giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ψαχνω να δω ποσο μεγαλη ειναιγεια σου γατουλι με την ουρακλα σου
η ουρα
ψαχνω να δω ποσο μεγαλη ειναιγεια σου γατουλι με την ουρακλα σου
Οπως και να την μετρησεις προβλημα δεν εχω,απο γευση δεν γνωριζω εσυ θα μου πης τι να φαω για να βγη καλη η γευσηθα στην μετρησω εγω σε μηκος , πλατος, διαμετρο ...ικανοτητα ..ταχυτητα και γευση ...ελπιζω συντομα
δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ... ουτε να φας ουτε να προσπαθησεις ...τα αναλαμβανω εγω ΟΛΑ τα κεφια σου ...Οπως και να την μετρησεις προβλημα δεν εχω,απο γευση δεν γνωριζω εσυ θα μου πης τι να φαω για να βγη καλη η γευση
ποσο συντομα μπορη να ειναι περιπου
Το ξερω τη μαστορισα εισαιδεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ... ουτε να φας ουτε να προσπαθησεις ...τα αναλαμβανω εγω ΟΛΑ τα κεφια σου ...
το ποτε δεν το ξερω ρε γμτ ..... και εχω γνωρισει κατι παιδια απο τα μερη σου ....να τα πιω στο ποτηρι ..αλλα....Το ξερω τη μαστορισα εισαι
στο τελευταιο δεν απαντησες
Ας δροσιση πρωτα τωρα ιδρωνουμε πολυτο ποτε δεν το ξερω ρε γμτ ..... και εχω γνωρισει κατι παιδια απο τα μερη σου ....να τα πιω στο ποτηρι ..αλλα....
θα δουμε εν καιρω
Τελευταία φορά θα το πω, όσοι δεν γουστάρουν κάποιο θέμα ΜΗΝ μπαίνουν στον κόπο να σπαμάρουν με παπαριές, θα διαγράφονται άμεσα.
παραθετω τα σχολια του modΚαι για την κούρσα του Μπολτ μπορούμε να λέμε αλλά όταν ο άλλος είναι κακοπροέραιτος δεν υπάρχει λόγος να δίνουμε συνέχεια.
Αλλα παραπανω εμας εννοειςΑν ηθελα κατι απο σενα προφανως θα σου δηλωνα και κατι.
Αλλα παραπανω εμας εννοεις
Γιατι χτυπας το κεφαλι σου κανω λαθος
Γιατι χτυπας το κεφαλι σου κανω λαθος