sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
και πως να ειναι ρε τυπε ζεστη μια κωλ γκομενα σε ξερει και απο εχθες;εσυ με εναν αγνωστο εισαι μεσα στην καλη χαρα;
πάλι μαλακία είπες σερβιτόρε
και πως να ειναι ρε τυπε ζεστη μια κωλ γκομενα σε ξερει και απο εχθες;εσυ με εναν αγνωστο εισαι μεσα στην καλη χαρα;
εχει γυρισει και αλλες τσοντες ρε εκτος απο αυτη.χρήμα δεν υπάρχει όσο υπήρχε, η ζήτηση πέφτει και η κυρία ήθελε διαφήμιηση, γαμιέται που γαμιέται βγήκε και οn camera! (για άλλη μια φορά)
εχει γυρισει και αλλες τσοντες ρε εκτος απο αυτη.
Ειμαι ελλεεινιδα που το μουνι ειναι απο χρυσαφι και πηδιεμαι μονο σε βιλλες , κοτερα και ακριβα ξενοδοχεια ... αρα οχι δεν ειναι καπως
Γι'αυτό η Ελληνική οικονομία πάει κατα διαόλου
πουτάνα πολυτελείας δηλαδή!
μη πινεις ρε στην ηλικια σου.παει το συκωτι.για αυτο δεν σου σηκωνεται.ναι .. αλλά ότι χάνει σε φόρους από τα τσιγάρα τους πληρώνω με το παραπάνω σε φόρους για το αλκοόλ.. ;)
μηπως εχει καταφερει και καμια ο σοτομοτος?δεν τον εχεις παρακολουθησει?ειναι επιχειρηματιας.Απο αυτες που ποτε δεν θα καταφερεις να ξεσκισεις
μη πινεις ρε στην ηλικια σου.παει το συκωτι.για αυτο δεν σου σηκωνεται.
Απο αυτες που ποτε δεν θα καταφερεις να ξεσκισεις
Ειμαι ελλεεινιδα που το μουνι ειναι απο χρυσαφι και πηδιεμαι μονο σε βιλλες , κοτερα και ακριβα ξενοδοχεια ... αρα οχι δεν ειναι καπως
την εδιωξα τυπε.αααα όσο γιαυτό.. στείλε μου την φίλη σου να μάθεις..
Αστα τα ψόφια ρε δεν τους δίνεις φράγκο λέμε!!! αφου είσαι και τσιπουράς-παραγωγόςναι .. αλλά ότι χάνει σε φόρους από τα τσιγάρα τους πληρώνω με το παραπάνω σε φόρους για το αλκοόλ.. ;)
εχω και κοτερο,παμε μια βολτα;
κάτι τέτοια λέτε και τρελλάινεται , ο BBwloverμανάρα μου το μουνί πια με το κιλό πουλιέται! βάστα λίγο!
μανάρα μου το μουνί πια με το κιλό πουλιέται! βάστα λίγο!
εχω και κοτερο,παμε μια βολτα;
κάτι τέτοια λέτε και τρελλάινεται , ο BBwlover
Απο αυτες που ποτε δεν θα καταφερεις να ξεσκισεις
Τσ! Τσ!! Τσ!!!Απο αυτες που ποτε δεν θα καταφερεις να ξεσκισεις
την εδιωξα τυπε.