You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτογραφία της ημέρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
αλλη μικρη τσεχα αυτην παλια ειχε αρκετες φωτογραφησεις b/g αλλα πλεον την βλεπω σε lez και solo αλλα δεν με χαλάει. Η φατσούλα της ειναι πολυ γλυκιά και αυτο μου αρεσει σε μια γυναικα γενικα. Εχει κανει μερικες καλες φωτογραφησεις με επωνημη εταιρια αλλα τελευταια εχει χαθει. Κρυμα
Συνημμένα
άλλη μια παλια αδυναμια μου chloe anderson. Εχω να την δω χρονια πολλα να κανει καινουργια φωτογραφηση αλλα υποθετω πως μαλλον εχει αποσυρθει. lez και solo και απο οσο εχω ψαξει καμια ταινια. Απο τις πρωτες που ανακαλυψα οταν μπηκα στον θαυμαστο χωρο του ιντερνετ.
Συνημμένα
sandra shine. Την παρακολουθω εδω και παρα πολυ καιρό απο τα πρωτες της φωτογραφησεις οταν ηταν πολυ μικρη (οχι πως τωρα μεγαλωσε). Πολλες ταινίες με σκηνες lez και solo ενω υπαρχει και ενα παλιο βιντεακι b/g με τον τοτε γκομενο της (πρωην). Με δικαιωσε οταν την επελεξα απο τον τοτε συρφετο και παρακολουθω την πορεια της ανελιπως ακομα και σημερα. Μεγαλο μελλον αν κανει και ταινιες b/g στην πορνοβιομηχανια.
Συνημμένα
Αλλη συνεσταλμενη και αυτην κυρια. Εχει κατι το ειμαι κυρια πανω της και την γοσταρω γι'αυτο. Πολυ λιγες lez σκηνες και παρα πολλες solo. Εχει δεν εχει 2-3 χρονια στην πορνοβιομηχανια αλλα απο ταινιες καμια. Κρυμα ειδικα αμα κανει και καμια b/g θα κονομισει αυτην τις καλτσες της κι εγω μια αιωνια καυλα.
Συνημμένα
Αν και μικρη εχει πολλες φωτογραφισεις και 5 η 6 ταινιες. Τα κανει ολα και solo και lez και b/g και 1 anal σκηνη. Νομιζω καταγετε εκ Ρωσιας μερια. Δεν εχει πολυ καιρο 1μιση χρονο που ξεπεταχτηκε αλλα αν συνεχισει ετσι την βλεπω να σαρωνει τα βραβεια AVN. Τρεμε jenna.
Συνημμένα
mpotofilos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 13
- Like
- 200
- Πόντοι
- 6.055
...ρε τι ομορφο μορο θελω να ονειρευτω ποσ με τη γλυκεια μου την ψολι
θα της ρουφαω με εμμονη το μικρο της τριχωτο μουνι
και αδημονει και αδημονει το μικρο μου τριχωτο καυλι στο μουνι της να κρυφτει τι ηδονη τι ηδονει θελει παλι να κρυφτει στη μικρη μου την ψωλη
θα της ρουφαω με εμμονη το μικρο της τριχωτο μουνι
και αδημονει και αδημονει το μικρο μου τριχωτο καυλι στο μουνι της να κρυφτει τι ηδονη τι ηδονει θελει παλι να κρυφτει στη μικρη μου την ψωλη
Επισκέπτης
φινλανδικη δυναμη
Scandinavia rulezzz!!! Κι ας λένε μαλακίες ότι είναι "ψυχρές" και τέτοια!
psolaras78
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 74
- Like
- 1.833
- Πόντοι
- 9.295
psolaras78
Τιμημένος