Νέα

«19χρονες Ελληνίδες Αρχάριες» στο ανανεωμένο περιοδικό Sirina

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
πφ ξεχνάς εύκολα τα λόγια σου Βέλβι. Φόρουμ είναι , γράφουμε παντού.  :grin:

Αχου ζαλίστηκα εγώ  τώρα , φεύγω.

Εγώ το είπα γιατί λες ότι πετάγομαι ωσάν ψωλή. Εσύ το λες για να μανουριάζεις συνεχώς με τα ίδια άτομα και χωρίς λόγο->εμμονή.

Είναι κολλητική η ζαλάδα τελικά. Καλό δρόμο και πιες κανα όραντζ τζους.

Amanita

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ το είπα γιατί λες ότι πετάγομαι ωσάν ψωλή. Εσύ το λες για να μανουριάζεις συνεχώς με τα ίδια άτομα και χωρίς λόγο->εμμονή.

Είναι κολλητική η ζαλάδα τελικά. Καλό δρόμο και πιες κανα όραντζ τζους.

Τελικά κατά που σε βολεύει στρίβεις. Δεν ειν'κακό. Είσαι φλέξιμπλ γκομενάκι.

Τα λέμε! :headbang2:

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τελικά κατά που σε βολεύει στρίβεις. Δεν ειν'κακό. Είσαι φλέξιμπλ γκομενάκι.

Τα λέμε! :headbang2:

Παράθεσέ μου τι έχω πει και έβγαλες αυτό το συμπέρασμα και θα σε παραδεχτώ, αν ισχύει.
Ως τότε, bye bye dudette.

Sonia26

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
6
Η τσόντα είναι καλή αγοράστε την …μην την κατεβάζετε τσάμπα …Αβανταδόρος speaking… :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
το φλεξιμπλ τι σημαινει ?

URL]]

Anakasioths

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Πάντως ο Σιρίνας έχει ταλέντο..βρίσκει ό,τι πιο άσχημο υπάρχει στην πιάτσα, το βάζει σε παραγωγές της πλάκας, και παρόλα αυτά, όλο και κάτι πουλάει. Μπράβο του.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πάντως ο Σιρίνας έχει ταλέντο..βρίσκει ό,τι πιο άσχημο υπάρχει στην πιάτσα, το βάζει σε παραγωγές της πλάκας, και παρόλα αυτά, όλο και κάτι πουλάει. Μπράβο του.
Μπράβο του δεν λες τίποτα...γενικά σε αυτή την χώρα από τσόντα μέχρι σίριαλ όσο πιο μάπα τόσο πιο καλά θα πάει σε πωλήσεις.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ!!!! :rockon: :rockon: :rockon:

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Πλάκα-πλάκα πρέπει να σκεφτούν σοβαρά εκεί στο κόμμα να βάλουν καμιά τσοντούλα με τίποτα σοβιετικές αντί να παραπονιούνται για τις χαμηλές πωλήσεις.... :grin:

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Αν έχει κάποιος λινκ ας στείλει πμ

DAFFY7

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

Τι λετε ρε παιδια???
Αλιμονο μας αν μας ελειπε ο sirinas....
Αν δεν υπηρχε αυτος θα βλεπαμε Ελληνικες τσοντες μονο τις ρετρο της 10ετιας του 80 και απο νεες παραγωγες μονο τις σαπιες που εβγαζε ο vardaris (που προσωπικα και αυτες μου αρεσανε :) αν και αντικοιμενικα ηταν χαλια παραγωγες)
Ηρθε ο Σειρινακης και αλλαξε τα παντα...
Ειδαμε  μοντελα και γνωστες Ελληνιδες της tv να γυριζουν τσοντες. Αλλες περισσοτερο αλλες λιγοτερο γνωστες
Eιδαμε τις ερασιτεχνικες παραγωγες που ηταν ενα βημα ακομα παραπανω..

Ποιος θα φανταζοταν πριν 5 χρονια πως η ΤΖΟΥΛΙΑ,(απο τις κορυφεες μοντελες) θα γυριζε τσοντα...
Ποιος φανταζοταν πριν 5 χρονια, πως αυτη που μας ζαλιζε τα φρυδια πως  θα ετρωγε την Μενεγακη (Κυρια Μαριαννα) θα γυριζε τσοντα???

Οσο για την ποιοτητα για μενα ειναι πολυ καλη..
Για Ελληνικες παραγωγες μιλαμε... Μην τις συγκρινουμε με ξενες...
Δυστυχως ολα τα χρονια ημασταν πολυ πισω και με σχετικα γρηγορα βηματα ανεβαινουμε σ'αυτο τον τομεα... (μονο σ'αυτον δυστυχως)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom