Νέα

Η Γεωργία εισέβαλε στην Ν. Οσετία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sonyp900
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 898
  • Εμφανίσεις 34K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765

Συνημμένα

• Photo-0127.jpg
    Photo-0127.jpg
    97,1 KB · Εμφανίσεις: 18
  • Photo-0130.jpg
    Photo-0130.jpg
    99,5 KB · Εμφανίσεις: 17

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
και Военный Билет αν γινει γενικη επιστρατευση με παιρνουνε....

Συνημμένα

• Photo-0128.jpg
    Photo-0128.jpg
    82 KB · Εμφανίσεις: 15

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
και Военный Билет αν γινει γενικη επιστρατευση με παιρνουνε....

Εσύ και στη μάχη να τραυματιστείς, με καμμιά Ρωσοκινεζονοσοκόμα θα βρεθείς! Καλά ε, οι καλύτερες αυτές οι ΡωσοΑσιατοανάμικτες.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Εσύ και στη μάχη να τραυματιστείς, με καμμιά Ρωσοκινεζονοσοκόμα θα βρεθείς! Καλά ε, οι καλύτερες αυτές οι ΡωσοΑσιατοανάμικτες.
ο πολεμος για μενα ειναι οτι καλητερο.λενε οτι σκοτωθηκαν 4000 Γεωργιανοι στρατιωτες!!!!μου φενεται λιγο τραβιγμενο το νουμερο!!!!αλλα για σκεφτειται 4000 αντρες λιγοτεροι και 4000 γυναικες ελευθερες παραπανω στη Γεωργια!!!!μακαρι να συνεχιστει ο πολεμος!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
ο πολεμος για μενα ειναι οτι καλητερο.λενε οτι σκοτωθηκαν 4000 Γεωργιανοι στρατιωτες!!!!μου φενεται λιγο τραβιγμενο το νουμερο!!!!αλλα για σκεφτειται 4000 αντρες λιγοτεροι και 4000 γυναικες ελευθερες παραπανω στη Γεωργια!!!!μακαρι να συνεχιστει ο πολεμος!!!!

Τί να σου κάνουν εσένα οι Γεωργιανές ρε Δημήτρη; Μαυρογκάγκανες, χοντροκέφαλες, και χαμηλοκόλες.
Αλήθεια, έχεις πετύχει ποτέ Γεωργιανή σε σαλόν ;  Πολύ αμφιβάλλω.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Τί να σου κάνουν εσένα οι Γεωργιανές ρε Δημήτρη; Μαυρογκάγκανες, χοντροκέφαλες, και χαμηλοκόλες.
σε καθε σαλον στις 10-15 κοπελες που δουλευουνε  1 ή 2 συνηθως ειναι Γεωργιανες,Αρμενισες ή Τουρκοφωνες.μπορεις να βρεις πολυ ομορφες δεν ειναι ολες χαλια.εχει και κουκλαρες!!!!!

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
σε καθε σαλον στις 10-15 κοπελες που δουλευουνε  1 ή 2 συνηθως ειναι Γεωργιανες,Αρμενισες ή Τουρκοφωνες.μπορεις να βρεις πολυ ομορφες δεν ειναι ολες χαλια.εχει και κουκλαρες!!!!!

Πολύ ενδειαφέρον ...
Λέω να εμπλουτίσω τη συλλογή μου.

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6

Κάτι θα ξέρει ο Δμητράκης...Αυτές οι περίεργες φυλές σπάνε τα κρεβάτια. Εγώ ότι δυνατότερο έχω χτυπήσει, ήτανε Κοζάκα.

Nearxos

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
16
Σε λίγο δεν θάσαι μόνος. Δες τι θα πάρω  :o

Φίλε von εσύ γυναίκα Μολδαβή έχεις αν δε κάνω λάθος.
Πως θα πάρεις Ρωσικό διαβατήριο; Μήπως είναι από την υπερδνειστηρία η κοπέλα;
Πείτε μου τα μυστηκά σας, ζηλεύω !

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ρε σεις, sorry κιόλας, αλλά όλοι απο εκεί κάνουν κρα μπας και πάρουν κανένα διαβτήριο από Schengen, και εσείς φιγουράρετε που πήρατε διαβατήρια από εκεί?

Είναι τρελλοί αυτοί οι Ρωμιοί τελικά!!!!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Μόλις το πάρω θα εξασφαλίσω πολλά προνόμια που δεν έχουν οι άλλοι Ευρωπαίοι.
Π.χ δεν θα χρειάζομαι βίζα για Οσεστία   :2funny: :2funny:

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Ηδη οι πρωην χωρες του ανατολικου μπλοκ δεν ξερουν αν πρεπει να ασκησουν φιλοδυτικη η φιλορωσικη πολιτικη.

Σώπαινε ρε συ...Πρόλαβες και μίλησες με όλους τους υπουργούς εξωτερικών όλων των χωρών του ανατολικού μπλοκ;

Μα την ευκαιρία, τι εννοείς ανατολικό μπλοκ;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Μόλις διάβασα ότι κάποιος Κασσίμης βγήκε και είπε ότι

"Θ. Κασσίμης: Στηρίζουμε τις προσπάθειες της γαλλικής προεδρίας"

Ολοι μας καταλαβαίνουμε τη στρατηγική σημασία της δήλωσης αυτής. Κάπως έτσι η ελλάδα συνέβαλε αποφασιστικά στον τερματισμό των εχθροπραξιών.

Επισκέπτης
Ορισμένα πράγματα είναι ανίκητα, τα έχουμε πει, μην επαναλαμβανόμαστε.
Yorgos δεν ειμαι βλαξ εγω,δεν ξερω ομως πως χαρακτηριζεται καποιος που πιστευει οτι οι Γερμανοι ειχαν σκοπο να μεταφερουν μαυρους εργατες στην Γερμανια μετα τον πολεμο...

Η,οτι απωτερος σκοπος τους ηταν να βαλουν χερι στο Αφρικανικο υπεδαφος...

Αν εχεις στοιχεια για αυτα παρεθεσε τα,αλλιως μαλλον εισαι εσυ,οχι απλα βλακας αλλα κατι χειροτερο:ασχετος και ημιμαθης.

Για τον υποβρυχιακο πολεμο το ships sunk/U-Βoat sunk(3500/783=4,46 βυθισεις ανα υποβρυχιο)ειναι παραπλανητικο,το σωστο ειναι GRT sunk/U-Βoat sunk,ο Ντενιτς μετραγε GRT sunk/day/boat at sea,οπου U-Boat at sea το σκαφος στην περιοχη περιπολιας του(δινει την ΑΠΟΛΥΤΗ αποδoση των U-Βoat και ανατρεπει ολη την εικονα που εχουμε για τον υποβρυχιακο πολεμο,που δεν ελαβε χωρα μονο στον Βορειο Ατλαντικο).

Στον μηχανοκινητο πολεμο οι Σοβιετικοι"διδαχτηκαν"απο τους Γερμανους και τους το ανταπεδωσαν με τοκο,και επειδη τα πραγματα ειναι πιο συνθετα απο οσο νομιζεις στο δευτερο εξαμηνο του 1943 η ΑΠΟΛΥΤΗ Γερμανικη υπεροχη σε ποιοτητα Τεθωρακισμενων(και οχι μονον μηχανολογικα)δεν απετρεψε την απελευθερωση της Ουκρανιας.Μιλαω παντα για την ΣΥΝΟΛΙΚΗ αποδοση και οχι την(υπαρκτη)τεχνολογικη υπεροχη των Γερμανικων Τ/Θ.

Αντιστοιχα στο δευτερο εξαμηνο του 1941 η υπεροχη του Τ-34/76 εναντι των Γερμανικων Τ/Θ δεν απεδωσε στην Σοβιετικη αμυνα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όταν αποφασίσεις μεταξύ των ακόλουθων:

α) εάν είμαι θύμα γερμανικής προπαγάνδας (στο οποίο απάντησα με το σχόλιο περί της ανίκητης βλακείας και αφού τρεις φορές σου είπα ευγενικά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο)
β) εάν είμαι βλάξ
γ) εάν είμαι ημιμαθής και άσχετος

Ξαναμιλάμε.

Για οποιαδήποτε στοιχεία χρειάζεσαι, τράβα σε κανένα σοβαρό αρχειακό χώρο, κατά προτιμήση στην Γερμανία και στην Βρεττανία.

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Φίλε von εσύ γυναίκα Μολδαβή έχεις αν δε κάνω λάθος.
Πως θα πάρεις Ρωσικό διαβατήριο; Μήπως είναι από την υπερδνειστηρία η κοπέλα;
Πείτε μου τα μυστηκά σας, ζηλεύω !
αυτο ειναι το διαβατηριο του Πρινεστροβιε.Νοτια Οσετια και Αμπχαζια πας χωρις βιζα!αρχες Οκτωβριου λεω να ερθω για 5 μερες Ελλαδα και αν ο von ειναι εκει πιστευω να συναντιθουμε.αν ειναι Νεαρχε κανονιστε να βρεθουμε ολοι μαζι.θα συναντιθω και με αλλα παιδια να παμε Φυλης!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom