Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Μην εμπιστεύεσαι ποτέ γυναίκα....ειδικότερα αν είναι ΟΧΙΑ!!!Περσόνα μου εγώ σου είμαι πιστή.
Μην εμπιστεύεσαι ποτέ γυναίκα....ειδικότερα αν είναι ΟΧΙΑ!!!Περσόνα μου εγώ σου είμαι πιστή.
Θα σας κάνω τη χάρη να αλλάξετε χέρι στη μαλακίαΤι θα γίνει με'σένα ρε περσόνα..????θα αλλάξεις καμιά φορά αβατάρ...????μας ΓΚΑΒ(Λ)ΩΣΕΣ
Σταύρο με μεγαλοδικηγόρο εμπόρων ναρκωτικών δεν τα βάζεις;Σήμερα Δευτέρα (για λόγους άσχετους με το θέμα) έμεινα σπίτι, και άνοιξα TV το μεςσημέρι. Μιλάμε 12 με 2:30 περίπου. ΤΡΙΑ (ναι, τρία) κανάλια είχαν το θέμα ΣΥΝΕΧΩΣ. Πρόβαλαν ότι υπάρχει σχετικό (συνεντεύξεις κλπ), και βάβαια τη φάτσα του Κούγια με το αίμα να έχει τρέξει προς τα κάτω. Star, Alfa kai Alter.
Συμπέρασμα (για το τι έγινε) δεν έβγαλα, αλλά είναι προφανές ότι ο τύπος είναι ακόμα στην καψούρα, και κάνει μαλακίες.
Η άλλη αποφάσισε να τον τζάσει (γιατί αρκετά), πρόβλημα να βρει γκόμενο δεν έχει, οπότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.
Η μαλακία τους είναι ότι καταστρέφουν τα παιδιά τους... Όταν μετά απο 10 (ή και νωτίτερα) χρόνια οι έφηβοι αυτοί θα το έχουν ρίξει στην πρέζα, οι ξύπνιοι γονείς θα ψάχνονται με "το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα".
Σιγά το αβαταρ....στο δικό σου εσύ λικνίζεσαι έτσι...???Είδες Bull_ ???
Σου το είπα τι θα έβαζε για καινούριο άβαταρ
πολυ σωστο αυτο περι καψουρας ,αλλιως δε θα εμπαινε καν στον κοπο.σε καποια φαση ειπε κιολας οτι η τυπισσα ηταν μονο για τα χρηματα που σημαινει οτι τον πειραξε.αλλα οπως ειπαμε,καμμια παιδεια...Σήμερα Δευτέρα (για λόγους άσχετους με το θέμα) έμεινα σπίτι, και άνοιξα TV το μεςσημέρι. Μιλάμε 12 με 2:30 περίπου. ΤΡΙΑ (ναι, τρία) κανάλια είχαν το θέμα ΣΥΝΕΧΩΣ. Πρόβαλαν ότι υπάρχει σχετικό (συνεντεύξεις κλπ), και βάβαια τη φάτσα του Κούγια με το αίμα να έχει τρέξει προς τα κάτω. Star, Alfa kai Alter.
Συμπέρασμα (για το τι έγινε) δεν έβγαλα, αλλά είναι προφανές ότι ο τύπος είναι ακόμα στην καψούρα, και κάνει μαλακίες.
Η άλλη αποφάσισε να τον τζάσει (γιατί αρκετά), πρόβλημα να βρει γκόμενο δεν έχει, οπότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.
Η μαλακία τους είναι ότι καταστρέφουν τα παιδιά τους... Όταν μετά απο 10 (ή και νωτίτερα) χρόνια οι έφηβοι αυτοί θα το έχουν ρίξει στην πρέζα, οι ξύπνιοι γονείς θα ψάχνονται με "το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα".
Σιγά το αβαταρ....στο δικό σου εσύ λικνίζεσαι έτσι...???
και ποιος είναι να σου πάρει τα κλειδιά...ο Κούγιας???Μη λες τέτοια γιατί θα μου πάρει τα κλειδιά!!! :'(
σοβαρα μιλας?στην δικια τουβου ετρεχε προς τα πανωμε το αίμα να έχει τρέξει προς τα κάτω.
the night is still young καβλιάρες - καβλιάρηδες....Είδες Bull_ ???
Σου το είπα τι θα έβαζε για καινούριο άβαταρ
και ποιος είναι να σου πάρει τα κλειδιά...ο Κούγιας???
πίσω από τις λέξεις έρχετ ο Αλέξηςςςςςςςςςκαι ποιος είναι να σου πάρει τα κλειδιά...ο Κούγιας???
Πάλι μπροστά απ'την τηλεόραση πέρασες???Παιδιά εγώ άκουσα και το σενάριο να αυτομαστιγώθηκε ο Κούγιας και τώρα να τα ρίχνει στη μαυρομαλλούσα κοπελιά και τέως σύζυγό του.
Παίζει δε λέω....
Ανεμοδούρα...... Μια τελείααααααααα Μου έκοψες την ανάσα......Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι δεν γουστάρω καθόλου τον Α. Κούγια θα μπορούσα να πω ότι τον αντιπαθώ κιόλας (αν και πιστεύω αν κάνεις χοντρή μαλακία θα σε ρίξει στα μαλακά φτάνει να τον σηκώνει η τσέπη σου) αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα έλεγα ότι τον λυπάμαι κιόλας μιας και προσπάθησε να κάνει μια οικογένεια σαν αυτές που μεγαλώσαμε η περισσότερη που βρίσκονται στην ηλικία μου δηλαδή ο Πατέρας δουλεύει και η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και έχει αναλάβει και το νοικοκυριό δυστυχώς όμως στην εποχή μας είναι δύσκολο να γίνει μια τέτοια οικογένεια και πόσο μάλιστα με μια γυναίκα που είχε μάθει στο lifestyle ακόμα και αν δεν της φαίνεται μιας και ήταν η πιο συμμαζεμένη από τα άλλα μοντέλα της σειράς της μάλιστα κάπου είχα ακούσει τον Κούγια να λέει ότι ένας λόγος που έκανε πρόταση γάμου στη Βατιδου ήταν και το ότι δεν είχε κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση!
τώρα από την πλευρά της η Βατιδου σου λέει κάτσε να τον πάρω να αποκατασταθω οικονομικά να του κάνω και 1-2 παιδιά για να τον δέσω, θα το παίξω και καλή νοικοκυρά για 2-3 χρόνια και μετά γυρνάμε στα παλιά, στις νυκτερινές εξόδους και στις τσάρκες θέλει δεν θέλει θα συνηθίσει σου λέει, και στην τελική τη θα μας κάνει...θα μας δειρη;! έλα όμως που δεν ήξερε πόσο τρέλα κουβαλάει ο Κουγιας και αρχίσανε να πέφτουν η πρώτες ψιλές.
Να πάρε πολλές τελείες...................................................................................Ανεμοδούρα...... Μια τελείααααααααα Μου έκοψες την ανάσα......