κοίτα ίσως στις κριτικές τα γράφουν αυτά περισσότερο για να αυξήσουν οι το πελατολόγιο τους στους ντοννζουαν πελάτες οι οποίοι είναι πολύ πιθανόν λίγοι αλλά δεν παύουν να Υπάρχουν.και εφόσον υπάρχουν ειναι μια αγορά που και αυτή πρέπει να καλυφτεί. Το σκορ το ξέρεις πάντα όταν γαμας μια γυναίκα .δεν ειναι λεπτεπιλεπτα επιλεκτικά οντα η οπως αλλιώς θες πες το μας ειχαν δωσει την εντύπωση καποιοι.Ναι δεν τους απασχολεί ιδιαίτερα μεν, τους είναι μάλλον αδιάφορο μεν, αλλά το αναφέρουν μετ' επιτάσεως στις κριτικές τους δε !!!
Τα συμπεράσματα είναι απλά !!!
Το αν καβλώνει η όχι η πουτάνα και πόσο το ξέρει μόνο αυτή.
Ο άντρας παίζει το κύριο ρόλο στο παιχνίδι μια και αυτός οδηγεί, αλλά το πραγματικό σκορ το ξέρει μόνο η γυναίκα !!!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η επιστολή μιας πρώην ιερόδουλης προς τους πελάτες της ....
- Μέλος που άνοιξε το νήμα paraxenos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 357
- Εμφανίσεις 16K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
syrano
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Αγαπητή (πρώην) πουτάνα,
Αν νομίζεις ότι ένιωσα έλξη για σένα επειδή αποφάσισα να πληρώσω για να σε πηδήξω γελιέσαι.
Απλά εκείνη τη στιγμή ήθελα να εκτονωθώ και βαριόμουνα να πάω παρακάτω.
Μη νομίζεις ότι τα λεφτά που σου δίνω τα βρίσκω στο δρόμο. Να ξέρεις ότι μετά μετανιώνω που διάλεξα μια ξεπέτα σαν εσένα.
Και μη μπερδεύεσαι. Και εγώ μια ηθοποιό έψαχνα να προσποιήται ότι περνάει καλά μαζί μου. Διαφορετικά θα καθόμουν να ακούσω τις μαλακίες της γκόμενας ή της γυναίκας μου πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το σεξ.
Μην πιστεύεις τις μαλακίες που σου λέω για το τι θέλει ένα κορίτσι σαν εσένα σε αυτή τη δουλειά. Πρέπει κάτι να πω για να για να μην παίζουμε σε βουβό κινηματογράφο.
Γνωρίζω ότι δεν ικανοποιήσαι ούτε ερεθίζεσαι σεξουαλικά αλλά αντιθέτως προσποιήσαι.. Αλλά ξέρεις κάτι? Πληρώνω για να ικανοποιηθώ εγώ και όχι εσύ.
Και σου επαναλαμβάνω. Μην πιστεύεις ότι μαλακία σου λέω κατά τη διάρκεια του sex. Όταν τελειώσω και φύγω δεν θυμάμαι τίποτα από ότι σου είπα.
Σίγουρα δεν πηγαίνεις σπίτι μετά από μένα εκτός αν είμαι ο τελευταίος της βάρδιας όπως και εγώ δεν πηγαίνω σπίτι όταν σε εξυπηρετώ όταν έρθεις στη δουλειά μου αλλά περιμένω τον επόμενο πελάτη. Έτσι είναι όλες οι δουλειές και μη ξεχνάς ότι δεν σε ανάγκασα εγώ να κάνεις αυτή τη δουλειά αλλά είναι δική σου επιλογή.
Πραγματικά μη λυπάσαι εμένα που πληρώνω για να ικανοποιήσω τις σεξουαλικές μου ορέξεις όπως γουστάρω. Να λυπάσαι τον εαυτό σου γιατί με αυτά που γράφεις δείχνεις πόσο πολύ μισείς τους πελάτες που τόσα χρόνια κορόιδευες με τις ξεπέτες σου ενώ εκείνοι σε στήριζαν οικονομικά.
Είμαι σίγουρος ότι ότι δουλειά και αν επιλέξεις να κάνεις στη συνέχεια θα αισθάνεσαι το ίδιο μίσος
για όσους έχουν την ατυχία να χρειαστούν τις υπηρεσίες σου.
Με φιλικούς χαιρετισμούς
maximilian
υπάρχει κανείς με άψογα αγγλικά που να μην βαριέται να το μεταφράσει? Να της το στείλουμε στο FB που έχει, να ακούσει κ τον αντίλογο!!
Φιλαράκι, υποκλίνομαι!!!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Στο μπούτσο μας πραγματικά όμως αν έχυνε η συγκεκριμένη μπουρδελόβια που έτρωγε 30 ψολές τη μέρα και κονόμαγε 30 πενηντάευρα βέβαια.
Λες και περίμενε κάποιος να χύνει πουτάνα μπουρδέλου...
Κι όμως κάποιοι το περιμένουν. Ιδίως όταν η πληθωρική τους παρουσία ως απόλυτου επιβήτορα εμπλέκεται στην εξίσωση !!!
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Κι όμως κάποιοι το περιμένουν. Ιδίως όταν η πληθωρική τους παρουσία ως απόλυτου επιβήτορα εμπλέκεται στην εξίσωση !!!
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
@mindreader
Κατα ενα μεγαλο ποσοστο πραγματι οι πελατες δεν ενδιαφερονται για τη γνωμη των ιεροδουλων.
Οι αντιδρασεις οφειλονται στο οτι οι αποψεις αυτες τωρα εκφραζονται δημοσια , στιγματιζουν κοσμο και συνεπως θα πρεπει και να απαντηθουν.
Ε εννοειται οτι οταν η γνωμη ειναι καλη ολοι θελουμε να την ακουμε και ας μη μας ενδιαφερει το ατομο που τη λεει Ειδικα αν ειναι απο το αντιθετο φυλο
Δηλαδή φίλε οι πελάτες δεν ενδιαφέρονται για τη γνώμη των πουτάνων, εκτός αν αυτή η γνώμη είναι καλή, οπότε ξαφνικά προκύπτει ενδιαφέρον για τη γνώμη τους !!!
Μα αυτό ισχυρίζομαι και εγώ, αλλά ως ωξύμωρο !!!
Θα μείνω στο προσδιορισμό ''κατά ένα μεγάλο ποσοστό'' που γράφεις για να συμφωνήσω μαζί σου !!
εχει θεματακια η τυπισσα τυποι απο μικρη
γι' αυτο ξεσπαει ετσι :S
I grew up in a very dysfunctional family with alcohol and drugs. When I was 11 years old, a pedophile man abused me and french-kissed me. At 17 I was sexually abused multiple times by various pedophiles. At 13 I wrote a poem about what it’s like to be a prostitute. I don’t think that any 13-year-old girl dreams of becoming a prostitute. I think that my low self-esteem and the feeling of not being loved and my hunger for attention led me there. I didn’t even believe that vocational training or university were options for me. I didn’t trust anyone and was scared of being hurt. When I prostituted myself, I thought that I was of no use for anything else, that I was worthless. I wasn’t picking one of several jobs, it wasn’t about becoming a nurse or a teacher or a prostitute. I thought the only thing I was good for was giving my sexuality away. The men who sexually abused me taught me that. And so I decided I could just as well do it for money, so that I could see what I’m worth.
Αυτό προσπαθώ να πω τόση ώρα. Δεν είμαστε σε θέση να κρίνουμε για το τι είναι σωστό και τι όχι. Δεν είμαστε εμείς άμεμπτοι για να την κρίνουμε. Είχε άλλη επιλογή; Ενδεχομένως ναι, αλλά δεν ήθελε, δεν μπορούσε ίσως. Είναι κοινό χαρακτηριστικό η χαμηλή αυτοεκτίμηση των ιερόδουλων. Η χαμηλή αυτοεκτίμηση δημιουργεί ένα είδος συναισθηματικής αναπηρίας. Λειτουργεί ως αυτοεκπληρούμενη προφητεία, ένα είδος αυτοτιμωρίας. Αβασάνιστη διαπίστωση ότι είναι μια ακόμα καριόλα που ενώ είχε επιλογή, επέλεξε αυτή την δουλειά, μόνο και μόνο για το χρήμα.
Είναι όμως κάτι που πραγματικά δεν γνωρίζουμε.... τι από τα δύο ισχύει.
@mindreader
Κατα ενα μεγαλο ποσοστο πραγματι οι πελατες δεν ενδιαφερονται για τη γνωμη των ιεροδουλων.
Οι αντιδρασεις οφειλονται στο οτι οι αποψεις αυτες τωρα εκφραζονται δημοσια , στιγματιζουν κοσμο και συνεπως θα πρεπει και να απαντηθουν.
Ε εννοειται οτι οταν η γνωμη ειναι καλη ολοι θελουμε να την ακουμε και ας μη μας ενδιαφερει το ατομο που τη λεει Ειδικα αν ειναι απο το αντιθετο φυλο
τύπε κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Αν είναι καλή η γνώμη της, μας αρέσει, αν είναι κακή αυτομάτως το άτομο που την εξέφρασε υποβιβάζεται και δεν μας ενδιαφέρει.
Είναι βολικό, δεν λέω....
Caymans
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Απρ 2009
- Κριτικές
- 4
- Like
- 117
- Πόντοι
- 6
Αγαπητη ιεροδουλη, ετσι ειναι ολες οι δουλειες. επειδη εμπορευεσαι το αιδειο σου,βγαζεις πιο πολλα λευτα.μην νομιζεις, πολλες γυναικες(και αντρες) το κανουν για να κερδισουν χρηματα,συνηθως ομως οχι τοσο συστηματικα και το αντιμετωπιζουν σκαβωντας και θαβωντας το βαθεια στη συνειδηση τους.ολοι οι ανθρωποι το ιδιο κανουμε για οσα πραξαμε και ντρεπομαστε για δαυτα.εγω προσωπικα δεν περιμενω να νιωσεις καβλα μαζι μου,δεν κανω δωρεες σε ανθρωπους που δεν το εχουν αναγκη, πληρωνω για να κερδισω κατι.αλλωστε τα χρηματα μου τα βγαζω πολυ πιο δυσκολα και καθολου γρηγορα,ενω συχνα νιωθω να με εκμεταλλευονται και μενα στη δουλεια μου.Οσες φορες εχω βρεθει με ιεροδουλη προσπαθησα να σεβαστω τους κανονες της και δε σου κρυβω,αλλοτε με εξαπατησαν κιολας.τωρα αν ησουν θυμα καταναγκαστικης πορνειας μπορω να σου πω οτι ντρεπομαι για τον εαυτο μου και ζητω συγγνωμη δεν ηξερα-αν με εδιωχνες θα εφευγα.ζουμε σε ενα κοσμο που το λιονταρι δεν τρωει γρασιδι αλλα ζουμερο ανθρωπινο κρεας και ολοι οσοι σχετιζονται μαζι σου θελουν κατι απο σενα σαν ανταλλαγμα της οποιας προσφορας τους.αυτο που πουλας τελοσπαντων καποιος το πληρωσε με τον κοπο του ελπιζω να τον σεβεσαι και να σεβεται κι αυτος τον δικο σου.αμην
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
προφανως αν ισχυει οτι εφαγε πουτσα απο 11 χρονων και εκανε τεστ παπ απο τα 13, θα της εχει δημιουργηθει ενα αφορητο μισος για τους αντρες
αν της ριχνανε και ακαποτους κρεμπιεδες και κωλογαμησα οι δανοι συναγωνιστες η απεχθεια της για το αντρικο φυλο σιγουρα γιγαντωθηκε
ομως δεν παιρνω τοις μετρητοις την καταθεση ψυχης ενος ψυχικα διαταραγμενου ανθρωπου
σεβομαι το τι μπορει να περασε και να κατεληξε ετσι αλλα η αποψη της δε με αγγιζει ακριβως γιατι ειναι παραμορφωμενη μεσα απο το πρισμα της καταθλιψης και της χαμηλης αυτοεκτιμησης
δεν ειναι ολες οι πουτανες ετσι οσο κι αν κατι τετοιο θα τη βολευε στο μυαλο της
αν της ριχνανε και ακαποτους κρεμπιεδες και κωλογαμησα οι δανοι συναγωνιστες η απεχθεια της για το αντρικο φυλο σιγουρα γιγαντωθηκε
ομως δεν παιρνω τοις μετρητοις την καταθεση ψυχης ενος ψυχικα διαταραγμενου ανθρωπου
σεβομαι το τι μπορει να περασε και να κατεληξε ετσι αλλα η αποψη της δε με αγγιζει ακριβως γιατι ειναι παραμορφωμενη μεσα απο το πρισμα της καταθλιψης και της χαμηλης αυτοεκτιμησης
δεν ειναι ολες οι πουτανες ετσι οσο κι αν κατι τετοιο θα τη βολευε στο μυαλο της
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
Ε, όχι του πούστη!
Τη δικαίωση της συγκεκριμένης κακιάς, κομπλεξικής, ανοργασμικής, υποκρίτριας και άσχημης εν τέλει πουτάνας, επειδή και καλά "είπε μια αλήθεια" (ότι δεν έχυνε αυτή), από αρσενικούς του παρόντος ιστοτόπου, ΔΕΝ θα την αντέξω!
Μου θυμίζει φανατικούς υποστηριχτές των λαθρομεταναστών την ώρα που αυτοί δηλώνουν ότι θα κόψουν τα κεφάλια όλων των "απίστων".
Τη δικαίωση της συγκεκριμένης κακιάς, κομπλεξικής, ανοργασμικής, υποκρίτριας και άσχημης εν τέλει πουτάνας, επειδή και καλά "είπε μια αλήθεια" (ότι δεν έχυνε αυτή), από αρσενικούς του παρόντος ιστοτόπου, ΔΕΝ θα την αντέξω!
Μου θυμίζει φανατικούς υποστηριχτές των λαθρομεταναστών την ώρα που αυτοί δηλώνουν ότι θα κόψουν τα κεφάλια όλων των "απίστων".
NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.313
- Πόντοι
- 25.786
Νικ δεν υπαινίχτηκα ότι είσαι μισογύνης. Φυσικά και μπορεί να αγαπάς τις γυναίκες. Αλλά σίγουρα δεν είναι στα αρχίδια μας το τι σκέφτονται και τι νιώθουν πραγματικά οι κοπέλες που πληρώνουμε. Και θα σου πω κάτι δημόσια, για κάποια που ξέρω ότι της έχεις αδυναμία. Την Βαλέρια. Ξέρεις φίλε Νικ, τι μου είχε πει;
'Οτι όλοι μαλάκες είστε, έρχεστε μας αποθεώνετε για να γαμήσετε και μας έχετε γραμμένες'. Το είπα και το ξαναλέω. Η αλήθεια έχει πολλές πλευρές. Μήπως Νικ με την παραπάνω αφοριστική λογική σου, δικαιώνεις την Βαλέρια; Και μην παίρνεις παράδειγμα από τον εαυτό σου. Εσύ μπορεί να είσαι κύριος στην συναναστροφή σου με τις κοπέλες. Υπάρχουν όμως και κάτι μπουμπούκια, άστο καλύτερα....
Μισογύνηδες μας είπε όλους η κυρία, δεν εννοούσα ότι το είπες εσύ. Δεν γράφω στα αρχίδια μου συλλήβδην όλες τις κοπέλες, αλλά αυτές που σκέφτονται όπως η εν λόγω κυρία.
Δεν κατάλαβα τι εννοεί η Βαλέρια έτσι όπως το μεταφέρεις, αν θες εξήγησε μου εσύ που ήσουν και αυτήκοος μάρτυς. Φυσικά και η λογική μου δεν είναι αφοριστική, απευθύνεται επαναλαμβάνω σε αυτές που έχουν την ίδια λογική με το κείμενο που δημοσιεύτηκε. Δεν πιστεύω ότι η κοπέλα που ανέφερες και που πραγματικά της έχω αδυναμία, έχει αυτή τη λογική. Γιατί ναι μεν μπορεί να το κάνει για το χρήμα όπως όλες άλλωστε (και μάλιστα είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι όχι τόσο όσο άλλες κοπέλες του επαγγέλματος, αλλιώς δεν θα ήταν και τόσο επιλεκτική), αλλά παράλληλα λατρεύει και το σεξ.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά μπουμπούκια, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να δεχτώ ότι βρίσκομαι μέσα στον σωρό που η κυρία θέλει να με εντάξει.
Morgan_F
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 687
- Πόντοι
- 81
@ Μindreader + macloud
Ρε παιδια πού κολλησατε ;
Περπατατε στο δρομο κ ενας πεταγεται και σας λεει μαλακα επειδη πχ διαβαζετε μια αθλητικη εφημεριδα
Πιο κατω πεταγεται μια γκομενα και σας λεει ομορφο.
Και στις δυο περιπτωσεις το ατομο που λεει τη γνωμη του δεν σας ενδιαφερει. Μετα τη συναντηση δεν θα τους ξανα δειτε.
Η αντιδραση σας θα ειναι η ιδια ;
Δε θα κολακευτεις απο το λογο της κοπελας και δε θα απαντησεις σε αυτον που σε εβρισε ;
Κατι αντιστοιχο συμβαινει και εδω
Ρε παιδια πού κολλησατε ;
Περπατατε στο δρομο κ ενας πεταγεται και σας λεει μαλακα επειδη πχ διαβαζετε μια αθλητικη εφημεριδα
Πιο κατω πεταγεται μια γκομενα και σας λεει ομορφο.
Και στις δυο περιπτωσεις το ατομο που λεει τη γνωμη του δεν σας ενδιαφερει. Μετα τη συναντηση δεν θα τους ξανα δειτε.
Η αντιδραση σας θα ειναι η ιδια ;
Δε θα κολακευτεις απο το λογο της κοπελας και δε θα απαντησεις σε αυτον που σε εβρισε ;
Κατι αντιστοιχο συμβαινει και εδω
το πουλί
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Like
- 600
- Πόντοι
- 246
τυπε μην τρελενεσαιΕ, όχι του πούστη!
μια πρωην βιασμενη καταθλιπτικη attention whore ειναι με 0 αυτοπεποιθηση
και πολυ ασχοληθηκαμε
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
τυπε μην τρελενεσαι
και πολυ ασχοληθηκαμε
Μα ΔΕΝ τρελαίνομαι γι αυτήν! Τρελαίνομαι με 2-3 εδώ μέσα οι οποίοι διείδαν "μεγάλες αλήθειες" στο μπαρουφολογικό της παραλήρημα, κατά παντός εν δυνάμει πελάτη της.
Ε, όχι του πούστη!
γιατρέ θα σε μαλώσω. έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Τις ίσες αποστάσεις τις εκλαμβάνεις ως μεροληπτική αντιμετώπιση υπερ της 'αντίπαλης' πλευράς.
Ο παραλληλισμός άστοχος.
Υπογραμμίσαμε την ενόχλησή σας και όχι το ποιος έχει δίκιο.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.780
- Πόντοι
- 1.206
γιατρέ θα σε μαλώσω. έχεις μπερδέψει την πούτσα με την βούρτσα. Τις ίσες αποστάσεις τις εκλαμβάνεις ως μεροληπτική αντιμετώπιση υπερ της 'αντίπαλης' πλευράς.
Ο παραλληλισμός άστοχος.
Υπογραμμίσαμε την ενόχλησή σας και όχι το ποιος έχει δίκιο.
Πρώτον εγώ προσωπικά δεν είχα καν ποστάρει πριν τα δικά σος ποστς, οπότε "ενόχλησή" ΜΟΥ δεν υπήρχε.
Δεύτερον το να μην χύνει μια πουτάνα μπουρδέλου το θεωρώ αυτονόητο, το να μην χύνει μια πουτάνα γενικώς συχνό και τέλος το να μην χύνει μια γυναίκα γενικώς ενδεχόμενο. Οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε το ότι δεν έχυνε, τους μαλάκες που την γαμούσαν αν και ήταν έπιπλο να ενοχλήσει.
Εμένα με ενόχλησε η προσπάθειά της να το παίξει "θύμα" και ταυτόχρονα "υπεράνω" στην οποία νομίζω ότι κάποιοι "τσιμπήσατε".
καυλωμενη ηταν.Όχι βιασμενη.τυπε μην τρελενεσαι
και πολυ ασχοληθηκαμε
γαμησι τρώνε .μαζί με χρήμα τρώνε.τι το καλύτερο?τέρμα Στην Καβλα ειναι ολες σου λεω.Η πουριτανικη κοινωνία φταίει για όλα.καβλιαρες ειναι ολεςΠρώτον εγώ προσωπικά δεν είχα καν ποστάρει πριν τα δικά σος ποστς, οπότε "ενόχλησή" ΜΟΥ δεν υπήρχε.
Δεύτερον το να μην χύνει μια πουτάνα μπουρδέλου το θεωρώ αυτονόητο, το να μην χύνει μια πουτάνα γενικώς συχνό και τέλος το να μην χύνει μια γυναίκα γενικώς ενδεχόμενο. Οπότε καθόλου δεν με ενόχλησε το ότι δεν έχυνε, τους μαλάκες που την γαμούσαν αν και ήταν έπιπλο να ενοχλήσει.
Εμένα με ενόχλησε η προσπάθειά της να το παίξει "θύμα" και ταυτόχρονα "υπεράνω" στην οποία νομίζω ότι κάποιοι "τσιμπήσατε".
Μισογύνηδες μας είπε όλους η κυρία, δεν εννοούσα ότι το είπες εσύ. Δεν γράφω στα αρχίδια μου συλλήβδην όλες τις κοπέλες, αλλά αυτές που σκέφτονται όπως η εν λόγω κυρία.
Δεν κατάλαβα τι εννοεί η Βαλέρια έτσι όπως το μεταφέρεις, αν θες εξήγησε μου εσύ που ήσουν και αυτήκοος μάρτυς. Φυσικά και η λογική μου δεν είναι αφοριστική, απευθύνεται επαναλαμβάνω σε αυτές που έχουν την ίδια λογική με το κείμενο που δημοσιεύτηκε. Δεν πιστεύω ότι η κοπέλα που ανέφερες και που πραγματικά της έχω αδυναμία, έχει αυτή τη λογική. Γιατί ναι μεν μπορεί να το κάνει για το χρήμα όπως όλες άλλωστε (και μάλιστα είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι όχι τόσο όσο άλλες κοπέλες του επαγγέλματος, αλλιώς δεν θα ήταν και τόσο επιλεκτική), αλλά παράλληλα λατρεύει και το σεξ.
Πάντως συμφωνώ μαζί σου ότι υπάρχουν πολλά μπουμπούκια, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να δεχτώ ότι βρίσκομαι μέσα στον σωρό που η κυρία θέλει να με εντάξει.
Συμφωνούμε Νικ. Όχι η Βαλέρια σε καμία περίπτωση δεν έχει αυτή την λογική. Την θεωρώ άλλωστε ένα από τα καλύτερα call-girl. Αλλά εξέφρασε μια αρνητική γνώμη. Έβγαλε ένα παράπονο, μια δυσφορία ίσως. Δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοούσε και δεν ήθελα να την ρωτήσω παραπάνω.
Άλλωστε όπως κάθε κοπέλα είναι μια διαφορετική περίπτωση, έτσι και κάθε πελάτης είναι μια διαφορετική περίπτωση.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 23
- Εμφανίσεις