amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.105
- Πόντοι
- 22.785
πως γινεται ρε παιδια αυτο αν δεν ειναi photoshop?????
πλαστηπως γινεται ρε παιδια αυτο αν δεν ειναi photoshop?????
Σωστός ο παίχτης. Το καταλαβαίνεις γιατί η μια απο τις δυο εχει το σήμα του ΚΤΕΟ.Έχουν βάλει την εμπρός πινακίδα στο άλλο αυτοκίνητο
Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.......τι μαλακας εισαι ρε....προσεχε τι γραφεις...απο τη καυλα που εχεις θα πρεπει να σε φοβομαστε!Εντάξει... με έχεις στείλει αδιάβαστο πρωι-πρωι. ΤΙ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??????????????
Έχεις πέσει 100% μέσα στα γούστα μου. Τέτοια [size=10pt]νταρντανομουναρους νεαρούς[/size] γουστάρω με τα 1000. πφφφφφφ....
Α χα χα χα χα χα χα χα χα χα χα.......τι μαλακας εισαι ρε....προσεχε τι γραφεις...απο τη καυλα που εχεις θα πρεπει να σε φοβομαστε!
.............Ρε... Σ Τ Α Μ Α Τ Α να με ακολουθείς..!! Θα φωνάξω τον Περικλή. Κανόνισε..!!
.............
.......... Μπορούμε να πούμε ότι η γκομενονεαρά τίθεται στην κατάληξη μιας μακράς πορείας του μπουρδελίζειν........ σε έναν βελτσικό κόσμο της μη-πουτάνας...........ιδεώδης ούτοπική φωτό.. Αλλά ενώ το ον-καθ' εαυτό ή δι' εαυτό πού είναι εξ ορισμού αντιφατικό, διότι στις σπάνιες boods περιπτώσεις , αποτελεί χαρά του κριτικού, πού νιώθει ότι άποκτά λόγο ύπαρξης.
ΈΤΣΙ ΛΟΙΠΌΝ & εγω......
..... θέλω το big boods νά αυνανιστεί για πάρτη μου & έγώ νά την συνοδεύω συντονισμένα...........Τελικά, ή γκομενοούτοποια είναι μια άπό τις άλλοτριώσεις της εποχής μας.
πως γινεται ρε παιδια αυτο αν δεν ειναi photoshop?????
Αυτός που το'κανε, πήρε δύο ίδια αυτοκίνητα, κατάθεσε τις πινακίδες στο ένα (ή αγόρασε κάποιο ίδιο από κλεμένο ή τόφερε ίδιο με ξένες πινακίδες και το καψε πάιρνοντας την ασφάλεια...) και τύπωσε δύο ψεύτικες πινακίδες για μπροστά (εύκολο και φτηνό) και έβαλε το ένα σετ πίσω σε κάθε αμάξι. Με τον τρόπο αυτό κυκλοφορεί 2 και πληρώνει ένα (ασφάλειες, τέλη, τεκμήρια...). ¨οταν τον πιάσουν κάποια στιγμή, θα του τα βάλουν και τα 2 κλίσμα...
τύπε δεν θα τον πιάσουν ποτέ άπλα γιατί κανένας δεν ασχολείται ο μονός λόγος που θα τον πιάσουν είναι άμα πεσει καμιά καρφωτή τότε και μονό τότε θα ασχοληθεί το δημόσιο με αυτόν.Εδώ οι τσιγγάνοι έχουν 1 αμάξι με όπλο μέσα και ουίσκι χωρίς ασφάλειά και δεν τους κάνει κανένας τίποτα,εγώ κατάλαβα ότι στην Ελλάδα ότι γουστάρεις κάνεις και πρέπει να είσαι Πόλη μαλάκας για να μπεις μέσαΑυτός που το'κανε, πήρε δύο ίδια αυτοκίνητα, κατάθεσε τις πινακίδες στο ένα (ή αγόρασε κάποιο ίδιο από κλεμένο ή τόφερε ίδιο με ξένες πινακίδες και το καψε πάιρνοντας την ασφάλεια...) και τύπωσε δύο ψεύτικες πινακίδες για μπροστά (εύκολο και φτηνό) και έβαλε το ένα σετ πίσω σε κάθε αμάξι. Με τον τρόπο αυτό κυκλοφορεί 2 και πληρώνει ένα (ασφάλειες, τέλη, τεκμήρια...). ¨οταν τον πιάσουν κάποια στιγμή, θα του τα βάλουν και τα 2 κλίσμα...
Εντάξει... με έχεις στείλει αδιάβαστο πρωι-πρωι. ΤΙ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΦΙΛΕ??????????????
Έχεις πέσει 100% μέσα στα γούστα μου. Τέτοια νταρντανομουναρους νεαρούς γουστάρω με τα 1000. πφφφφφφ....