Νέα

Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
με την ευα εγινε ευρεως γνωστο αλλα οχι μονο με την ευα τρεις γνωστες παθησεις και ποιος ξερει ποσες δεν ξερω.. ειναι χρονια παθηση αυτη του γιατρου ας μην αναφερουμε αλλες.

να θυμηθώ μια δεύτερη την Βανέσα. Εκεί ο γιατρός παραλίγο να την πατήσει, μου φαίνεται. Εσύ μπαγάσα την έχεις πατήσει με καμία ή είσαι χρισμένος μπολντότυπος?

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
ο έκτορας βλέπει το γυναικείο στόμα σαν μουνογαμίστρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
με την ευα εγινε ευρεως γνωστο αλλα οχι μονο με την ευα τρεις γνωστες παθησεις και ποιος ξερει ποσες δεν ξερω.. ειναι χρονια παθηση αυτη του γιατρου ας μην αναφερουμε αλλες.
Τι να γινει ρε τύπε, καποιοι ειναι αισθηματίες...

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Τι να γινει ρε τύπε, καποιοι ειναι αισθηματίες...

μωρέ μαλάκες μπουταλάδες είμαστε όλοι. το παλούκι κάτω είναι πηδάλιο, όπου στρίβει εκεί πάμε. Για αυτό την ψωνίζουν οι μαλακισμένες...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ετσι ακριβως. ειδικα το θεμα καθαριοτητας και υγιεινης εκτιμαται περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. ολα τα υπολοιπα που ειπαμε τα χλευαζουν ανεξαιρετως
και άμα τα χλευάζουν πολύ που χεστηκαμε.Ο άλλος το έζησε το ρομάντζο  του.έστω και στο μυαλό του.Η χασούρα  Δηλαδή ποιά είναι? Ο χλευασμός  της πόρνης?σιγά το πράμα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ο έκτορας βλέπει το γυναικείο στόμα σαν μουνογαμίστρα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

φιλε αυτο πουλαει η αλλη και σεβομαι την συνδιαλλαγη οποτε σεβομαι και τον συνδιαλλασσομενο.
στο σουβλατζιδικο πας να παρεις σουβλακια γιατι αυτα πουλαει. δεν ζητας επιπλεον ουτε πιτσα ουτε καρτομοναδες ουτε τσιγαρα.
ουτε εχεις την απαιτηση να γινεται φιλαρακια η γκομενακια με τον σουβλατζη ουτε διατεινεσαι να προσφερεις κατι παραπανω απο το αντιτιμο

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
και άμα τα χλευάζουν πολύ που χεστηκαμε.Ο άλλος το έζησε το ρομάντζο  του.έστω και στο μυαλό του.Η χασούρα  Δηλαδή ποιά είναι? Ο χλευασμός  της πόρνης?σιγά το πράμα

εμ ελα που το φερουν βαρεως οι κυριοι

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
να θυμηθώ μια δεύτερη την Βανέσα. Εκεί ο γιατρός παραλίγο να την πατήσει, μου φαίνεται. Εσύ μπαγάσα την έχεις πατήσει με καμία ή είσαι χρισμένος μπολντότυπος?

Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκτορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-

Η συγκεκριμένη που ανέφερες είναι η μόνη πουτάνα που με έχει δουλέψει, αλλά είχε το προσόν να είναι "πουτάνα" πριν ακόμα αρχίσει να εκδίδεται...

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκρορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-

Η συγκεκριμένη που ανέφερες είναι η μόνη πουτάνα που με έχει δουλέψει, αλλά είχε το προσόν να είναι "πουτάνα" πριν ακόμα αρχίσει να εκδίδεται...
Δεν πειραζει ρε γιατρε, μη μασας. Γουσταρουμε να ερωτευομαστε και να καψουρευομαστε. Ακομη και λαθος ατομα. Στ' αρχιδια σου.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Δεν πειραζει ρε γιατρε, μη μασας. Γουσταρουμε να ερωτευομαστε και να καψουρευομαστε. Ακομη και λαθος ατομα. Στ' αρχιδια σου.

Ρε συ για την Εύα που έχει κολλήσει ο παππάρας εδώ κι έξι χρόνια τώρα, με πάει "σπρώχνοντας" από την πρώτη αναφορά που είχα κάνει εδώ στο φόρουμ. :)

Δεν ξέρω ποιος τραβούσε το ζόρι δηλαδή. ;)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αφού ο ίδιος δηλώνω τα παθήματά μου βγαίνει μετά ο Έκτορας και "τα ξέρει" πιο καλά από εμένα, τί να πω; :-

δεν ξερω τα παθηματα που λες, ξερω τα αλλα που δεν λες και ντρεπεσαι να πεις. αυτα που λενε τα κοριτσια ξερω.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475

εννοείς σου πούλησε αίσθημα. Ε, και; Γεύτηκες το μουνάκι της; Το ευχαριστήθηκες; Αυτό έχει σημασία

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
δεν ξερω τα παθηματα που λες, ξερω τα αλλα που δεν λες και ντρεπεσαι να πεις. αυτα που λενε τα κοριτσια ξερω.

Χέσε μας μωρέ που τα ξέρεις εσύ πιο καλά από εμένα και χωρίς να γαμάς πουτάνες. Έλεος με την ξερολίσασή σου!

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Χέσε μας μωρέ που τα ξέρεις εσύ πιο καλά από εμένα και χωρίς να γαμάς πουτάνες. Έλεος με την ξερολίσασή σου!

τύπε γαμεί αφού το έχει ομολογήσει ότι πάει με ιερόδουλες

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Ρε συ για την Εύα που έχει κολλήσει ο παππάρας εδώ κι έξι χρόνια τώρα, με πάει "σπρώχνοντας" από την πρώτη αναφορά που είχα κάνει εδώ στο φόρουμ. :)

Δεν ξέρω ποιος τραβούσε το ζόρι δηλαδή. ;)

χαχα με την ευα σε ειχα καταγαμησει ειναι η αληθεια. αλλα το εκανα γιατι με εκνευρισε η σταση σου. οπου την αποθεωνες μερα νυχτα και οταν σε βαρεθηκε η ψυχη της δικαιολογημενα, την εκραζες με το ιδιο σθενος που την λιβανιζες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

φυσικα και τα ξερεις αφου τα εζησες. αλλα δεν τα λες ομως. τα μονα που δεν ξερεις ειναι τα χλευασματα πριν φτασει ο κομπος στο χτενι την περιοδο που ακομα νομιζεις οτι εισαι ο ξεχωριστος φιλεναδος.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Κάτι τέτοιες σαν και αυτήν είναι τα χειρότερα δειλά ανθρωπακια.......

Όπως για παράδειγμα η τζούλια...

Δεν έχουν ούτε το θάρρος αλλα ούτε την ποιότητα ως ανθρωπoι εκτος από το ότι είναι υποκριτές και φοβούνται.....

Οι ωραίοι ανθρωπoι κερδίζουν τον σεβασμό με την αλήθεια!
Το αντίθετο δηλαδή από κάτι τέτοια ανθρωπακια.....

Για την συγκεκριμένη επιστολή πάντως....
Πρέπει να είναι δουλειά των φεμινιστριών κομπλεξικών ψευτογυναικων του κώλου!

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
χαχα με την ευα σε ειχα καταγαμησει ειναι η αληθεια. αλλα το εκανα γιατι με εκνευρισε η σταση σου. οπου την αποθεωνες μερα νυχτα και οταν σε βαρεθηκε η ψυχη της δικαιολογημενα, την εκραζες με το ιδιο σθενος που την λιβανιζες.

τύπε πραγματικά του είχες ζαλίσει τα αρχίδια του ανθρώπου. παραφύλαγες σα γύπας και μόλις εμφανιζόταν, του την έλεγες.
τώρα έχεις βάλει στο μάτι τη Νικολ, συγνώμη τον περουκάκια. καλά η φωτογραφία ήταν όλα τα λεφτά.
Με έπιασε τέτοιο νευρικό γέλιο, ρε τύπε....

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206

Εννοείς μάλλον ότι είχες καταμαλακισθεί, ΑΜΕΣΩΣ μόλις έγραψα για την πρώτη μας συνάντηση και συνέχιζες βέβαια με κάθε ευκαιρία, πολύ πριν αρχίσω να την κράζω.
Τώρα που το σκέφτομαι εσύ έδειχνες να "πάσχεις" τότε, όχι εγώ. :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom