αλλαξε καναλι...παρκαρε το σε καμια ΝΕΤ....κατι καλο θα τσιμπησεις...Εγώ παιδιά δε βλέπω καθόλου τηλεόραση.
Θα μου πείτε "και πώς ξέρεις τι γίνεται;"
Ε, φανταστείτε, μία στιγμή περνάω μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και κάποια σαβούρα θα ακούσω αμέσως-αμέσως...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η Εύη, ο Αλέξης, και γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 152
- Εμφανίσεις 9K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Καλά δεν χρειάζεται να απολογείσαι...δεν θα σε μαλώσω...Εχτές μια στιγμή πέρασα μπροστά από ανοιχτή τηλεόραση και είδα τον καραγκιόζη με αίματα στο μάγουλο να κλαίγεται και μου είπαν ότι έφαγε τακουνιά.
Από κει πέρα ούτε ξέρω ούτε μου χρειάζεται να μάθω και ήδη πολύ χαλιέμαι και που μαθαίνω και ένα σωρό τέτοιες μαλακίες.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
οχια ουτε μια στιγμη δεν χρειαζεται χαχαχα
Δυστυχώς έχεις δίκιο αλλά... η κακιά στιγμή βλέπεις!
Επισκέπτης
αααααα εχεις ποιοτητα διπλα σου,τι αλλο θες?Εγώ δυστυχώς ακούω απο την διπλανή μου που είναι μια κουφή γριά και βάζει τέρμα στο ΣΤΑΡ
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
αλλαξε καναλι...παρκαρε το σε καμια ΝΕΤ....κατι καλο θα τσιμπησεις...
Ναι τις αντικειμενικές της ειδήσεις
ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Αφου όταν έχει ποδόσφαιρο της λέω βάλε στο ποδόσφαιρο να το ακούω στερεοφωνικά.αααααα εχεις ποιοτητα διπλα σου,τι αλλο θες?
Ομάδα δεν λέω για να μην βγω εκτός θέματος
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
ναι και μετά να πληρώνουμε τον Κούγια για άνθρωπο... άσ'τους καλύτερα στη μιζέρια τους να βγάλουν μόνοι τους τα μάτια τους...ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.
Θέλουν όλοι τους γερό βρωμόξυλο.
Επισκέπτης
μονιμως εκτος θεματος ειμαστε οι περισσοτεροι ,μικρο το κακοΑφου όταν έχει ποδόσφαιρο της λέω βάλε στο ποδόσφαιρο να το ακούω στερεοφωνικά.
Ομάδα δεν λέω για να μην βγω εκτός θέματος
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γι αυτό μωρή κουφάλα όλο μου λες ότι θα χωρίσεις τον υπουργό κι όλο μαζί του είσαι και μ έχεις στο περίμενε; Σου ζητάει πολλά ο παλιόπουστας εε; Θέλει και κωλοτριψίματα με την ΟΧΙΑ μου ο παλιοβατίδης......ειναι πολλα τα λεφτα...δεν λογαριαζουν ουτε παιδια ουτε τιποτα σ'αυτην την κοντρα..η τσουλα η βατιδου θελει 23000€ διατροφη τον μηνα για να μεγαλωσει τα παιδια της..μας κοροιδευουν μπροστα στα ματια μας και μας το παιζουν και μελο..πρεπει να μαζευτουν καμμια κατοστη απ'εξω απ το στουντιο να πλακωσουν στο ξυλο και τους δυο να βαλουν μυαλο.
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Ενα πούτσο θα της έριχνα ευχαρίστως της Κούγιαινας...Θέλουν όλοι τους γερό βρωμόξυλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εσύ να δεις τι θέλεις που κωλοτρίβεσαι με τον υπουργό... Θα σου πάρω τα κλειδιά απ τη Βουλιαγμένη πάραυταΘέλουν όλοι τους γερό βρωμόξυλο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γι αυτό πιο πάνω είπανε ότι είναι για τον πούτσο ;Ενα πούτσο θα της έριχνα ευχαρίστως της Κούγιαινας...
pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Λεφτά έχεις;Ενα πούτσο θα της έριχνα ευχαρίστως της Κούγιαινας...
Διάσημος είσαι;
Στο κωλονάκι συχνάζεις;
Bull_
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 66
Τι θα γίνει με'σένα ρε περσόνα..????θα αλλάξεις καμιά φορά αβατάρ...????μας ΓΚΑΒ(Λ)ΩΣΕΣγι αυτό πιο πάνω είπανε ότι είναι για τον πούτσο ;
Επισκέπτης
κατι μαλακες τους τα τρωνε αυτων των πουτανακιων,μη κοιτας που βρηκε τον κουγια.οπου βλεπεις πολυ ωραια γκομενα συνηθως την κανει οτι θελει κανενα καλοπαιδο χωρις στον ηλιο μοιρα απο πολλες αποψεις.αλλα μπραβο τους παντωςΛεφτά έχεις;
Διάσημος είσαι;
Στο κωλονάκι συχνάζεις;
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
εσύ να δεις τι θέλεις που κωλοτρίβεσαι με τον υπουργό... Θα σου πάρω τα κλειδιά απ τη Βουλιαγμένη πάραυτα
Περσόνα μου εγώ σου είμαι πιστή.
χαχααχχααχαχ....κουγιαινας.....χααχαχαχαχα..Ενα πούτσο θα της έριχνα ευχαρίστως της Κούγιαινας...
σωστος......
OXIA
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιαν 2008
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τι θα γίνει με'σένα ρε περσόνα..????θα αλλάξεις καμιά φορά αβατάρ...????μας ΓΚΑΒ(Λ)ΩΣΕΣ
Και ν αλλάξει χειρότερο (με την καλή έννοια) απ αυτό θα βάλει.
Να είσαι σίγουρος....
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 3
- Εμφανίσεις
- 862
- Απαντήσεις
- 31
- Εμφανίσεις
- 4K
Δ
- Απαντήσεις