Νέα

Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Τελικά πιστεύω το ενδιαφέρον της όλης υπόθεσης, δεν είναι η τύπισα η Ιστορία της και τα συναισθήματα της απέναντι στους πρωην πελάτες της !!! Ολα αυτά λίγο πολύ είναι αναμενόμενα και παρωχημένα.

Αυτό που αναδεικνύεται μέσα απο το θέμα είναι το εξής.

Η εδραιωμένη άποψη στη πλειοψηφία των σκληροπυρηνικών  μπουρδελιάρηδων είναι ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι  πιστεύουν οι πόρνες για αυτούς.  Για πόσους όμως αυτό είναι αλήθεια ??

Γιατί η πέραν της αναμενόμενης αντίδραση στην ''επιστολή'' της κυρίας μάλλον κάτι άλλο δείχνει. Διότι όταν η άποψη κάποιου σε αφορά και πολύ περισσότερο σε ενοχλεί τότε αυτό σημαίνει ότι δεν τον περιφρονείς και τόσο !!

Η επίσης επιτηδευμένη επίδειξη σεξουαλικών επιδόσεων μέσω της ''πραγματικής ανταπόκρισης'' των πουτάνων  που συχνά πυκνά κανείς βλέπει σε κριτικες η σε περιγραφές εδω μέσα επίσης δείχνει στην αντίθετη κατεύθυνση. Οτι κάποιους το τι αισθάνεται και το τι γνώμη  έχει για αυτούς η πουτάνα μάλλον τους αφορά !!

Είναι δυνατόν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι νοιώθει η πουτάνα αλλά ταυτόχρονα να γράφουν ότι θέλουν απο την πουτάνα συμπεριφορά GFE ?? Είναι δυνατόν κάποιοι να ισχυρίζονται ότι δεν δίνουν δεκάρα για το τι νοιώθει η πουτάνα αλλά απο τη άλλη πλευρά να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους που οι ρόγες της πουτάνας τούρλωασν απο τη γκάβλα, που το μουνί της πλημύρησε  απο τη γκάβλα, που η πουτάνα έφθασε σε οργασμό μαζί τους ??? Δεν δίνουν δεκάρα λοιπον για το τι νοιώθει η για το ΄τι γνώμη έχει η πουτάνα για αυτούς, εκτός αν αυτό που νοιώθει η πιστεύει η πουτάνα τους αναδεικνυει σε μεγάλους εραστές !!!! :2funny:

Τα φαινόμενα πιρφορίας, μουνοδουλίασης, αγαπουλίασης κλπ διαφόρων εκλεκτών συναδέλφων επίσης δείχνουν στην αντίθετη κατεύθυνση.Αυτά έχουν πολυαναλυθεί σε άλλα threads είναι λυπηρά και δεν χρειάζονται περισσότερη μνεία.

Γενικά φτάνω στο ίδιο πάντα συμπέρασμα. Απο όλα τα φρούτα έχει και ο αντρικός μπαξές !!!

Και είναι καλό να ξέρουμε τι μας γίνεται, και τι γίνεται γύρω μας,  πέρα απο το τι λέει η κάθε πουτάνα, αλλά και  ο κάθε μαλάκας επίσης !!

Αγαπητέ μου είσαι αρκετά έμπειρος και έχεις γυρίσει όλον τον κόσμο. Αν κάποιος σε πει μαλάκα στο δρόμο, μπορεί να μην αντιδράσεις και να τον αγνοήσεις γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας σου. Εγώ όμως θα παίξω μπουνιές μαζί του χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. Πάντως κανείς από τους δυο μας δεν είναι περισσότερο μαλάκας από αυτόν που το ξεστόμισε.

Επίσης το να αναγράφεις ότι μια συνεύρεση ήταν GFE δεν σε κάνει πιρφοροαγαπούλη ούτε αν μια συνεύρεση ήταν PSE σε κάνει Rocco. Είναι απλά μια ένδειξη υπηρεσιών. Τα υπόλοιπα περί αγαπούληδων από αλλού πηγάζουν και συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε είμαι αυτός που σε πάμπολες κριτικές μου έχω λοιδορήσει όσους πιστεύουν ότι κάνουν τις πουτάνες να χύνουν ασύστολα. Μάλιστα είναι πάγια τακτική των περισσότερων κοριτσιών να σου λένε ότι είσαι καταπληκτικός εραστής και ότι πέρασαν τέλεια μαζί σου, αλλά σε μένα δεν πιάνει.

Επομένως θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι υπάρχουν και τέτοιοι που περιγράφεις, αλλά δεν θα συμφωνήσω στην γενίκευσή σου ότι, όποιος θίγεται από τα λόγια της εν λόγω "κυρίας" θίγεται επειδή δεν βρήκε ανταπόκριση ή όποιος αναφέρει σε κριτικές ότι είχε GFE εμπειρία είναι μουνόδουλος και πιρφοροαγαπούλης.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Αυτή στην τελική σκοπεύει να εξαγοράσει την δημοσιότητά της για να πουλήσει κάνα βιβλίο της, αν μη και για να κατέλθει στην πολιτική.
Αλλά κάποιοι από "εμάς" να λέτε "Ωπ, τί σας λέει εδώ μάγκες;"!
Σαν τί να μας λέει; Μαλακισμένη κακίστρω είναι, μαλακισμένες κακίες λέει!

Οι ίσες αποστάσεις δε, αποκαλούνται "κεντρισμός" στην πολιτική. :)
Διότι ασφαλώς και το θέμα δεν είναι "μπουρδελικό", ΠΟΛΙΤΙΚΟ είναι! Η πρόθεση της συγκεκριμένης, μαζί με διάφορες άλλες το ίδιο βλαμμένες μ' αυτήν, είναι να απαγορεύσει την πορνεία γενικά βάζοντας στο στόχαστρο τον πελάτη!
Μα άλλα λόγια να απαγορεύσει μια πανάρχαια δραστηριότητα επειδή αυτή η ίδια απέτυχε σ' αυτήν.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Η τυπισσα είνια κάργα κομπλεξική.Δεν είνια όλες ολες οι κοπέλες έτσι. Σίγουρα βιάζονται να μας τελειώσουν και με κάποιους μπορεί να αηδιάζουν αλλά δεν είναι τόσο απόλυτα τα πράγματα όσο τα λέει αυτή

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Συμφωνούμε Νικ. Όχι η Βαλέρια σε καμία περίπτωση δεν έχει αυτή την λογική. Την θεωρώ άλλωστε ένα από τα καλύτερα call-girl. Αλλά εξέφρασε μια αρνητική γνώμη. Έβγαλε ένα παράπονο, μια δυσφορία ίσως. Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοούσε και δεν ήθελα να την ρωτήσω παραπάνω.
Άλλωστε όπως κάθε κοπέλα είναι μια διαφορετική περίπτωση, έτσι και κάθε πελάτης είναι μια διαφορετική περίπτωση.
η κορινα του πικερ ειναι  καλύτερη και φτηνότερη  νομιζω

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αυτή στην τελική σκοπεύει να εξαγοράσει την δημοσιότητά της για να πουλήσει κάνα βιβλίο της, αν μη και για να κατέλθει στην πολιτική.

Οι ίσες αποστάσεις δεν αποκαλούνται "κεντρισμός" στην πολιτική. :)
Διότι ασφαλώς και το θέμα δεν είναι "μπουρδελικό", ΠΟΛΙΤΙΚΟ είναι! Η πρόθεση της συγκεκριμένης, μαζί με διάφορες άλλες το ίδιο βλαμμένες μ' αυτήν, είναι να απαγορεύσει την πορνεία γενικά βάζοντας στο στόχαστρο τον πελάτη!
Μα άλλα λόγια να απαγορεύσει μια πανάρχαια δραστηριότητα επειδή αυτή η ίδια απέτυχε σ' αυτήν.
κρύβονται συνωμοσίες  και πλάγια συμφέροντα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Όλες χύνουν αράδα λέμε.ένας από τους λογους κατάθλιψης είναι ότι σταματάει το πήδημα.καμία δεν βιάζεται  και όλες το ευχαριστιούνται
Τύπε η συγκεκριμένη μάλλον δεν έχυνε όντως και επειδή μάθαινε από πελάτες ή από άλλες κοπέλες ότι αυτές έχυναν, ενίοτε έως συχνά, τα πήρε στην κράνα. :grin:

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Άλλη μια απαράδεκτη Σκανδιναβή φεμινίστρια, αν και θεά για τα δικά μου γούστα. Κρίμα μια τόσο όμορφη πρώην πουτάνα να είναι τόσο ξενέρωτη. Εγώ πάντως της έστειλα μήνυμα στο facebook. Αν θέλετε κάντε το κι εσείς μπας και συνέρθει:

:2funny:

Στοίχημα ότι έτσι έκανες και με το φου μπου από το Κορινάκι...

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Πρώτον εγώ προσωπικά δεν είχα καν ποστάρει πριν τα δικά σος ποστς, οπότε "ενόχλησή" ΜΟΥ δεν υπήρχε.
Δεύτερον το να μην χύνει μια πουτάνα μπουρδέλου το θεωρώ αυτονόητο, το να μην χύνει μια πουτάνα γενικώς συχνό και τέλος το να μην χύνει μια γυναίκα γενικώς ενδεχόμενο. Οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε το ότι δεν έχυνε, τους μαλάκες που την γαμούσαν αν και ήταν έπιπλο να ενοχλήσει.
Εμένα με ενόχλησε η προσπάθειά της να το παίξει "θύμα" και ταυτόχρονα "υπεράνω" στην οποία νομίζω ότι κάποιοι "τσιμπήσατε". :)

Δεν νομίζω ότι της έδωσε κανείς δίκιο φίλε

Αυτό που κάποιοι ισχυρίστηκαν είναι ότι πολλές γυναίκες του επαγγέλματος της αισθάνονται με παρόμοιο τρόπο απέναντι στους πελάτες τους.

Οχι όμως ότι αυτό που λέει και αισθάνεται είναι σωστό.

Το να μπορέσει κάποιος να αποστασιοποιηθεί απο μια κατάσταση που βιώνει και να την αντιμετωπίσει αντικειμενικά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ιδίως για ψυχολογικά φορτισμένα η διαταραγμένα άτομα όπως η συγκεκριμένη γυναίκα !!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Συμφωνούμε Νικ. Όχι η Βαλέρια σε καμία περίπτωση δεν έχει αυτή την λογική. Την θεωρώ άλλωστε ένα από τα καλύτερα call-girl. Αλλά εξέφρασε μια αρνητική γνώμη. Έβγαλε ένα παράπονο, μια δυσφορία ίσως. Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοούσε και δεν ήθελα να την ρωτήσω παραπάνω.
Άλλωστε όπως κάθε κοπέλα είναι μια διαφορετική περίπτωση, έτσι και κάθε πελάτης είναι μια διαφορετική περίπτωση.

Κακώς εξειδικεύσαμε και συμφωνώ ότι η συγκεκριμένη έχει (είχε? θα δείξει)  κυκλοθυμικές τάσεις, αλλά επειδή είχα το θάρρος να της λέω πολλές φορές μετά από κακή κριτική " πάλι μαλακία έκανες " να είσαι σίγουρος ότι τις περισσότερες φορές, (όχι όλες και αυτό αποδεικνύει τον όρο κυκλοθυμική), είχε μια λογική εξήγηση. Όταν έκανε μαλακία το παραδεχόταν.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Τύπε η συγκεκριμένη μάλλον δεν έχυνε όντως και επειδή μάθαινε από πελάτες ή από άλλες κοπέλες ότι αυτές έχυναν, ενίοτε έως συχνά, τα πήρε στην κράνα. :grin:
υπάρχει  και η πιθανότητα  να είχε κάποιο  γυναικολογικό πρόβλημα.όποτε πάω πασο.αν και πιστεύω  πώς έλεγε  ψέματα για τα πλάγια συμφέροντα  που λεγαμε :sunglasses:

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Πουλαει και αγοραζουμε,συγνωμη αλλα στις παρανομες πωλησεις ποιος καταδικαζεται περισσοτερο ,ο εμπορος η ο χρηστης??
Προσωπικα δεν με ενοχλουν  καθολου οι μαλακιες που γραφει η πρωην ,(αν τις εχει γραψει ,γιατι μπορει να ειναι καμια ελεεινιδα)ουτε νοιωθω ενοχες,δεν νομιζω οτι τις ενοχλει αυτο που κανουν ,αν τις ενοχλουσε θα εκαναν κατι αλλο.
Γραφει πως δεν αγαπαει αλλα πουλαει ψευτικη αγαπη ,δηλ. αν πουλαγε αληθινη θα την εδινε τσαμπα??και εμεις το ιδιο νοιωθουμε .

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
611
Πόντοι
4.475

Οι ίσες αποστάσεις δε, αποκαλούνται "κεντρισμός" στην πολιτική. :)

το είπαμε γιατρέ ότι ενδεχομένως το αποκλειστικό κίνητρο να είναι η στόχευση συγκεκριμένου αναγνωστικού κοινού, προκειμένου να πουλήσει αντίτυπα το βιβλίο. συνεπώς μπορεί να συζητάμε και στον αέρα. Γιατί με αναγκάζεις να τα γράφω δύο φορές  :)

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Το κίνητρο είναι ακριβώς το ίδιο. ΤΟ ΧΡΗΜΑ.-

Η συμπεριφορά και η αντιμετώπιση των "πελατών" τους, σχεδόν πανομοιότυπη.

Άρα είναι το ίδιο ακριβώς.
Μα αυτη δεν εγραψε το γραμμα για να βγαλει χρημα

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Πουλαει και αγοραζουμε,συγνωμη αλλα στις παρανομες πωλησεις ποιος καταδικαζεται περισσοτερο ,ο εμπορος η ο χρηστης??
Προσωπικα δεν με ενοχλουν  καθολου οι μαλακιες που γραφει η πρωην ,(αν τις εχει γραψει ,γιατι μπορει να ειναι καμια ελεεινιδα)ουτε νοιωθω ενοχες,δεν νομιζω οτι τις ενοχλει αυτο που κανουν ,αν τις ενοχλουσε θα εκαναν κατι αλλο.
Γραφει πως δεν αγαπαει αλλα πουλαει ψευτικη αγαπη ,δηλ. αν πουλαγε αληθινη θα την εδινε τσαμπα??και εμεις το ιδιο νοιωθουμε .
το ότι αγαπάει δεν το ξέρω.το ότι χύνει  το ξέρω στα σίγουρα.βεβαια  δεν ξέρω αν είναι τόσο χυσιαρα οσο το κορινακι του πικερ.

blooddead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2012
Κριτικές
18
Like
137
Πόντοι
396
σαν να σου λεει ο αλλος
"μη νομιζεις οτι σου εφτιαξα το γυροπιτο επειδη το λιγουρευτητα, στο εφτιαξα μονο και μονο επειδη με πληρωσες 1.80
με φιλικους χαιρετισμους
ο σουβλατζης της γειτονιας σου"

ο δικος μου ζηταει 3.30. πρεπει να σε γουσταρει  :rockon:

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Ρε παιδια τι κουβεντιαζετε;;;;
Αλλος την λεει επιπλο, αλλος μιλαει για GFE...
Η ετσι ομως δουλεβε σε μπουρδελο και επρεπε σε 10 λεπτα να τελειωνει...
Λιγο μαλακια, καποτα, λιγο πιπα και αλλα 5 λεπτα  :fuck2: σε μια η δυο στασεις ηταν αυτο που επρεπε να κανει.
Αυτο επι 10 φορες την ημερα.
Προφανως και δεν γουσταρε τη δουλεια της και ξεσπασε με μια επιστολη...
Τι φανταζοσταν δηλαδη οτι ειχε στο μυαλο της;;
Βαλτε μια πουτανα απο το Μεταξουργειο στη θεση της... Το κανει αυτο για να βγαλει 5€ σε καθε φορα και το κανει αδιακριτως με στραβους, κουτσους, κουλους, γυφτους, πακιστανους, ψυχακιδες, πρεζακια... Τι περιμενετε ακριβως να γραψει στο τελος;;;;
"Μην ξεχνατε σας αγαπω" Σαν την Αλιφερη;;;
Μην σαλταρουμε κιολας ρε σεις :S

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.782
Πόντοι
1.206
Δεν νομίζω ότι της έδωσε κανείς δίκιο φίλε

Αυτό που κάποιοι ισχυρίστηκαν είναι ότι πολλές γυναίκες του επαγγέλματος της αισθάνονται με παρόμοιο τρόπο απέναντι στους πελάτες τους.

Οχι όμως ότι αυτό που λέει και αισθάνεται είναι σωστό.

Το να μπορέσει κάποιος να αποστασιοποιηθεί απο μια κατάσταση που βιώνει και να την αντιμετωπίσει αντικειμενικά είναι εξαιρετικά δύσκολο. Ιδίως για ψυχολογικά φορτισμένα η διαταραγμένα άτομα όπως η συγκεκριμένη γυναίκα !!

Αφού συμφωνούμε ότι η τύπισσα είναι βλαμμένη, πάλι καλά!

Τώρα ως προς το ότι "κι άλλες πουτάνες αισθάνονται σαν αυτήν" δεν θα διαφωνήσω, όχι όλες βέβαια και (κυρίως) καμιά δεν το κατέθεσε με τόσο "κακιασμένο" και εκδικητικό τρόπο.
Δουλειά είναι η πορνεία, άρα πρωτίστως για τα χρήματα γίνεται, αναντίρρητα. Είναι όμως από τις λίγες "δημιουργικές" δουλειές όπου ο επαγγελματίας ενδέχεται να την ευχαριστιέται, όπως ένας μουσικός, ένας ζωγράφος, ένας συγγραφέας. Το αν την ευχαριστιέται ή όχι έχει να κάνει και με το πόσο κατάλληλος είναι κάποιος για την κάθε δουλειά, όσο και με το πόσο έχει δυνατότητα επιλογής του εργασιακού του αντικειμένου. Πουτάνα σε μπουρδέλο είναι σαν το συγγραφέα μου επιμελείται την στήλη των "κοινωνικών" σε εφημερίδα ή τον ζωγράφο που κάνει χαζές ζωγραφιές σε προθήκες φτηνών καταστημάτων.

Επί τέλους ας είχε το επίπεδο να παίξει σε ανώτερη κατηγορία από αυτήν που έπαιζε, αλλά ήταν και μπάζο ήταν και κακιασμένη! Συνήθως έτσι γίνεται βέβαια...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom