Διαγραμμένο μέλος 95412
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
και βερες και σατιν σεντονια και οτι θελεις μωρο μου
Προσεξε τι θα πεις .... κραταει το φαγητο στο χερι .... και ειναι και ζεστο...κουμπαρα εχουμε βρει μωρο μου?
ακους εκεί κουμπαρα ?Προσεξε τι θα πεις .... κραταει το φαγητο στο χερι .... και ειναι και ζεστο...
Αντε καλα στεφανα και πολλους απογονουςμια χαρα κουκλε ... νοικοκυρουλα χαρωπη σημερα ... εσύ τή κανεις... πηρες τις βέρες ?
για να με προσθεσεις στη λιστα με τις παντρεμενες?Αντε καλα στεφανα και πολλους απογονους
ο γαμος ποτε με το καλο
για να με προσθεσεις στη λιστα με τις παντρεμενες?
Οχι δεν κανω τετοια απαπαπαπαπαγια να με προσθεσεις στη λιστα με τις παντρεμενες?
Ναι για σημαδευης εσυ της καραφλεςΛοιπον Αννουλα θα παρης 270577 κουφετα ... να εχω να ριχνω...
α.... αν σου αφηνε δηλαδη??? θα το κανες... Αννουλα ακου.....αννουλα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μου αφησεις δυναμεις ή γαλατακι για την κουμπαρα.αρα οπως καταλαβαινεις ειναι τυπικο το ζητημα
Γιατι γελας εσυ παντρεμενη εισαι και ξερης ;;;
μωρη ..δε ριχνουν κουφέτα ....Λοιπον Αννουλα θα παρης 270577 κουφετα ... να εχω να ριχνω...
τυπικο ξετυπικό ..λεω να βρούμε κουμπάρο..να χω το κεφάλι μου υσηχο ...αννουλα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μου αφησεις δυναμεις ή γαλατακι για την κουμπαρα.αρα οπως καταλαβαινεις ειναι τυπικο το ζητημα
Οχι ΓΑΜΠΡΕ πρωτα ΕΝΑ καλοοοο ποτισμα τον κηπο σου για να μην μαραθη και μετα αλλον κηπο ποτισμααννουλα μου δεν υπαρχει περιπτωση να μου αφησεις δυναμεις ή γαλατακι για την κουμπαρα.αρα οπως καταλαβαινεις ειναι τυπικο το ζητημα
ολο και λιγο θα αφηνης εσυ στην ακρη πονηρουλη ...Πως την κοβεις δαναη να μου αφηνει δυναμεις
Να δουν την προικα σου δεν θες βρε???? Να ξερουν τι περνη ο Γαμπροςμωρη ..δε ριχνουν κουφέτα ....
ρυζάκι ρίχνουν...θα μας σκοτώσεις εσύ ..
επίσης θα σου γινει σωματικός έλεγχος εσένα..δε σε εμπστεύομαι ..
μη μου ερθεις με κανενα ψαλίδι και μου κάνεις το νυφικό σουροτύρι και φανεί η τρυπούλα μου σε όλους τους καλεσμενους ,....
τυπικο ξετυπικό ..λεω να βρούμε κουμπάρο..να χω το κεφάλι μου υσηχο ...
΄σο για το αν μπορείς να σουλατσάρεις ...ξεχνα το ..
Παντρεμενη δεν ειμαι.... αλλα ξερω εσενα... δεν αφηνης παντρεμενη για παντρεμενη ... Πρωτα την ρωτας αν ειναι παντρεμενη και μετα ρωτας το ονομα τηςΓιατι γελας εσυ παντρεμενη εισαι και ξερης ;;;