Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Του ξέφυγε, βέβαια, ο αριστερός συνάδελφος....

Τότε που το είπε, μπορεί και να ίσχυε...
Σήμερα αν ζούσε, θα έλεγε ο θεός να σε φυλά γενικώς...

Ήταν σοφός ο παππούς. Πάντως ποιός θα έχει τα αρχίδια να τους πετάξει όλους από τα πανεπιστήμια; Εκτός από την φυσική βρωμιά (αφίσες κλπ) θα ξεφορτωθούμε και την ψυχική βρωμιά.
[size=20pt]ΣΚΑΤΟΦΕΡΕΦΩΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ[/size]

Έκανε και κάποιες λανθασμένες επιλογές, όπως πολύς κόσμος τότε που παρασύρθηκε από ωραία συνθηματολογία και κατέληξε εν αγνοία του να πολεμά μαζί με τάγματα τσάμηδων και "σλαβομακεδόνων"  για την απόσπαση εδάφους από την ελληνική επικράτεια καιόχι για μια δικαιότερη ζωή με ψωμί για όλους που τους υπόσχονταν....

Ούτε και εμενα μου αρέσουν οι κομματικές νεολαίες...
Ποτέ δεν εντάχθηκα και είναι λίγα τα άτομα εκεί μέσα που θα τα χαρακήριζα "νορμάλ"...
Και η πλάκα είναι ότι όποτε εμφανιζόταν κανά παλικάρι που δεν ήταν ακραίο κομματόσκυλο και είχε πέραση στον κόσμο, τα κομματόσκυλα με χίλιες δυο προφάσεις τον εξωστράκιζαν μην και χάσουν τον έλεγχο στα πρόβατα...

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Έχοντας κάνει φοιτητής πριν από 25 χρόνια και σε πολύ πιο άγριες καταστάσεις από τη σημερινή,έχω να πω στο φίλο που ανοιξε το ποστ τα εξής:
α)Μην ασχολείσαι με παρατάξεις ,χάνεις τον καιρό σου
β)Προσπάθησε να τελειώσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται μπας και κάνεις κάτι χρήσιμο για σενα και την οικογένειά σου και άσε τα κομματόσκυλα να ουρλιάζουν.Όλοι αυτοί που ουρλιάζαν τότε σε μένα,σήμερα είναι βολεμένοι σε θέσεις ΠΡΟΕΔΡΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ.Βέβαια κι εγώ σε παράταξη ήμουν αλλά ...για άλλους λόγους.. :knockinb: :knockinb:
γ)Δεν πρόκειται ΠΟΤΕ στον αιώνα τον άπαντα να βρεις δικιο στα Πανεπιστήμια,αλλά και στη ζωή σου ,αν δεν είσαι με τον ισχυρό...
Φιλικά...

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Για τις φασαρίες και τους τραμπoυκισμούς που κάνουν ΚΑΙ οι φ.ο.σ.τήρες δε μας είπες.
Μια είναι η λύση:
Διώχτε τις πολιτικές παρατάξεις απο τα πανεπιστήμια!!!

Ο τραμπουκισμος εν αμυνει δεν λεγεται τραμπουκισμος!

OP
OP
Y

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Παρά τα "Δεκεμβριανά" και την ασύδοτη δράση διαφόρων δικτύων, η δύναμη της δαπ δεν μειώθηκε (παρά μόνο στα ποσοστά που δίνει η πασπ, τα νέα και η ελυθεροτυπία) ενώ καλά τα πήγε η ΠΚΣ που είχε εναντιωθεί στα επεισόδια...
Αντίθετα τα ΕΑΑΚ και άλλα συναφή δεν τα πηγαν και τόσο καλά, παρά το κλίμα...
Αν το συνδυάσουμε με το καυλί που φάγανε οι ακραίοι του τσύριζα στην ποσδεπ, μάλλον η πολιτική ταξικού εμφυλίου δεν πέρασε στα πανεπιστήμια...

Επι του θέματος, συμφωνώ ότι οι κομματικές νεολαίες είναι για τον πούτσο και ουσιαστικά αποτελούν εκκολαπτήρια είτε μελλοντικών κυβερνητικών στελεχών είτε επαγγελματιών συνδικαλιστών...

Ωστόσο, το να αποκλείεται μια παράταξη όποιες και να είναι οι ιδέες τις με πρακτικές που θυμίζουν freikorps στη γερμανία του μεσοπολέμου, είναι τουλάχιστον γελοίο...

Εισαι καλα? συγκρινεις τη η βια της Αριστερας με την οποια Βια (που δεν υπαρχει ουτε μια εκ μερος της Φ.Ω.Σ) των freikorps στη γερμανια? Γιατι δεν συγκρινεις το Κ.Κ.Ε με τα γκουλανγκ? Ερωτηση... ειναι δεξιος ..εστω και ιμιτασιον (δαπ)...

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Είχα τη δυνατότητα να μην ασχοληθώ καθόλου με πανελλήνιες/ ελληνικά εκπαιδευτικά ιδρύματα και το συρφετό αυτό.

Έξω στις φοιτητικές εκλογές δεν γινότανε αυτός ο χαμός, καμμία σχέση με την κομματικοποίηση. Πολιτικοποιημένοι ναι, και με συναίσθηση, αλλά με τίποτε δεν έπαιζε προθάλαμος άκαρπου συνδικαλισμού.

Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω. Γιατί είναι αναγκαίο στο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα οι φοιτητές να ανήκουν σε παρατάξεις με τόση φανατίλα;
Ποιο το κέρδος για το σύνολο;

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Εισαι καλα? συγκρινεις τη η βια της Αριστερας με την οποια Βια (που δεν υπαρχει ουτε μια εκ μερος της Φ.Ω.Σ) των freikorps στη γερμανια? Γιατι δεν συγκρινεις το Κ.Κ.Ε με τα γκουλανγκ? Ερωτηση... ειναι δεξιος ..εστω και ιμιτασιον (δαπ)...

Τα περί φράικορπς πήγαινε στις μεθόδους των αναρχικών, όχι στην φος- δηλαδή σπασίματα, ντου σε εκδηλώσεις κτλ...
Και όχι και ποια βία τα φράηκορπς- από δαύτα ξεπήδησαν τα SS...

Επισκέπτης
...Χειροβομβιδες σε σπιτια,ξυλοδαρμοι μεταναστων,ντου με μαχαιρια εχοντας τις πλατες των ΜΑΤ...

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Eπειδη ειμαι γραμμενος στν δαπ μπορω να σας πω τα εξης
α)ολες μα ολες οι παραταξεις διαφερουν απο σχολη τοσο σε επιπεδο δραστηριοτητας οσο κ οργανωσης
β)τοσο η δαπ οσο και η πασπ τα εχουν καλα με τους καθηγητες οχι τοσο εξαιτιας κομματων αλλα επειδη ειναι συζητησιμοι(σε αντιθεση με την πλειοψηφεια των αριστερων κομματων που κυριως τραμπουκιζουν τουσ καθηγητες κατα κυριο λογο)
γ)στν τελικη προτιμω τα κλαμπ κ τα παρτυ απο  τις πορειες κ τις καταληψεις οπως κ η πλειψηφεια αλλωστε
στν τελικη το οτι ειμαι στν δαπ δεν σημαινει οτι θα ψηφισω νεα δημοκρατια η οτι θα γινω δεξιος αλα την αρουσα φαση της ζωης μου ειναι η μονη αραταξη ου μορει να μου διευκολυνει την ζωη αν θελετε(σε θεμα σημειωσεων η βοηθειας σε σε αοριες ου εχω στα μαθηματα)ουτως η αλλως ο καθενας το συμφερον του κοιταει κ την καλοπεραση του.Δν λεω οτι ειναι το σωστο αυτο αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα(με την οικονομικη κριση κ την ανεργια)κ την ανασφαλεια που υπαρχειδυσκολα μπορεις να κανεις διαφορετικα

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ένα πράγμα όμως δεν καταλαβαίνω. Γιατί είναι αναγκαίο στο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα οι φοιτητές να ανήκουν σε παρατάξεις με τόση φανατίλα;
Ποιο το κέρδος για το σύνολο;
Τι ρωτάς τώρα, μου λες? Ποιος έβαλε τα κόμματα στα πανεπιστήμια? Ποιος και με ποιο νόμο έδωσε ακόμα περισσότερα δικαιώματα στους κομματικοποιημένους φοιτητές?

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Eπειδη ειμαι γραμμενος στν δαπ μπορω να σας πω τα εξης
α)ολες μα ολες οι παραταξεις διαφερουν απο σχολη τοσο σε επιπεδο δραστηριοτητας οσο κ οργανωσης
β)τοσο η δαπ οσο και η πασπ τα εχουν καλα με τους καθηγητες οχι τοσο εξαιτιας κομματων αλλα επειδη ειναι συζητησιμοι(σε αντιθεση με την πλειοψηφεια των αριστερων κομματων που κυριως τραμπουκιζουν τουσ καθηγητες κατα κυριο λογο)
γ)στν τελικη προτιμω τα κλαμπ κ τα παρτυ απο  τις πορειες κ τις καταληψεις οπως κ η πλειψηφεια αλλωστε
στν τελικη το οτι ειμαι στν δαπ δεν σημαινει οτι θα ψηφισω νεα δημοκρατια η οτι θα γινω δεξιος αλα την αρουσα φαση της ζωης μου ειναι η μονη αραταξη ου μορει να μου διευκολυνει την ζωη αν θελετε(σε θεμα σημειωσεων η βοηθειας σε σε αοριες ου εχω στα μαθηματα)ουτως η αλλως ο καθενας το συμφερον του κοιταει κ την καλοπεραση του.Δν λεω οτι ειναι το σωστο αυτο αλλα ετσι οπως εχουν γινει τα πραγματα(με την οικονομικη κριση κ την ανεργια)κ την ανασφαλεια που υπαρχειδυσκολα μπορεις να κανεις διαφορετικα
Εύγε νέε μου. Είσαι για ροχάλες

darkroom

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
στν τελικη το οτι ειμαι στν δαπ δεν σημαινει οτι θα ψηφισω νεα δημοκρατια η οτι θα γινω δεξιος αλα την αρουσα φαση της ζωης μου ειναι η μονη αραταξη ου μορει να μου διευκολυνει την ζωη αν θελετε(σε θεμα σημειωσεων η βοηθειας σε σε αοριες ου εχω στα μαθηματα)ουτως η αλλως ο καθενας το συμφερον του κοιταει κ την καλοπεραση του.

Ζήτα από τη παράταξη να σου πάρει νέο πληκτρολόγιο γιατί έχει χαλάσει το "π"

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μια ζωή η ΠΚΣ μου καθόταν στο λαιμό.Στο ΤΕΙ Πειραιά στο τμήμα Λογιαστικής που σπούδαζα ήταν τόσο τσογλάνια που δεν σεβάστηκαν ούτε το σχετικά καινούργιο κτίριο της ΣΔΟ,το Δ κτίριο και γράφαν με σπρέι στο μαρμάρινο πάτωμα και στους τοίχους ΠΑΝΣΠΟΥΔΑΣΤΙΚΗ.Δεν μπορούν να τσιμπίσουν τίποτα ψήφους και βάζουν καμια μπάνικη γκόμενα να πιέζει κάτι παιδάκια ήσυχα μη πονηρεμένα να γραφτούν στην παράταξη και μετά αν γραφτείς σε μπλέκουν άσχημα σε πορείες,διαδηλώσεις στους δρόμους με όλα αυτά τα παράσιτα.Άσχετα που στο κτίριο "Χατζηνικολάου" σε ολομέλεια όλων των κομμάτων που γίνεται 1 φορά το χρόνο,άρχισαν 1 κοπέλα της ΠΑΣΠ στις μπουνιές (!!!) γιατί έφεραν τα κομμούνια μια γκόμενα τάχα να πει ότι η ΠΑΣΠ είναι διαφθορείο και ότι ηταν γραμμενη παλιά και κατονόμαζε έσχη,όμως όταν η κοπέλα της ΠΑΣΠ της είπε πότε γράφτηκε και το όνομά της πετάχτηκαν 2 πούστηδες και την άρχισαν στις μπουνιές.Φυσικά της ΔΑΠ μπήκαν στο κολπο και φέρθηκαν πολιτισμένα που αντί αν τους κάνουν αλοιφή,τους βούτηξαν και φώναξαν την αστυνομία.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Οι αλήτες, οι άχρηστοι και οι τεμπέληδες που απαρτίζουν τους κομματικους στρατους των πολιτικών παρατάξεων δεν έχουν θέση σε κανενα πανεπιστήμιο

Μονο ενα καλό χερι ξύλο θα τους συνεφέρει - και αυτό οφειλουν να το δώσουν οι ίδιοι οι φοιτητές

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Τι ρωτάς τώρα, μου λες? Ποιος έβαλε τα κόμματα στα πανεπιστήμια? Ποιος και με ποιο νόμο έδωσε ακόμα περισσότερα δικαιώματα στους κομματικοποιημένους φοιτητές?

χειραγώγηση λέγεται ναι. Αλλά πρέπει να σταματήσει, παίρνουν 10ρι στο συνδικαλισμό αλλά δεν ξέρουν να πιάσουν κατσαβίδι.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εύγε νέε μου. Είσαι για ροχάλες
κατα αρχας δν σε εβρισα!
κ στην τελικη στο τμημα μου δαπ και πασπ συγκεντρωασν το 90% των ψηφων.Η να σ πω για αλλες σχολες που απο 2000 που ψηφισαν  οι 1950 πηγαν σε δαπ κ πασπ.
Αλλα μια ζωη ετσι ειναι.Οταν δν μπορειτε να βρειτε επιχειρηματα αμεσως βριζετε.Για αυτο υπαρχει ο δικομματσμος στα πανεπιστημια κ στα τει οπως κ στν βουλη.
Κ στην τελικη να στο πω και ωμα αμα οι φοιτητες δν γουσταραν τα κομματα,αυτα δν θα υπηρχαν.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κατα αρχας δν σε εβρισα!
κ στην τελικη στο τμημα μου δαπ και πασπ συγκεντρωασν το 90% των ψηφων.Η να σ πω για αλλες σχολες που απο 2000 που ψηφισαν  οι 1950 πηγαν σε δαπ κ πασπ.
Αλλα μια ζωη ετσι ειναι.Οταν δν μπορειτε να βρειτε επιχειρηματα αμεσως βριζετε.Για αυτο υπαρχει ο δικομματσμος στα πανεπιστημια κ στα τει οπως κ στν βουλη.
Κ στην τελικη να στο πω και ωμα αμα οι φοιτητες δν γουσταραν τα κομματα,αυτα δν θα υπηρχαν.
Είσαι για ροχάλες γιατί είσαι σε μια παράταξη (οποιαδήποτε είναι αυτή) γιατί είσαι άχρηστος για να επιβιώσεις μόνος σου και χρειάζεσαι δεκανίκια σε μια ηλικία που θα έπρεπε να γαμάς γαιδούρι στην ανηφόρα. Κατάλαβες;

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
κ στην τελικη στο τμημα μου δαπ και πασπ συγκεντρωασν το 90% των ψηφων.

Στ αρχίδια μας

τα κομματόσκυλα ειναι φοιτητές;

εσυ εισαι φοιτητής δηλαδή; Με τέτοια απλοική σκέψη, κακως δε δουλευεις στα goodys να μαζεύεις ένσημα τουλάχιστον

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κατα αρχας δν σε εβρισα!
αντε ρε εισαι μεσα στο μουνι στο πανεπιστημιο και αντι να τα γαμησεις ολα.καθεσε και ασχολισε με τα κομματα.παπαρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom