giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μπανιο με ιδρωτα και υγρα θα κανηχα χα χα ...δεν το χα σκεφτει αυτο ...σα να χεις δικιο![]()
![]()
![]()
σιγουρα δε θα σ αφησουν ουτε για μπανιο να πας
Μπανιο με ιδρωτα και υγρα θα κανηχα χα χα ...δεν το χα σκεφτει αυτο ...σα να χεις δικιο![]()
![]()
![]()
σιγουρα δε θα σ αφησουν ουτε για μπανιο να πας
Προς το παρον παρε αυτο ειναι πιο χρησιμο... τι να τον κανης τον Ρουβα???ψαχνο το σι ντι του ρουβα
ισε προτιποΠρος το παρον παρε αυτο ειναι πιο χρησιμο... τι να τον κανης τον Ρουβα???
Παρακαλω να ειναι και πολλα να εχω να πλατσουριζω...Μπανιο με ιδρωτα και υγρα θα κανη
θα εμ μαθισ μπανιο,εχο να κανο απο τα χριστουγεναΠαρακαλω να ειναι και πολλα να εχω να πλατσουριζω...
Και ποσα θα βγουνε σε μια φοραΠαρακαλω να ειναι και πολλα να εχω να πλατσουριζω...
Αν κανης τωρα μπανιο με μενα θα ξαναχρειαστης παλι τα επομενα Χριστουγεννα γιαυτο αποφασισε...θα εμ μαθισ μπανιο,εχο να κανο απο τα χριστουγενα
εχισ ξεστροΑν κανης τωρα μπανιο με μενα θα ξαναχρειαστης παλι τα επομενα Χριστουγεννα γιαυτο αποφασισε...
Αν ειναι καλη η μαστορισσα θα βγουν παρα πολλα....Και ποσα θα βγουνε σε μια φορα![]()
Εσυ εισαι καλη μαστορισσα ;Αν ειναι καλη η μαστορισσα θα βγουν παρα πολλα....
εφτιασε το γιοφρι τισ αρτασ,ιεν ο φιντιασ τισ ιπιρουΕσυ εισαι καλη μαστορισσα ;
Πανω στο γιοφυρι η απο κατωεφτιασε το γιοφρι τισ αρτασ,ιεν ο φιντιασ τισ ιπιρου
απο κατο θα βραχιΠανω στο γιοφυρι η απο κατω
με τιαπο κατο θα βραχι
Καλη καριολα ειμαι....Εσυ εισαι καλη μαστορισσα ;
σιγουραΚαλη καριολα ειμαι....
και τον Σεπτεβρη πουΟλο τον Αυγουστο θα ειμαι Αθηνα.... για τους ενδιαφερομενους....
εγο θα ιεμ σε ενδιαφερουσαΟλο τον Αυγουστο θα ειμαι Αθηνα.... για τους ενδιαφερομενους....
με την καλη εννοια πανταΚαλη καριολα ειμαι....