Νέα

Η φωτογραφία της ημέρας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα antisthenis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 41K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

tsiou15

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1

Λογικο,να σου πω την αληθεια καλυτερα να με κερατωνε...θα τον πληρωνα με το ιδιο νομισμα και θα περναγα και καλα ;)

και αυτο θα σου αρεσε ? η λογικη σου αυτο λεει?
καπως εχουμε χασει την μπαλα νομιζω....ο καθενας ειναι οτι επιλογες κανει .........

hotlollipop

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Λογικο,να σου πω την αληθεια καλυτερα να με κερατωνε...θα τον πληρωνα με το ιδιο νομισμα και θα περναγα και καλα ;)

και αυτο θα σου αρεσε ? η λογικη σου αυτο λεει?
καπως εχουμε χασει την μπαλα νομιζω....ο καθενας ειναι οτι επιλογες κανει .........

Γενικα παντα τη λογικη ακολουθουσα και οχι το τι θελω.Απο τη στιγμη που ολα μενουν στα λογια και δεν γινονται πραξεις(μεχρι στιγμης τουλαχιστον),ποιος ο λογος να τα συζηταμε ολα αυτα.
Αν ημουν αποφασισμενη να τον κερατωσω θα το ειχα κανει ηδη και δεν θα κοιταγα για εναλλακτικες.Εμενα το θεμα μου ειναι πως δεν εκτιμαει τα οσα μπορω να προσφερω στο κρεβατι.Θελω κατι παραπανω απο οσα μπορει εκεινος να δωσει (η θελει να δωσει)

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Και επειδη δεν παιρνω επιβεβαιωση απο τον αντρα μου ενω την εχω αναγκη,βαζω κι αλλη μια για να δω αν αρεσει σε αλλους τουλαχιστον

καυλόστηνα ,αλλά η φωτό είναι βράστα απο ποιότητα οπότε την επιβεβαίωση μην την περιμένεις, βλέπω όμως σήμερα γράφτηκες και έχεις ήδη 2 φίλους ,αν συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό, σε βλέπω ελεύθερη  και σύντομα  :fuck1:  :2funny: :2funny: :2funny:

hotlollipop

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
καυλόστηνα ,αλλά η φωτό είναι βράστα απο ποιότητα οπότε την επιβεβαίωση μην την περιμένεις, βλέπω όμως σήμερα γράφτηκες και έχεις ήδη 2 φίλους ,αν συνεχίσεις με αυτό το ρυθμό, σε βλέπω ελεύθερη  και σύντομα  :fuck1:  :2funny: :2funny: :2funny:

Για να χωρεσει να ανεβει επρεπε να τη μικρυνω,οποτε αλλοιωθηκε η ποιοτητα,απο φωτογαφηκη τις τραβηξα και ηταν 2mb οποτε...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom