το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
[xhamster]πουτανες
προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οτιδηποτε βγαινει απο το στομα τους. μας ενδιαφερει μονο τι μπαινει.
[xhamster]πουτανες
προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οτιδηποτε βγαινει απο το στομα τους. μας ενδιαφερει μονο τι μπαινει.
με την ευα εγινε ευρεως γνωστο αλλα οχι μονο με την ευα τρεις γνωστες παθησεις και ποιος ξερει ποσες δεν ξερω.. ειναι χρονια παθηση αυτη του γιατρου ας μην αναφερουμε αλλες.
Τι να γινει ρε τύπε, καποιοι ειναι αισθηματίες...με την ευα εγινε ευρεως γνωστο αλλα οχι μονο με την ευα τρεις γνωστες παθησεις και ποιος ξερει ποσες δεν ξερω.. ειναι χρονια παθηση αυτη του γιατρου ας μην αναφερουμε αλλες.
Τι να γινει ρε τύπε, καποιοι ειναι αισθηματίες...
και άμα τα χλευάζουν πολύ που χεστηκαμε.Ο άλλος το έζησε το ρομάντζο του.έστω και στο μυαλό του.Η χασούρα Δηλαδή ποιά είναι? Ο χλευασμός της πόρνης?σιγά το πράμαετσι ακριβως. ειδικα το θεμα καθαριοτητας και υγιεινης εκτιμαται περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. ολα τα υπολοιπα που ειπαμε τα χλευαζουν ανεξαιρετως
ο έκτορας βλέπει το γυναικείο στόμα σαν μουνογαμίστρα
και άμα τα χλευάζουν πολύ που χεστηκαμε.Ο άλλος το έζησε το ρομάντζο του.έστω και στο μυαλό του.Η χασούρα Δηλαδή ποιά είναι? Ο χλευασμός της πόρνης?σιγά το πράμα
να θυμηθώ μια δεύτερη την Βανέσα. Εκεί ο γιατρός παραλίγο να την πατήσει, μου φαίνεται. Εσύ μπαγάσα την έχεις πατήσει με καμία ή είσαι χρισμένος μπολντότυπος?
Δεν πειραζει ρε γιατρε, μη μασας. Γουσταρουμε να ερωτευομαστε και να καψουρευομαστε. Ακομη και λαθος ατομα. Στ' αρχιδια σου.Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκρορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-
Η συγκεκριμένη που ανέφερες είναι η μόνη πουτάνα που με έχει δουλέψει, αλλά είχε το προσόν να είναι "πουτάνα" πριν ακόμα αρχίσει να εκδίδεται...
Δεν πειραζει ρε γιατρε, μη μασας. Γουσταρουμε να ερωτευομαστε και να καψουρευομαστε. Ακομη και λαθος ατομα. Στ' αρχιδια σου.
Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκτορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-
Η συγκεκριμένη που ανέφερες είναι η μόνη πουτάνα που με έχει δουλέψει, αλλά είχε το προσόν να είναι "πουτάνα" πριν ακόμα αρχίσει να εκδίδεται...
Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκτορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-
δεν ξερω τα παθηματα που λες, ξερω τα αλλα που δεν λες και ντρεπεσαι να πεις. αυτα που λενε τα κοριτσια ξερω.
Χέσε μας μωρέ που τα ξέρεις εσύ πιο καλά από εμένα και χωρίς να γαμάς πουτάνες. Έλεος με την ξερολίσασή σου!
Ρε συ για την Εύα που έχει κολλήσει ο παππάρας εδώ κι έξι χρόνια τώρα, με πάει "σπρώχνοντας" από την πρώτη αναφορά που είχα κάνει εδώ στο φόρουμ.
Δεν ξέρω ποιος τραβούσε το ζόρι δηλαδή. ;)
Χέσε μας μωρέ που τα ξέρεις εσύ πιο καλά από εμένα και χωρίς να γαμάς πουτάνες. Έλεος με την ξερολίσασή σου!
χαχα με την ευα σε ειχα καταγαμησει ειναι η αληθεια. αλλα το εκανα γιατι με εκνευρισε η σταση σου. οπου την αποθεωνες μερα νυχτα και οταν σε βαρεθηκε η ψυχη της δικαιολογημενα, την εκραζες με το ιδιο σθενος που την λιβανιζες.
χαχα με την ευα σε ειχα καταγαμησει ειναι η αληθεια. αλλα το εκανα γιατι με εκνευρισε η σταση σου. οπου την αποθεωνες μερα νυχτα και οταν σε βαρεθηκε η ψυχη της δικαιολογημενα, την εκραζες με το ιδιο σθενος που την λιβανιζες.