Νέα

Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....

• Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 357
  • Εμφανίσεις 16K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
Κακώς εξειδικεύσαμε και συμφωνώ ότι η συγκεκριμένη έχει (είχε? θα δείξει)  κυκλοθυμικές τάσεις, αλλά επειδή είχα το θάρρος να της λέω πολλές φορές μετά από κακή κριτική " πάλι μαλακία έκανες " να είσαι σίγουρος ότι τις περισσότερες φορές, (όχι όλες και αυτό αποδεικνύει τον όρο κυκλοθυμική), είχε μια λογική εξήγηση. Όταν έκανε μαλακία το παραδεχόταν.

καλά είναι κάργα κυκλοθυμική. καταρχήν μόνο από τον τρόπο που καπνίζει...καταλαβαίνεις. Αλλά είναι καλό παιδί και ψιλοκαυλιάρα και κατά την γνώμη μου μουνάρα. Αλλά ρε συ ακόμα και αυτή, είδες, ξενερώνει και δικαίως για μένα. Είναι δυνατόν ένα call-girl να αισθάνεται το ίδιο με όλους τους πελάτες; Επειδή είναι call-girl δεν παύει να είναι γυναίκα.
Μια άλλη κοπέλα, μου είχε πει το γαμάτο 'α, εσύ για μια φορά το μήνα μόνο' επειδή αργούσα να τελειώσω. Δεν το είπε με κακία γιατί ξέρω ότι με συμπαθεί, αλλά στο τέλος της ημέρας είναι μια δουλειά για αυτές. Μην νομίζουμε ότι είναι κάτι παραπάνω για αυτές. Όταν διαβάζω κριτικές για υποτιθέμενους συνταρακτικούς οργασμούς και κραυγές απέραντης ηδονής της κοπέλας, γελάω.
τέλος όμως με Βαλέρια γιατί όντως έχει δικό της νήμα.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Η πορνεία είναι και αυτή ένα έιδος παροχής υπηρεσιών. Απλά αντί να πουλάει ένα καναπέ, πουλάει ηδονή στους πελάτες της. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αφοριστικό να λέει ωμά ότι το αντιμετώπιζε σαν επάγγελμα και όχι σαν ερωτική συνεύρεση. Επίσης με εντυπωσιάζει που σε ένα τέτοιο φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι η πουτάνα το ευχαριστιέται κατά κανόνα. Νομίζω ότι όλοι πηγαίνουν συνειδητά είτε από βίτσιο, είτε από κάβλα είτε από ανάγκη. Την πληρώνουν για να ανοίγει τα πόδια. Όχι για να την καβλώσουν. Τώρα υπάρχουν και διάφοροι Πίκερ που φαντασιώνονται ότι χύνουν μόνο που τους βλέπουν. Σε αυτούς νομίζω ότι αναφέρεται που μπερδέυουν το γαμήσι επί πληρωμή με το γαμήσι από κάβλα.

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Το παρουσιαζει σαν να μην ηθελε να το κανει ,κατι σαν να βιαζεται απο τα <<γουρουνια>>τους αντρες ανω μπορουσε να σταματησει,δεν πιστευω οτι εξαναγκαζονται να κανουν αυτο που κανουν ,ποσες γυναικες θα ηθελαν να το κανουν αλλα φοβονται μη μαθευτει

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η πορνεία είναι και αυτή ένα έιδος παροχής υπηρεσιών. Απλά αντί να πουλάει ένα καναπέ, πουλάει ηδονή στους πελάτες της. Δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο αφοριστικό να λέει ωμά ότι το αντιμετώπιζε σαν επάγγελμα και όχι σαν ερωτική συνεύρεση. Επίσης με εντυπωσιάζει που σε ένα τέτοιο φόρουμ υπάρχουν κάποιοι που πιστεύουν ότι η πουτάνα το ευχαριστιέται κατά κανόνα. Νομίζω ότι όλοι πηγαίνουν συνειδητά είτε από βίτσιο, είτε από κάβλα είτε από ανάγκη. Την πληρώνουν για να ανοίγει τα πόδια. Όχι για να την καβλώσουν. Τώρα υπάρχουν και διάφοροι Πίκερ που φαντασιώνονται ότι χύνουν μόνο που τους βλέπουν. Σε αυτούς νομίζω ότι αναφέρεται που μπερδέυουν το γαμήσι επί πληρωμή με το γαμήσι από κάβλα.
:thumbsup:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786
Αγαπητέ μου είσαι αρκετά έμπειρος και έχεις γυρίσει όλον τον κόσμο. Αν κάποιος σε πει μαλάκα στο δρόμο, μπορεί να μην αντιδράσεις και να τον αγνοήσεις γιατί έτσι είναι ο χαρακτήρας σου. Εγώ όμως θα παίξω μπουνιές μαζί του χωρίς να σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. Πάντως κανείς από τους δυο μας δεν είναι περισσότερο μαλάκας από αυτόν που το ξεστόμισε.

Επίσης το να αναγράφεις ότι μια συνεύρεση ήταν GFE δεν σε κάνει πιρφοροαγαπούλη ούτε αν μια συνεύρεση ήταν PSE σε κάνει Rocco. Είναι απλά μια ένδειξη υπηρεσιών. Τα υπόλοιπα περί αγαπούληδων από αλλού πηγάζουν και συμφωνώ μαζί σου, άλλωστε είμαι αυτός που σε πάμπολες κριτικές μου έχω λοιδορήσει όσους πιστεύουν ότι κάνουν τις πουτάνες να χύνουν ασύστολα. Μάλιστα είναι πάγια τακτική των περισσότερων κοριτσιών να σου λένε ότι είσαι καταπληκτικός εραστής και ότι πέρασαν τέλεια μαζί σου, αλλά σε μένα δεν πιάνει.

Επομένως θα συμφωνήσω μαζί σου στο ότι υπάρχουν και τέτοιοι που περιγράφεις, αλλά δεν θα συμφωνήσω στην γενίκευσή σου ότι, όποιος θίγεται από τα λόγια της εν λόγω "κυρίας" θίγεται επειδή δεν βρήκε ανταπόκριση ή όποιος αναφέρει σε κριτικές ότι είχε GFE εμπειρία είναι μουνόδουλος και πιρφοροαγαπούλης.

Να διευκρινίσω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι θίγονται απο τα λεγόμενα της κυρίας  όσοι δεν βρίσκουν ανταπόκριση στις πουτάνες.

Ο τρόπος έκφρασης της κυρίας ήταν απαξιωτικός και αφοριστικός απέναντι σε όλους τους χρήστες της πορνείας και το γεγονός αυτό και μόνο τον κάνει μειωμένης σημασίας. Το τσουβάλιασμα ποτέ δεν αποδίδει την αλήθεια !!!

Αυτό που εγώ ανέφερα είναι ότι η στασή κάποιου ανθρώπου που χρησιμοποιεί την πορνεία καλό είναι να είναι σαφής και συνεπής. Βοηθάει και τον ίδιο σαν άνθρωπο αυτό !!!

Η ενδιαφέρεται για τα συναισθήματα και τη γνώμη της πουτάνας για το άτομό του η όχι.

Δεν μπορεί απο τη μια να εμφανίζεται ως θιασώτης του GFE και απο την άλλη να δηλώνει στα αρχίδια του για το πως νοιώθει η πουτάνα για πάρτη του. Το GFE ναι μεν είναι μια περιγραφή συμπεριφοράς και υπηρεσιών, που συχνά είναι προσποιητή απο τη μερια της πουτάνας, αλλά το γεγονός ότι ως τρόπο συμπεριφοράς κάποιος το επιζητά και του αρέσει σημαίνει κάτι. Και μαγκιά του να σου αρέσει, αλλά μη το παίζει σκληροπυρηνικός emotionless killer χύστης μετά !!!

Στα υπόλοιπα όλα συμφωνούμε !!! :hi: :hi:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Το παρουσιαζει σαν να μην ηθελε να το κανει ,κατι σαν να βιαζεται απο τα <<γουρουνια>>τους αντρες ανω μπορουσε να σταματησει,δεν πιστευω οτι εξαναγκαζονται να κανουν αυτο που κανουν ,ποσες γυναικες θα ηθελαν να το κανουν αλλα φοβονται μη μαθευτει

ρε σεις ο πανοφάνης είναι τελικά από πίσω  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

να το ελαφρύνουμε και λίγο  :grin:

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
άλλο που δεν της άρεσε.χαχαχα.Καποιοι να δεις που τα πιστεύουν κιόλας τι να πει κανείς.με τόση πλύση εγκεφάλου  που έχει  πεσει

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Εμένα δεν με νοιάζει καθόλου ο εγκέφαλος της εκάστοτε, ούτε το τί λέει, και τί σκέφτεται στην συνεύρεση.

Άλλα μέρη του σώματός της με ενδιαφέρουν και το πώς αντιδρούν, γιατί το σώμα δεν λέει ποτέ ψέματα.

Όσοι δείχνετε ενδιαφέρον στα γραφόμενά της Δανέζας, να αναλογιστείτε μήπως πρόκειται για υφέρπουσα πυρφορίαση εκ μέρους σας.

Και επαναλαμβάνω: στα @@ μου για το γράμμα της.

johnkark

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2015
Like
2
Πόντοι
1
Ρε τύποι, η Δανέζα έγραψε μια γενική κριτική για μια συγκεκριμένη κατηγορία πελατών της που πηγαιναν να την γαμήσουν και της το παιζαν πυρφόροι. Οπως, ο καθένας από μας γράφει μια κριτική όταν πηγαίνει να γαμήσει και τη μοιράζεται στο σάιτ. Σίγουρα και οι ιερόδουλες διαβάζουν τις κριτικές και πιθανότατα και αυτές τις γράφουν στο μουνί τους όπως και ο καθένας μπορεί να γράψει στ΄ αρχίδια του αυτά που γράφει η Δανέζα.
Όμως πόσο στ΄ αλήθεια στ΄ αρχίδια του καθενός είναι, όταν επιμένει να απαξιώνει την αλήθεια που γράφει μια εκδιδόμενη?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μα ΔΕΝ τρελαίνομαι γι αυτήν! Τρελαίνομαι με 2-3 εδώ μέσα οι οποίοι διείδαν "μεγάλες αλήθειες" στο μπαρουφολογικό της παραλήρημα, κατά παντός εν δυνάμει πελάτη της.

μην μου το παιζεις αγανακτισμενος κριτης γιατι θα θυμηθω τα δικα σου πουτανοχαμπερια και θα παραπονιεσαι παλι.
καθενας εχει τη μαλακια του και περισσευει κιολας.
οι πουτανες τωρα, το πως μπαινουνε στην πουτανια και το πως βγσινουνε απο την πουτανια ειναι γνωστο.
ραγισμενες μπαινουν κατεστραμμενες βγαινουν μηδεμιας εξαιρεσης. αν τις λυπαμαι? οχι γιατι παιζει πολυ χρημα και ειναι και οικειοθελης εργασια.
προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οτιδηποτε βγαινει απο το στομα τους. μας ενδιαφερει μονο τι μπαινει.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Όταν η τάνα μετά από χρόνια φτάσει στο σημείο να χύνει με αγνώστους, τότε έχει μπει για τα καλά σε ψυχοπαθητική φάση.
κοινωνικές επιβουλές κι αυτοματισμοί ειναι αυτά.Η βιολογική  της τάση είναι καυλωνει  ακριβως  στο άγνωστο και στο καινουριο όπως εμείς.πάντα χύνουν. Τα λένε και οι ψυχίατροι  αυτα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Νικ δεν υπαινίχτηκα ότι είσαι μισογύνης. Φυσικά και μπορεί να αγαπάς τις γυναίκες. Αλλά σίγουρα δεν είναι στα αρχίδια μας το τι σκέφτονται και τι νιώθουν πραγματικά οι κοπέλες που πληρώνουμε. Και θα σου πω κάτι δημόσια, για κάποια που ξέρω ότι της έχεις αδυναμία. Την Βαλέρια. Ξέρεις φίλε Νικ, τι μου είχε πει;
'Οτι όλοι μαλάκες είστε, έρχεστε μας αποθεώνετε για να γαμήσετε και μας έχετε γραμμένες'. Το είπα και το ξαναλέω. Η αλήθεια έχει πολλές πλευρές. Μήπως Νικ με την παραπάνω αφοριστική λογική σου, δικαιώνεις την Βαλέρια; Και μην παίρνεις παράδειγμα από τον εαυτό σου. Εσύ μπορεί να είσαι κύριος στην συναναστροφή σου με τις κοπέλες. Υπάρχουν όμως και κάτι μπουμπούκια, άστο καλύτερα....

εξαρταται την εννοια που δινει κανεις στο κυριος. για μενα και για τις πουτανες επισης, κυριος ειναι αυτος που ειναι τυπικος με συνοπτικες διαδικασιες.
παει γαμαει συμπεριφερεται κοσμια κατα τη διαρκεια και μετα φευγει.
υπαρχουν πολλοι που θεωρουν οτι εισαι κυριος αμα παριστανεις την φιλεναδα, τον κολλητο, τον αγαπουλη και πρηζουν το μουνι της πουτανας περαν των καθηκοντων της. και μετα στραβωνουν και τις λενε βρωμες ακαρδες αμα δεν ανταποκρινονται στον τζεντλεμαν.
οποιοσδηποτε ξεφευγει απο τους συνοπτικους κανονες του αλισβερισιου οι πουτανες τον λενε μαλακα. ΟΛΕΣ. χωνεψτε το. και στο συγκεκριμενο δεν εχουν και αδικο.

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
μην μου το παιζεις αγανακτισμενος κριτης γιατι θα θυμηθω τα δικα σου πουτανοχαμπερια και θα παραπονιεσαι παλι.
οι πουτανες τωρα, το πως μπαινουνε στην πουτανια και το πως βγσινουνε απο την πουτανια ειναι γνωστο.
ραγισμενες μπαινουν κατεστραμμενες βγαινουν μηδεμιας εξαιρεσης. αν τις λυπαμαι? οχι γιατι παιζει πολυ χρημα και ειναι και οικειοθελης εργασια.
προσωπικα μου ειναι αδιαφορο οτιδηποτε βγαινει απο το στομα τους. μας ενδιαφερει μονο τι μπαινει.

για την Εύα λες τύπε; Ε, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Τύπε τι γίνεται με Νικολ, τα βρήκατε ή είστε ακόμα τσακωμένοι?

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ούτε ραγισμένες  ούτε κατεστραμμένες.μονο καυλωμενες μπαίνουν.με λίγες εξαιρέσεις  ισως

maclaud

Μέγας
Εγγρ.
29 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
619
Πόντοι
4.475
εξαρταται την εννοια που δινει κανεις στο κυριος. για μενα και για τις πουτανες επισης, κυριος ειναι αυτος που ειναι τυπικος με συνοπτικες διαδικασιες.
παει γαμαει συμπεριφερεται κοσμια κατα τη διαρκεια και μετα φευγει.
υπαρχουν πολλοι που θεωρουν οτι εισαι κυριος αμα παριστανεις την φιλεναδα, τον κολλητο, τον αγαπουλη και πρηζουν το μουνι της πουτανας περαν των καθηκοντων της. και μετα στραβωνουν και τις λενε βρωμες ακαρδες αμα δεν ανταποκρινονται στον τζεντλεμαν.
οποιοσδηποτε ξεφευγει απο τους συνοπτικους κανονες του αλισβερισιου οι πουτανες τον λενε μαλακα. ΟΛΕΣ. χωνεψτε το. και στο συγκεκριμενο δεν εχουν και αδικο.

ναι αυτό εννοώ. Τυπικός, ευγενικός, καθαρός μια σύντομη ανθρώπινη κουβέντα αν προκύψει, τίποτε παραπάνω. Από εμένα τουλάχιστον

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για την Εύα λες τύπε; Ε, όλοι έχουμε τις αδυναμίες μας. Τύπε τι γίνεται με Νικολ, τα βρήκατε ή είστε ακόμα τσακωμένοι?

με την ευα εγινε ευρεως γνωστο αλλα οχι μονο με την ευα τρεις γνωστες παθησεις και ποιος ξερει ποσες δεν ξερω.. ειναι χρονια παθηση αυτη του γιατρου ας μην αναφερουμε αλλες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ναι αυτό εννοώ. Τυπικός, ευγενικός, καθαρός μια σύντομη ανθρώπινη κουβέντα αν προκύψει, τίποτε παραπάνω. Από εμένα τουλάχιστον

ετσι ακριβως. ειδικα το θεμα καθαριοτητας και υγιεινης εκτιμαται περισσοτερο απο οτιδηποτε αλλο. ολα τα υπολοιπα που ειπαμε τα χλευαζουν ανεξαιρετως

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom