CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
xm ..αποψε λεω να φαω @@ ..και θα σε ενημερωσωΥπαρχουν στην πρωτη στην δευτερη ειναι για ψησιμο
xm ..αποψε λεω να φαω @@ ..και θα σε ενημερωσωΥπαρχουν στην πρωτη στην δευτερη ειναι για ψησιμο
και στις 2 περιπτωσεις που λες υπαρχουν @@ ... αυτα μας ενδιαφερουν
Τι εκανες εφαγες @@ ηταν νοστιμα και τραγαναxm ..αποψε λεω να φαω @@ ..και θα σε ενημερωσω
καλημερα γατε ... χθες εμεινα νηστικη ...κοιμηθηκα νωρις σα καλο κοριτσι ..λεω να φαω σημερα διπλη μεριδα ...ο ανηψιος ? μαθαινει ? η να τον αναλλαβω εγω ?Τι εκανες εφαγες @@ ηταν νοστιμα και τραγανα
Καλημερα Αννα
...ο ανηψιος ? μαθαινει ? η να τον αναλλαβω εγω ?
γιατι ? πριν τις διακοπες δεν ειμουνα ? αστα ....ειναι αυτη η μητρομανια που με παιδευει ..τι να κανω ?Πολύ ορεξάτη έχεις έλθει από τις διακοπές... ;) ;) ;)
βρε ατιμουτσικο ..εσυ εισουνα ? κι εσπαγα το κεφαλι μουκαλημερα κουκλαρα μου!!!!!!!!
εισουν παλι απιστευτη χτες το βραδυ οταν εχεις κεφια λεμε εισαι μοναδικη!!!!!
Καλα πως εγινε αυτο και εμεινες νηστικη σαν δεν ντρεπονταικαλημερα γατε ... χθες εμεινα νηστικη ...κοιμηθηκα νωρις σα καλο κοριτσι ..λεω να φαω σημερα διπλη μεριδα ...ο ανηψιος ? μαθαινει ? η να τον αναλλαβω εγω ?
ενημερωσε με ποτε αναλαμβανει και θα τον κανω αεροπλανοΚαλα πως εγινε αυτο και εμεινες νηστικη σαν δεν ντρεπονται
διπλη και τριπλη θα χρειαστης για σημερα να συνελθης
Μαθενη ο ανηψιος αλλα να τον αναλαβης(να φτιαχνεται) ειναι καλυτερα με διαφορα προστυχολογα και πμ
Απο Δευτερα 3/8 μεχρι την Κυριακηενημερωσε με ποτε αναλαμβανει και θα τον κανω αεροπλανο
καλημερα γατε ... χθες εμεινα νηστικη ...κοιμηθηκα νωρις σα καλο κοριτσι ..λεω να φαω σημερα διπλη μεριδα ..
μη μου βαζεις τωρα ιδεες ..Δεν ξέρω αν θα δας διπλόπιτο σήμερα.... άντως στο διπλόπιπο... δυνατή σε κόβω..... ;) ;) ;)
μη μου βαζεις τωρα ιδεες ..
μη μου βαζεις τωρα ιδεες ..
Χορταστικο δεν ειναι το διπλοΚι έχει πέσει και πείνα............ ;)