Νέα

Η Εύη, ο Αλέξης, και γιατί ο,τι λάμπει δεν είναι χρυσός!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Greek Psycho
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 152
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ας προσέχουμε τι γράφουμε γιατί δεν το έχει σε τίποτα ο Άλες να ασρχίσει τις αγωγές για προσβολή της προσωπικότητας του;Η τιμή άλλωστε τιμή δεν έχει,έστω και αν .....

anos

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
Ας προσέχουμε τι γράφουμε γιατί δεν το έχει σε τίποτα ο Άλες να ασρχίσει τις αγωγές για προσβολή της προσωπικότητας του;Η τιμή άλλωστε τιμή δεν έχει,έστω και αν .....

Θα μας κάνει διάσημους …….χα.χα.χα. :2funny: :2funny:

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εξαρταται που στηριζεται μια οικογενεια,
αν στηριζεται σε σχεση πελατης-πουτανα, γαμησε τα.
και ετσι ομως ναναι, θα πρεπει ο πελατης να μην βλεπει την γυναικα του ως πουτανα, και η πουτανα να μην τον βλεπει ως πελατη.
ποσοι ομως μετα το γαμο παθαινουν αμνησια?

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Φαντάζομαι τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο σε μια γωνία να χαζογελάει με τα χάλια και την κατάντια του άλλοτε τρανού μαντροκατακτητή Κούγια....

Καλα να παθει ο μαντρας.Το παιζε και πολυ αααντρας..

Τωρα η Βατιδου θα εφαγε κανενα χαστουκι και τον κατηγορει για ξυλοδαρμο!!

Μια απορία ομως ρε παιδια. το 1 χαστουκι ειναι ξυλοδαρμος??
(Με τροπο οπως ο Αδαμαντιδης ;))

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Θελω να ξεκαθαρίσω κατι οτι δλδ ειμαι κατα της βιας, απ'οπου κιαν προερχεται.
Αναρωτηθηκε ομως κανεις μας γιατι την πλακωσε στο ξύλο? Μηπως η αξιαγαπητη Ευη Βατιδου αντι να ειχε παει να φαει οπως λεει, ειχε παει να τον... φαει και να Βατευτει?
Θυμαστε μια αναλογη περιπτωση πρι 4-5 χρονια με τον Ηλια και την Ελενα που γυρισε σπιτι της 5-6 ωρα το πρωι απο τα κλαμπ και της εκανε τα μουτρα κρεας.? Μαλλον της εκανε καλο. Κοτα απο τοτε η Ελεναρα. Φαινομενικα διαγουν βιον ανθοσπαρτο τωρα.
Αυτο που πραγματικα με στεναχωρει ειναι οτι θα οπως ιδη εχει αναφερθει θα καθεται ο Μακαρος σε μια γωνια και θα χασκογελαει.
Και κατι για το Μακαρο μια και τοφερε η κουβεντα. Μεσα Ιουλιου επεστρεφα Ελλαδα απο Ιταλια. Στο Αεροδρομιο βλεπω ενα τυπο να κα8εται μπροστα μου, ταπας/ζουμπας, με λιγδωμενο μαλλι/βαμενο με καραμπογια, με ενα σκισμενο μπλου τζιν και κατι καφε παπουτσια που μου θυμιζαν αυτα τα μεταχειρισμενα που πουλανε στο Μοναστηρακι.Ελεεινος και τρισαθλιος. Για μια στιγμη σκεφτηκα (αληθεια το λεω)να παω να του δωσω κατι ψιλα που ειχα. Κατι μου θυμιζε αλλα δε μου εστρωνε καλα, δεν μου πηγαινε στο μυαλο που κουβαλαω.  :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:  Μεσα στο λεωφορειο για το αεροπλανο, καποιος Ελληνας φωναξε: "Γεια σου ρε Μακη" Με το που του ανταπωδωσε τον χερετισμο ο ...Μακης. !!!!! Φλασια
Ρε ο Μακης. :jerking: :jerking: :jerking: Ευτυχως δεν ειχα παρει πρωινο εκεινη τη μερα και γλυτωσα το ξερατο.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Και κατι για το Μακαρο μια και τοφερε η κουβεντα. Μεσα Ιουλιου επεστρεφα Ελλαδα απο Ιταλια. Στο Αεροδρομιο βλεπω ενα τυπο να κα8εται μπροστα μου, ταπας/ζουμπας, με λιγδωμενο μαλλι/βαμενο με καραμπογια, με ενα σκισμενο μπλου τζιν και κατι καφε παπουτσια που μου θυμιζαν αυτα τα μεταχειρισμενα που πουλανε στο Μοναστηρακι.Ελεεινος και τρισαθλιος. Για μια στιγμη σκεφτηκα (αληθεια το λεω)να παω να του δωσω κατι ψιλα που ειχα. Κατι μου θυμιζε αλλα δε μου εστρωνε καλα, δεν μου πηγαινε στο μυαλο που κουβαλαω.  :think: :think: :think: :headbang: :headbang: :headbang:  Μεσα στο λεωφορειο για το αεροπλανο, καποιος Ελληνας φωναξε: "Γεια σου ρε Μακη" Με το που του ανταπωδωσε τον χερετισμο ο ...Μακης. !!!!! Φλασια
Ρε ο Μακης. :jerking: :jerking: :jerking: Ευτυχως δεν ειχα παρει πρωινο εκεινη τη μερα και γλυτωσα το ξερατο.
+1.000.000...τον έχω δεί και εγώ......άστα να πάνε.....

Jules_Jordan

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
193
Πόντοι
6.055
Μη λέτε πολλά για τον Κούγια ρε συναγωνιστές γιατί δεν το έχει τίποτα να μπει εδώ μέσα να μας τα κάνει κώλος. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Αυτός πηδάει μάντρες, έχει δείρει την Βαλλιανάταινα στο Κολωνάκι, τώρα τη γυναίκα του.....μη λέτε πολλά και μας βρει καμμιά μπουνιά ξώφαλτση... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:

pakara

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μη λέτε πολλά για τον Κούγια ρε συναγωνιστές γιατί δεν το έχει τίποτα να μπει εδώ μέσα να μας τα κάνει κώλος. :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Αυτός πηδάει μάντρες, έχει δείρει την Βαλλιανάταινα στο Κολωνάκι, τώρα τη γυναίκα του.....μη λέτε πολλά και μας βρει καμμιά μπουνιά ξώφαλτση... :crazy: :crazy: :crazy: :crazy: :crazy:
κανα δυο εποπτες  Β εθνικής, κανα δυο παραγοντες της Ε.Π.Ο.,κανα δυο οπαδους της Βεροιας κτλ

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Θυμαστε μια αναλογη περιπτωση πρι 4-5 χρονια με τον Ηλια και την Ελενα που γυρισε σπιτι της 5-6 ωρα το πρωι απο τα κλαμπ και της εκανε τα μουτρα κρεας.? Μαλλον της εκανε καλο..
Τί λες τώρα ? Και αν δημιούργησε της κοπέλας ψυχολογικά προβλήματα ? Η μανούλα της τί θα λέει ?

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
902
Πόντοι
96
 Οταν ήμουν γυρω στα 12  υπηρχε μια εισαγωγη σε ενα τραγουδι του Σαββοπουλου για ενα σπουργιτι/κοτσυφι κατι που εκανε οικογενεια περαναει ενα άλλο πουλί και του λέει:

-Γεια σου Σταυρο!!!
 -Δεν με λένε Σταυρο μονο Σταυρο και κυρ Σταυρο και αφεντη τσουτσουλομύτη!!!
Περναει ο καιρος περναν τα χρονια πανε τα παιδια παει και η κυρα!!!
Ερχεται το πουλί
 - Γεια σου Σταυρο και και κυρ Σταυρο και αφεντη τσουτσουλομύτη!!!
 - Μονο Σταυρο με λένε μόνο Σταυρο!!!!!

Σημερα καταλαβα τι θέλει να πει ο ποιητης!!! και ο Αλεξης, οπως και πολλοι αλλοι, αυτο το λαθος ΚΑΝΟΥΜΕ!!

Το να εχεις γυναικα και παιδι/παιδια δεν σε κανει τσουτσουλομυτη πατερα/οικογενειαρχη!!

Οπως δεν μπορεις να λες οτι εισαι καλος οδηγος γιατι ανα πάσα στιγμη μπορει να βρεθεις αγκαλια με μια κολώνα, ετσι δεν μπορεις να λες οτι εισαι οικογενειαρχης (φσσσσσ εγραψα ο πούστης,τ'ειπα τωρα!!!)

ΥΓ ο Αλεξ καπου ειχε δίκιο αυτη τη φορα αλλα το παρακανε!!!! Απλα ας μην τα παραλέμε γιατι θα μας πει
"Εκει που ήσουν ήμουνα και δω που ειμαι θαρθεις"

beavis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2007
Like
2
Πόντοι
6

δικιο εχεις,ας λεμε τον αλεξ  "κοντορεβυθουλη" και την ευη "χιονατη" αυτος ειναι ικανος να ριξει και το σαιτ :uglystupid:  εγω πληρωσα μουνοπανο δικηγορο 45.000ε κασερατα και του ειπα και ευχαριστω που δεν μου πηρε 200.000ε που ζηταγε για συκοφαντια ακομα κλαιω *P :'( :'( :headbang: :headbang: :headbang: γαμω τα δικαστηρια γαμω

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Ειναι πολλά τα παρόμοια παραδείγματα ονειροπαρμένων ανερχόμενων τηλεπαρουσιαστριών, μοντέλων, κλπ που μπροστά στο όνειρο της μεγάλης ζωής και καθοδηγούμενες από τις ηλίθιες μανάδες τους, θυσιάζουν τα νιάτα τους, την αξιοπρέπειά τους, το κορμί τους προκειμένουν να είναι δίπλα σε μεσήλικες πλούσιους άντρες. Μπαλατσινού, Μενεγάκη, Βατίδου, Μαρί Κωνσταντάτου, και δεκάδες άλλες. Καλά να πάθουνε λοιπόν όλες αυτές οι παράφορα ερωτευμένες ανεγκέφαλες.Και ακόμα ποιο γελοία είναι και τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν αυτές τις σχέσεις σαν όμορφα παραμύθια! Ιδανικές! Μην ξεράσω! Είστε για λύπηση κορίτσια αυτού το είδους. Και για φτύσιμο!

tsompanos

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ειναι πολλά τα παρόμοια παραδείγματα ονειροπαρμένων ανερχόμενων τηλεπαρουσιαστριών, μοντέλων, κλπ που μπροστά στο όνειρο της μεγάλης ζωής και καθοδηγούμενες από τις ηλίθιες μανάδες τους, θυσιάζουν τα νιάτα τους, την αξιοπρέπειά τους, το κορμί τους προκειμένουν να είναι δίπλα σε μεσήλικες πλούσιους άντρες. Μπαλατσινού, Μενεγάκη, Βατίδου, Μαρί Κωνσταντάτου, και δεκάδες άλλες. Καλά να πάθουνε λοιπόν όλες αυτές οι παράφορα ερωτευμένες ανεγκέφαλες.Και ακόμα ποιο γελοία είναι και τα ΜΜΕ που παρουσιάζουν αυτές τις σχέσεις σαν όμορφα παραμύθια! Ιδανικές! Μην ξεράσω! Είστε για λύπηση κορίτσια αυτού το είδους. Και για φτύσιμο!

Το ερωτημα που προκυπτει απο τα λεγωμενα σου ειναι φταίνε οι κοπελες ή οι μαναδες????? Και γενικα απο το ολο θεμα ποσα ζευγαρια επωνυμα της "show-biz" δεν ειναι fake, ποσα χωρισανε, ποσα ειναι μαζι μετα απο χρονια. Τελος παντων η αποψη μου ειναι πως με τοση δημοσιοτητα, εκκεντρικοτητες (οτιδηποτε μπορει να περιεχει αυτος ο ορος απο ναρκωτικα μεχρι κτηνοβασιες) ειναι δυσκολο μια οικογενεια να μπορεσει να πετυχει και να ειναι και ευτυχισμενη.

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
Τί λες τώρα ? Και αν δημιούργησε της κοπέλας ψυχολογικά προβλήματα ? Η μανούλα της τί θα λέει ?

Μια και για τον Ίλια ο λόγος, η μανούλα της προφανώς της είπε "κοριτσάκι μου, τώρα που ανανέωσε με 600 μύρια στι θρύλο το παιδί, μην το χάσουμε το τεφαρίκι...Τώρα, αν σηκώνει και κανά χέρι στη γυναικούλα του, Ε  ΆΝΤΡΑΣ ΕΊΝΑΙ, τί να κάνουμε!!!"

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Και το τραγικό με τις περισσότερες από αυτές είναι ότι με χαρακτηριστική άνεση θα μπορούσαν να είχαν βρει καλό παιδί και άξιο παλικάρι με μυαλό, εμφάνιση, λεφτά (όχι πολλά αλλά αρκετά), νορμάλ συμπεριφορά και νιάτα (δηλ. να μην μπορούσε να είναι ηλικιακά και πατέρας της) και με μόνο συμβιβασμό ότι δεν θα τους έκαναν εξώφυλλο τα ζαμπουνοέντυπα και οι εσπρεσοφυλάδες....

Μπορεί να τις βαράνε, τα τις κερατώνουν, τα παιδιά τους να βγαίνουν προβληματικά αλλά αν το Lifestyle δεν σε κάνει οικογενειακώς εξώφυλλο δεν έχεις καταφέρει τίποτα σε αυτή τη ζωή...

Αλλά που...Το ψώνιο τελικά είναι δυνατότερο από κάθε άλλο ένστικτο...

Και μια γυναικούλα της διπλανής πόρτας που τη δέρνει το κτήνος ο άνδρας της και δεν έχει που να πάει θα τη λυπόμουν πραγματικά...

Αλλά τα "δράματα" διασήμων με αφήνουν παγερά αδιάφορο...
Μη σου πω ότι το ψιλοαπολαμβάνω κιόλας.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.518
Πόντοι
42.697
Μη σου πω ότι το ψιλοαπολαμβάνω κιόλας.

εγώ να δείς!
το γέλιο που ρίχνω με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια μακάρι να μου βγεί σε καλό!
τι να πρωτοθυμηθώ Βοσκόπουλος-Παπαδημητρίου, Βεντούρης, Δοξιάδης μεκέινη την ηθοποιό, Μικρούτσικος με την γυμνάστρια...απίστευτο γέλιο και ξεβράκωμα

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
εγώ να δείς!
το γέλιο που ρίχνω με όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια μακάρι να μου βγεί σε καλό!
τι να πρωτοθυμηθώ Βοσκόπουλος-Παπαδημητρίου, Βεντούρης, Δοξιάδης μεκέινη την ηθοποιό, Μικρούτσικος με την γυμνάστρια...απίστευτο γέλιο και ξεβράκωμα

Κάνουνε μάλιστα και εκπομπές, όπου δίνουν, λέει συμβουλές  :uglystupid: σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικά, οικογενειακά κλπ, οι χάλιες!!!! Λες και αυτοί λύσανε τα δικά τους...
Τέλος πάντων, διάβασα με προσοχή το thread και έχω να επισημάνω το εξής:
Διαπίστωσα ότι κανένας δεν "πάει μία" το συνάφι των λαϊφσταϊλάδων, όπως κι εγώ άλλωστε (ΠΡΟΣΟΧΉ, δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν λεφτά, παρά μόνο στα ψώνια που κάνουν βούκινο  τον ιδιωτικό τους βίο για να γίνουν γνωστοί...)
Ωστόσο, ρε παιδιά, ας είμαστε πιο κόσμιοι στις διατυπώσεις μσς, η δημόσια διαπόμπευση ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Κάνουνε μάλιστα και εκπομπές, όπου δίνουν, λέει συμβουλές  :uglystupid: σε όσους αντιμετωπίζουν προβλήματα κοινωνικά, οικογενειακά κλπ, οι χάλιες!!!! Λες και αυτοί λύσανε τα δικά τους...
Τέλος πάντων, διάβασα με προσοχή το thread και έχω να επισημάνω το εξής:
Διαπίστωσα ότι κανένας δεν "πάει μία" το συνάφι των λαϊφσταϊλάδων, όπως κι εγώ άλλωστε (ΠΡΟΣΟΧΉ, δεν αναφέρομαι σε όσους έχουν λεφτά, παρά μόνο στα ψώνια που κάνουν βούκινο  τον ιδιωτικό τους βίο για να γίνουν γνωστοί...)
Ωστόσο, ρε παιδιά, ας είμαστε πιο κόσμιοι στις διατυπώσεις μσς, η δημόσια διαπόμπευση ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ...

Ασφαλώς και δεν αξίζει σε κανέναν...
Το γράψαμε και αλλού, σιχαινόμαστε τα λυντσαρίσματα...

Ωστόσο, όταν κάποιοι έχουν φροντίσει να κάνουν τις καλές πτυχές της ζωής τους πρωτοσέλιδα και εξώφυλλά και μάλιστα όχι την επαγγλματική τους δραστηριότητα αλλά το πότε και που έφαγαν/ γάμησαν/ έκλασαν/ έξυσαν το δεξί τους παπάρι, περιμένουν κάποια δυσάρεστη στιγμή που δεν πρόλαβαν να κουκουλώσουν να μην τύχει καυστικών σχολίων;

Και για να σας προλάβω, νομίζετε ότι τα αφιερώματα που βλέπετε στα περιοδικά είναι αυθόρμητες επιλογές των δημοσιογράφων ή τα επιδιώκουν οι προβαλλόμενοι ενίοτε και με το αζημίωτο;

Και σε τελική ανάλυση, όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες...
Ο κάθε Κ. (ονόματα δε λέμε) δεν έκανε εξώφυλλα στο... Νομικό Βήμα ή στα Ποινικά Χρονικά...
Ούτε και κράτησε την ιδιωτική ζωή του για τον εαυτό του- αντίθετα από ένα σημείο και μετά την πρόβαλε περισσότερο και από τις επαγγελματικές του δραστηριότητες...

Και ειδικά όταν θέλεις να προβάλλεσαι ως πρότυπο επιστήμονα- επαγγελματία- οικογενειάρχη, τότε η κριτική θα είναι ακόμη πιο αυστηρή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom