Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
όχι είμαι Άριος Εθνικοσοσιαλιστής που υπερασπίζετε κάθε λαό που δίνει ξύλο σε αμερικανόδουλους

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
όχι . μία πίτσα ( από την Άρια Ιταλία  )μου αρκεί

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
αυτό είναι το πρώτο μου account στα μπουρδέλα.κομ .

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Τι λες ρε ; Καταρχήν για ποιον με περνάτε ; Ένα σωρό ναζί υπάρχουν στην Ελλάδα . Δεν είμαι αδερφή ούτε troll .

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Τι σοφοι ειστε μερικοι εδω μεσα! :jerking:  Απλα επειδη καποια θεματα δεν τα ξερετε να σας πω , επειδη αμφιβαλλετε τον φιλοσοβιετισμο της Ουκρανιας. Το 2004 εγιναν εκλογες στις οποιες κερδισε ο κορυφαιος Ουκρανος πολιτικος  Βικτορ Γιανουκοβιτς, αλλα με πραξικοπηματα τον εριξαν για να βαλουν αυτην τη μαριονετα το δικτατορα τον Γιουστσενκο.
Το αν οι ρωσοι ειναι υποαναπτυκτοι , τι να πω ; Αφου το λετε εσεις ετσι θα ειναι . Ολα τα ξερετε εξαλλου. Και εσεις ειστε αμεμπτοι ανθρωποι .

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
τι λες . Οι Ρώσοι ( και οι Σλάβοι) ανήκουν στην Άρια Φυλή στην Βαλτική Κατηγορία . Αλλά ο Φύρερ τους θεωρούσε υπανθρώπους για πολιτικούς λόγους και για προπαγάνδα καθώς ήταν Κομμουνιστές .

OP
OP
S

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
Τι λες ρε ; Καταρχήν για ποιον με περνάτε ; Ένα σωρό ναζί υπάρχουν στην Ελλάδα . Δεν είμαι αδερφή ούτε troll .

Το καλύτερο ξύλο τρώτε κάτι τύποι σαν και σένα.......και δόξα το θεό έχω κοπανήσει αρκετούς εδώ κάτω ;)

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
τουλάχιστον βγάλε βδέδυλε την δοξασμένη σημαία των Άριων Ελλήνων από αvatar .

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Απλα επειδη καποια θεματα δεν τα ξερετε να σας πω , επειδη αμφιβαλλετε τον φιλοσοβιετισμο της Ουκρανιας. Το 2004 εγιναν εκλογες στις οποιες κερδισε ο κορυφαιος Ουκρανος πολιτικος  Βικτορ Γιανουκοβιτς, αλλα με πραξικοπηματα τον εριξαν για να βαλουν αυτην τη μαριονετα το δικτατορα τον Γιουστσενκο.
Από το
Το ρωσικό Γενικό Επιτελείο επανήλθε επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες ότι Ουκρανοί ήταν οι χειριστές των αντιαεροπορικών συστημάτων, που χρησιμοποίησε η Γεωργία για να καταρρίψει 4 ρωσικά αεροσκάφη. «Τουλάχιστον δουλεύουν καλά τα αντιαεροπορικά μας», κάνουν χιούμορ οι Ρώσοι στρατιωτικοί, οι οποίοι φυσικά και δεν πρόκειται να ξεχάσουν την επιλογή των πλησιέστερων «Σλάβων αδελφών» τους.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 16/08/2008

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
τι λες . Οι Ρώσοι ( και οι Σλάβοι) ανήκουν στην Άρια Φυλή στην Βαλτική Κατηγορία . Αλλά ο Φύρερ τους θεωρούσε υπανθρώπους για πολιτικούς λόγους και για προπαγάνδα καθώς ήταν Κομμουνιστές .

Εσυ σε ποια κατηγορία εισαι; Για να ξέρουμε τι να παίξουμε στο στοίχημα

Παλιολούγκρα

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τον ανθρωποκεντρισμό τους!Ούτε για την ελευθερία και την δημοκρατία τους.Σε καμία περίπτωση!!!
Δεσποτικός λαός που αντικατέστησε τους Τσάρους με Κομισάριους και τώρα δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς.Ο Δεσποτισμός όμως είναι το κύριο συστατικό αυτού του Έθνους.Πίσω στην Αναγέννηση,πίσω στον Διαφωτισμό πίσω σε όλα τα πνευματικά ρεύματα του Ουμανισμού της Δύσης.Μην σκεφτόμαστε με εθνικά κριτήρια ατομισμού αλλά με ευρύτερη αντικειμενική λογική των πραγμάτων και των ιστορικών αναδρομών.

Vrikolakas

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ λέω ότι τους θεώρησε λόγω 400 χρόνων Μογγολικής κατοχής και οι 'ιστορικοί' του 19ου αιώνα λέγανε 'πίσω απο κάθε Σλάβο κρύβεται ένας ΤουρκοΤάταρος'!

psolaras19

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2008
Like
1
Πόντοι
1
Πάντως οι Ρώσοι δεν φημίζονται για τον ανθρωποκεντρισμό τους!Ούτε για την ελευθερία και την δημοκρατία τους.Σε καμία περίπτωση!!!
Δεσποτικός λαός που αντικατέστησε τους Τσάρους με Κομισάριους και τώρα δημοκρατικά εκλεγμένους πολιτικούς.Ο Δεσποτισμός όμως είναι το κύριο συστατικό αυτού του Έθνους.Πίσω στην Αναγέννηση,πίσω στον Διαφωτισμό πίσω σε όλα τα πνευματικά ρεύματα του Ουμανισμού της Δύσης.Μην σκεφτόμαστε με εθνικά κριτήρια ατομισμού αλλά με ευρύτερη αντικειμενική λογική των πραγμάτων και των ιστορικών αναδρομών.

β
Για αυτό θαυμάζω τους Ρώσους . Έχουν @@ όχι σαν τον Καρά Αμάν Αλή και τον Παπ Αν Δρεού

boidopoutsa

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Βλεπεις οτι δεν τα ξερεις ; Ουκρανοι φιλε μου δεν ειναι μονο αυτοι . Αυτη ειναι οι δυτικα του Ντνιεπρ που ειναι αντιρωσοι. Οι ιδιοι που χειροκροτουσαν το Χιτλερ. Η πλειοψηφια στην Ουκρανια ειναι οι ανατολικοι του Ντνιεπρ, οι φιλορωσοι του Γιανουκοβιτς. Οι οποιοι ειναι υπο διωγμο. Μην ξεχνας οτι η κοιτιδα της συγχρονης Ρωσιας ειναι το Κιεβο που ειναι υπο κατοχη. Πριν λιγες μερες οι Ουκρανοι γιορτασαν τα 1020 χρονια απο τον εκχριστιανισμο των Ρως.
Θυμα ειναι η Ρωσια . Καταλβετε το. Παντως ειναι θετικο να σε βριζουν οι σημερινοι ελληνες .

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΑΡΙΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΠΟΙΗΣΗ ( ΑΛΛΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ 1.000.000 ΝΕΟΝΑΖΙ )

Αντε και γαμήσου παλιολούγκρα πρωινιάτικα μας ζάλισες τ'αρχίδια

Λες ένα σωρο μαλακείες που στο φροντιστηριο θα σου τραβηξουνε τ'αυτί αν τις πεις.

Ασταδιάλα πια γελοίε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom