Νέα

Η χούντα της ΔΑΠ & της Αριστεράς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα yrret
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 512
  • Εμφανίσεις 21K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
Είσαι για ροχάλες γιατί είσαι σε μια παράταξη (οποιαδήποτε είναι αυτή) γιατί είσαι άχρηστος για να επιβιώσεις μόνος σου και χρειάζεσαι δεκανίκια σε μια ηλικία που θα έπρεπε να γαμάς γαιδούρι στην ανηφόρα. Κατάλαβες;

Από 20χρονο που έχει νικ ''ράκος'' τι περιμένεις? Γενηθηκε κουρασμένος ο νεαρός :headbang: :headbang: :booty:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
ρε συναδελφοι μην ασχολιστε.ο τυπος ειναι τσιρακι.δεν μπορει να βρει να γαμησει καμια φοιτητρια και ασχολιτε με την ΔΑΠ και τις παπαριες.

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Στη φιλοσοφική πάντως που είμαι εγώ τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.Μόνο λίγο πριν τις εκλογές άρχισαν να γίνονται γλοιώδεις υπέρ του δέοντος.Και αυτό ισχύει για όλες τις παρατάξεις.Μιλάμε και την ψυχή τους στο διάολο πουλάνε για να πάρουν καμιά ψήφο.Προσωπικά δεν ασχολήθηκα καν να ψηφίσω κανέναν από τους μαλάκες.Πιο ηλίθιο πράγμα από τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια δεν υπάρχει.

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Είσαι για ροχάλες γιατί είσαι σε μια παράταξη (οποιαδήποτε είναι αυτή) γιατί είσαι άχρηστος για να επιβιώσεις μόνος σου και χρειάζεσαι δεκανίκια σε μια ηλικία που θα έπρεπε να γαμάς γαιδούρι στην ανηφόρα. Κατάλαβες;
τοτε για ροχαλες ειναι κ η πλειοψηφεια των φοιτητων αφου οι περισοτεροι ανηκουν σε μια απο τις 2 μεγαλες φοιτητικες παραταξεις.Δλδ ξερεις εσυ κ εμεις κοιμομαστε.Αν αυτο συμβαινει σε ξαναρωταω τοτε γιατι αυτες οι 2 παραταξεις ειναι οι κυριαρχες?κ στν τελικη εμενα μονο σημειωσεις μ εχουν δωσει οποτε τους εχω ζητησει.απο εκει και περα δν εχω ασχοληθει περισοτερο παρα μονο να τους ψηφισω.Ουτε κομματοσκυλο ειμαι.οπως επισης παρακολουθα μαθημα απο κατι στουρναρια καθηγητες του τει μ κ αν τα περασεισ χωρις σημειωσεις απο τα κομματα τοτε τι να σου πω εχω αδικο.

Επισκέπτης
Οι αλήτες, οι άχρηστοι και οι τεμπέληδες που απαρτίζουν τους κομματικους στρατους των πολιτικών παρατάξεων δεν έχουν θέση σε κανενα πανεπιστήμιο

Μονο ενα καλό χερι ξύλο θα τους συνεφέρει - και αυτό οφειλουν να το δώσουν οι ίδιοι οι φοιτητές

Kαι τι προτεινεις ρε enforcer να φυγουν οι φοιτητηκες παραταξεις απο τις σχολες και να αλωνιζουν τα τσογλανια των Εξαρχειων ?

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
τοτε για ροχαλες ειναι κ η πλειοψηφεια των φοιτητων αφου οι περισοτεροι ανηκουν σε μια απο τις 2 μεγαλες φοιτητικες παραταξεις.Δλδ ξερεις εσυ κ εμεις κοιμομαστε.Αν αυτο συμβαινει σε ξαναρωταω τοτε γιατι αυτες οι 2 παραταξεις ειναι οι κυριαρχες?κ στν τελικη εμενα μονο σημειωσεις μ εχουν δωσει οποτε τους εχω ζητησει.απο εκει και περα δν εχω ασχοληθει περισοτερο παρα μονο να τους ψηφισω.Ουτε κομματοσκυλο ειμαι.οπως επισης παρακολουθα μαθημα απο κατι στουρναρια καθηγητες του τει μ κ αν τα περασεισ χωρις σημειωσεις απο τα κομματα τοτε τι να σου πω εχω αδικο.

Αν η συμμετοχή στις φοιτικικες παρατάξεις εξασφαλίζει (αμεσα ή εμμεσα) το να περάσει ακνεις τις εξετάσεις, τοτε εχουμε πα΄ρει το δρόμο χωρίς επιστροφή. :headbang: Όταν σπουδαζα εγω, 20 χρονια πριν, ΔΕΝ ηταν ετσι.

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Ρε χαμένε οι δυο κωλοπαρατάξεις πήραν 90% από τα 500 πχ άτομα που ψήφισαν. Οι υπόλοιποι 2000 πχ που σας γράφουν στ'αρχίδια τους κάτι ξέρουν παραπάνω. Είπαμε το ότι είσαι άχρηστος και δεν καταλαβαίνεις τι σου διδάσκουν δεν σημαίνει κατι. Απλά για να επιβιώσεις, μια ζωή θα θέλεις "σπρώξιμο". Πρόσεχε μόνο μη σε παρασύρει κανένας κωλομπαράς και σε σπρώξει για τα καλά.

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
146
Πόντοι
6
Οι περισσότεροι απο εδώ είναι άσχετοι με το τι γίνεται στα πανεπιστήμια!Καταρχήν άποψή μου είναι να καταργηθούν οι παρατάξεις στα πανεπιστήμια γιατι μόνο κακό κάνουν σε αυτά!Απο την στιγμή όμως που υπάρχουν γιατί εμποδίζεται η νεολαία του ΛΑΟΣ να συμμετέχει σε αυτές?Και για την ΠΚΣ,ΠΑΣΠ,ΔΑΠ,ΕΑΑΚ το ίδιο θα έλεγα!Επιπλέον θα έπρεπε να καταργηθεί το άσυλο στα πανεπιστήμια!Εσείς όλοι που αναφέρεται τα πανεπιστήμια του εξωτερικού το γνωρίζεται οτι εκεί δεν υπάρχει ούτε άσυλο?Μόνο στο ελλαδιστάν!Όποιος πάλι ασχολείται με τις παρατάξεις είναι δικαίωμά του.Δεν μπορεί ο καθένας να τον βρίζει!Παρα μόνο να πεί την αποψή του!Και πάρτε το χαμπάρι οτι όλοι όσοι φανατίζονται στα πανεπιστήμια,τουλάχιστον αυτοί που ανήκουν σε ΠΑΣΠ ΔΑΠ,το κάνουν γιατί θέλουν να κερδίσουν κάτι απο αυτό!Διορισμό στο δημόσιο για να ξήνουν τα @@ τους αργότερα,να αποκτήσουν διασυνδέσεις στο μέλλον κτλ κτλ!!Κανένας δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αν η συμμετοχή στις φοιτικικες παρατάξεις εξασφαλίζει (αμεσα ή εμμεσα) το να περάσει ακνεις τις εξετάσεις, τοτε εχουμε πα΄ρει το δρόμο χωρίς επιστροφή. :headbang: Όταν σπουδαζα εγω, 20 χρονια πριν, ΔΕΝ ηταν ετσι.
Η παιδεία της μασημένης τροφής  :headbang:

arcans5

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
6
φιλαρακο αν δεν ησουν στουρναρι δεν θα ησουν σε τει.αλλα επειδη εισαι στουρναρι εισαι σε τει.επισης να ξερεις οτι οσο και να γλυψεις αρχιδια,στο δημοσιο η ΔΑΠ δεν προκειτε να σε βαλει.κολλα προς το παρον αφισες,και ασε να κανουν παιχνιδι οι αλλοι.εσυ θα εισαι ο χαμαλης τους.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.344
Πόντοι
8.645
Καταρχάς να σε ενημερώσω οτι το ποσοστό των φοιτητών που ψήφισαν στο πανεπιστήμιο μου κυμαίνεται στο 50% ή και λιγότερο,υποθέτω οτι τόσο κυμαίνεται σε όλες τις σχολές.
Γράφτηκες σ ένα κόμμα για να παίρνεις σημειώσεις,την ίδια ώρα που μπορείς να τις γράφεις μονος σου αν έμπαινες στα μαθήματα αντί να πηγαίνεις για καφεδάκι,για να κάνεις γνωριμίες με πολλά άτομα και κυρίως με καμιά δαπίτισα που ως γνωστόν ειναι κι απο τις "δύσκολες",για να είσαι πρώτη μουρη στα πάρτυ που διοργανώνουν κ.λ.π.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Kαι τι προτεινεις ρε enforcer να φυγουν οι φοιτητηκες παραταξεις απο τις σχολες και να αλωνιζουν τα τσογλανια των Εξαρχειων ?

Η φράση σου δεν ειναι ισοδυναμία, ουτε καν συνεπαγωγή

Ετσι οπως το γράφεις, τα κομματόσκυλα προστατεύουν τα "εκπαιδευτικά ιδρύματα" απο τα τσογλάνια των εξαρχείων

Δεν ειναι έτσι

Και για να γραφτει και στα πρακτικά - Κανεις απο τους 2 δεν εχει θεση σε ενα εκπαιδευτικό ίδρυμα

Paparov

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2006
Κριτικές
4
Like
5
Πόντοι
16
Rakos στο τμήμα μου ψήφισαν από τα 600 άτομα οι 150, δηλαδή το 25%.Πως γίνεται να είναι το 90% λοιπόν σε κάποια παράταξη?Και αυτό δεν ισχύει μόνο για το δικό μου πανεπιστήμιο.Elftex δυστυχώς κάνουν τρελά ρουσφέτια στους οργανωμένους.Paralimnios και οι αρχηγοί των παρατάξεων κάτι τσογλάνια είναι, μέσα στην γλίτσα.Τελειωμένοι 25 και άνω.Αν δεν ήμασταν τόσο μαλάκες και δεν λειτουργούσαμε παντού με τη μέθοδο του ρουσφετιού ίσως να ήταν αλλιώς τα πράγματα και οι ΔΑΠ-ΠΑΣΠ και άλλες μαλακίες να προσέφεραν κάτι.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Καταρχάς να σε ενημερώσω οτι το ποσοστό των φοιτητών που ψήφισαν στο πανεπιστήμιο μου κυμαίνεται στο 50% ή και λιγότερο,υποθέτω οτι τόσο κυμαίνεται σε όλες τις σχολές.
Γράφτηκες σ ένα κόμμα για να παίρνεις σημειώσεις,την ίδια ώρα που μπορείς να τις γράφεις μονος σου αν έμπαινες στα μαθήματα αντί να πηγαίνεις για καφεδάκι,για να κάνεις γνωριμίες με πολλά άτομα και κυρίως με καμιά δαπίτισα που ως γνωστόν ειναι κι απο τις "δύσκολες",για να είσαι πρώτη μουρη στα πάρτυ που διοργανώνουν κ.λ.π.

Θα προσέθετα - Να περνάς χωρίς διάβασμα τα μαθηματα των καθηγητών που ανήκουν στο ίδιο κόμμα, να παιρνεις θέση για κανα μεταπτυχιακό σε βάρος άλλων που ειναι εκτός κομματικού μηχανισμού και αν εισαι καλό γλυφτρόνι, να γίνεις δημόσιος υπάλληλος

rakos13

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Ρε χαμένε οι δυο κωλοπαρατάξεις πήραν 90% από τα 500 πχ άτομα που ψήφισαν. Οι υπόλοιποι 2000 πχ που σας γράφουν στ'αρχίδια τους κάτι ξέρουν παραπάνω. Είπαμε το ότι είσαι άχρηστος και δεν καταλαβαίνεις τι σου διδάσκουν δεν σημαίνει κατι. Απλά για να επιβιώσεις, μια ζωή θα θέλεις "σπρώξιμο". Πρόσεχε μόνο μη σε παρασύρει κανένας κωλομπαράς και σε σπρώξει για τα καλά.
εγω σου μιλαω για την σχολη μ που ειχε αρκετα μεγαλη προσελευση.Τι εγινε στις αλλες δν ξερω κ ουτε με νοιαζει.Οσο για τους καθηγητες δν θες να σου πω παραδειγματα.Που αλλα διδασκουν κ αλλα σ ζητουν στις εξετασεις.Η που παραδιδουν δν δεχονται ερωτηησεις κ μετα φευγουν.το οτι δν επρεπε να υπαρχουν παραταξεις το ξερω.Ουτε κ ειμαι φανατικος δαπιτης.Χεστηκα κιολας για την δαπ.Απλα πριν καθε εξεταστικη τα τραπεζακια τους ειναι γεματα απο φοιτητες που ζηταν σημειωσεις.Στν τελικη σας ειπα την γνωμη μου σχετικα με τις εκλογες.Ουτρε προπαγανδα υπερ της δαπ κανω ουτε τπτ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom