Νέα

Η Εύη, ο Αλέξης, και γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδεία...???  :2funny: :2funny: :2funny:
Πού; Στις οικογένειες που πάνε το καλοκαίρι στις παραλίες και το βράδυ που φεύγουν είναι σα χαβούζες από τις βρωμιές τους;
Στις γειτονιές που οι "καλές νοικοκυρές" πετάνε τα βρωμοσκουπίδια τους έξω από τους κάδους γιατί απλά αδιαφορούν;
Στους οδηγούς που πετάνε κουτάκια κόκα-κόλας και αποτσίγαρα έξω από τα αμάξια τους εν κινήσει;
Μήπως υπάρχει σε κείνους που αντί να περιμένουν στο φανάρι να στρίψουν αριστερά στη σειρά πάνε και χώνονται μπροστά από όλους τους άλλους;
Μήπως σε κείνους που αντί να περιμένουν στην ουρά σε δημόσια υπηρεσία προσποιούνται ασθένεια ή ακόμη και με τσαμπουκά χώνονται μπροστά;
Ή μήπως σε κείνους που όλη μέρα μπροστά απ την τηλεόραση ασχολούνται με ό,τι σκουπίδι τους πλασάρει;
Και πόσα άλλα παραδείγματα να πρωτοθυμηθώ...

Πού είναι η Παιδεία, πού είναι η Ύγεία σας, κύριε υπουργέ, γαμώ τα υπουργεία σας...
που λέει και ένα άσμα...

Επισκέπτης
Παιδεία...???  :2funny: :2funny: :2funny:
Πού; Στις οικογένειες που πάνε το καλοκαίρι στις παραλίες και το βράδυ που φεύγουν είναι σα χαβούζες από τις βρωμιές τους;
Στις γειτονιές που οι "καλές νοικοκυρές" πετάνε τα βρωμοσκουπίδια τους έξω από τους κάδους γιατί απλά αδιαφορούν;
Στους οδηγούς που πετάνε κουτάκια κόκα-κόλας και αποτσίγαρα έξω από τα αμάξια τους εν κινήσει;
Μήπως υπάρχει σε κείνους που αντί να περιμένουν στο φανάρι να στρίψουν αριστερά στη σειρά πάνε και χώνονται μπροστά από όλους τους άλλους;
Μήπως σε κείνους που αντί να περιμένουν στην ουρά σε δημόσια υπηρεσία προσποιούνται ασθένεια ή ακόμη και με τσαμπουκά χώνονται μπροστά;
Ή μήπως σε κείνους που όλη μέρα μπροστά απ την τηλεόραση ασχολούνται με ό,τι σκουπίδι τους πλασάρει;
Και πόσα άλλα παραδείγματα να πρωτοθυμηθώ...

Πού είναι η Παιδεία, πού είναι η Ύγεία σας, κύριε υπουργέ, γαμώ τα υπουργεία σας...
που λέει και ένα άσμα...
γι αυτο πρεπει εμεις να δινουμε το καλο παραδειγμα,για μας ομως κυριως, για να μη καταντησουμε σα τους αλλους.

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
ποσα καραγκιοζιλικια ποσα... :headbang:

τωρα της βατιδου της φαινεται τρελλος ο κουγιας... οταν ξεπουλιοταν ηταν στραβη κ δεν εβλεπε οτι ο τυπος ειναι για τα πανηγυρια... ηλιθιοι ανθρωποι κριμα στα παιδια τους

Επισκέπτης

τωρα της βατιδου της φαινεται τρελλος ο κουγιας... οταν ξεπουλιοταν ηταν στραβη κ δεν εβλεπε οτι ο τυπος ειναι για τα πανηγυρια... ηλιθιοι ανθρωποι κριμα στα παιδια τους
κριμα σε μας που τους βλεπουμε

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
...πισω απο τις λεξεις κρυβετ ο Αλεξης(ΚΟυγιας)....

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16

Σωστή η Bite, και η ΟΧΙΑ , και ο Αρίωνας πιο πάνω....
Τα είπατε όλα.
Το συμφέρον τους μόνο κοίταξαν ( ο καθένας από την πλευρά του)...και τώρα πληρώνουν.

+1.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16

Oι περισσοτερες γυναικες ξεπουλιουνται....

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οι περισσοτερες μλκισμενες...
τεσπα.. παλι καλα που υπαρχουν κ αλλα καναλια κ δεν  ειναι αναγκη να τους βλεπουμε κ πολυ κ να εκνευριζομαστε

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.
Θα μου πείτε "και πώς ξέρεις τι γίνεται;"
Ε, φανταστείτε, μία στιγμή περνάω μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και κάποια σαβούρα θα ακούσω αμέσως-αμέσως...

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
οχια ουτε μια στιγμη δεν χρειαζεται χαχαχα

Επισκέπτης
Ε, φανταστείτε, μία στιγμή περνάω μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και κάποια σαβούρα θα ακούσω αμέσως-αμέσως...
απο τον κωτσοβολο η την ηλεκτρονικη προτιμας καλυτερα?

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
και αμέσως αμέσως θα αράξεις στον καναπέ,θα δυναμώσεις την φωνή και θα απολαύσεις το υπερθέαμα :2funny: :2funny: :2funny:...πλάκα κάνω!!!

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
και αμέσως αμέσως θα αράξεις στον καναπέ,θα δυναμώσεις την φωνή και θα απολαύσεις το υπερθέαμα :2funny: :2funny: :2funny:...πλάκα κάνω!!!

Εχτές μια στιγμή πέρασα μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και είδα τον καραγκιόζη με αίματα στο μάγουλο να κλαίγεται και μου είπαν ότι έφαγε τακουνιά.
Από κει πέρα ούτε ξέρω ούτε μου χρειάζεται να μάθω και ήδη πολύ χαλιέμαι και που μαθαίνω και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom