Νέα

«Η Φίλη της Κόρης μου». Nέα τσόντα Sirina με υποψήφια Playmate Νικολέτα Ρωμανού

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
αυτο ειπα.....οποιος το κατευασε ας το δει μεχρι που να σκασουνε αλλα λινκ μη παει και χαμενο το εργακι...... ;)
o gl που ειναι σε τετοιες κρισιμες στιγμες να δωσει τα φωτα του :cheesy: :cheesy:

bourdelos

Μέγας
Εγγρ.
7 Μαΐ 2008
Κριτικές
18
Like
175
Πόντοι
4.445
και γω θελω λινκ...ευχαριστω

trik82

Νέο Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
ας ελπισουμε σημερα να παρουμε το λινκ...

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
έτσι λένε.. δεν πήγα περίπτερο (δεν καπνίζω και δεν αγοράζω εφημερίδες τις διαβάζω στο νετ)

Εγω παλι καπνιζω αλλα και που πηγα ειναι καπως να ρωτησω για την καινουρια τσοντα  :cheesy:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.725
Πόντοι
1.306
Εγω παλι καπνιζω αλλα και που πηγα ειναι καπως να ρωτησω για την καινουρια τσοντα  :cheesy:

γιατί καλέ?????? σου έρχεται καλύτερα οταν αγοράζεις προφυλακτικά??

ΥΓ δεν το λέω με διάθεση προσβολής αλλά έχω δεί πολλές φορές πκοπέλες να ζητάνε στον περιπτερά ή στο φαρμακείο προφυλακτικά και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνουν...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
54
Πόντοι
166

ΥΓ δεν το λέω με διάθεση προσβολής αλλά έχω δεί πολλές φορές πκοπέλες να ζητάνε στον περιπτερά ή στο φαρμακείο προφυλακτικά και κατά την γνώμη μου πολύ καλά κάνουν...

Εσύ τις στέλνεις ρε πορνόγερε??? :grin: :grin: :grin:

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

Οχι ουτε με τα προφυλακτικα ουτε με τα πορνοπεριοδικα εχω προβλημα , απλα δεν γινεται να τα αγορασω στο ψιλικατζιδικο κατω απ το σπιτι μ  :rolleyes:

καλά ξυπνητούρια....., θα στην φέρει ο γλιτσουλίνος........οταν κατέβει :cool2: :zzzzz:

Αχχ τι καλα <3 :boobies:

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.700
Πόντοι
4.125
Απ΄οσο ξέρω η Νικολέτα Ρωμανού είναι και Call Girl υψηλά αμοιβόμενο με κάτι 300αρες το μισάωρο. Πέρα από αυτό οι πελάτες της δεν έμειναν και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της και ειδικά απο την συμπεριφορά της που ήταν κρύα και απόμακρη. Τώρα που γυρίζει τσόντα θα είναι καλύτερη? Δεν νομίζω!!!! Χλωμο το βλέπω να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο.

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Απ΄οσο ξέρω η Νικολέτα Ρωμανού είναι και Call Girl υψηλά αμοιβόμενο με κάτι 300αρες το μισάωρο. Πέρα από αυτό οι πελάτες της δεν έμειναν και ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από τις υπηρεσίες της και ειδικά απο την συμπεριφορά της που ήταν κρύα και απόμακρη. Τώρα που γυρίζει τσόντα θα είναι καλύτερη? Δεν νομίζω!!!! Χλωμο το βλέπω να μεταμορφώνεται σε κάτι άλλο.

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
40
Πόντοι
366
και πως να ειναι ρε τυπε ζεστη μια κωλ γκομενα σε ξερει και απο εχθες;εσυ με εναν αγνωστο εισαι μεσα στην καλη χαρα;

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.610
Πόντοι
19.485

χρήμα δεν υπάρχει όσο υπήρχε, η ζήτηση πέφτει και η κυρία ήθελε διαφήμιηση, γαμιέται που γαμιέται βγήκε και οn camera! (για άλλη μια φορά)

Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
το να πηδιέσαι σαν σκύλα εδώ και εκεί δεν είναι κάπως? :2funny:

Ειμαι ελλεεινιδα που το μουνι ειναι απο χρυσαφι και πηδιεμαι μονο σε βιλλες , κοτερα και ακριβα ξενοδοχεια ... αρα οχι δεν ειναι καπως  :2funny:

:birdman:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom