giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Μεσα στην καυλα εισαι, για ατακτο σφυροκοπημα
Μεσα στην καυλα εισαι, για ατακτο σφυροκοπημα
και ειναι μονο η αρχη ...χαμος θα γινειιιιιιιιιιιΜεσα στην καυλα εισαι
Θα περιμενουμε και για τις υπολοιπεςκαι ειναι μονο η αρχη ...χαμος θα γινειιιιιιιιιιι
ειπα ..νεες εκπληξεις για σας ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑπολυ καυλωτικη
σιγα - σιγα ...δεν εχω λογια
Δωωωωωωωωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!σιγα - σιγα ...
θα δειτεεεεεεεεεεεεεεεεεε
ειπαμε ..ειναι η αρχη ...Δωωωωωωωωσε !!!!!!!!!!!!!!!!!!
μωρε σου απανταω εγω μεχρι και για τη παγκοσμιοποιηση ...γι αλλα βεβαια ειμαι εδω ..αλλα ρωτα με....το χω .καλησπερεςςςςςς αννα δες ενα πμ που σου στειλα και αν ξερεις αυτο που ρωτησα......
ειπα ..νεες εκπληξεις για σας ΟΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
χαχαχαχαχαχαχεχεις ωραιο κωλο!! η σουφρα σφιχτη?
χαχαχαχαχαχαχ
θες απαντηση εσυ τωρα ?
απο πλαστελινη ειναι βρε ...προσαρμοζεται σε καθε μεγεθος και σχημα....
ο δικο σου? τι λεει? τα καταφερνει? φλινοπορω ειναι και με τις βροχες, κυκλοφορουν οι σαλιγκαροι ...
καταρχας εννοουσα αυτο που εχει μπροστα σου..κοιτα μπροστα σου ..χαμηλα...ε αυτο εννοουσα .... αυτο που κουνιεται ....ωραιαααααααααα. παμε παρακατω ...το να καυλωνω εγω εναν αντρα ...μη νοιαζεσαι ...το χω...αν δε πιστευεις, στειλε εμπιρογνωμονα ..... να μας πειαπο πλαστελινι δεν ειναι καλο. το θεμα ειναι να ειναι σφιχτη και να καυλωνεις τον αλλο.
το δικο μου δεν τον δινω τον δικο σου θελω
καταρχας εννοουσα αυτο που εχει μπροστα σου..κοιτα μπροστα σου ..χαμηλα...ε αυτο εννοουσα .... αυτο που κουνιεται ....ωραιαααααααααα. παμε παρακατω ...το να καυλωνω εγω εναν αντρα ...μη νοιαζεσαι ...το χω...αν δε πιστευεις, στειλε εμπιρογνωμονα ..... να μας πει
καμια επιθεση ..απαναω δημοσια και χαριτωμενα..με χιουμορ ...αν θες να απαντησω επαγγελματικα και ξεκαθαρα ...σιγουρα δε θα το κανα δημοσια..μη μου θυμωνεις, πλακιτσα κανω ....αντε για να το αποδειξω θα απανταω μονο στις ερωτησεις σου..σα καλο και υπακουω κοριτσι ....τα καλιαρντα δεν τα κατεχω η αληθεια ειναι...
παντως επιθετικο σε βρισκω δεν ειναι ωραιο αυτο... στο κατω κατω δουλεια και νταραβερι θες για να κανεις πελατες
μην αντιγραφεις ατακες εσυ ...θα σε μαλωσωωωωωωωωωωωωπωπωπω....τραβελοσυζήτηση το κάνατε..............
φιλιά αννούλα......
φιλι'α δανάη......
αυτο το κωλαρακι ποσο το δινεις?