να ήμουν πολύ κουραστική κ πολυ μελοδραματική.

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
...σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να ελέγξεις την καρδιά σου,όσο και να το θέλεις.

Kατ' αρχήν καλώς ήρθες στο site!
Οσον αφορά τον προβληματισμό σου, νομίζω ότι έχει σημασία η ηλικία των 2 συντρόφων σου, η οικονομική τους κατάσταση και βέβαια αν η νέα σου σχέση έχει καλύτερες προοπτικές γάμου...
Ισως πάντως θα πρέπει να σκεφτείς την λύση να παντρευτείς τον έναν και να κάνεις κουμπάρο τον άλλον... ;)
Αντε καλά στέφανα (και μακριά από μας τους συνειδητούς Εργένηδες) !!!

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
καλώσ σας βρήκα.ο πρώτος 25,ίδια ηλικία με μένα,ο 2 30.το θέμα γάμος δεν υφίσταται για μένα,τουλάχιστον για την επόμενη 5ετία,για πολλούσ λόγους,οπότε προσπαθώ να συγκεντρωθώ στο πρόβλημα μου άσχετα απο αυτά.
όσο για την κουμπαριά,σκεφτομουν ότι καλυτερα θα ήταν να μετακομίσω σε μία χώρα που επιτρέπεται η διγαμία για τισ γυναίκεσ(ωραία θα ήταν!!!) :dancing:

kp_pfg

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2005
Like
1
Πόντοι
0
Κοίτα, είναι πράματα που αλλάζουνε στη ζωή του αθρώπου (όπως το τι σε καυλώνει κάθε φορά) και πράματα που δεν αλλάζουνε (όπως το να βρίσκεις να λες του κόσμου μαλακίες για να δικαιολογήσεις την εκάστοτε καύλα σου)
Συνυπολόγισε επίσης ότι πολλοί άντρες δε θέλουμε γυναικα, αλλά μαμά. Δηλ. το δικαίωμα να φεύγουμε όποτε θέλουμε και να επιστρέφουμε επίσης όποτε θέλουμε (και βέβαια δεν είναι καθόλου δύσκολο να βάλεις μια γυναίκα σε mode μαμάς ;) )

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Τότε τι αναρωτιέσαι; πάρτους μαζί για την εμπειρία... και μετά "πάμε γι' άλλα

γαμώτο,κ εγώ που πίστευα ότι θα υπηρχε κάποιος που θα με συμβουλεύσει κάτι διαφορετικο,άντρες γυναίκεσ,όλιο το ίδιο λένε.μακάρι η λύση στο πρόβλημα μου να ήταν τόσο απλη όμως

Δηλ. το δικαίωμα να φεύγουμε όποτε θέλουμε και να επιστρέφουμε επίσης όποτε θέλουμε

αυτό είναι που φοβάμαι.θα έχω μια απο τα ίδια μαζί του στο μέλλον.

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Αφού ο γάμος θα σε απασχολήσει στα 30 (το λες τώρα αυτό, βέβαια ...), ο φίλος που θέλει να ανέβει τα σκαλιά μαζί σου είναι ανεπίκαιρος. Κάτσε με τον άλλον και περνα καλά κι αν θες τον πρώην, θα το δεις στην πορεία. Κι από εκκλησία, κάντε μια βόλτα στο προαύλιο  :)

Xartinos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
1
Οι συμβουλές σε τέτοια θέματα πιστεύω ότι είναι λάθος να δίνονται, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική από την άλλη.
Απλώς σκέψου μόνη σου και ενέργησε ανάλογα. Το πολύ πολύ να κάνεις λάθος.Μόνο από τα λάθη μας μαθαίνουμε και γινόμαστε καλύτεροι.
Γίνε πιο χαλάρη και μη την παίρνεις τη ζωή τόσο σοβαρά, γιατί σήμερα είμαστε και αύριο όχι.

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κοπελλιά...δεν μας είπες κάτι ουσιώδες :
Για τον Νο2 αισθάνεσαι κάτι ; Ή απλά επειδή σου φέρεται σωστά......νοιώθεις πιο καλά μαζί του ; Πιο ασφάλεια μήπως ;

Παίζει ρόλο το τι νοιώθεις για τον καθένα.....καταλαβαίνω ότι με τον Νο1 είσαι καψούρα....γι αυτό και όποτε επιστρέφει εσύ....παθαίνεις και είσαι έτοιμη να τα τινάξεις όλα στον αέρα για χάρη του....
Αρα με τον Νο 1 ερωτικά πρέπει να τα πηγαίνετε καλά στο σέξ, έτσι ;;;
Με τον Νο2 ;; Το πάτε το γράμμα ;;;
Πως την κουνάτε την αχλαδιά ;;; Ταιριάζουν τα ....εγκεφαλικά σας ρευστά ;;;;
Τον θέλεις ;;; Σε φτιάχνει ;;;
Είναι δηλαδή άντρας που να ευχαριστιέσαι το @@δημα μαζί του ;;;
Αυτό πρέπει να υπολογίσεις....
Αν τα πάτε καλά στον τομέα αυτό...υπάρχουν ελπίδες.
Αν τον Νο2 τον θές μόνο γιατί σου ανεβάζει την ψυχολογία με την συμπεριφορά του....γρήγορα θα τον βαρεθείς.
Άρα.....αφού θέμα γάμου δεν τίθεται, (και εφόσον υποθέσουμε ότι ο Νο1 σου φέρεται έστω αποδεκτά).... μένει το σεξ......πρέπει να αποφασίσεις με ποιόν το γουστάρεις περισσότερο.
Αν είναι και οι δύο στην ίδια στάθμη....διαλέγεις είτε τον Νο2 μόνο, (άρα παίρνεις την ικανοποίηση ότι εσύ "έστειλες " τον Νο1), είτε και τους δύο μαζί, (χάνεις την παραπάνω ικανοποίηση, αλλά θα δείς χαρά στα σκέλια σου ! ), ή (αν είσαι εντελώς κολλημένη με την πάρτη του) μπορείς να πάρεις και μόνο τον Νο1, αλλά με μαθηματική ακρίβεια μπορώ να σου εγγυηθώ ότι θα ξαναγυρίσεις σύντομα στην ίδια κατάσταση που είσαι τώρα.....

Όπως και να χει....δοκίμασε αυτό που σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα....το πολύ πολύ να μάθεις κάποια πράγματα για σένα.....θα είσαι πολύ καλύτερα στο μέλλον.

Φιλικά
Και καλώς ήρθες.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Αφού ο γάμος θα σε απασχολήσει στα 30 (το λες τώρα αυτό, βέβαια ...)

φυσικά μπορεί σε ένα χρόνο,μπορει σε 6 μήνες.μπορεί αύριο το πρωί να ξυπνήσω και θέλω γάμο εδώ και τώρα.απλώς την συγκεκριμένη φάση της ζωής μου δεν είναι μέσα στα πλάνα μου.

ι συμβουλές σε τέτοια θέματα πιστεύω ότι είναι λάθος να δίνονται,

έχεις απόλυτο δίκιο,αλλά αυτό που ψάχνω δεν είναι συμβουλή,αλλά γνώμη.τώρα θα μου πεις,που είναι διαφορά,αλλά λέμε τώρα.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
the blade,έχεις απόλυτο δίκιο σε αυ΄τα που λες,κ εγώ νόμιζα ότι το σεξ θα με βοηθούσε να σκεφτώ πιο καθαρά,αλλά έλα που και εκεί είναι μπερδεμένα τα πράγματα.ο ένας είναι πιο "του εφφε" ο άλλος πιο "ουσιώδης",για να μην μπω σε αισχρές λεπτομέρειες :grin:,οπότε και αποεκεί αδιέξοδο.
όσο για τον νο 2,μπορεί να το ξεκίνησα απλά για να κάνω μια καινούρια αρχή,αλλα εξελίσσεται σε κάτι όμορφο.έλα όμως που το μυαλό είναι αλλού.
όπως κ να έχει,κ εγώ την μαθηματική ακρίβεια φοβάμαι,που από γυναίκα τησ ζωής του νο 1 θα
μετατραπώ πάλι σε ήσυχο λιμάνι-καλός μαλάκας

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εγω απορω πως γινεται να εισαι σε διλημμα.

Εκτος αν εισαι τοσο νοητικα υστερημενη ωστε να θες ακομα τον πρωτον.

Πας καλα κοπελα μου? Δεν βλεπεις οτι ο κυκλος σου με τον πρωτο πλεον εχει κλεισει?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος απλα θελει να γαμαει με μια Α σιγουρια, καποια γκομενα που καποτε ενιωθε κατι για αυτην, και τωρα απλα γουσταρει να εχει ενα μονιμο καλο γαμησι?

Δεν βλεπεις οτι ο τυπος ειναι ενας τριμαλακας και μισος?

Τι διαολο θες να σου πουμε? Να μεινεις με τον δευτερο ετσι απλα? Αν σου πουμε κατι τετοιο θα αρχισεις να μας λες "μα με τον πρωτο ειναι αλλιως" και τις λοιπες μαλακιες που λετε οταν ερχεστε σε αυτα τα διλημματα.

Δες τα προφανη απο μονη σου και οταν καταλαβεις τι γινεται τοτε αποφασιζεις. Εμεις ο,τι και να σου πουμε, εσυ μεχρι να το παρεις αποφαση να το κανεις, μπορει να ξανα εχεις γυρισει στον πρωτο και σε 6 μηνες απο τωρα να γραφεις το ιδιο θεμα σε αλλο forum και να ζητας τη συμβουλη των εκαστοτε μελων, για τον μαλακα γκομενο που εχεις που σε εχει παρατησει 3 φορες και δεν ξερεις τι να κανεις.

Σου λεει ο αλλος στεγνα στη μουρη οτι σε βαρεθηκε ( και μαλιστα οχι για πρωτη φορα ) και εσυ εχεις διλημματα για το αν πρεπει να γυρισεις πισω η οχι?

ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
anal hunter χαλάρωσε λίγο,κ μίλα πιο ευγενικά.
αν και και τα λεσ σωστά

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Και εγω θα σου ελεγα ενα "Get a life" αλλα μου ειπες να μιλαω πιο ευγενικα οποτε δεν στο λεω.

Σιγα μη δε τα ελεγα σωστα.

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
τι θες να μου πείς με το get a life?επεισή είμαι κ λίγο καθυστερημένη κ δεν τα πιάνω εύκολα :think:

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Να συνειδητοποιησεις οτι δεν γινεται να εχεις τετοια διλημματα.

Και ξερεις γιατι ?

Γιατι μετα δεν θα φταιει ο πρωτος που θα σε κανει ο,τι γουσταρει και απλα θα σε εχει για να γαμαει. Εσυ θα φταις που ενω εισαι μια χαρα ετσι οπως εισαι, και ενω την εχεις φαει εις διπλουν απο τον πρωτο, ξαναγυρνας σε αυτον.

Οπως οι περισσοτεροι Ελληνες. Στην αρχη νομιζουν οτι πηραν μια πριγκηπισσα. Μετα εχουν την εντυπωση οτι ισως πηραν μια πουτανα. Μετα καθονται και σκεφτονται οτι σιγα μην πηραν πουτανα, αφου ειναι γαμω τις κοπελες. ΟΛΟΙ τους ομως παραβλεπουν το γεγονος οτι ολες οι πριγκηπισσες στην ιστορια ηταν παρτολες, και εχοντας την εντυπωση οτι πηραν πριγκηπισσα παραβλεπουν το προφανες, οτι η γκομενα τους ειναι μια πουτανα, και συνεχιζουν να πιστευουν πως η γκομενα τους ειναι μια πριγκηπισα χωρις πολλα πολλα. Ε μετα απο λιγο οταν καταλαβουν με τι σκατα ειχαν να κανουν τοσο καιρο, λενε ενα απλο "Πουτανες" και ξεμπερδευουν. Ελα ομως που ΑΥΤΟΙ ειναι οι μαλακες και δεν το ειχαν παρει πρεφα τοσο καιρο.

Και εγω καθομαι σα μαλακας στις 2 το μεσημερι να δινω συμβουλες σε εσενα, ενω ολοι ξερουμε πως θα ξαναγυρισεις στον πρωτο τυπο και αυτος θα σε ξαναπεταξει μετα απο λιγο. Ετσι, γιατι η ζωη εχει και γαμω τις ειρωνιες μεσα της  :rockon:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χ : Καλά τα λέει ο Αnal_Hunter.....απλά λίγο χοντρά.

Δες το Pm σου.

mrbig69

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Κορίτσι μου, τον 1ο σιγουρα  φτύστον. Αν επιμείνεις  σε επανασύνδεση ,ενα πραγμα εξασφαλίσεις .ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ  στο μέλλον. Σαν 46αρης ,εχω και 'γω μια μικρή πείρα.
Τώρα με τον 2ο ,τι να σου πώ, οπως καταλαβαίνεις :think:

OP
OP
X

x

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
0
ναι έχει δίκιο σε όλα όσα λέει,αν κ παραείναι ωμά,αλλά anal,πρώτον δεν σε υποχρέωσε κανείς να μου δώσεις συμβουλή,και δευτερον που ξέρεις,μπορεί να με βοηθας όντως να πάρω την σωστή απόφαση.
κ στο κάτω κάτω αν είχα σκοπό να γυρίσω στον πρώην,όπως όλοι ξέρουν εδώ μέσα,δεν θα ζητούσα την γνώμη κανενός.απλώσ προσπαθώ να σκεφτώ διεξοδικά το θέμα και να πάρω μια όσο το δυνατόν πιο ψύχραιμη απόφαση.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
αγαπητη χ συμφωνω και εγω με τους παραπανω.ο πρωην απλα θελει να εχει μια γκομενα για να μην ξεμενει και οποτε γουσταρει να πηγαινει σε αλλη/ες.και ξανα μετα τα ιδια.πιστευω το θεμα ειναι σε τι εκτιμηση εχεις εσυ τον εαυτο σου.αν αυτα σε ενοχλουν η οχι.αν θεωρεις οτι αξιζεις κατι καλυτερο μην κοιτας πισω γιατι πιστευω οτι τελειωσε.αν οχι γυρνα στα παλια.αν το μετανιωσεις ομως να ξερεις οτι το λαθος θα ειναι δικο σου,γιατι οι συμπεριφορα του πρωην λεει πολλα.για μενα ξεχνα τον πρωην.η αποφαση ειναι δικη σου.σου ευχομαι οτι καλυτερο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom