Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 299K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
το χω τσεκαρει ... το σιμαδι απο το στρινγ ειναι ερωτικο ... αλλα εκτος το σιμαδι (λεπτομεριες αλλοστε) ...
εχω κι αλλα στο μενου ....  :pipa1: :pipa1:
Ποια ειναι αυτα τα αλλα για λεγε και σε μενα να μαθαινω που δεν ξερω  ;) :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε ναι ... καμια φορα δε βλαπτει και κατι παραπανω ...ο σεβασμος καλος ειναι αλλα στο σεξ δεν χρειαζεται να με σεβεσαι γατε μου .........
Αυτο το ξερω και πολυ καλα εκεινη την ωρα δεν καταλαβενω τιποτα

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
οχι γυμνισμο ...νομιζω οτι το σιμαδι απο το στρνγκ ειναι προτιμοτερο ...εχω αδικο ?
ω ναι,ειναι πολυ καλυτερο το σημαδακι απο το στρινγκ,ετσι ακολουθει κι ευθεια γραμμη η γλωσσα στο επιμαχο σημαδακι,μια χαρουλα.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
ω ναι,ειναι πολυ καλυτερο το σημαδακι απο το στρινγκ,ετσι ακολουθει κι ευθεια γραμμη η γλωσσα στο επιμαχο σημαδακι,μια χαρουλα.
σε βλεπω αξιο διαδοχο εσενα του γατου ...ενδιαφερονννννννννννννννν  :pipa1:

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
σε βλεπω αξιο διαδοχο εσενα του γατου ...ενδιαφερονννννννννννννννν  :pipa1:
γλυκια μου,ο ερωτισμος ειναι κατι μαγικο,αν καποιος καταλαβει την εννοια του και δεν εχει κολληματα τοτε πραγματικα θα καταφερει να περασει μαγικα μεσα σε αυτον τον κοσμο των αισθησεων και της απολυτης ηδονης.
μαγια γλυκια μου,μαγια.

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
γλυκια μου,ο ερωτισμος ειναι κατι μαγικο,αν καποιος καταλαβει την εννοια του και δεν εχει κολληματα τοτε πραγματικα θα καταφερει να περασει μαγικα μεσα σε αυτον τον κοσμο των αισθησεων και της απολυτης ηδονης.
μαγια γλυκια μου,μαγια.
εσυ να μου το θυμασαι θα μας  :zfuck: ολες ...το λεγειν το εχεις...
γατεεεεεεεεεεε ...τι λες? δεν ειναι υπεροχος ?

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
εσυ να μου το θυμασαι θα μας  :zfuck: ολες ...το λεγειν το εχεις...
γατεεεεεεεεεεε ...τι λες? δεν ειναι υπεροχος ?
καρδια μου,σημασια δεν εχει απλα και μονο να  :zfuck:,οχι μωρο μου,σημασια εχει να γουσταρω και την παρτενερ μου,κι οχι απλα να βαλω αλλη μια στην λιστα με τις κοπελες που εχω παει.
σημασια εχει να τις φτασω την ηδονη και τον αισθησιασμο της στα υψη.γιατι προσωπικα για να απολαυσω κι εγω τον ερωτα θα πρεπει πρωτα να χω ικανοποιησει και την παρτενερ μου,κι οχι να σκεφτω μονο το πουλακι μου...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καρδια μου,σημασια δεν εχει απλα και μονο να  :zfuck:,οχι μωρο μου,σημασια εχει να γουσταρω και την παρτενερ μου,κι οχι απλα να βαλω αλλη μια στην λιστα με τις κοπελες που εχω παει.
σημασια εχει να τις φτασω την ηδονη και τον αισθησιασμο της στα υψη.γιατι προσωπικα για να απολαυσω κι εγω τον ερωτα θα πρεπει πρωτα να χω ικανοποιησει και την παρτενερ μου,κι οχι να σκεφτω μονο το πουλακι μου...
psssssssssssssss  καλα , ενα θα σου πω, εχω ηδη πεσει στα 4..μη μου λες τετοιααααααααααααααααα
οσο για πουλακι σου δεν ειναι ανγκη να το σκεφτεις εσυ..ειμαι εγω εδω για αυτοο

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
psssssssssssssss  καλα , ενα θα σου πω, εχω ηδη πεσει στα 4..μη μου λες τετοιααααααααααααααααα
οσο για πουλακι σου δεν ειναι ανγκη να το σκεφτεις εσυ..ειμαι εγω εδω για αυτοο
καρδια μου,εμεις θα βρεθουμε,ειναι σιγουρο αυτο

vendetta

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
1
η αναζητηση στο ονειρο ειναι περισσοτερο αληθινη απο αυτο που μας συμβαινει στην πραγματικοτητα,κι εσυ εισαι ενα ονειρο.ονειρο που θα χαρω και θα ειναι τιμη μου να γνωρισω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom