Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
ε οχι ακριβως ετσι..... ειμαι πιο εξυπνος και την εχω και λιγο μεγαλυτερη απο τον εικονιζομενο
Τελεια ....
ε οχι ακριβως ετσι..... ειμαι πιο εξυπνος και την εχω και λιγο μεγαλυτερη απο τον εικονιζομενο
Ετσι οπωs το παs, στο τελοs θα δειs και το πουλακι....
Πολυ εξυπνος που κανει παρεα με τον νωντα και τον αβραμηε οχι ακριβως ετσι..... ειμαι πιο εξυπνος και την εχω και λιγο μεγαλυτερη απο τον εικονιζομενο
Παιζω με συστημα
Υποχθονια γυναικα....Τωρα σε καταλαβα....
Τσακωνεσαι επιτηδεs, ωστε να μαs .....βγαλειs απ τα ρουχα μαs ε????
Καπου εδω κοντα στην Αττικη.....Βρωμοπου(τ)σι !!!!
μην σκας του μεμου και του τσακωνα να βγαλεις γυμνη φωτο,καταθλιψη θα παθει.Σκεφτομαι να ποσταρω κ γω γυμνη φωτογραφια πρωην μου
Αλλα θα παθει καταθληψη ο μεμος
Σκεφτομαι να ποσταρω κ γω γυμνη φωτογραφια πρωην μου
μην σκας του μεμου και του τσακωνα να βγαλεις γυμνη φωτο,καταθλιψη θα παθει.
μβεξυπνος σαν τον μαστερακο ευτυχως που δεν ειμαι παντως....
Μη μου τον πειραζεις ειναι λιγο μβλαμμενο αλλα ειναι καλουλης <3 <3 :-*
το φβ περιμενω.... μη με κανεις να πιστεψω οτι κι εσυ εισαι ολο λαδι και τηγανιτα τιποτα ;)
Σκεφτομαι να ποσταρω κ γω γυμνη φωτογραφια πρωην μου
Ελλεηνιδα ειναι....πρωην σπονσορας εννοειΚαι ..... παρθενα και..... πρωην?????? Νιντεντο παιζατε??????
Παρθενα ηταν...περυσι.Και ..... παρθενα και..... πρωην?????? Νιντεντο παιζατε??????
Αν είχε τέτοια παραλία το Βρωμοπούσι εκεί θα κοιμόμουν,καθότι έχω σπίτι στην περιοχή!!!Και δεν εννοώ από τις δεσποινίδες αλλά από τους φοίνικες.Και τώρα ωραία είναι φυσικά αλλά δεν έχει δεσποινίδες τέτοιου επιπέδου
το φβ περιμενω.... μη με κανεις να πιστεψω οτι κι εσυ εισαι ολο λαδι και τηγανιτα τιποτα ;)
Ελλεηνιδα ειναι....πρωην σπονσορας εννοει
Αααααααα ε τοτε να παρουμε τουρτα μ ενα κερακι να το γιορτασουμεΠαρθενα ηταν...περυσι.
παντου οριτζιναλ ειμαι μανδαμιτσαΑν εχεις αληθινο προφιλ δεν εχω προβλημα
Με φεικουρες ομως δουλεια δεν κανεις
Αλβανιδα μεσιε