giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ε ...ναααα ..ξερειιιιιςςςς ....εγω...μααα..
Τι ειπες Αννα δεν ακουσα
ε ...ναααα ..ξερειιιιιςςςς ....εγω...μααα..
Ναι ειπα βρε ..αλλα θα στα πω αλλη φορα ... παω να φτιαξω ενα καφεδακι τωρα ...με πιανεις ?
Τι ειπες Αννα δεν ακουσα
Εγινε δεν θα το ξεχασωΝαι ειπα βρε ..αλλα θα στα πω αλλη φορα ... παω να φτιαξω ενα καφεδακι τωρα ...με πιανεις ?
δε ξερω καν ποιας γεννιας ειναι ... αλλοστε μερικα τραγουδια ειναι ωραια για την εμπνευση τους και την ιδεα τουςς, που εμεις ποτε δεν σκεφτηκαμε, απευθυνόμενοι τοσο υποτιμητικά προςς κάποιους ανθρωπους... υποθετω οτι γραφτηκε πολλα χρονια πριν γεννηθώ παντωςώπα, και εσύ αυτής της γενιάς είσαι; γινόμαστε αρκετοί.
... αλλοστε μερικα τραγουδια ειναι ωραια για την εμπνευση τους και την ιδεα τουςς, που εμεις ποτε δεν σκεφτηκαμε, απευθυνόμενοι τοσο υποτιμητικά προςς κάποιους ανθρωπους...
δεν αναφερομαι σε σενα βρε ..προς θεου...το βιντεακι το παρεθεσα ως απαντηση σε αλλο μελος, σε 100 ποστ που εχει βαλει τις τελευταιες μερες ...σε ολα αυτα απαντησα καπως ευχαριστα με αυτο το τραγουδακι ....
το "υποτιμητικά" πως προκύπτει;
δεν αναφερομαι σε σενα βρε ..προς θεου...το βιντεακι το παρεθεσα ως απαντηση σε αλλο μελος, σε 100 ποστ που εχει βαλει τις τελευταιες μερες ...σε ολα αυτα απαντησα καπως ευχαριστα με αυτο το τραγουδακι ....
..σε σενα αφιερωσα κατι πιο συγχρωνο, τον Νινο ...αλλα αφου τωρα εμαθα περιπου σε πια γενια ανηκεις, αυριο θα σου πω καλημερα με ενα πιο "κλασικο" κομματακι...σε φιλω
Καλως την ΑνναΚαλησπερα αγορια
βρε βρε .... αντε πια με εχετε αφησει εδω ολομοναχη .....Καλως την Αννα
Πες μου ποια ειναι η καλυτερη να την βαλωκαλε τη χειροτερη διαλεξες να βαλεις ?
εσυ εισαι γατος με πεταλα τελικααααααααααααα
ελπιζω μην κανεις θορυβο στα κεραμίδια και ξυπνησουμε τους γειτονες
Μαυρισες καλα εκανες και γυμνισμοχαχαχαχαχα γατουλι ... θα βαλλω εγω νεες , τωρα που εχω μαυρισει ...εν καιρω ομως κουκλε μου
οχι γυμνισμο ...νομιζω οτι το σιμαδι απο το στρνγκ ειναι προτιμοτερο ...εχω αδικο ?Μαυρισες καλα εκανες και γυμνισμο
Καθολου ισα-ισα με αναβη περισσοτερο η αλαγη στο χρωμαοχι γυμνισμο ...νομιζω οτι το σιμαδι απο το στρνγκ ειναι προτιμοτερο ...εχω αδικο ?
το χω τσεκαρει ... το σιμαδι απο το στρινγ ειναι ερωτικο ... αλλα εκτος το σιμαδι (λεπτομεριες αλλοστε) ...Καθολου ισα-ισα με αναβη περισσοτερο η αλαγη στο χρωμα