Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Ο Καραμανλής,ο Μπερλουσκόνι,ο Σαρκοζύ, βγήκαν με υποσχέσεις προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα.Ο δε Καραμανλής,ήθελε να αποτάξει τον τίτλο του δεξιού,να το παίξει μεσαίος χώρος,και με υποσχέσεις ότι θα ανέβει το βιωτικό επίπεδο του λαού,βγήκε.Άλλο αν το σεμνά και ταπεινά έγινε,χυδαία και αλαζονικά στην πορεία.Το δε πολυτεχνείο που αναφέρεις,είναι άσχετο.Το πολυτεχνείο ήταν μια αντίσταση στον αυταρχισμό.Ε,δε νομίζω να είναι αυταρχικοί...

Όσον αφορά το Αρμάνι και την τζάγκουαρ,δε βλέπω πού είναι το κακό.Δε νομίζω να είπε κανείς ότι θέλει να είναι στάσιμος.Το θέμα είναι ότι και ο λαός ήταν ευνοημένος από την πολιτική τους.Απλώς οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν,και χρησιμοποίησαν τα ίδια συνθήματα με άλλες λέξεις.Για αλλαγή.Βέβαια,η αλλαγή ήταν προς λάθος κατεύθυνση.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ο Καραμανλής,ο Μπερλουσκόνι,ο Σαρκοζύ, βγήκαν με υποσχέσεις προς τα φτωχά λαϊκά στρώματα.Ο δε Καραμανλής,ήθελε να αποτάξει τον τίτλο του δεξιού,να το παίξει μεσαίος χώρος,και με υποσχέσεις ότι θα ανέβει το βιωτικό επίπεδο του λαού,βγήκε.Άλλο αν το σεμνά και ταπεινά έγινε,χυδαία και αλαζονικά στην πορεία.Το δε πολυτεχνείο που αναφέρεις,είναι άσχετο.Το πολυτεχνείο ήταν μια αντίσταση στον αυταρχισμό.Ε,δε νομίζω να είναι αυταρχικοί...

Να σου πω....διάβασε τι γράφω. Εάν πιστεύεις ότι ο Καραμανλής, Μπερλουσκόνι, Σαρκοζύ κλπ θα ασχοληθούν πρωτίστως με τα προβλήματα του φτωχού, τότε...τι να σου πω???!!!

ΜΟΝΟ και ΜΟΝΟ ΕΑΝ συντρέχουν άλλοι λόγοι θα ασχοληθούν με τους φτωχούς κλπ.

Οι άλλοι, δλδ οι σοσιαλιστές, υποτίθεται αντιπροσωπεύουν κάτι άλλο, κάτι το τελειώς αντίθετο από αυτό που αντιπροσωπεύει ο Καραμανλής, Σαρκοζύ και καλά για Μπερλουσκόνι ας μην αναφερθούμε.

Το πολυτεχνείο, δεν είναι καθόλου άσχετο κολλητέ. Το να βρίζεις τους Αμερικάνους, αλλά τα παιδιά σου να πηγαίνουν στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και να σπουδάζουν Αμερική...αλλά να ανήκεις στα παιδιά του πολυτεχνείου και ουσιαστικά μέσω αυτής της ιδιότητάς σου να έχεις αναδειχτεί πολιτικά, είναι κάπως....μην προσπαθείς να μας πείσεις για το αντίθετο.

Και δεν θα με πείσεις, ότι είναι λογικό ένας Σοσιαλιστής Πρωθυπουργός να γίνεται διοικητικός υπάλληλος του πιο δικτατορικού οργανισμού ενέργειας, αυτού του οργανισμού που άφηνε κόσμο να πεθαίνει από το κρύο για πολιτικούς και στρατηγικούς λόγους (με πρόφαση τις τιμές).

Αυτό είναι σίγουρα μέσα στα πλαίσια της σοσιαλιστικής ιδεολογίας φαντάζομαι....

Απλά, το χρήμα είναι γλυκό για όλους. Προσωπικά, δεν με επκλήσει που η Δεξιά πτέρυγα της ΕΕ το απολαμβάνει και το εξυπηρετεί. Εάν εσένα δεν σε εκπλήσει που το κάνει και η Σοσιαλιστική πτέρυγα της ΕΕ, τότε απλά επιβεβαιώνομαι, ότι ο σοσιαλισμός, είναι μόνο ένα ωραίο παραμύθι για να υπάρχει και κάτι άλλο, πέραν της δεξιάς.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όσον αφορά το Αρμάνι και την τζάγκουαρ,δε βλέπω πού είναι το κακό.Δε νομίζω να είπε κανείς ότι θέλει να είναι στάσιμος.Το θέμα είναι ότι και ο λαός ήταν ευνοημένος από την πολιτική τους.Απλώς οι αντίπαλοι εκμεταλλεύτηκαν τα λάθη που έκαναν,και χρησιμοποίησαν τα ίδια συνθήματα με άλλες λέξεις.Για αλλαγή.Βέβαια,η αλλαγή ήταν προς λάθος κατεύθυνση.

Αυτό το κρατάω....ειδικά αυτό που λες ότι το να έχεις Armani και Jaguar δηλώνει ότι "κάποιος δεν θέλει να είναι στάσιμος".

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Εγώ ξέρω τι πρεσβεύει ο Καραμανλής και δεν τον ψήφισα.Δεν το ξέρουν όμως οι άλλοι που τον ψήφισαν.Διότι αν είχε πει ότι εγώ ζω για τον Λαναρά,δε θα τον ψήφιζαν...

Αν δεν πλήρωνε η Ουκρανία τους λογαριασμούς,δεν έφταιγε κανείς.Και σίγουρα όχι ο πωλητής,διότι και αυτός ήθελε να πληρώσει τους εργαζομένους του

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Αυτό το κρατάω....ειδικά αυτό που λες ότι το να έχεις Armani και Jaguar δηλώνει ότι "κάποιος δεν θέλει να είναι στάσιμος".

Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά!
Το να κερδίσεις χρήματα από τη δουλειά σου δεν είναι κακό.Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι κάποιοι γεννιούνται φτωχοί και πρέπει να πεθαίνουν φτωχοι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ ξέρω τι πρεσβεύει ο Καραμανλής και δεν τον ψήφισα.Δεν το ξέρουν όμως οι άλλοι που τον ψήφισαν.Διότι αν είχε πει ότι εγώ ζω για τον Λαναρά,δε θα τον ψήφιζαν...
Και εγώ ξέρω τι πρεσβεύει, πολύ καλά μάλιστα, και για αυτό τον ψήφισα. Και θα τον ήθελα πιο πιστό σε αυτά που πραγματικά πρεσβεύει.

Χμ....καλή η ειρωνία με τον Λαναρά. Αλήθεια, ο Παπακωσταντίνου και ο Σημίτης, είπαν τι σκόπευαν να κάνουν στο χρηματιστήριο με τυπάκια σαν τον Λαναρά? Δεν θυμάμαι, γιαυτό ρωτάω και ειδικά ο Λαναράς, με το χρηματιστήριο απογειώθηκε, ξέρεις, εκείνο το χρηματιστήριο που ο τότε υπουργός οικονομίας έλεγε ότι θα πετάει για πάντα...

Προσωπικά, τίποτα από τα παραπάνω δεν με εκπλήσει, οπότε μην μου φέρεις άλλα παραδείγματα ποιος ευνόησε περισσότερο ποιον. Ανήκω στους δεξιούς που θεωρούν απαραίτητη μία πραγματικά σοσιαλιστική αντιπολίτευση, και κυβέρνηση αν αυτό κριθεί απαραίτητο, αλλά να είναι σοσιαλιστές, όχι κερδοσκόποι, στο λέω με απόλυτη ειλικρίνεια. Αλλά μέχρι στιγμής, έχει αποδειχτεί ότι οι μεγαλύτεροι σοσιαλιστές, απλά ήθελαν να πάρουν την θέση των πλούσιων δεξιών και τίποτα παραπάνω.

Αν δεν πλήρωνε η Ουκρανία τους λογαριασμούς,δεν έφταιγε κανείς.Και σίγουρα όχι ο πωλητής,διότι και αυτός ήθελε να πληρώσει τους εργαζομένους του
Οπότε...φαντάζομαι δεν έχεις και κανένα πρόβλημα με τις τιμές του πετρελαίου και μάλλον είσαι και ενάντια στο επίδομα θέρμανσης που θα ξαναδωθεί σε όσους δεν θα μπορούν να πληρώσουν για θέρμανση φέτος.

Εγώ δεν έχω τίποτα από αυτά!
Το να κερδίσεις χρήματα από τη δουλειά σου δεν είναι κακό.Εκτός αν εσύ θεωρείς ότι κάποιοι γεννιούνται φτωχοί και πρέπει να πεθαίνουν φτωχοι.
Μην μου βάζεις λόγια.

Προσωπικά όμως δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση πως δηλώνει στασιμότητα να ΜΗΝ επιθυμείς Armani και Jaguar.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Καλά μην είσαι σίγουρος ότι ο Αλογοσκούφης θα δώσει το επίδομα θέρμανσης.Εκτός αν γίνει γρήγορα η δίκη και κερδίσει το 1εκ € από τον Καρχιμάκη!!!!Ο προϋπολογισμός είναι εκτός στόχων,και τρέχει και δε φτάνει.Και φυσικά οι μικροί θα πληρώσουν τη νύφη,αλλά δε θα τη γαμήσουν,θα το κάνουν οι μεγάλοι!

Όσον αφορά τον Λαναρά,μάλλον δεν έχεις πληροφορηθεί τι πάει να κάνει η κυβέρνηση.Να εγγυηθεί το δημόσιο στις τράπεζες για να δοθεί χρηματοδότηση στον Λαναρά και να μην κλείσει ένα εργοστάσιο.Αν όμως ο Λαναράς δεν αποπληρώσει το δάνειο,μάντεψε ποιος θα το αποπληρώσει!

NikosShell

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2007
Like
2
Πόντοι
16
την ουρα στα σκέλια και το πούλο οι Ρώσοι από την νότια Οσετία .......

HotScorpios

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
17
Like
1
Πόντοι
1.240

Συναγωνιστή, χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, αλλά όλο αυτόν τον καιρό
αυτό κατάλαβες από όσα έγιναν στον Καύκασο ???  :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Από το
"Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας (Ανω Βουλή του ρωσικού κοινοβουλίου) θα συνέλθει τη Δευτέρα σε έκτακτη συνεδρίαση για να συζητήσει το θέμα της αναγνώρισης της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσσετίας, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti. Στις 25 Αυγούστου θα συνέλθουμε σε έκτακτη ειδική συνεδρίαση για το θέμα αυτό, δήλωσε στο πρακτορείο η αντιπρόεδρος του Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Σβετλάνα Ορλόβα. Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι έτοιμο να αναγνωρίσει την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Νότιας Οσσετίας , είχε δηλώσει νωρίτερα ο πρόεδρός του Σεργκέι Μιρόνοφ.

Το Συμβούλιο της Ομοσπονδίας είναι έτοιμο να αναγνωρίσει το καθεστώς ανεξαρτησίας της Νότιας Οσσετίας και της Αμπχαζίας, εάν οι λαοί των δημοκρατιών αυτών το επιθυμούν και εάν υπάρχει απόφαση προς αυτήν την κατεύθυνση του προέδρου της Ρωσίας Ντμίτρι Μεντβέντεφ, δήλωσε ο Σεργκέι Μιρόνοφ. Κανείς δεν θα πλήξει ποτέ πλέον την ειρηνική ζωή του λαού της Νότιας Οσσετίας, είπε προσθέτοντας ότι το καθεστώς ανεξαρτησίας θα επιτρέψει την προστασία της δημοκρατίας
."

Αναμενόμενο ήταν. Θα ακολουθήσει η αναγνώριση των νέων κρατών από καμιά 15αριά ακόμα χώρες σε πρώτη φάση και έπεται συνέχεια.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Χμ....καλή η ειρωνία με τον Λαναρά. Αλήθεια, ο Παπακωσταντίνου και ο Σημίτης, είπαν τι σκόπευαν να κάνουν στο χρηματιστήριο με τυπάκια σαν τον Λαναρά? Δεν θυμάμαι, γιαυτό ρωτάω και ειδικά ο Λαναράς, με το χρηματιστήριο απογειώθηκε, ξέρεις, εκείνο το χρηματιστήριο που ο τότε υπουργός οικονομίας έλεγε ότι θα πετάει για πάντα...

Να μην ξεχνάμε όμως ότι ο Λαναράς με τα κεφάλαια που άντλησε από το χρηματιστήριο αγόραζε κλωστήρια δεξιά και αριστερά ανά την επικράτεια σε τρελλές τιμές.
Επομένως κάποιοι μικρομεσαίοι ωφελήθηκαν και ωφελήθηκαν τρελλά από τα μεγαλομανή οράματα του Λαναρά να χτίσει τον μεγαλύτερο κλωστοϋφαντουργικό όμιλο της Ευρώπης.
Βέβαια η συγκυρία ήταν τέτοια που τα υπερφίαλα όνειρα πήγαν άπατα καθώς η κλωστοϋφαντουργία κατέρρευσε.

Όσον αφορά τον Λαναρά,μάλλον δεν έχεις πληροφορηθεί τι πάει να κάνει η κυβέρνηση.Να εγγυηθεί το δημόσιο στις τράπεζες για να δοθεί χρηματοδότηση στον Λαναρά και να μην κλείσει ένα εργοστάσιο.Αν όμως ο Λαναράς δεν αποπληρώσει το δάνειο,μάντεψε ποιος θα το αποπληρώσει!

Δεν είναι ακριβώς έτσι. Πρώτον ο Αλογοσκούφης ζήτησε να γίνει ενεχειρίαση των μετοχών του Λαναρά για να παρέχει το Δημόσιο την εγγύηση για το δάνειο των 35 εκατομμυρίων ευρώ και Δεύτερον η εγγύηση δεν έχει δοθεί ακόμη.

Και εδώ είναι τα πραγματικά αγγούρια. Δηλαδή τι θα πρέπει να κάνει στην περίπτωση αυτή ο Αλογοσκούφης; Από την μία μεριά υπάρχουν 1800 εργαζόμενοι που δεν έχουν πληρωθεί από τον Μάρτιο και που άμεσα κινδυνεύουν να βρεθούν στον δρόμο και από την άλλη υπάρχει ο κίνδυνος να βρεθεί στο χέρι με μετοχές που δεν θα έχουν καμία αξία.

Βέβαια, αν το έπαιζε καθαρόαιμος οπαδός της ελεύθερης οικονομίας θα έπρεπε να αφήσει την επιχείρηση να κλείσει. Αλλά το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο, οπότε προτιμάται η λύση της έμμεσης κρατικοποίησης. Που και αυτή σε τελευταία ανάλυση πάλι θα την πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βέβαια, αν το έπαιζε καθαρόαιμος οπαδός της ελεύθερης οικονομίας θα έπρεπε να αφήσει την επιχείρηση να κλείσει. Αλλά το πολιτικό κόστος είναι μεγάλο, οπότε προτιμάται η λύση της έμμεσης κρατικοποίησης. Που και αυτή σε τελευταία ανάλυση πάλι θα την πληρώσουν οι φορολογούμενοι.

Είναι αυτό που λέω, ότι θα τους ήθελα πιο πιστούς σε αυτά που αντιπροσωπεύουν. Για να επανέρθουμε και στον κο Schroeder, την ίδια μαλακία έκανε με την Philip Holzmann που πήγαινε για τον βρόντο, την βοήθησε να μην κλείσει με κρατικά δάνεια κλπ....άρπαξε ένα κάρο πρόστιμα από την ΕΕ, και τελικά μετά από χρόνια...η εταιρεία όντως πήρε τα αρχίδια μου κάτι που δεν περίμενε κανείς.....

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Ακόμη και σήμερα η Ελλάδα είναι το πιο ρωσόφιλο κράτος.

Δεν ξερω αν ισχυει αυτο.Αλλα αν ισχυει χαιρομαι πραγματικα.
http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/fans.gif[/img[/URL]]
[QUOTE="skidoo, post: 663870"]
Είστε σίγουροι ότι θέλετε οι Ρώσοι ( ή και οι Κινέζοι) να γίνουν η παγκόσμια υπερδύναμη?

[/quote]

Σιγουρατατοι.[img]http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/nyam.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="NikosShell, post: 665225"]
[/quote]

Τι μιλας και συ Γεωργιανε!? >:(

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Ρε παιδι μου εγραψε πριν καποιος οτι η ρωσσια ειναι ακομη ανετοιμη για να σηκωσει το βαρος του αντιπαλου δεους για την αμερικη και ωφειλω να ομολογησω οτι υπαρχουν σοβαρες ενδειξεις οτι μπορει να ισχυιει κατι τετοιο.
Πως ειναι δυνατον, οι ουκρανοι που ειναι ακριβως ιδιο πραγμα με τους ρωσσους, να τασσονται με το πλευρο της αμερικης?
Οι πολωνοι?
Οι τσεχοι?

Γιατι οι ρωσσοι ειναι τοσο επιρεπεις σε υλικα αγαθα, που ξεπουλανε και τη μανα τους για να τα αποκτησουν ?
Ενοτης μηδεν.. καθενας για την παρτυ του.. "Τι με νοιαζει εμενα αν γινει πολεμος στην ουκρανια λενε καποιοι/ες ουκρανοι που ζουν στην ελλαδα.."

Και αυτο οφειλεται στο καθεστως,το οποιο ισοπεδωσε ολες τις αξιες της ηθικης,εκανε το σεξ το μονο μεσο διασκεδασης, και μια πλυση εγκεφαλου η οποια τωρα "εξαργυρωνεται"...

Μην ξεχναμε οτι Ρωσσια δεν ειναι μοσχα.. αν πας παραεξω με ενα πουλμανακι, το γεμιζεις με 50 μουναρες που θα παρακαλανε να ερθουν ελλαδα για καλυτερο αυριο..
Για να γυρισει ο ηλιος,θελει δουλεια πολυ!!!!

Γιατι σε 2 πολυ σημαντικες θεσεις για την ελλαδα,διατελεσαν τα τελευταια 10 χρονια περιπου,υπουργοι αμερικανο-τραφεις απογονοι πρωθυπουργων ? Γιατι η Ντορα ειναι τοσο κοτα,και δεν λεει ξεκαθαρα οτι οι συμμαχοι μας μας αδειασαν, μας γαμησαν και μετα μας πεταξαν σαν χαρτοπετσετα στο μακεδονικο ?

Αυτο σε οσους αναφερουν για κατι Καραμανληδες....
Ο γιωργακης απλα προετοιμαζε το εδαφος.. εχουν αποστολη τα παιδια,δεν το βγαζω απ το μυαλο μου

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Δεν εχεις καταλαβει φιλε Pink Floyd οτι η Ρωσια ειναι φορες πιο πλουσια απο Ουκρανια και τετοιες χωρες.

Επισης εχει την μεγαλυτερη αναπτυξη.Σε σημειο που σε λιγα χρονια θα ειναι πιο πλουσια τοσο απο εμας,οσο και απο την Αμερικη.

Για τον απλουστατο λογο εχει Π-Α-Ν-Ε-εξυπνα μυαλα που την κυβερνανε.Και δευτερον και πιο σημαντικο οταν εχεις μια εκταση χωρας σχεδον οση ο μιση γη πως να μην εχεις τα ΠΑΝΤΑ.

Και οταν εχεις τα παντα σε μεγαλη ποσοτητα εισαι Ο Ισχυρος της υποθεσης.

Τα αλλα ειναι κοινωνικα φαινομενα που δεν απασχολουν μια υπερδυναμη ουσιαστικα.

URL]]

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν εχεις καταλαβει φιλε Pink Floyd οτι η Ρωσια ειναι φορες πιο πλουσια απο Ουκρανια και τετοιες χωρες.

Επισης εχει την μεγαλυτερη αναπτυξη.Σε σημειο που σε λιγα χρονια θα ειναι πιο πλουσια τοσο απο εμας,οσο και απο την Αμερικη.

Για τον απλουστατο λογο εχει Π-Α-Ν-Ε-εξυπνα μυαλα που την κυβερνανε.Και δευτερον και πιο σημαντικο οταν εχεις μια εκταση χωρας σχεδον οση ο μιση γη πως να μην εχεις τα ΠΑΝΤΑ.

Και οταν εχεις τα παντα σε μεγαλη ποσοτητα εισαι Ο Ισχυρος της υποθεσης.

Τα αλλα ειναι κοινωνικα φαινομενα που δεν απασχολουν μια υπερδυναμη ουσιαστικα.

http://[URL unfurl="true"]www.thrashmageddon.com/forum/style_emoticons/emo/ok.gif[/img[/URL]]
[/quote]

Φιλε εχω ταξιδεψει οικογενειακα ρωσσια για επενδυτικους λογους και ειχαμε 5 Χ5 1-2 αστυνομικα ζιγκουλι..μεχρι και για κατουρημα στο εστιατοριο,πηγαινα με συνοδεια.
ειδα εξαθλιωση και διαφθορα οσο δεν φανταζεσσαι. ενα φαρ ουεστ οπως στις ταινιες.

Αστο το παραμυθι περι εξυπνων μυαλων.

Ασε που θεωρω το ποστ σου τελειως ακυρο με το νοημα των οσων λεω..

Επισης θα σου πω και το εξης. Καθε χρονο στη ρωσσια αχρηστευονται 10αδες εκατομυρια τονοι δημητριακων(αυτα που εχουν γινει πανακριβα) εξ αιτιας της απουσιας συντηρησης στις αποθηκες που εχτισε ο σταλιν..... Εχει υπολογιστει δε οτι οι πρωτες υλες της δεν της φτανουν για να τραφει...
Η υποδομη που εχουν ειναι η ιδια που ειχαν πριν 90 χρονια. Ρωσσια δεν ειναι μονο η Μοσχα.
Ειναι μεγαλη μεν αλλα εγκατελειμενη στο ελεος του θεου....

Πολυ φοβαμαι οτι η απηχηση και η εξουσια που εχει ο Πουτιν,μεσω του αεριου του τον ζαλιζουν λιγακι.. Οχι η ρωσσια δεν ειναι κοιμωμενος γιγαντας ακομα....

Καλυτερο απο το σεξ? οχι δεν ξερω,αλλα ουτε μπορω να φανταστω μια ζωη με πραβδα και ξερο ψωμι.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
καταρχην η Ρωσσια εχει τωρα μια τακτικη τσιγγουνιας θα ελεγα.ειχε πει ο Πουτιν ημαστε μεγαλη χωρα δεν θελουμε αλλα εδαφη.την Ουκρανια θα ελεγα δεν την θελει γιατι θα γινει οπως και η Λευκορωσσια που στοιχιζει στη Ρωσσια τρελλα λεφτα καθε χρονο.και ζει πουλοντας το Ρωσσικο πετραιλεο στη δυση που η Ρωσσια της δινει σε πολυ χαμηλες τιμες.με τη Νοτια Οσετια ηταν αναγκασμενη να επεμβει.αν ο Σαακασβιλι δεν επιτιθοταν η Ρωσσια δεν πιστευω οτι ποτε θα επιτιθοταν πρωτη.γι αυτο και δεν μπηκε ο στρατος στην Τυφλιδα γιατι αν διωξουν τον Σαακασβιλι και βαλουν καποιο δικο τους θα πρεπει να τον πληρωνουνε.και οι Ρωσσοι ειναι ΦΟΒΕΡΟΙ ΤΣΙΓΓΟΥΝΙΔΕς!

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φιλε εχω ταξιδεψει οικογενειακα ρωσσια για επενδυτικους λογους και ειχαμε 5 Χ5 1-2 αστυνομικα ζιγκουλι..μεχρι και για κατουρημα στο εστιατοριο,πηγαινα με συνοδεια.
ειδα εξαθλιωση και διαφθορα οσο δεν φανταζεσσαι. ενα φαρ ουεστ οπως στις ταινιες.
ποτε ειχες παει?τωρα παντος και η επαρχια εχει ανεβει.γι αυτο και δεν πηγαινω πολυ πορνοεκδρομες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom