Βοηθεια μας.... τι καυλοραπανο ειναι αυτο ...???
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η φωτογραφία της ημέρας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 41K
- Εμφανίσεις 3M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
ereunitikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Καλό μωράκι και αυτό αν και στην τελευταία φωτογραφία η "μυτούλα" της την κάνει να δείχνει σαν γουρουνάκι.Προτιμώ την προηγούμενη με τα 1000!!Τρελό μωρό, τούμπανο (για τα γούστα μου πάντα).
Επισκέπτης
Αμα στην πέσει, ρίξε της χυλό, αλλά πες τητο διακριτικά, "Κοίτα, καλή είσαι, αλλά η μύτη σου ρε παιδί μου, κάτι έχει και με χαλάει", όχι άγαρμπα και βάλει τα κλάματα το κορίτσι.Καλό μωράκι και αυτό αν και στην τελευταία φωτογραφία η "μυτούλα" της την κάνει να δείχνει σαν γουρουνάκι.Προτιμώ την προηγούμενη με τα 1000!!Τρελό μωρό, τούμπανο (για τα γούστα μου πάντα).
ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!
Συνημμένα
Επισκέπτης
MONAXIKOS111
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυθεντικες η φωτομονταζ?
ωραιο μουνακι και κωλαρακι εχει η britney.ειναι αληθινες θελω να πιστευω
πωπω μια κωλαρα για ξεσκισμα
έγραψες πάλι duracell
δίνει και ρέστα η τύπισσα;
Οχι ρε γμτ η παλιοΠΟΥΤΑΝΑ! Κάνει όμως ένα γαμήσι... οπότε χαλάλι της! Αλλά παίρνει ΜΟΝΟΝ πελάτες PRIVE... "συστημένους" ;)
Αλλη φορά θα βάλω φώτο με την πιστωτική να "περνά" ανάμεσα από το μουνί της (τραβηγμένη μέσα σε δοκιμαστήριο εσωρούχων, στην Ερμού) !!!
JOHNNYDMAX
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Αμαν ρε duracell τι μας έκανες πρωινιάτικα......
Οχι μόνο ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΑΜΕ ΟΛΟΙ, αλλά και να τις ξεφωνίζουμε στο νετ... για να ξέρουν οι μελλονικοί σύζηγοι τι παρθένες θα παντρευτούν !!!
Οποια Ελληνίδα ρωτήσεις θα σου πει ότι "είσαι ο τρίτος της" χαχαχα ΨΩΛΕΣ...
Ναι γάμησε τα!Αυτές έχουν πάει τουλάχιστον με 3 ντουζίνες (οι νόμιμοι). Πρόσφατα γνώρισα σε ένα club μία τύπισσα που μου έλεγε ότι τις αρέσουν οι σοβαρές σχέσεις, όχι μαλακίες κλπ κλπ γνωστή ενός φίλου μου. Τελος πάντων μου το έπαιζε ιστορία και ε΄γω για να παίξω το παιχνίδι της συμφωνούσα
-Ναι ναι έχεις δίκιο
Σε μία φάση χάνονται μαζί με το φιλαράκι μου πάνε να πάρουν τηλέφωνο. Όταν έρχονται ρωτάω το φιλαράκι μου
-Ρε ****** που χάθηκες;
-Την πίπωνα μέσα στην τουαλέτα,όλα μέσα ήταν η απάντηση
ΣΟΒΑΡΗ ΓΚΟΜΕΝΑ κατά τα άλλα
Υ.Γ Και την συνόδευε ο αδερφός της
ωραιο τρυφερο μουνακι
συνάδερφε δεν θα προλάβει να πει κα-υ-λημέρα θα την άρχιζα στα @αμήσια...
πανεμορφες βυζαρες.Φανταστήτε την να έρχεται πρωί-πρωί έτσι από πάνω... :o και να λέει ΚΑ-Υ-ΛΗΜΕΡΑΑΑ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
?
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 376K
- Απαντήσεις
- 1
- Εμφανίσεις
- 1K
?
- Απαντήσεις