Νέα

Η Εύη, ο Αλέξης, και γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Σήμερα Δευτέρα (για λόγους άσχετους με το θέμα) έμεινα σπίτι, και άνοιξα TV το μεςσημέρι. Μιλάμε 12 με 2:30 περίπου. ΤΡΙΑ (ναι, τρία) κανάλια είχαν το θέμα ΣΥΝΕΧΩΣ. Πρόβαλαν ότι υπάρχει σχετικό (συνεντεύξεις κλπ), και βάβαια τη φάτσα του Κούγια με το αίμα να έχει τρέξει προς τα κάτω. Star, Alfa kai Alter.

Συμπέρασμα (για το τι έγινε) δεν έβγαλα, αλλά είναι προφανές ότι ο τύπος είναι ακόμα στην καψούρα, και κάνει μαλακίες.
Η άλλη αποφάσισε να τον τζάσει (γιατί αρκετά), πρόβλημα να βρει γκόμενο δεν έχει, οπότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Η μαλακία τους είναι ότι καταστρέφουν τα παιδιά τους...  Όταν μετά απο 10 (ή και νωτίτερα) χρόνια οι έφηβοι αυτοί θα το έχουν ρίξει στην πρέζα, οι ξύπνιοι γονείς θα ψάχνονται με "το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα".

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Είδες Bull_ ???
Σου το είπα τι θα έβαζε για καινούριο άβαταρ

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σήμερα Δευτέρα (για λόγους άσχετους με το θέμα) έμεινα σπίτι, και άνοιξα TV το μεςσημέρι. Μιλάμε 12 με 2:30 περίπου. ΤΡΙΑ (ναι, τρία) κανάλια είχαν το θέμα ΣΥΝΕΧΩΣ. Πρόβαλαν ότι υπάρχει σχετικό (συνεντεύξεις κλπ), και βάβαια τη φάτσα του Κούγια με το αίμα να έχει τρέξει προς τα κάτω. Star, Alfa kai Alter.

Συμπέρασμα (για το τι έγινε) δεν έβγαλα, αλλά είναι προφανές ότι ο τύπος είναι ακόμα στην καψούρα, και κάνει μαλακίες.
Η άλλη αποφάσισε να τον τζάσει (γιατί αρκετά), πρόβλημα να βρει γκόμενο δεν έχει, οπότε το αποτέλεσμα είναι αυτό.

Η μαλακία τους είναι ότι καταστρέφουν τα παιδιά τους...  Όταν μετά απο 10 (ή και νωτίτερα) χρόνια οι έφηβοι αυτοί θα το έχουν ρίξει στην πρέζα, οι ξύπνιοι γονείς θα ψάχνονται με "το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα".
Σταύρο με μεγαλοδικηγόρο εμπόρων ναρκωτικών δεν τα βάζεις;  :uglystupid:
Ειδικά εάν είναι και καψούρης....... :idiot:
Γιατί όταν η καψούρα γίνει μίσος..... :blowup:

Επισκέπτης

Η μαλακία τους είναι ότι καταστρέφουν τα παιδιά τους...  Όταν μετά απο 10 (ή και νωτίτερα) χρόνια οι έφηβοι αυτοί θα το έχουν ρίξει στην πρέζα, οι ξύπνιοι γονείς θα ψάχνονται με "το πρόβλημα των ναρκωτικών στη χώρα".
πολυ σωστο αυτο περι καψουρας ,αλλιως δε θα εμπαινε καν στον κοπο.σε καποια φαση ειπε κιολας οτι η τυπισσα ηταν μονο για τα χρηματα που σημαινει οτι τον πειραξε.αλλα οπως ειπαμε,καμμια παιδεια...

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά εγώ άκουσα και το σενάριο να αυτομαστιγώθηκε ο Κούγιας και τώρα να τα ρίχνει στη μαυρομαλλούσα κοπελιά και τέως σύζυγό του.
Παίζει δε λέω....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτή η πουτάνα ο μινίστρος έχει εξαφανιστεί... Λέτε να πλακώθηκε με τον Ντικούγια και να έχει παει αυτόφωρο :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Παιδιά εγώ άκουσα και το σενάριο να αυτομαστιγώθηκε ο Κούγιας και τώρα να τα ρίχνει στη μαυρομαλλούσα κοπελιά και τέως σύζυγό του.
Παίζει δε λέω....
Πάλι μπροστά απ'την τηλεόραση πέρασες??? :2funny:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.384
Πόντοι
9.931
Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι δεν γουστάρω καθόλου τον Α. Κούγια θα μπορούσα να πω ότι τον αντιπαθώ κιόλας (αν και πιστεύω αν κάνεις χοντρή μαλακία θα σε ρίξει στα μαλακά φτάνει να τον σηκώνει η τσέπη σου) αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα έλεγα ότι τον λυπάμαι κιόλας μιας και προσπάθησε να κάνει μια οικογένεια σαν αυτές που μεγαλώσαμε η περισσότερη που βρίσκονται στην ηλικία μου δηλαδή ο Πατέρας δουλεύει και η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και έχει αναλάβει και το νοικοκυριό δυστυχώς όμως στην εποχή μας είναι δύσκολο να γίνει μια τέτοια οικογένεια και πόσο μάλιστα με μια γυναίκα που είχε μάθει στο lifestyle ακόμα και αν δεν της φαίνεται μιας και ήταν η πιο συμμαζεμένη από τα άλλα μοντέλα της σειράς της μάλιστα κάπου είχα ακούσει τον Κούγια να λέει ότι ένας λόγος που έκανε πρόταση γάμου στη  Βατιδου ήταν και το ότι δεν είχε κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση!
τώρα από την πλευρά της η Βατιδου σου λέει κάτσε να τον πάρω να αποκατασταθω οικονομικά να του κάνω και 1-2 παιδιά για να τον δέσω, θα το παίξω και καλή νοικοκυρά για 2-3 χρόνια και μετά γυρνάμε στα παλιά, στις νυκτερινές εξόδους και στις τσάρκες θέλει δεν θέλει θα συνηθίσει σου λέει, και στην τελική  τη θα μας κάνει...θα μας δειρη;! έλα όμως που δεν ήξερε πόσο τρέλα κουβαλάει ο Κουγιας και αρχίσανε να πέφτουν η πρώτες ψιλές.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Πρώτα από όλα θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου ότι δεν γουστάρω καθόλου τον Α. Κούγια θα μπορούσα να πω ότι τον αντιπαθώ κιόλας (αν και πιστεύω αν κάνεις χοντρή μαλακία θα σε ρίξει στα μαλακά φτάνει να τον σηκώνει η τσέπη σου) αλλά στο συγκεκριμένο θέμα θα έλεγα ότι τον λυπάμαι κιόλας μιας και προσπάθησε να κάνει μια οικογένεια σαν αυτές που μεγαλώσαμε η περισσότερη που βρίσκονται στην ηλικία μου δηλαδή ο Πατέρας δουλεύει και η μάνα μεγαλώνει τα παιδιά και έχει αναλάβει και το νοικοκυριό δυστυχώς όμως στην εποχή μας είναι δύσκολο να γίνει μια τέτοια οικογένεια και πόσο μάλιστα με μια γυναίκα που είχε μάθει στο lifestyle ακόμα και αν δεν της φαίνεται μιας και ήταν η πιο συμμαζεμένη από τα άλλα μοντέλα της σειράς της μάλιστα κάπου είχα ακούσει τον Κούγια να λέει ότι ένας λόγος που έκανε πρόταση γάμου στη  Βατιδου ήταν και το ότι δεν είχε κάνει ποτέ γυμνή φωτογράφηση!
τώρα από την πλευρά της η Βατιδου σου λέει κάτσε να τον πάρω να αποκατασταθω οικονομικά να του κάνω και 1-2 παιδιά για να τον δέσω, θα το παίξω και καλή νοικοκυρά για 2-3 χρόνια και μετά γυρνάμε στα παλιά, στις νυκτερινές εξόδους και στις τσάρκες θέλει δεν θέλει θα συνηθίσει σου λέει, και στην τελική  τη θα μας κάνει...θα μας δειρη;! έλα όμως που δεν ήξερε πόσο τρέλα κουβαλάει ο Κουγιας και αρχίσανε να πέφτουν η πρώτες ψιλές.
Ανεμοδούρα...... Μια τελείααααααααα Μου έκοψες την ανάσα...... :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

pilot2005

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Νοε 2005
Κριτικές
21
Like
9
Πόντοι
5.775
Εγώ από την άλλη το βλέπω διαφορετικά το όλο θέμα. Θα μπορούσα να πω πολλά με κίνδυνο να φάω διαγραφή από τη σελίδα για το λεξιλόγιο που θα χρησιμοποιούσα ή και μύνηση από όσους θα έβριζα, αλλά τελικά δεν ξέρω εάν πιο μεγάλη προσβολή θα ήταν η δική μου κριτική για ότι μας δείχνουν, ή  στάση τους που στην τελική δεν είναι η πρώτη οικογένεια που χωρίζει. Τελικά το γυαλί είναι μεγάλο ναρκωτικό. Κρίμα για τα παιδιά τους και για εμάς που τους βλέπουμε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom