Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Εγω συμφωνω με τον rakos 13. Η ΔΑΠ εχει πιο ωραιες και σικατες γκομενιτσες απο τις αλλες παραταξεις. Αν ημουν φοιτητης σιγουρα θα ημουν ΔΑΠιτης, οι αριστερες με ξενερωνουν.

τι λές;;;

τα καλλίτερα τσιμπούκια είναι τα κομμουνιστικά. Αυτές οι αριστερές το έχουν το κλαρινέτο καλά. Δε συμφωνώ μαζί σου. Οι σικάτες είναι για καναπέ.

όσο για τα υπόλοιπα κομματικά είναι παπαριές. Το μουνί είναι το θέμα, παντού και πάντα. 9 μήνες να βγεις μια ζωή να ξαναμπείς.

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Συγνωμη,αλλα το  επιπεδο σας ειναι πολυ κατω απο το μηδεν,και αν δεν καταλαβαινεις το γιατι ειναι κριμα γιατι εισαι και νεο παιδι.

Κατα τα αλλα για ολα φταιει το ασυλο και οι μπαχαλακηδες...οριστε ρε μαλακες,χωρις αιδω το ομολογει ο αλλος τι σκατα επιπεδο υπαρχει απο μερικους νεους σημερα-και δη γαλαζιους:Υπαρκτος παρτακισμος και να πα να γαμηθει το συμπαν.

Οταν σε ολη την Ευρωπη διαλυεται η αριστερα...μιλας για επιπεδο? Εισαι ακομα αριστερος? Θα μας πειτε γιατι σφαζατε ελληνες το 49 και ειχατε κανει κολεγια με την εσσδ? θα μας πεις επιτελους γιατι στο σκανδαλο της ΜΑΝ - ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΗΣΑΠ οι συνδικαλιστες τις αριστερας συμφωνησαν να αγορασουμε τα υπερκοστολογημενα λεωφορεια?

imipos

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
32
Πόντοι
0
τι λές;;;

τα καλλίτερα τσιμπούκια είναι τα κομμουνιστικά. Αυτές οι αριστερές το έχουν το κλαρινέτο καλά. Δε συμφωνώ μαζί σου. Οι σικάτες είναι για καναπέ.

όσο για τα υπόλοιπα κομματικά είναι παπαριές. Το μουνί είναι το θέμα, παντού και πάντα. 9 μήνες να βγεις μια ζωή να ξαναμπείς.

θεος!

μη μπερδευεστε ο rakos δεν ειναι στη ΔΑΠ ειναι στην ΔΑΝ ΝΔΦΚ: Διοργανωση Αψογων Παρτυ Να Δουμε Φινο Κωλαρακι

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
Απο πού ν΄αρχίσω και που να τελειώσω φίλε μου.Το ποστ σου πρεπει να μπει στην αρχική σελίδα του φόρουμ με τιτλο "Για να μη γίνεις έτσι,υπάρχουν και τα μπουρδέλα!".

Επειδή προφανώς είσαι άσχετος με το πανεπιστήμιο για πές μου σε τι απο όλα όσα είπα διαφωνείς!!Γιατι γενικολογίες χωρίς επιχειρήματα μπορεί να πεί ο καθένας!

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
τι λές;;;

παντως εγω οσες δαπιτισες πειρα εδιναν κωλο πανευκολα.για τις πιπες θα συμφωνισω οτι οι αριστερες ειναι καλυτερες,και επισης την παιρνουν και οπου ναναι.

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
ok οπότε έχουμε και λέμε:

Πίπα = Αριστερά
Κώλο = Δεξιά
Πίπα & Κώλο = Κεντρώες

Του ΛΑΟΣ είναι μόνο για ιεραποστολικό;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Mε τι ασχολεισαι βρε αδερφε.

Ενώ εσύ βρε "αδελφέ" που ανήμερα της επετείου της υπογραφής της συμφωνίας για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα ασχολούσουν με το να γράφεις για ανεξάρτητο Ιονικό κράτος;

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Βλέπω πολλούς να έχουν την άποψη να καταργηθούν οι κομματικές νεολαίες από τα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα. Συμφωνώ κι εγώ. Πρέπει όμως να θυμίσουμε ότι κάτι τέτοιο έκανε και η δικτατορία (με τελείως άκομψο τρόπο) και βρήκε μπροστά της Πολυτεχνείο.

auriol

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
2
Πόντοι
1
Θα προσέθετα - Να περνάς χωρίς διάβασμα τα μαθηματα των καθηγητών που ανήκουν στο ίδιο κόμμα, να παιρνεις θέση για κανα μεταπτυχιακό σε βάρος άλλων που ειναι εκτός κομματικού μηχανισμού και αν εισαι καλό γλυφτρόνι, να γίνεις δημόσιος υπάλληλος

ετσι ακριβως

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Ενώ εσύ βρε "αδελφέ" που ανήμερα της επετείου της υπογραφής της συμφωνίας για την ένωση της Επτανήσου με την Ελλάδα ασχολούσουν με το να γράφεις για ανεξάρτητο Ιονικό κράτος;

Σημειώνεται ότι το διάστημα 2002-2004, όπου αφορά εν μέρει η εξέταση, Υπουργός Μεταφορών ήταν ο κ.Βερελής, ο οποίος και παραιτήθηκε πριν από λίγο. Ο ίδιος δήλωσε πάντως πως όλες οι αποφάσεις ελήφθησαν διακομματικά, υπενθυμίζοντας ότι στην επιτροπή που αποφάσισε την υπογραφή της σχετικής σύμβασης συμμετείχαν βουλευτές του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ. ''Ξέρουν όλοι όσοι γνωρίζουν το θέμα ότι δεν είχα την παραμικρή ανάμειξη. Ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν από διακομματική επιτροπή με τη συμμετοχή εκπροσώπων του ΠΑΣΟΚ, του ΚΚΕ και του ΣΥΝ,'' τόνισε, μεταξύ άλλων, στην παραίτησή του.

medaphoar

Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2007
Κριτικές
41
Like
0
Πόντοι
11
Φασιστακο σπιτι σου,μη μπει κανενας ξενος και σου κανει κανα αδερφακι...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Φασιστακο σπιτι σου,μη μπει κανενας ξενος και σου κανει κανα αδερφακι...

Μην ανησυχεις ηδη ειμαστε 8 χρονων κομμα και αριθμουμε 100 τοπικες που ειτε το θελετε ειτε οχι αυξανουν σε μαζικοτητα..περιμενετε μεχρι να δυναμωσουμε....ιδιωνυμο ξανα για του ΚουΚουεδες!

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
"Ιδιώνυμο"?

Πόσες δεκαετίες πίσω μπορείς να είσαι? Ή μάλλον, πόσους αιώνες? Αν μη τι άλλο, το ΚΚΕ έχει φρακάρει (μόλις) στο 1917. Εσύ σε ποιο μεσαίωνα ζεις?

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
"Ιδιώνυμο"?

Πόσες δεκαετίες πίσω μπορείς να είσαι? Ή μάλλον, πόσους αιώνες? Αν μη τι άλλο, το ΚΚΕ έχει φρακάρει (μόλις) στο 1917. Εσύ σε ποιο μεσαίωνα ζεις?

Εγω <<ζω>> στο 1929 και αποδεχομαι το νομο του κεντρωου Ελευθεριου Βενιζελου περι ιδιωνυμου.....

Keyser Soze

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
1
Τραγικό. Εγκαταλείπω απελπισμένος.

'νύχτααα...

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Διώχτε τις πολιτικές παρατάξεις απο τα πανεπιστήμια!!!
αυτό δεν γίνεται... από που θα βγαίνουν τα φυντάνια των κομάτων;.

αν ψήφιζαν από τα 16 θα ήταν ακόμα και στα λύκεια.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ουστ !!! έξω ρε !!! κάφροι , τσιράκια του κάθε καραγκιόζη βουλευτή.......Ο χώρος του πανεπιστημίου είναι χώρος διακίνησης ιδεών και ΟΧΙ πολιτικής ιδεολογίας και συνδικαλισμού.....Αλλά ξέχασα , για σας διακίνηση ιδεών είναι , τα κλάμπς , τα μπουζούκια , η μύκονος , η αράχωβα , οι καταλήψεις και άλλα .......

Υ.Σ. το ποστ δεν αναφέρεται στο μέλος του Φ.Ο.Σ. αλλά σε όλες τις παρατάξεις .
Μεσα επεσες φιλε...Απεραντο μπουρδελο τα ελληνικα πανεπιστημια,με τσατσαδες τις φοιτητικες παραταξεις που κοιτανε μην τους τραβηξουν το αυτι η ονεδ και η νεολαια πασοκ αντιστοιχα αν χασουν καμια σχολη στις ψηφους....Με τους αριστερους εχω παψει να ασχολουμαι...Εδω το εχει παψει η πραγματικοτητα,εγω θα παω πισω??? ;)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Επειδή προφανώς είσαι άσχετος με το πανεπιστήμιο για πές μου σε τι απο όλα όσα είπα διαφωνείς!!Γιατι γενικολογίες χωρίς επιχειρήματα μπορεί να πεί ο καθένας!
Φοιτώ στο πανεπιστήμιο Πειραιά και θα μπορούσα να στο αποδείξω αλλα δε θα το κάνω.

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
στν τελικη το οτι ειμαι στν δαπ δεν σημαινει οτι θα ψηφισω νεα δημοκρατια η οτι θα γινω δεξιος αλα την αρουσα φαση της ζωης μου ειναι η μονη αραταξη ου μορει να μου διευκολυνει την ζωη αν θελετε(σε θεμα σημειωσεων η βοηθειας σε σε αοριες ου εχω στα μαθηματα)ουτως η αλλως ο καθενας το συμφερον του κοιταει κ την καλοπεραση του.Δν λεω οτι ειναι το σωστο αυτο αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα(με την οικονομικη κριση κ την ανεργια)κ την ανασφαλεια που υπαρχειδυσκολα μπορεις να κανεις διαφορετικα

Εάν στα 18-22 σου είσαι τόσο συμβιβασμένος, παρτάκιας, δειλός και χωρίς πίστη στις δυνατότητές σου, στα 30-35 τί θα κάνεις; Τον Αρτέμη- το αφεντικό είναι φίλος μας- Μάτσα του εργασιακού σου χώρου;
Και όχι, δεν είναι ρεαλισμός αυτό που έχεις επιλέξει, σαπίλα και οκνηρία είναι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom