Νέα

Η φωτογραφία της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

koukos19

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Οκτ 2019
Κριτικές
38
Like
4.805
Πόντοι
2.846
ότι σου λεώ φίλε μου...!!!

Κάνεις παρέα με Τσολιά πάντα γαμάς ζεστά μουνιά!!!

όχι βίζιτες....!!!!
Κάτσε βρε τσολιά μου πού και πού χρειάζονται οι βίζιτες να δροσιστούμε... :2funny:

alphonso

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Οκτ 2007
Κριτικές
3
Like
4.947
Πόντοι
606
HP_JENNIFER_WHTE_JM_151.jpg

Morgan_F

Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2010
Like
687
Πόντοι
81
Πάντως, είναι πολύ τυχεροί όσοι έχουν fuck buddies. Δηλαδή μια γκόμενα για ένα πούτσο και τέρμα. Γλυτώνεις πολλά και στον συναισθηματικό τομέα και στον οικονομικό (δεν πληρώνεις για cg, studio κλπ)
Τα πιο παλιά χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο, τώρα με τα social media είναι πιο εύκολο και πάλι όμως όχι τόοοσο εύκολο όσο ακούγεται.
Μπράβο tsolias21cm, συνέχισε

tsolias21cm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2019
Like
4.360
Πόντοι
441
Πάντως, είναι πολύ τυχεροί όσοι έχουν fuck buddies. Δηλαδή μια γκόμενα για ένα πούτσο και τέρμα. Γλυτώνεις πολλά και στον συναισθηματικό τομέα και στον οικονομικό (δεν πληρώνεις για cg, studio κλπ)
Τα πιο παλιά χρόνια δεν ήταν τόσο εύκολο, τώρα με τα social media είναι πιο εύκολο και πάλι όμως όχι τόοοσο εύκολο όσο ακούγεται.
Μπράβο tsolias21cm, συνέχισε
όλες οι πουτάνες είναι μέσα από την καθημερινότητα έξω εκεί και σας περιμένουν να τις καρφώσεται μια προς μια...!!!

Εγώ αυτό ξέρω αυτό κάνω ένας είναι ο Τσολιάς....!!!

Γνήσιο ελληνικό υλικό μέσα απο την καθημερινότητα πάντα....

Σας χύνω όλους με πολύ αγάπη βαθιά...

Που είναι η κουφάλα με τα ψεύτικα βυζία ... και τις βύζιτες με τις εγκεφαλικά ανάπηρες γκόμενες που λανσάρει κλπ...

εδώ το υλικό το δικό μου είναι γνήσιο με γυναίκες μέσα από την καθημερινότητα να της γαμάς και να σε κοιτάν στα μάτια....!!!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.789
Πόντοι
3.656
Θέλω να χύσετε την ρώγα και να το δηλώσεται φωναχτά γραπτός ένας ένας πρώτος εγώ!!!

Σε χύνω με χαρά όμορφη μου ρώγα...!!!

χχχχ.jpg
αηδιαστικές τρίχες γύρω από τη ρόγα. Σκέτο ξενέρωμα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom