Κακώς εξειδικεύσαμε και συμφωνώ ότι η συγκεκριμένη έχει (είχε? θα δείξει) κυκλοθυμικές τάσεις, αλλά επειδή είχα το θάρρος να της λέω πολλές φορές μετά από κακή κριτική " πάλι μαλακία έκανες " να είσαι σίγουρος ότι τις περισσότερες φορές, (όχι όλες και αυτό αποδεικνύει τον όρο κυκλοθυμική), είχε μια λογική εξήγηση. Όταν έκανε μαλακία το παραδεχόταν.
καλά είναι κάργα κυκλοθυμική. καταρχήν μόνο από τον τρόπο που καπνίζει...καταλαβαίνεις. Αλλά είναι καλό παιδί και ψιλοκαυλιάρα και κατά την γνώμη μου μουνάρα. Αλλά ρε συ ακόμα και αυτή, είδες, ξενερώνει και δικαίως για μένα. Είναι δυνατόν ένα call-girl να αισθάνεται το ίδιο με όλους τους πελάτες; Επειδή είναι call-girl δεν παύει να είναι γυναίκα.
Μια άλλη κοπέλα, μου είχε πει το γαμάτο 'α, εσύ για μια φορά το μήνα μόνο' επειδή αργούσα να τελειώσω. Δεν το είπε με κακία γιατί ξέρω ότι με συμπαθεί, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μια δουλειά για αυτές. Μην νομίζουμε ότι είναι κάτι παραπάνω για αυτές. Όταν διαβάζω κριτικές για υποτιθέμενους συνταρακτικούς οργασμούς και κραυγές απέραντης ηδονής της κοπέλας, γελάω.
τέλος όμως με Βαλέρια γιατί όντως έχει δικό της νήμα.