Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
να γινω εγω τοτε αυτος.
σου προτινω την Δαναη που εχει εμπειρια στο παιχνιδι με τις λασπες ...με μενα το πιο πιθανο ειναι να πεσω στη λασπη και να μην συκωνομαι ....δεν κανω εγω τετοια επικινδυνα σπορ ...Αν θες κανα ταβλακι πολυ ευχαριστως

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
σου προτινω την Δαναη που εχει εμπειρια στο παιχνιδι με τις λασπες ...με μενα το πιο πιθανο ειναι να πεσω στη λασπη και να μην συκωνομαι ....δεν κανω εγω τετοια επικινδυνα σπορ ...Αν θες κανα ταβλακι πολυ ευχαριστως
Α παιζης και ταβλι, ποιο πολυ θα σου αρεση μαλλον το πλακωτο

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Α παιζης και ταβλι, ποιο πολυ θα σου αρεση μαλλον το πλακωτο
ε ναι ..προτιμω το πλακωτο ειναι αληθεια ... προκειμενου να βρεθω στη λασπη και μετα στο κρεβατι του νοσοκομειου..προτιμω τα πλακωματα ..ειναι πιο ασφαλη κι ασ χανω συνεχεια

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
οχι αγαπη μουυυυυυυ.......... το θεριο απο τη στιγμη που ξαπλωνη "στο κρεβατι σου" το εχεις ηδη νικηση.... στο δικο του κρεβατι παιζετε.... που παιζης σε αλλο γυπεδο
Σε οποιο γηπεδο και να παιζης στο ιδιο  σκορ θα ληξη ο αγωνας

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε ναι ..προτιμω το πλακωτο ειναι αληθεια ... προκειμενου να βρεθω στη λασπη και μετα στο κρεβατι του νοσοκομειου..προτιμω τα πλακωματα ..ειναι πιο ασφαλη κι ασ χανω συνεχεια
Τοσο πολυ την φοβασαι την λασπη δεν πας ευκολα και στο νοσοκομειο απο πεσιμο γλυστριμα στην λασπη
Οχι και χανης συνεχεια στα πλακωματα απ'οτι ξερω νικας τον βγαζης εκτος τον αντιπαλο

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Τοσο πολυ την φοβασαι την λασπη δεν πας ευκολα και στο νοσοκομειο απο πεσιμο γλυστριμα στην λασπη
Οχι και χανης συνεχεια στα πλακωματα απ'οτι ξερω νικας τον βγαζης εκτος τον αντιπαλο
α μη το λες ...εχουν αγριεψει τ αγορια τελευταια ...τι στο καλο τρωτε ? και με κανουν σκονη

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Σε οποιο γηπεδο και να παιζης στο ιδιο  σκορ θα ληξη ο αγωνας
Το θεμα ειναι πανω στον αγωνιστικο χωρο οταν παλευης με τον αντρα ποιος θα ειναι ο ποιο δυνατος και ποιος θα κανη τα περισσοτερα κεφαλοκλυδωματα.... βγαινη ολη η αδρεναλινη και η καβλα.... μυριζη τεστοστερονη ο αλλος και σου ερχετε να τον κατασπαραξης.... οταν πλεον δεν αντεχης αλλο την καβλα υποκυπτης και την τρως σαν Βασιλισσα...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Το θεμα ειναι πανω στον αγωνιστικο χωρο οταν παλευης με τον αντρα ποιος θα ειναι ο ποιο δυνατος και ποιος θα κανη τα περισσοτερα κεφαλοκλυδωματα.... βγαινη ολη η αδρεναλινη και η καβλα.... μυριζη τεστοστερονη ο αλλος και σου ερχετε να τον κατασπαραξης.... οταν πλεον δεν αντεχης αλλο την καβλα υποκυπτης και την τρως σαν Βασιλισσα...
μωρε μια χαρα τα λες εσυ και σιγουρα μια χαρα θα τα κανεις κιολα ...εγω τα βαριεμαι αυτα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σκατα απο μικορσ τροο,οχι λασπεσ,

εροτα μονο κανο παλτονικο πιανο μεχρι χερακι,

καλο απογεμα ζιτο η 21 4 67,επαναστασι τορα
Γιασου βρε πλατωνικε Καβλιαρη... Εμεις της επαναστασης  εχουμε πολλα αποθημενα τελικα ... αλλα οχι και πλατωνικο .... θα μας περασουνε για φλουφλιδες...

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μωρε μια χαρα τα λες εσυ και σιγουρα μια χαρα θα τα κανεις κιολα ...εγω τα βαριεμαι αυτα
Βρε ο αντρας θελει να του βγαζης το Λαδι... Να βλεπη την γυναικα του και να του ερχετε να κανη εμετο το καταλαβες????

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Βρε ο αντρας θελει να του βγαζης το Λαδι... Να βλεπη την γυναικα του και να του ερχετε να κανη εμετο το καταλαβες????
μωρε λες ?  :think: :think: :think:
τον επομενο θα τον αρχισω στις σφαλιαρες να μη μπορει να την δει καν...σ ευχαριστω που με ξεστραβωσες

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
μωρε λες ?  :think: :think: :think:
τον επομενο θα τον αρχισω στις σφαλιαρες να μη μπορει να την δει καν...σ ευχαριστω που με ξεστραβωσες
μην σε εκπλησουν τα μπρατσα στους αντρες....τα χαστουκακια τους μερικοι τα θελουν.... και λιγο κιλοτιτσα στο στομα ακου που σου λεω να τους μενη και η γευση σου.... ασε που στην ουσια νομιζουν οτι εχουν νικηση αυτοι... αλλα στην ουσια εσυ εχεις νικηση αγαπητη... εχω ημερεψη μπρατσαδορους εγωωωωω.... μεχρη προεδρικη φρουρα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
μην σε εκπλησουν τα μπρατσα στους αντρες....τα χαστουκακια τους μερικοι τα θελουν.... και λιγο κιλοτιτσα στο στομα ακου που σου λεω να τους μενη και η γευση σου.... ασε που στην ουσια νομιζουν οτι εχουν νικηση αυτοι... αλλα στην ουσια εσυ εχεις νικηση αγαπητη... εχω ημερεψη μπρατσαδορους εγωωωωω.... μεχρη προεδρικη φρουρα
καπως αγριεμενη μας ηρθες Δαναη  :think: :think:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τι παει να πει βαριεσε????  Απο τωρα βαριεσε????  αγαπη μου εσυ ακομα δεν ξεκινησες καλα καλα .... βαλε μπρος τη μηχανη και σταματα το πλεξημο σταυροβελονια γιατι εχεις πολυ δουλεια να κανης....

gastr13

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
γεια σου δαναη πατριδα θα τα πουμε προσεχως απο κοντα γουσταρω που τα λες χυμα!

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καπως αγριεμενη μας ηρθες Δαναη  :think: :think:
οχι ξεκουραστη γυρισα και με πολυ ορεξη... εσυ γιατι  βαριεσε μετα απο διακοπες???? ασχημο πραγμα να λες στους αντρες εδω οτι βαριεσε εδω θελουν να τους κανης τις ορεξης τους....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Τι παει να πει βαριεσε????  Απο τωρα βαριεσε????  αγαπη μου εσυ ακομα δεν ξεκινησες καλα καλα .... βαλε μπρος τη μηχανη και σταματα το πλεξημο σταυροβελονια γιατι εχεις πολυ δουλεια να κανης....
χαχαχαχαχαχ εισαι απιστευτη λεμεεεεεεεεεεε .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom