imaginas.gr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2008
- Κριτικές
- 14
- Like
- 5
- Πόντοι
- 616
Ο Καραμανλής,ο Μπερλουσκόνι,ο Σαρκοζύ, βγήκαν με υποσχέσεις προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα.Ο δε Καραμανλής,ήθελε να αποτάξει τον τίτλο του δεξιού,να το παίξει μεσαίος χώρος,και με υποσχέσεις ότι θα ανέβει το βιωτικό επίπεδο του λαού,βγήκε.Άλλο αν το σεμνά και ταπεινά έγινε,χυδαία και αλαζονικά στην πορεία.Το δε πολυτεχνείο που αναφέρεις,είναι άσχετο.Το πολυτεχνείο ήταν μια αντίσταση στον αυταρχισμό.Ε,δε νομίζω να είναι αυταρχικοί...
Όσον αφορά το Αρμάνι και την τζάγκουαρ,δε βλέπω πού είναι το κακό.Δε νομίζω να είπε κανείς ότι θέλει να είναι στάσιμος.Το θέμα είναι ότι και ο λαός ήταν ευνοημένος από την πολιτική τους.Απλώς οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν,και χρησιμοποίησαν τα ίδια συνθήματα με άλλες λέξεις.Για αλλαγή.Βέβαια,η αλλαγή ήταν προς λάθος κατεύθυνση.
Όσον αφορά το Αρμάνι και την τζάγκουαρ,δε βλέπω πού είναι το κακό.Δε νομίζω να είπε κανείς ότι θέλει να είναι στάσιμος.Το θέμα είναι ότι και ο λαός ήταν ευνοημένος από την πολιτική τους.Απλώς οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν,και χρησιμοποίησαν τα ίδια συνθήματα με άλλες λέξεις.Για αλλαγή.Βέβαια,η αλλαγή ήταν προς λάθος κατεύθυνση.