Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 303K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλημερααααααα :hmm: :hmm:α....ειναι κανεις εδω ?

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλημερα εδω ειμαστε κουκλα  :-* :-* :-*
ωραια ...χαιρομαι που βρηκα τον πρωτο γατο ... πρωτη μερα σημερα ξανα στην αθηνα ..ελπιζω γατουλι μου  να εισαι καλα ..πως περασες ? πηγες δικοπες ? 

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ωραια ...χαιρομαι που βρηκα τον πρωτο γατο ... πρωτη μερα σημερα ξανα στην αθηνα ..ελπιζω γατουλι μου  να εισαι καλα ..πως περασες ? πηγες δικοπες ? 
Καλα ειμαι εκανα και κατι καλα καρφωματα  :knockinb: και μεθυαυριο στις 2/8 την κοπαναω και θα αφησω ομως αντικαταστατη τον ανηψιο μου οχι μονο στο μαγαζι αλλα και εδω τωρα τον δειχνω με ποιους μιλω εδω για να ειναι ετοιμος,να μην δειξω στον ανηψιο με τοση εμειρια που εχω  :rockon: :rockon:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλα ειμαι εκανα και κατι καλα καρφωματα  :knockinb: και μεθυαυριο στις 2/8 την κοπαναω και θα αφησω ομως αντικαταστατη τον ανηψιο μου οχι μονο στο μαγαζι αλλα και εδω τωρα τον δειχνω με ποιους μιλω εδω για να ειναι ετοιμος,να μην δειξω στον ανηψιο με τοση εμειρια που εχω  :rockon: :rockon:
και πολυ καλα κανεις γατε μουυυυυυυυυ . Να εχουμε κι  εμεις παρεουλα οσο απουσιαζεις .

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
και πολυ καλα κανεις γατε μουυυυυυυυυ . Να εχουμε κι  εμεις παρεουλα οσο απουσιαζεις .
Ειναι αρκετα απειρος αλλα σιγα-σιγα θα μαθη

για λεγε εσυ πως τα περασες

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Ειναι αρκετα απειρος αλλα σιγα-σιγα θα μαθη

για λεγε εσυ πως τα περασες
μια χαρα περασα ..βεβαια βρισκομουνα υπο στενη παρακολουθηση συνεχως απο τον συνοδο μου και μου ελειψαν πολυ τα αγορια μου στη αθηνα ... παντως, περαν απο αυτο, πολυ ωραιες διακοπες ... αν σου μοιασει ο ανηψιος ...θα γινει γρηγορα expert

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
μια χαρα περασα ..βεβαια βρισκομουνα υπο στενη παρακολουθηση συνεχως απο τον συνοδο μου και μου ελειψαν πολυ τα αγορια μου στη αθηνα ... παντως, περαν απο αυτο, πολυ ωραιες διακοπες ... αν σου μοιασει ο ανηψιος ...θα γινει γρηγορα expert
Σε ειχε σε στενο μαρκαρισμα,αλλα και εσυ δεν θα τον αφηνες να ξεκουραστη και λιγο  :pipa1:
δεν τον βλεπω να με μιαζη προς το παρων οσο τον σκουνταω και τον λεω να ορμα στα κοριτσια να εχει θρασος να μην καταλαβενη τιποτα αλλο τοσο κοντρα πηγαινη και αυτος και με τσατιζη

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Σε ειχε σε στενο μαρκαρισμα,αλλα και εσυ δεν θα τον αφηνες να ξεκουραστη και λιγο  :pipa1:
δεν τον βλεπω να με μιαζη προς το παρων οσο τον σκουνταω και τον λεω να ορμα στα κοριτσια να εχει θρασος να μην καταλαβενη τιποτα αλλο τοσο κοντρα πηγαινη και αυτος και με τσατιζη
ασε καλε το παιδι , μη το πιεζεις ..θα χει αθτος τον δικο του τροπο ... αλλοσστε οι "παλιοι" γαμ..δες ειναι αναντικαταστατοι...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ασε καλε το παιδι , μη το πιεζεις ..θα χει αθτος τον δικο του τροπο ... αλλοσστε οι "παλιοι" γαμ..δες ειναι αναντικαταστατοι...
Αναντικαταστατοι σιγουρα οχι αλλα τουλαχιστον να ειναι αντρες με @@ οχι @@ αντρες  :think:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
σας αφηνω προς το παρον ..παω να κανω κατι ψωνια (προφυλακτικα κ.τ.λ.) γιατι το βραδυ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
σας αφηνω προς το παρον ..παω να κανω κατι ψωνια (προφυλακτικα κ.τ.λ.) γιατι το βραδυ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Παρε και μερικα σε μεγαλο μεγεθος οχι παιδικα  ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom