Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Αντε και γαμήσου παλιολούγκρα πρωινιάτικα μας ζάλισες τ'αρχίδια

Λες ένα σωρο μαλακείες που στο φροντιστηριο θα σου τραβηξουνε τ'αυτί αν τις πεις.

Ασταδιάλα πια γελοίε

ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ! ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΟΥΜΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ .
warnwarn.gif
 Και[/URL] εγώ είμαι μοντ και σε πρασινίζω, ωραία η εξουσία ε?

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
ΒΡΩΜΕΡΕ ΚΑΠΙΤΑΛΑ ! ΧΟΡΤΑΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΓΚΙΛΟΤΙΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΖΟΥΜΗΖΕΙΣ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ . ΑΝ ΚΑΤΣΕΙΣ ΦΡΟΝΙΜΟΣ ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΗ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ . ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΣΕ ΤΟΥΦΕΚΙΣΟΥΜΕ .

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ ο φέθρυ είσαι κ μας κάνεις πλάκα????

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Αντε και γαμήσου παλιολούγκρα πρωινιάτικα μας ζάλισες τ'αρχίδια

Λες ένα σωρο μαλακείες που στο φροντιστηριο θα σου τραβηξουνε τ'αυτί αν τις πεις.

Ασταδιάλα πια γελοίε
:2funny: :2funny:
Ψολαρα19 δεν ειναι ετσι στη Ρωσια . Δεν υπαρχουν καθαροτητες και φυλετικες αγνοτητες. Ουτε θρησκευτικοι φασισμοι οπως στην Ελλαδα.Ρωσος ειναι και ο χριστιανος  , ρωσος και ο μουσουλμανος οπως στην Τσετσενια που οι πληθυσμοι ειναι ρωσοι μουσουλμανοι. Ο μεγαλος Μαρατ Σαφιν ειναι μουσουλμανος και η αδερφη του Σαφινα . Δες την τωρα στη  ΝΕΤ παιρνει το αργυρο στο τενις

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
κοίτα στον καθρέφτη . Είσαι λευκός ; Ε είσαι Άριος . ( εξαιρούντε οι Σημίται )

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Αν το πάρεις έτσι , οι Κινέζοι , Ιρανοί και αρκετοί Άραβες είναι Μογγόλοι .... Ε όχι !  
Εξωτερικά φυλετικά και γλωσσολογικά οι Ιρανοί (Πέρσες) έχουν ΤουρκοΑραβοποιηθεί.Μην περιμένεις να δεις στην Τεχεράνη Ιρανό με ξανθά μαλλιά και μπλέ μάτια όπως περιγραφόντουσαν οι Άριοι(πανάρχαια ονομασία των Περσών) στις Βέδες και στα Ουπανισάδ των Ινδιών μετά την κατάκτηση των Δραβίδων(Μελαμψοί Ινδοί).
Οι δε Κινέζοι ΠΟΤΕ δεν συμπεριλήφθηκαν στην 'ΙνδοΓερμανική' η Λευκή Φυλή.Ήταν και είναι Μογγολοειδείς Ασιάτες οι άνθρωποι.
Και τέλος ούτε και οι Άραβες έχουν συμπεριληφθεί στην Λευκή κάστα των 'Αρίων' διότι είναι Σημίτες (ξαδερφάκια με τους Εβραίους).
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΠΟΙΗΣΗ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.000.000 ΝΕΟΝΑΖΙ )
Για την Ρωσία το ότι υπάρχουν Νεοναζί ισχύει αυτό που λές γιατί το γράφανε και κάποιοι Ρωσόφωνοι του σάϊτ αυτό που μένουν εκεί.Η σχιζοφρένεια ορισμένων Ρώσων της μετακαπιταλιστικής περιόδου δεν έχει όρια.Τώρα αυτό που αναφέρεις περί 'Λευκής Φυλής' φαντάζουν γραφικά και αστεία στην σημερινή εποχή.

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
psolaras19 (ο θεός ξέρει αν είσαι), αν δεν σταματήσεις να σπαμάρεις όλα τα θέματα θα σε στείλω στη λορίδα της Γάζας που ξέρω ότι γουστάρεις.

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Οι στρατιωτικές στολές μου αρέσουν γιατί έχω αποθημένο να φορέσω μία , όχι γιατί μου αρέσουν αυτοί που τις φοράνε . Εγώ για την σάσα μπάστα τραβάω μαλακία ( 4 την ημέρα ) εσύ για τον ψινάκη φαντάζομε .... ή για τον μπους .

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Για την Ρωσία το ότι υπάρχουν Νεοναζί ισχύει αυτό που λές γιατί το γράφανε και κάποιοι Ρωσόφωνοι του σάϊτ αυτό που μένουν εκεί.Η σχιζοφρένεια ορισμένων Ρώσων της μετακαπιταλιστικής περιόδου δεν έχει όρια.Τώρα αυτό που αναφέρεις περί 'Λευκής Φυλής' φαντάζουν γραφικά και αστεία στην σημερινή εποχή.
Γιατί όμως να τους χαρακτηρίζουμε νεοναζί, όπου κι αν βρίσκονται.
Μήπως τελικά πρίν 60 χρόνια δεν ηττήθηκε ο ναζισμός αλλά άλλαξε απλά κουστουμάκι??
Μια ματιά να ρίξουμε στους "νόμους" που ψηφίζονται σε όλο τον κόσμο μάλλον που θα παρατηρήσουμε πολλά κοινά στοιχεία με την εποχή των ναζιστών του 1930-1940.
Απλά τώρα τους χαρακτηρίζουμε συντηρητικούς, φιλελεύθερους και πολλές άλλες αηδίες.

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΠΟΙΗΣΗ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.000.000 ΝΕΟΝΑΖΙ )
Ε, ψιτ! Μπαμπουϊνε που έχεις "απωθημένο" να φορέσεις στολή (λες και είσαι άξιος), που νομίζεις πως "ο Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς , ο μεγαλύτερος ρήτορας του 20ού αιώνα" (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33490.msg651511#msg651511]ΕΔΩ[/url]) και πως "οι μουσουλμάνοι έχουν τους πιο γαμάουα νόμους όλων των εποχών" (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36272.msg640879#msg640879]ΕΔΩ[/url]),

Όταν βελτιώσεις την άθλια ορθογραφία σου που μαρτυρά πως δεν έχεις ιδέα από κλασσική Ελληνική Παιδεία και αρχαιοΕλληνική γραμματεία, ασχολήσου με κάτι πιο σημαντικό όπως πχ με τα προβλήματα πάχους & στύσης που αντιμετωπίζεις (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34950.msg632298#msg632298]ΕΔΩ[/url]). Μπορεί βέβαια να φταίει το γεγονός οτι δεν έχεις γαμήσει εδώ και χρόνια (όπως εσύ ομολογείς www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33491.msg631222#msg631222]ΕΔΩ[/url]) ή οτι έχεις ξεσκιστεί στη μαλακία (κλικ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34878.msg628168#msg628168]ΕΔΩ[/url])! Βέβαια, πως να γνωρίσεις γκόμενα όταν δεν έχεις παρέες, είσαι τετράπαχος (αλήθεια... έχει και παχύσαρκους Άρειους?) και γενικά είσαι προβληματικούλης?

Βέβαια, τι να περιμένει κανείς από κάποιο βλαχαδερό που καβλώνει με κατσίκες (όπως εσύ ο ίδιος ομολογείς www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34878.msg625880#msg625880]ΕΔΩ[/url])  και η ζωή του αρχίζει και τελειώνει στον virtual κόσμο ενός PC (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34842.msg621317#msg621317]ΕΔΩ[/url])? Ίσως φταίει οτι τελικά με 13 βαθμούς μυωπία (που μας είπες οτι έχεις), γυαλιά σαν πάτους μπουκαλιών, παχύσαρκος υπέρβαρος, άσχημος (κλικ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33036.msg558525#msg558525]ΕΔΩ[/url]), μια ζωή αγάμητος αυνανιστής ΚΑΙ γκατζόλης! Όλα τα κακά της μοίρας σου ρε!

Αρκούν αυτά ή θα αρχίσεις να στέλνεις και ανορθόγραφες απειλές?

ΥΓ. Μην φύγεις ψυξοκλαίγοντας με την ουρά στα σκέλια και με το βλέμα της αυτολύπησης! Απλά εξαφανίσου - έχεις γαμήσει αρκετά thread, μην συνεχίσεις κι εδώ!

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Το 'ασταδιαλα' ποιος το ειχε πει πρωτος και εχει γινει σλογκαν  :think:

Είναι από την Ελληνική ταινία "Της Κακομοίρας" ή αλλιώς ο Μπακαλόγατος με τον Χατζηχρήστο,να κάνει τον υπάλληλο παντοπωλείου τον Ζήκο!Εκεί είπε το περίφημο "Ασταδιάλα Ζήκου και Ζήκου"

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Γιατί όμως να τους χαρακτηρίζουμε νεοναζί, όπου κι αν βρίσκονται.
Μήπως τελικά πρίν 60 χρόνια δεν ηττήθηκε ο ναζισμός αλλά άλλαξε απλά κουστουμάκι??
Μια ματιά να ρίξουμε στους "νόμους" που ψηφίζονται σε όλο τον κόσμο μάλλον που θα παρατηρήσουμε πολλά κοινά στοιχεία με την εποχή των ναζιστών του 1930-1940.
Απλά τώρα τους χαρακτηρίζουμε συντηρητικούς, φιλελεύθερους και πολλές άλλες αηδίες.
Εν μέρει ισχύει αυτό.Αλλά οι συντηρητικοί,φιλελεύθεροι και όλοι αυτοί τέλος πάντων σήμερα δεν έχουν κρεματόρια,φούρνους,ιατρικά πειράματα 'κατώτερων' Φυλών και σχέδια μαζικής εξόντωσης μη Λευκών.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Είναι από την Ελληνική ταινία "Της Κακομοίρας" ή αλλιώς ο Μπακαλόγατος με τον Χατζηχρήστο,να κάνει τον υπάλληλο παντοπωλείου τον Ζήκο!Εκεί είπε το περίφημο "Ασταδιάλα Ζήκου και Ζήκου"

Ετσι ακριβώς

Κορυφαία ταινία, άφθαστες ατάκες.

cretan335

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2007
Like
1
Πόντοι
66
Εν μέρει ισχύει αυτό.Αλλά οι συντηρητικοί,φιλελεύθεροι και όλοι αυτοί τέλος πάντων σήμερα δεν έχουν κρεματόρια,φούρνους,ιατρικά πειράματα 'κατώτερων' Φυλών και σχέδια μαζικής εξόντωσης μη Λευκών.
Φυσικά.
Η μαζική εξόντωση που επιχειρήθηκε στον Β΄ΠΠ τη σήμερον ημέρα δεν θα απέδιδε.
Πολλοί πρέπει να ψοφήσουμε για να επικρατήσουν οι Άρειοι  :2funny: .
Ο τρόπος όμως που χρησιμοποιούμε και διανέμουμε τον πλούτο αυτού του πλανήτη αδηγεί μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού του στην εξαφάνιση.
Δεν πρέπει να είναι τυχαίο πιστεύω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που πεθαίνουν στην πείνα είναι μη λευκοί.

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Ε, ψιτ! Μπαμπουϊνε που έχεις "απωθημένο" να φορέσεις στολή (λες και είσαι άξιος), που νομίζεις πως "ο Πάουλ Γιόζεφ Γκέμπελς , ο μεγαλύτερος ρήτορας του 20ού αιώνα" (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33490.msg651511#msg651511]ΕΔΩ[/url]) και πως "οι μουσουλμάνοι έχουν τους πιο γαμάουα νόμους όλων των εποχών" (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,36272.msg640879#msg640879]ΕΔΩ[/url]),

Όταν βελτιώσεις την άθλια ορθογραφία σου που μαρτυρά πως δεν έχεις ιδέα από κλασσική Ελληνική Παιδεία και αρχαιοΕλληνική γραμματεία, ασχολήσου με κάτι πιο σημαντικό όπως πχ με τα προβλήματα πάχους & στύσης που αντιμετωπίζεις (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34950.msg632298#msg632298]ΕΔΩ[/url]). Μπορεί βέβαια να φταίει το γεγονός οτι δεν έχεις γαμήσει εδώ και χρόνια (όπως εσύ ομολογείς www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,33491.msg631222#msg631222]ΕΔΩ[/url]) ή οτι έχεις ξεσκιστεί στη μαλακία (κλικ www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34878.msg628168#msg628168]ΕΔΩ[/url])! Βέβαια, πως να γνωρίσεις γκόμενα όταν δεν έχεις παρέες, είσαι τετράπαχος (αλήθεια... έχει και παχύσαρκους Άρειους?) και γενικά είσαι προβληματικούλης?

Βέβαια, τι να περιμένει κανείς από κάποιο βλαχαδερό που καβλώνει με κατσίκες (όπως εσύ ο ίδιος ομολογείς www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34878.msg625880#msg625880]ΕΔΩ[/url])  και η ζωή του αρχίζει και τελειώνει στον virtual κόσμο ενός PC (όπως εσύ ο ίδιος μας λες www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,34842.msg621317#msg621317]ΕΔΩ[/url])?

Αρκούν αυτά ή θα αρχίσεις να στέλνεις και ανορθόγραφες απειλές?

παραδέχομε ότι το σώμα μου είναι απαίσιο . αλλά έχω μυαλό , αυτό το όπλο μου δόθηκε και θα το χρησιμοποιήσω ενάντια στους καπιταλιστές και στην παγκοσμιοποίηση .

Sieg Heil !

88 !

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16

παραδέχομε ότι το σώμα μου είναι απαίσιο . αλλά έχω μυαλό , αυτό το όπλο μου δόθηκε και θα το χρησιμοποιήσω ενάντια στους καπιταλιστές και στην παγκοσμιοποίηση .

Sieg Heil !

88 !

Εγώ επιμένω οτι είσαι ο φεθρυ κ μας κάνεις πλάκα. Τόσο ηλίθια απάντηση μόνο αυτός μπορεί να δώσει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16

Sieg Heil !88 !
Μην φύγεις ψυξοκλαίγοντας με την ουρά στα σκέλια και με το βλέμα της αυτολύπησης! Απλά εξαφανίσου - έχεις γαμήσει αρκετά thread, μην συνεχίσεις κι εδώ!

Επισκέπτης
Φυσικά.
Η μαζική εξόντωση που επιχειρήθηκε στον Β΄ΠΠ τη σήμερον ημέρα δεν θα απέδιδε.
Πολλοί πρέπει να ψοφήσουμε για να επικρατήσουν οι Άρειοι  :2funny: .
Ο τρόπος όμως που χρησιμοποιούμε και διανέμουμε τον πλούτο αυτού του πλανήτη αδηγεί μεγάλα κομμάτια του πληθυσμού του στην εξαφάνιση.
Δεν πρέπει να είναι τυχαίο πιστεύω οτι το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών που πεθαίνουν στην πείνα είναι μη λευκοί.
Οι Τουρκοι εξοντωναν τους Αρμενιους με τσεκουρια και ξιφολογχες.
Αυτα ειχαν,με αυτα"δουλευαν".

Οι Γερμανοι τους Εβραιους με zyklon B,σαν κατσαριδες.
Ανεπτυγμενο εθνος οι Γερμανοι,εκβιομηχανισμενες μεθοδοι εξοντωσης.Ασε που με αυτον τον τροπο οι δολοφονοι απεφευγαν την προσωπικη επαφη με τα θυματα τους και κατ'επεκταση την"ψυχολογικη κοπωση"(καπως ετσι τα γραφουν στις αναφορες).

Σημερα οι φραγκατοι εξοντωνουν τους μη φραγκατους(γιατι,λεει,εχουμε γινει παρα πολλοι πανω στον πλανητη)με ακομη πιο μοντερνες μεθοδους και-το πιο σημαντικο-αναιμακτες και αποστασιοποιημενες.

Τους αφηνουν να αλληλοσφαζονται στα γκετο του Ριο και του Λαγος η να ψοφαν χωρις φαρμακα οπως στο Ιρακ προ δεκαετιας.

Πολιτισμενα πραματα δηλαδη,οι ιδιοι ειναι υπερανω...Οπως συνηθως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom