Νέα

Η Εύη, ο Αλέξης, και γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
Εγώ παιδιά δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.
Θα μου πείτε "και πώς ξέρεις τι γίνεται;"
Ε, φανταστείτε, μία στιγμή περνάω μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και κάποια σαβούρα θα ακούσω αμέσως-αμέσως...
αλλαξε καναλι...παρκαρε το σε καμια ΝΕΤ....κατι καλο θα τσιμπησεις...

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Εχτές μια στιγμή πέρασα μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και είδα τον καραγκιόζη με αίματα στο μάγουλο να κλαίγεται και μου είπαν ότι έφαγε τακουνιά.
Από κει πέρα ούτε ξέρω ούτε μου χρειάζεται να μάθω και ήδη πολύ χαλιέμαι και που μαθαίνω και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες.
Καλά δεν χρειάζεται να απολογείσαι...δεν θα σε μαλώσω... :grin:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
αααααα εχεις ποιοτητα διπλα σου,τι αλλο θες?
Αφου όταν έχει ποδόσφαιρο της λέω βάλε στο ποδόσφαιρο να το ακούω στερεοφωνικά.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ομάδα δεν λέω για να μην βγω εκτός θέματος
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.
ναι και μετά να πληρώνουμε τον Κούγια για άνθρωπο... :new_shocked:άσ'τους καλύτερα στη μιζέρια τους να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους... :uglystupid:

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16

Θέλουν όλοι τους γερό βρωμόξυλο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
γι αυτό μωρή κουφάλα όλο μου λες ότι θα χωρίσεις τον υπουργό κι όλο μαζί του είσαι και μ έχεις στο περίμενε; Σου ζητάει πολλά ο παλιόπουστας εε; Θέλει και κωλοτριψίματα με την ΟΧΙΑ μου ο παλιοβατίδης......

Επισκέπτης
Λεφτά έχεις;
Διάσημος είσαι;
Στο κωλονάκι συχνάζεις;
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
κατι μαλακες τους τα τρωνε αυτων των πουτανακιων,μη κοιτας που βρηκε τον κουγια.οπου βλεπεις πολυ ωραια γκομενα συνηθως την κανει οτι θελει κανενα καλοπαιδο χωρις στον ηλιο μοιρα απο πολλες αποψεις.αλλα μπραβο τους παντως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom