Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
θα στην μετρησω εγω σε μηκος , πλατος, διαμετρο ...ικανοτητα ..ταχυτητα και γευση ...ελπιζω συντομα

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
θα στην μετρησω εγω σε μηκος , πλατος, διαμετρο ...ικανοτητα ..ταχυτητα και γευση ...ελπιζω συντομα
Οπως και να την μετρησεις προβλημα δεν εχω,απο γευση δεν γνωριζω εσυ θα μου πης τι να φαω για να βγη καλη η γευση
ποσο συντομα μπορη να ειναι περιπου

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Οπως και να την μετρησεις προβλημα δεν εχω,απο γευση δεν γνωριζω εσυ θα μου πης τι να φαω για να βγη καλη η γευση
ποσο συντομα μπορη να ειναι περιπου
δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ... ουτε να φας ουτε να προσπαθησεις ...τα αναλαμβανω εγω ΟΛΑ τα κεφια σου ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα ... ουτε να φας ουτε να προσπαθησεις ...τα αναλαμβανω εγω ΟΛΑ τα κεφια σου ...
Το ξερω τη μαστορισα εισαι
στο τελευταιο δεν απαντησες

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Το ξερω τη μαστορισα εισαι
στο τελευταιο δεν απαντησες
το ποτε δεν το ξερω ρε γμτ ..... και εχω γνωρισει κατι παιδια απο τα μερη σου ....να τα πιω στο ποτηρι ..αλλα....
θα δουμε εν καιρω

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το ποτε δεν το ξερω ρε γμτ ..... και εχω γνωρισει κατι παιδια απο τα μερη σου ....να τα πιω στο ποτηρι ..αλλα....
θα δουμε εν καιρω
Ας δροσιση πρωτα τωρα ιδρωνουμε πολυ
ποια να πιης στο ποτηρι τα παιδια η κατι αλλο
να μαζευτουμε πρωτα αρκετοι

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Καλο θα ηταν να αλλαξει ο τιτλος του θρεντ σε "CROSSDRESSER ANNA AND FRIENDS"

Τι ημερησια ενημερωση μπορει να υπαρχει για ατομα που δεν εκδιδονται, δεν βγαινουν εξω απο το σπιτι τους ντυμενα με γυναικεια ρουχα και περουκες; Σορρυ αλλα εγω βλεπω εναν τυπακο να χαριεντιζεται με δυο-τρεις φιλους του. Και η πλακα ειναι οτι αυτοι που ζαχαρωνουν το ατομο που πλασαρεται με το ονομα Αννα ειναι οι ιδιοι που οταν σε αλλα θρεντ γινεται αναφορα σε τουμπανατες τρανσεξουαλ τις θαβουν ανελεητα.

Χαιρομαι που βρηκατε την πραγματικη σας φυση... αγορια!  ;)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Διαβασε λιγο πρωτα και μετα ελα να μου πης ποιοι τις ζαχαρωνουν και ποιοι τις θαβουνε

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Δεν βλεπω να απαντας
Εσυ τι εισαι δεν βλεπω να δηλωνης κατι  :think:

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Αν ηθελα κατι απο σενα προφανως θα σου δηλωνα και κατι. :rolleyes:

Θεωρω οτι αυτο το θρεντ δεν εχει λογο υπαρξης με αυτο τον τιτλο, αφου ΠΡΩΤΟΝ δεν μπορει να γινει ημερησια ενημερωση για τους crossdressers (αφού ντύνονται περιστασιακά με γυναικεία ρούχα και μόνο μέσα στο σπίτι τους) και ΔΕΥΤΕΡΟΝ αυτο που βλεπω εδω μεσα ειναι ενα ερωτικο παιχνιδι αναμεσα στην CD_ANNA και τους φιλους της. Δεν νομιζω να ειπα κατι κακο. Διαφωνεί μήπως η CD_ANNA;

First Lady

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι χτυπας το κεφαλι σου κανω λαθος

Καταρχας δεν ξερω ποιοι ειστε ΕΣΕΙΣ. Μην εχεις την εντυπωση οτι θα πας την κουβεντα καπου τελειως ασχετα και θα καθομαστε να χαζολογαμε εδω λεγοντας το απολυτο τιποτα. Εκανα καποιες γενικες παρατηρησεις, δεν ελαβα καμια απαντηση απο τον χρηστη CD_ANNA κι εκει τελειωνει το θεμα. Απο την πλευρα μου τουλαχιστον.

CD_ANNA μαλλον με ειρωνευεσαι. Ειναι κι αυτο μια τακτικη. Απαντηση παντως δεν ειναι.

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
κατ στο βαθοσ ιεμ γαλοπουλσ θα ντιθο στα ασπτρα κ θα ρθο να σε σκισο κατο πταστρα
με τ οπελ αστρα κε τα μανικετομπουκετα που σ αρεσ να φορο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom