NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Τελικά πιστεύω το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, δεν είναι η τύπισα η Ιστορία της και τα συναισθήματα της απέναντι στους πρωην πελάτες της !!! Ολα αυτά λίγο πολύ είναι αναμενόμενα και παρωχημένα.
Αυτό που αναδεικνύεται μέσα απο το θέμα είναι το εξής.
Η εδραιωμένη άποψη στη πλειοψηφία των σκληροπυρηνικών μπουρδελιάρηδων είναι ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι πιστεύουν οι πόρνες για αυτούς. Για πόσους όμως αυτό είναι αλήθεια ??
Γιατί η πέραν της αναμενόμενης αντίδραση στην ''επιστολή'' της κυρίας μάλλον κάτι άλλο δείχνει. Διότι όταν η άποψη κάποιου σε αφορά και πολύ περισσότερο σε ενοχλεί τότε αυτό σημαίνει ότι δεν τον περιφρονείς και τόσο !!
Η επίσης επιτηδευμένη επίδειξη σεξουαλικών επιδόσεων μέσω της ''πραγματικής ανταπόκρισης'' των πουτάνων που συχνά πυκνά κανείς βλέπει σε κριτικες η σε περιγραφές εδω μέσα επίσης δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Οτι κάποιους το τι αισθάνεται και το τι γνώμη έχει για αυτούς η πουτάνα μάλλον τους αφορά !!
Είναι δυνατόν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι νοιώθει η πουτάνα αλλά ταυτόχρονα να γράφουν ότι θέλουν απο την πουτάνα συμπεριφορά GFE ?? Είναι δυνατόν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι νοιώθει η πουτάνα αλλά απο τη άλλη πλευρά να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που οι ρόγες της πουτάνας τούρλωασν απο τη γκάβλα, που το μουνί της πλημύρησε απο τη γκάβλα, που η πουτάνα έφθασε σε οργασμό μαζί τους ??? Δεν δίνουν δεκάρα λοιπον για το τι νοιώθει η για το ΄τι γνώμη έχει η πουτάνα για αυτούς, εκτός αν αυτό που νοιώθει η πιστεύει η πουτάνα τους αναδεικνυει σε μεγάλους εραστές !!!!
Τα φαινόμενα πιρφορίας, μουνοδουλίασης, αγαπουλίασης κλπ διαφόρων εκλεκτών συναδέλφων επίσης δείχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση.Αυτά έχουν πολυαναλυθεί σε άλλα threads είναι λυπηρά και δεν χρειάζονται περισσότερη μνεία.
Γενικά φτάνω στο ίδιο πάντα συμπέρασμα. Απο όλα τα φρούτα έχει και ο αντρικός μπαξές !!!
Και είναι καλό να ξέρουμε τι μας γίνεται, και τι γίνεται γύρω μας, πέρα απο το τι λέει η κάθε πουτάνα, αλλά και ο κάθε μαλάκας επίσης !!
Αγαπητέ μου είσαι αρκετά έμπειρος και έχεις γυρίσει όλον τον κόσμο. Αν κάποιος σε πει μαλάκα στο δρόμο, μπορεί να μην αντιδράσεις και να τον αγνοήσεις γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας σου. Εγώ όμως θα παίξω μπουνιές μαζί του χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. Πάντως κανείς από τους δυο μας δεν είναι περισσότερο μαλάκας από αυτόν που το ξεστόμισε.
Επίσης το να αναγράφεις ότι μια συνεύρεση ήταν GFE δεν σε κάνει πιρφοροαγαπούλη ούτε αν μια συνεύρεση ήταν PSE σε κάνει Rocco. Είναι απλά μια ένδειξη υπηρεσιών. Τα υπόλοιπα περί αγαπούληδων από αλλού πηγάζουν και συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε είμαι αυτός που σε πάμπολες κριτικές μου έχω λοιδορήσει όσους πιστεύουν ότι κάνουν τις πουτάνες να χύνουν ασύστολα. Μάλιστα είναι πάγια τακτική των περισσότερων κοριτσιών να σου λένε ότι είσαι καταπληκτικός εραστής και ότι πέρασαν τέλεια μαζί σου, αλλά σε μένα δεν πιάνει.
Επομένως θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι υπάρχουν και τέτοιοι που περιγράφεις, αλλά δεν θα συμφωνήσω στην γενίκευσή σου ότι, όποιος θίγεται από τα λόγια της εν λόγω "κυρίας" θίγεται επειδή δεν βρήκε ανταπόκριση ή όποιος αναφέρει σε κριτικές ότι είχε GFE εμπειρία είναι μουνόδουλος και πιρφοροαγαπούλης.