sotomoto64
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 3
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τσ! Τσ!! Τσ!!!
Τί χυδαίο λεξιλόγιο :S
πρέπει να κάνει καλό κρεβάτι πάντως, μιλάει βρώμικα
Τσ! Τσ!! Τσ!!!
ασε δεν με πιανεις εκει.θες 4 βιαγκρα για να με φτασεις στην μεση.ααα μάλιστα.. μου την είχες στείλει και έμαθες λοιπόν
δεν το άντεξες...
Να έρθω κι εγώ?
Αλλά επειδή το να γαμήσουμε χλωμό το βλέπω, να φέρω και καμιά πετονίτσα να κάνουμε καμιά καθετή να βγάλουμε το μεσημεριανό μας?
δεν έχω λεφτά για πέταμα
Τσ! Τσ!! Τσ!!!
γιατι μαρη με τα λεφτα γαμαει ο κοσμος;οι φτωχουληδες δεν γαμανε δηλαδης;Σοτομοτε τα βλεπεις τι γαματο μαιντ - φακ κανω ???? Δυο δυο τα μουρακιιιιααα
Δεν εχεις γενικα λεφτα για αυτο δεν θα καταφερεις ποτε να γαμησεις
0 0 0 0 0 <------- (πολυ βλαμμενο ιμοτ αλλα δεν εχει τπτ αλλο )
ασε δεν με πιανεις εκει.θες 4 βιαγκρα για να με φτασεις στην μεση.
Δεν εχεις γενικα λεφτα για αυτο δεν θα καταφερεις ποτε να γαμησεις
γιατι μαρη με τα λεφτα γαμαει ο κοσμος;οι φτωχουληδες δεν γαμανε δηλαδης;
Σταματα βρε και συ ...
Αν γαμας καλα , εισαι ωραιο γκομενακι και τα λες ωραια δεν ξεμενεις οτε απο γκομενακια ...
Αλλα ο σοτομοτος που δεν εχει ουτε αυτα τι να κανει το παλικαρι ?
Δεν ξερω τι δειχνει αλλα και τετοιο θα χεις
Μην ασχολεισαι τοτε μαζι μου και παθεις καμια καταθληψη
ahahhahahaa...σωστος ο τυπας...είμαι άσχημος και δεν ξέρω πως να φερθώ στα γκομενάκια τι να κάνουμε? :'( για αυτό προτιμώ τις πουτάνες που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε λογικές τιμές
βγηκα εξω και ξεχασα να την παρω ο μαλακας απο το περιπτερο....βαριεμαι να ξαναβγω τωρα.....αν την ειχα μπορει να την ανεβαζα αλλα θελει χρονο...ενεφανίσθει glιελάκος... εις αναμονήν...
βγηκα εξω και ξεχασα να την παρω ο μαλακας απο το περιπτερο....βαριεμαι να ξαναβγω τωρα.....αν την ειχα μπορει να την ανεβαζα αλλα θελει χρονο...
γενικα κυκλοφορουν κατι λινκς σε αλλα σαιτ αλλα ειναι ολα σπαμ ,κατι ασχετες ταινιες ξενες κλπ...μην τσιμπατε....να βρω κατι εγκυρο και να το δω πρωτα εγω και θα το στειλω πμ
βγηκα εξω και ξεχασα να την παρω