Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Έχει και θετικά ο "αμερικανισμός". Μην είσαι τόσο μονόπλευρος. Έπειτα δεν είναι θέμα 'χώρας" ή συγκεκριμένης "ιθαγένειας" μερικές συμπεριφορές κλπ.

Εχεις δικαιο εχει βγαλει εναν Τσαρλς Μπρονσον( :rockon:)που ουσιαστικα ειναι Λιθουανος.Τι αλλο?

Η χωρα ειναι ενα μηδενικο απ'ολες τις αποψεις λεμε ρε.-

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Και γιατί χρησιμοποιείς υπολογιστές με πυρήνες, μητρικές και σκληρούς δίσκους από την Αμερική βρε καμμένε;

Γιατί χρησιμοποιείς το Διαδίκτυο που το χρηματοδότησε η Dapra;

Γιατί χρησιμοποιείς GPS και όλες τις εφαρμογές του;

Γιατί χρησιμοποιείς το Google;

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Και γιατί χρησιμοποιείς υπολογιστές με πυρήνες, μητρικές και σκληρούς δίσκους από την Αμερική βρε καμμένε;

Γιατί χρησιμοποιείς το Διαδίκτυο που το χρηματοδότησε η Dapra;

Γιατί χρησιμοποιείς GPS και όλες τις εφαρμογές του;

Γιατί χρησιμοποιείς το Google;

Γιατι τα πληρωνω?Υπαρχουν αντιστοιχα μη αμερικανικα να διαλεξω :uglystupid:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ε άρα? ότι μόνο αμερικάνοι έχουν βγάλει αυτά τα πράγματα δε δείχνει κάτι?

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
Ε άρα? ότι μόνο αμερικάνοι έχουν βγάλει αυτά τα πράγματα δε δείχνει κάτι?

Δεν θα το συζητησω τωρα αυτο ο καθενας κανει οτι θελει.Τελος της συγκεκριμενης συζητησης απο μενα.Η θεση μου ηταν σαφης.

Θα μιλησω πανω στο παρον θεμα.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εχεις δικαιο εχει βγαλει εναν Τσαρλς Μπρονσον( :rockon:)που ουσιαστικα ειναι Λιθουανος.Τι αλλο?

Η χωρα ειναι ενα μηδενικο απ'ολες τις αποψεις λεμε ρε.-
ο Τσραλς Μπρονσον σαν απο το Καζαχσταν μου φενεται.φυλετικα Ασιατης ειναι!

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Εγω παντως απορω πως δεν ενωνεται η Λευκορωσια με την Ρωσια?
Σύντροφε 2 οι λόγοι. Ο πρώτος είχε απαντηθεί από το Δημητράκη. οικονομικός. Γιατί να χρηματοδοτούν τη Λευκορωσσία ως επαρχία τους , αφού μορεί και επιβιώνει έτσι όπως είναι ?
Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά πολιτικός. Με τη λευκορωσσία ανεξάρτητη έχουν 2 ψήφους στον ΟΗΕ.

Pioneer1

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάγκες η κατάσταση είναι πολύ μπέρδεμα στο πρωην σοβιετικό μπλοκ. Όλες οι πρώην ανατολικές χώρες έχουν συνταχθεί πλήρως με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και σιγά σιγά το ίδιο κάνουν και κάποιοες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε ποτε. Απλά πάγωσε μετα τη διάλυση της ΕΣΣΔ το 1991. Τώρα αναζωπυρώνεται απο εκεί που σταμάτησε. Έξω από τα σύνορα της Ρωσίας δηλ.
Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Ρωσία και δεν νομίζω ο Πούτιν και οι άλλοι ΚGBίτες να μείνουν έτσι με σταυρωμένα τα χέρια. Περιμένω να δω τι θα γίνει στην Ουκρανία. Μάλλον πάμε για εμφύλιο εκεί δεδομένου οτι η χώρα είναι χωρισμένη στα 2.
Και κάτι άλλο, οι αμερικανοι μιλούν για την διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας και κατακρίνουν την επέμβαση της Ρωσίας.
Αλήθεια αυτοί και η διεθνής κοινότητα σεβάστηκαν την εδαφική ακεραιότητα της Γιουγκοσλαβίας που συνεχίζουν να την τεμαζίζουν ακόμα και σήμερα???
Οι αμερικανοί δεν έχουν επέμβει και μάλιστα πολυ μακρυα από τα συνορά τους εκτοπίζοντας ανεπιθυμητους ηγέτες και ανατρέποντας κυβερνήσεις???
Τι τους πειράζει οταν αυτά τα κάνουν κάποιοι άλλοι.
Προς Θεου μην νομίσει κανείς οτι είμαι υπερ της Ρωσίας. Δεν είμαι με κανέναν. Όλοι οι μεγάλοι κοιτούν τα συμφεροντά τους. Εγω είμαι με το ΔΙΚΑΙΟ απόπου κι αν προέρχεται

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Είναι το μόνο μονοκομματικό, κομμουνιστικό καθεστώς στην Ευρώπη ( μαζί με το Τιράσπολ που αναφέρει ο dimitrakis και ο vonmakoulis)
Κομμουνιστικό είναι και το καθεστώς στη Μολδαβία (πολυκομματικό όμως).
Στην ΠΜΡ έχουμε τύποις (πολυκομματικό ) κομμουνιστικό σύστημα, στην ουσία όμως το πολίτευμα είναι καπιταληστρικό.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Σύντροφε 2 οι λόγοι. Ο πρώτος είχε απαντηθεί από το Δημητράκη. οικονομικός. Γιατί να χρηματοδοτούν τη Λευκορωσσία ως επαρχία τους , αφού μορεί και επιβιώνει έτσι όπως είναι ?
Ο δεύτερος λόγος είναι καθαρά πολιτικός. Με τη λευκορωσσία ανεξάρτητη έχουν 2 ψήφους στον ΟΗΕ.
δεν πολυθελει και ο Λουκασενκο.γιατι θα ειναι ενα τιποτα ενω τωρα ειναι προεδρος κρατους.και επι Σοβιετικης Ενωσης η τοτε Σοβιετικη Ενωση ειχε 3 ψηφους στον Ο.Η.Ε μια ψηφο η Ρωσσικη Σοσιαληστικη Δημοκρατια μια ψηφο η Ουκρανια και μια η Λευκορωσσια.

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
δεν πολυθελει και ο Λουκασενκο.γιατι θα ειναι ενα τιποτα ενω τωρα ειναι προεδρος κρατους.και επι Σοβιετικης Ενωσης η τοτε Σοβιετικη Ενωση ειχε 3 ψηφους στον Ο.Η.Ε μια ψηφο η Ρωσσικη Σοσιαληστικη Δημοκρατια μια ψηφο η Ουκρανια και μια η Λευκορωσσια.
Ωπ σε έπιαστα αδιάβαστο. Ξέχασες και τις 3 Βαλτικές χώρες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Ωπ σε έπιαστα αδιάβαστο. Ξέχασες και τις 3 Βαλτικές χώρες.
αυτο Μακη δεν το ηξερα!και οι 3 Βαλτικες χωρες ειχαν δικαιωμα ψηφου στον Ο.Η.Ε?εγω νομιζα οτι η Ε.Σ.Σ.Δ ειχε 3 ψηφους στον Ο.Η.Ε.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
θυμαμαι που ειχε ερθει ενας καθηγητης απο το Ισραηλ εκει που μαθαινω Εβα'ι'κα.και μας ελεγε οταν το 1948 ο Ο.Η.Ε συνεδριαζε για το αν θα αναγνωριστει το κρατος του Ισραηλ η ωρα ηταν 5 το απογευμα και μεχρι τοτε κανεις δεν ειχε βαλει βεττο.ο καθε ομηλιτης δικαιουνταν να μιλισει 45 λεπτα.πηρε το λογο η Ουκρανια και μετα η Λευκορωσσια(οπου λεγανε διαφορα που δεν ειχαν καμια σχεση με το αντικειμενο).η ωρα πηγε 6 και οπου τελειωνει η συνεδριαση.οπως ειπε ο καθηγητης δεν προλλαβε κανεις βεττο στην αναγνωριση του Ισραηλ!(μπορει να μην θελανε κιολας)!

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Γιατι τα πληρωνω?

Βέβαια δεν τα πληρώνεις. Με την ευγενική χορηγία της US Air Force έχεις GPS και ως εκ τούτου κινούνται τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια με ασφάλεια αλλά και έχεις ένα σωρό άλλες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης και της κινητής τηλεφωνίας.

Υπαρχουν αντιστοιχα μη αμερικανικα να διαλεξω :uglystupid:

Glonass.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Βέβαια δεν τα πληρώνεις. Με την ευγενική χορηγία της US Air Force έχεις GPS και ως εκ τούτου κινούνται τρένα, αεροπλάνα και βαπόρια με ασφάλεια αλλά και έχεις ένα σωρό άλλες εφαρμογές συμπεριλαμβανομένης και της κινητής τηλεφωνίας.
-----------------------
σε 2-3 χρονια λενε οτι θα δουλεψει!τωρα ακομα ειναι σε πειραματικο σταδιο.λενε οτι θα ειναι 2-3 φορες πιο φτηνο απο το Αμερικανικο GPRS
Παιδια μη μπερδευετε τις βουρτσες .....

Αλλο το συστημα εντοπισμου θεσεως, και αλλο η κινητη τηλεφωνια.
Αλλο πραγμα το GPS (Global Positioning System)
και αλλο πραγμα το GPRS (General Packet Radio Service)

Πως λεμε; Αλλη η δουλεια του ναυτη, κι αλλη του καντηλαναυτη.  :rockon: :rockon: :rockon:

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Μάγκες η κατάσταση είναι πολύ μπέρδεμα στο πρωην σοβιετικό μπλοκ. Όλες οι πρώην ανατολικές χώρες έχουν συνταχθεί πλήρως με τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ και σιγά σιγά το ίδιο κάνουν και κάποιοες πρώην σοβιετικές δημοκρατίες. Ο ψυχρός πόλεμος δεν τελείωσε ποτε. Απλά πάγωσε μετα τη διάλυση της ΕΣΣΔ το 1991. Τώρα αναζωπυρώνεται απο εκεί που σταμάτησε. Έξω από τα σύνορα της Ρωσίας δηλ.
Ο κλοιός σφίγγει γύρω από τη Ρωσία και δεν νομίζω ο Πούτιν και οι άλλοι ΚGBίτες να μείνουν έτσι με σταυρωμένα τα χέρια. Περιμένω να δω τι θα γίνει στην Ουκρανία. Μάλλον πάμε για εμφύλιο εκεί δεδομένου οτι η χώρα είναι χωρισμένη στα 2.
Και κάτι άλλο, οι αμερικανοι μιλούν για την διατήρηση της εδαφικής ακεραιότητας της Γεωργίας και κατακρίνουν την επέμβαση της Ρωσίας.
Αλήθεια αυτοί και η διεθνής κοινότητα σεβάστηκαν την εδαφική ακεραιότητα της Γιουγκοσλαβίας που συνεχίζουν να την τεμαζίζουν ακόμα και σήμερα???
Οι αμερικανοί δεν έχουν επέμβει και μάλιστα πολυ μακρυα από τα συνορά τους εκτοπίζοντας ανεπιθυμητους ηγέτες και ανατρέποντας κυβερνήσεις???
Τι τους πειράζει οταν αυτά τα κάνουν κάποιοι άλλοι.
Προς Θεου μην νομίσει κανείς οτι είμαι υπερ της Ρωσίας. Δεν είμαι με κανέναν. Όλοι οι μεγάλοι κοιτούν τα συμφεροντά τους. Εγω είμαι με το ΔΙΚΑΙΟ απόπου κι αν προέρχεται

+1000000000000

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Παιδια μη μπερδευετε τις βουρτσες .....

Αλλο το συστημα εντοπισμου θεσεως, και αλλο η κινητη τηλεφωνια.
Αλλο πραγμα το GPS (Global Positioning System)
και αλλο πραγμα το GPRS (General Packet Radio Service)

Πως λεμε; Αλλη η δουλεια του ναυτη, κι αλλη του καντηλαναυτη.  :rockon: :rockon: :rockon:

Λευτέρη,

Οι σταθμοί βάσης της κινητής τηλεφωνίας πρέπει να λειτουργούν απόλυτα συγχρονισμένα.
Όταν μετακινείσαι από την μία κυψέλη στην άλλη πρέπει ο σταθμός βάσης της κυψέλης που αφήνεις να σε παραδώσει στον σταθμό βάσης της επόμενης κυψέλης απόλυτα συγχρονισμένα διαφορετικά η τηλεφωνική συνομιλία σου χάνεται.

Το σύστημα GPS βασίζεται σε πολύ ακριβή ατομικά ρολόγια πάνω στους δορυφόρους που πετάνε. Κάθε πουλάκι (και όχι βούρτσα) έχει 2 - 4 ρολόγια Καισίου - Ρουβιδίου. Τα ρολόγια των δορυφόρων συγχρονίζονται μεταξύ τους. Οι συχνότητες που εκπέμπονται από τον δορυφόρο κωδικοποιούνται με βάση τα ρολόγια αυτά.

Έτσι όταν έχεις ένα δέκτη GPS έχεις αυτόματα και πολύ ακριβή ώρα. Δεν ξέρω αν έχεις χρησιμοποίησει κανέναν για να το δεις.

Ο κάθε σταθμός βάσης της κινητής τηλεφωνίας λαμβάνει τον χρόνο που υπολογίζεται από το σύστημα GPS, όλοι οι σταθμοί βάσης λαμβάνουν τον ίδιο χρόνο και έτσι όλα δουλεύουν ρολόϊ.

Για σκέψου του λίγο.
Και ελπίζω να κατάλαβες ποιά είναι η θέση της βούρτσας και της πούτσας.
Όπως και ποιός είναι ο καντηλανάφτης.

Kurwa

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
6
Πόντοι
6
ο Τσραλς Μπρονσον σαν απο το Καζαχσταν μου φενεται.φυλετικα Ασιατης ειναι!

Λες ε?Τωρα που το λες πλακα πλακα μοιαζει φοβερα.Μια μιξη μογγολοφαρας με Ρωσικη φαρα.
Αυτοι απ'το Ουζμπεκισταν και Καζακσταν δεν μοιαζουν ετσι.

Παντως τα σπαει αυτη η μιξη.Σοβαρα :rockon:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Λες ε?Τωρα που το λες πλακα πλακα μοιαζει φοβερα.Μια μιξη μογγολοφαρας με Ρωσικη φαρα.
Αυτοι απ'το Ουζμπεκισταν και Καζακσταν δεν μοιαζουν ετσι.

Παντως τα σπαει αυτη η μιξη.Σοβαρα :rockon:
Ουζμεκοι και Καζαχοι εχουνε κοινες ριζες ειναι και οι 2 Τουρκοφωνοι.εχουνε διαφορες στο προσωπο αν τους προσεξεις.οι Ουζμπεκοι ειναι λιγοτερο σχοιστοματες.πιστευω απο επημιξια με Ιρανικες φυλες.οι Καζαχοι ειναι εντελως Ασιατες στην οψη.οι Ουζμπεκοι ειναι και πιο μαυριδεροι.και οι 2 λαοι ζωα και βλακες ειναι!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom