giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενηκαλο μηνα και σε σενα γατε μας ...οσο για τα "υπολοιπα", οπως παντα καλαααααααααααα
Σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενηκαλο μηνα και σε σενα γατε μας ...οσο για τα "υπολοιπα", οπως παντα καλαααααααααααα
οπου γαμος και χαρα η βασιλω πρωτη ...χαχαχα
ναι ειναι αληθειαααααα ...εχω κεφια σημεραΣε βλεπω πολυ ενθουσιασμενη
θα με χαίδεψης λιγουλακι;;;;;;;;;;;;;;;;Σε βλεπω πολυ ενθουσιασμενη
θα με χαίδεψης λιγουλακι;;;;;;;;;;;;;;;;
Ζουλευηηηηηηηηηηηηηηηηηης μωρη βασιλωθα με χαίδεψης λιγουλακι;;;;;;;;;;;;;;;;
αμα κανεις κτκορυφο
Ζουλευηηηηηηηηηηηηηηηηηης μωρη βασιλω
Και ποτε δεν ειχες;ναι ειναι αληθειαααααα ...εχω κεφια σημερα
μμμ τυχερες οι βορειοελλαδιτισεςΚαι ποτε δεν ειχες;
Και εγω εχω κεφια τωρα και η κρεατοβεργα ειναι ετοιμη για εξερευνησης
Βρε αχαριστη αχορταγη τοσο πηρες παλι στο παραπονο εισαιεμ βεβαια αφου με αφηνης ΑΠΟΤΙΣΤΗ.................
Ελα σε περιμενω............ :-* :-*κανε μπακφλιπ
γατε γρηγορα το ποτηστιρι και τρεχα στην κορασσιδα..μην καθυστερεις,...το καθηκον σε καλειεμ βεβαια αφου με αφηνης ΑΠΟΤΙΣΤΗ.................
Τυχερες λεει τρωνε καλαμμμ τυχερες οι βορειοελλαδιτισες
Αυτη δεν θελη με το ποτηστιρι αλλα με το λαστιχογατε γρηγορα το ποτηστιρι και τρεχα στην κορασσιδα..μην καθυστερεις,...το καθηκον σε καλει
μη μου λες τετοια γιατι βουταω amjik τη βαζω στο τρενο, μπαινω κι εγω, και σου ρχομαστε πακετακι .Τυχερες λεει τρωνε καλα
Αμα σου πω το τι εγινε προχθες θα παθης πλακα,ειναι για τις ερωτικες ιστοριες να μπη
γατε γρηγορα το ποτηστιρι και τρεχα στην κορασσιδα..μην καθυστερεις,...το καθηκον σε καλει
καλα!!!!!1 το θαλασσι πεδιλακι, ολα τα λεφταααααααααααααααεσενα κανω κεφι πολυ να σε παρω ματια μου..............