Νέα

«Η Φίλη της Κόρης μου». Nέα τσόντα Sirina με υποψήφια Playmate Νικολέτα Ρωμανού

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

BackTrack

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
1
Περιμένω πως και πως τι στιγμή που θα δω την ατάκα "κανένα link παίζει? Και σε μένα pm" .  :2funny:  :2funny:  :2funny:

Και σε χρόνο dt μετά θα ποστάρουν καμμιά 30αριά από κάτω "και μένα ... " .
:2funny:  :2funny:  :2funny:

nandro79

Μέλος
Εγγρ.
21 Νοε 2009
Like
13
Πόντοι
1
κανένα link παίζει? Και σε μένα pm

και σε μενα
και σε μενα
και σε μενα
και σε μενα
και σε μενα
και σε μενα
και σε μενα

:2funny: :2funny:

gourmet

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
249
Πόντοι
290
και σε μένα
και σε μένα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Invisible Man

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
13 Σεπ 2005
Κριτικές
164
Like
5.204
Πόντοι
21.265
ας ελπίσουμε τα Links να είναι για torrents και όχι για rapid, fileserve και τα ρέστα...

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
κανενα νεωτερο δεν ειχαμε συναγωνιστες.........?
οτι να ναι...τη torrent τη rapid.μην ειμαστε και πλεονεκτες.....

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
άμα νομίζετε οτι τα λεφτά τα βγάζουν απο τις τσόντες έχετε πολύ γέλιο...

και από τι τα βγάζουν ρε ξύπνιε? από τις βίζιτες? δηλαδή έκανε και καλά διάσημη τη Βουλίτσα ανέβασε το κασέ της και τα κονομάει από τις βίζιτες? ποιος λογικός άνδρας θα έδινε ένα χιλιάρικο για να γαμήσει αυτό το ψωνισμένο τσόλι? δεν λέω αν η τιμούλα της έπεφτε στο 100ρικο την ξέσκιζα και εγώ, αλλά όχι και χιλιάρικο επειδή γύρισε 3 τσόντες με το Σειρήνα!

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
Ξερει κανεις ποσο εχει το dvd. :huh:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Πάντως μου αρέσει ρε μαγκες ότι όλα τα ξέρετε....δεν θα ειναι καλη η ταινια ο Σειρηνακης δεν ξερει να γυρναει ταινίες και τετοιες παπαριες....
Γιατί δεν την βλέπουμε πρώτα και μετα κρινετε?
Θα γίνει χαμός πάλυ να βρίσκετε τα link και το ωραίο είναι οτι εχετε και κριση και παραπονιεστε αμα δεν θα βγουν αλλες....
Τι να πω στην βιομηχανία του τραγουδιού βρίσκομαι και βλέπω την πειρατεια απο πρωτο χερι...και μετα μιλαμε γιατι πεφτει γιατι δεν υπαρχουν καινουριες παραγωγες κτλ.....

Αν δεν ξερει ο Σειρηνακης να γυριζει ταινια τοτε γιατι κανενας αλλος δεν τολμαει?

Καλο θα ήταν να σκεφτομαστε και μετα να μιλαμε....

γιατί έχουμε δει και τις άλλες και δεν μας πιάνει πια κότσους ο Σειρήνας :birdman:

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Γιατι ρε μαλακα ζωαδι δεν εχουμε λεφτα για ξεπλυμα. Για αυτο.

Βαλε το μυαλο σου να δουλεψει. Με τις μαλακιες που εχει βγαλει ο Σειρηνακης μπαινει και μεσα, βλακα. Μονο η πρωτη μαλακια με την Τζουλια τον πληρωσε, οτιδηποτε πριν και μετα πηγε ακλαφτο.

Ξερει και να γυριζει τσοντες ο αστοιχειωτος τωρα, τελος παντων.

αυτή την εκδοχή δεν την είχα σκεφθεί...έχεις δίκιο είναι πολύ πιθανό! :sunglasses:

Orgasmus

Νέο Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
0
Καλημερα σε όλους τους παλιούς της κοινότητας... Διάβασα για την νέα ταινία του σιρινα και διαβάζοντας τα ποστ σας έχω καταλάβει ότι είστε αρκετά διχασμένοι με το αν αξίζει ή όχι η σιρινα και οι ταινίες που βγάζει.
Προσωπικά έχοντας δει τις πιο πολλές ταινίες του, λόγω του ελληνικού στοιχείου, της βάζω σε 4 κατηγορίες
α) πρώτες και ντουμπλαρισμένες - δεν σχολιάζω καν, δεν μου αρέσει το ντουμπλάρισμα
β) αστειες αμιγως ελληνικές παραγωγές (γιατρος, ζαφείρης, ηλέκτρα κλπ) - φοβερά backstage αλλά μέτρια γαμήσια, σε κέρδιζε λίγο το ελληνικό στοιχείο.
γ) τζουλια - θα μπορουσαν να ειναι επικες τζοντες αλλα καπου χαλασε η μαγια (βάλε και λίγο λιπαντικό κοπέλα μου, που πας να σγηνώσεις το μαύρο παλαμάρι έτσι απλά!!!). Ισως ομως να αποτελεσαν την αρχη για νέου είδους ταινίες από τον Σειρηνάκη
δ) Η φίλη της κόρης μου - απο ότι διαβάζω και μετά το trailer ΕΛΠΙΖΩ να δούμε μια τσόντα με σκληρά γαμήσια, ελληνικό στοιχείο και χαβαλέ!

ελπίζω να διαβάζουν κάποιοι από την σιρινα τα σχόλια που γίνονται εδώ γιατι εκτός από τα απλά ποστ "κράζω για να κράξω" υπάρχουν και αρκετοί που ποστάρουν σοβαρές απόψεις που εάν ληφθούν σοβαρά απο την σιρινα τότε ΣΙΓΟΥΡΑ θα βελτιώσει τις ταινίες του και ασ βγάλει και ποιο πολλά λεφτά! Εγω προσωπικά θέλω να βλέπω σοβαρές ελληνικές παραγωγές.

καλή σας μέρα και χάρηκα που σας βρήκα!

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
οποιος το θελει πμ.......vag δεν πιστευω να το αγορασες

MANOU

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
66
Οχι δεν το αγορασα αλλα αν εχει κανα δεκαρικο μπορει να το παρω.
η ξεχασεις να το δωσεις στην βαβατση να στο υπογραψει κιολας.......... :- :-
ετσι ελεγε εχθες αγαπες θα σας το υπογραψω κιολας αν το αγορασετε....θα σας κανω και μια πιπα :2funny: :2funny: :2funny:

makis27

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
0
pm και σε μενα pls! εαν υπαρχει

vag55

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
0
η ξεχασεις να το δωσεις στην βαβατση να στο υπογραψει κιολας.......... :- :-
ετσι ελεγε εχθες αγαπες θα σας το υπογραψω κιολας αν το αγορασετε....θα σας κανω και μια πιπα :2funny: :2funny: :2funny:
Αν ειναι να μας παρει και πιπα τοτε θα το αγορασω. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

gepanpatra

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Guys αν υπάρχει θα θελα και εγώ ένα p.m.  ;)  :cum:

Stories

Νέο!

Stories