CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ειδες ? τα καταφερα χαρη στις πολυτιμες συμβουλες σου ...σ ευχαριστω..εισαι οασηηηηηηηηηηηηεσυ μαθε να βαζεις βιντεα , μας εσπασες τα νερα
με τα σπόιλερ, ειμαστε και εγκυες...
ειδες ? τα καταφερα χαρη στις πολυτιμες συμβουλες σου ...σ ευχαριστω..εισαι οασηηηηηηηηηηηηεσυ μαθε να βαζεις βιντεα , μας εσπασες τα νερα
με τα σπόιλερ, ειμαστε και εγκυες...
ευχαριστω...πες μου οτι εισαι ατριχη, μονο αυτο πες μου!!!ειδες ? τα καταφερα χαρη στις πολυτιμες συμβουλες σου ...σ ευχαριστω..εισαι οασηηηηηηηηηηηη
ναι κουκλε μου... ειμαι ...μην ακους οσους φτιαχνονται να βριζουν .ευχαριστω...πες μου οτι εισαι ατριχη, μονο αυτο πες μου!!!
Λες να φτιαχνονται με το βρισιμοναι κουκλε μου... ειμαι ...μην ακους οσους φτιαχνονται να βριζουν .
ε βεβαια και φτιαχνονται βρε γατε ..αφου σκεφτομαι να ανοιξω γραφειο ...να ερχονται τα παιδια, να βριζουν , να ξεδινουν ..και να βγαζω κι εγω τα προς το ζην ... κοινωνικο εργο μιλαμε, κανονικα...τι λες εσυ?Λες να φτιαχνονται με το βρισιμο
Καλη σκεψη βαλε και μερικους σακους του μποξ για να ξεδινουν καλαε βεβαια και φτιαχνονται βρε γατε ..αφου σκεφτομαι να ανοιξω γραφειο ...να ερχονται τα παιδια, να βριζουν , να ξεδινουν ..και να βγαζω κι εγω τα προς το ζην ... κοινωνικο εργο μιλαμε, κανονικα...τι λες εσυ?
καλο βραδυ γλυκιε μου γατεΚαλη σκεψη βαλε και μερικους σακους του μποξ για να ξεδινουν καλα
σε αφηνω Αννα καλο βραδυ
ειναι πραγματικα τοσο ευκολο να ειρωνευεσαι ανονημα ... ομως να ρωτησω κατι ? πως νοιωθετε ολοι εσεις με το να βριζεται και να ειρωνευεστε ? σας βοηθαει σε κατι ? εσυ ας πουμε τωρα πως νιωθεις ? εισαι περισσοτερο αντρας ? απλα ρωταωαννα πουλησες σι ντι σημερα;
ειναι πραγματικα τοσο ευκολο να ειρωνευεσαι ανονημα ... ομως να ρωτησω κατι ? πως νοιωθετε ολοι εσεις με το να βριζεται και να ειρωνευεστε ? σας βοηθαει σε κατι ? εσυ ας πουμε τωρα πως νιωθεις ? εισαι περισσοτερο αντρας ? απλα ρωταω
εγω κουκλε μου τα εχω συνηθισει αυτα τα σχολια πια..και δε με πηραζει ... βλεπω οτι συνεχιζεις ομως και πριν σε ρωτησα πως νιωθεις εσυ ? ποσο αρσενικος νιωθεις τωρα ?σου σηκωνεται αμα σε ειρωνευομαι;
εγω κουκλε μου τα εχω συνηθισει αυτα τα σχολια πια..και δε με πηραζει ... βλεπω οτι συνεχιζεις ομως και πριν σε ρωτησα πως νιωθεις εσυ ? ποσο αρσενικος νιωθεις τωρα ?
χαιρομαι που σε βοηθησα να αισθανθεις λιγο αντρας παραπανω...καληνυχτα και μια συμβουλη...νιωσε αντρας απο μονος σου κουκλε, χωρις να ειρωνευεσαι τους μη αντρες..τοτε πραγματικα θα εισαι αντραςνιωθω λιγο ανδρας παραπανω
καλο μηνα και σε σενα γατε μας ...οσο για τα "υπολοιπα", οπως παντα καλααααααααααααΚαλημερα Αννα και καλο μηνα
Πως πας απο καβλες σημερα εισαι φορτωμενη
καλο μηνα και σε σενα γατε μας ...οσο για τα "υπολοιπα", οπως παντα καλαααααααααααα