You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτογραφία της ημέρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Μην με ρωτήσετε γιατί την συγκεκριμένη την κάνω post ξεχωριστά. 10 φορές προσπάθησα να τις ανεβάσω όλες σε ένα post και μου έβγαλε internal error. Μία μία λοιπόν μέχρι έως ότου φτιάξουν το πρόβλημα.Και όχι στο σύνολο οι φωτογραφίες δεν ήταν πάνω από 300ΚΒ.
Συνημμένα
Επισκέπτης
Επισκέπτης
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Ισχύει ότι η Λιάνα Κανέλλη έχει κάνει γυμνά για το Ε της Ελευθεροτυπίας? Αν ναι, μπορεί κάποιος να τα ρίξει στο φόρουμ?
(Τί ωραία! Από τη Σαράποβα, στην...Κανέλλη )
Ναι, σκέτη καύλα
Jenya - Katie Fey: "Vitium"
και να επισημάνω και πάλι όπως και σε προηγούμενο post ότι ο λόγος που δεν βάζω τις photo σε ένα post είναι γιατί το μου βγαίνει μήνυμα internal error αν και όλες η φώτο της συγκεκριμένης σειράς είναι κάτω από 300ΚΒ. Τι να κάνουμε λοιπόν, μια μια η photo μέχρι να το φτιάξουνε...
και να επισημάνω και πάλι όπως και σε προηγούμενο post ότι ο λόγος που δεν βάζω τις photo σε ένα post είναι γιατί το μου βγαίνει μήνυμα internal error αν και όλες η φώτο της συγκεκριμένης σειράς είναι κάτω από 300ΚΒ. Τι να κάνουμε λοιπόν, μια μια η photo μέχρι να το φτιάξουνε...
Συνημμένα
και να επισημάνω και πάλι όπως και σε προηγούμενο post ότι ο λόγος που δεν βάζω τις photo σε ένα post είναι γιατί το μου βγαίνει μήνυμα internal error αν και όλες η φώτο της συγκεκριμένης σειράς είναι κάτω από 300ΚΒ στο σύνολο. Τι να κάνουμε λοιπόν, μια μια η photo μέχρι να το φτιάξουνε...
και να επισημάνω και πάλι όπως και σε προηγούμενο post ότι ο λόγος που δεν βάζω τις photo σε ένα post είναι γιατί το μου βγαίνει μήνυμα internal error αν και όλες η φώτο της συγκεκριμένης σειράς είναι κάτω από 300ΚΒ στο σύνολο. Τι να κάνουμε λοιπόν, μια μια η photo μέχρι να το φτιάξουνε...
Συνημμένα
Συνημμένα
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 373K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
?