You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η άτακτη Αννούλα μας!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 9K
- Εμφανίσεις 303K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλημερα εδω ειμαστε κουκλα :-* :-* :-*καλημερααααααα α....ειναι κανεις εδω ?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ωραια ...χαιρομαι που βρηκα τον πρωτο γατο ... πρωτη μερα σημερα ξανα στην αθηνα ..ελπιζω γατουλι μου να εισαι καλα ..πως περασες ? πηγες δικοπες ?Καλημερα εδω ειμαστε κουκλα :-* :-* :-*
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα ειμαι εκανα και κατι καλα καρφωματα και μεθυαυριο στις 2/8 την κοπαναω και θα αφησω ομως αντικαταστατη τον ανηψιο μου οχι μονο στο μαγαζι αλλα και εδω τωρα τον δειχνω με ποιους μιλω εδω για να ειναι ετοιμος,να μην δειξω στον ανηψιο με τοση εμειρια που εχωωραια ...χαιρομαι που βρηκα τον πρωτο γατο ... πρωτη μερα σημερα ξανα στην αθηνα ..ελπιζω γατουλι μου να εισαι καλα ..πως περασες ? πηγες δικοπες ?
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
και πολυ καλα κανεις γατε μουυυυυυυυυ . Να εχουμε κι εμεις παρεουλα οσο απουσιαζεις .Καλα ειμαι εκανα και κατι καλα καρφωματα και μεθυαυριο στις 2/8 την κοπαναω και θα αφησω ομως αντικαταστατη τον ανηψιο μου οχι μονο στο μαγαζι αλλα και εδω τωρα τον δειχνω με ποιους μιλω εδω για να ειναι ετοιμος,να μην δειξω στον ανηψιο με τοση εμειρια που εχω
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Ειναι αρκετα απειρος αλλα σιγα-σιγα θα μαθηκαι πολυ καλα κανεις γατε μουυυυυυυυυ . Να εχουμε κι εμεις παρεουλα οσο απουσιαζεις .
για λεγε εσυ πως τα περασες
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.004
- Πόντοι
- 22.785
58 για συστησε με στο κοριτσι ;)Ειναι αρκετα απειρος αλλα σιγα-σιγα θα μαθη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
μια χαρα περασα ..βεβαια βρισκομουνα υπο στενη παρακολουθηση συνεχως απο τον συνοδο μου και μου ελειψαν πολυ τα αγορια μου στη αθηνα ... παντως, περαν απο αυτο, πολυ ωραιες διακοπες ... αν σου μοιασει ο ανηψιος ...θα γινει γρηγορα expertΕιναι αρκετα απειρος αλλα σιγα-σιγα θα μαθη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σε ποιο κοριτσι εσυ εξαλλου τετοιος κοκορας θελης συστασης58 για συστησε με στο κοριτσι ;)
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Σε ειχε σε στενο μαρκαρισμα,αλλα και εσυ δεν θα τον αφηνες να ξεκουραστη και λιγομια χαρα περασα ..βεβαια βρισκομουνα υπο στενη παρακολουθηση συνεχως απο τον συνοδο μου και μου ελειψαν πολυ τα αγορια μου στη αθηνα ... παντως, περαν απο αυτο, πολυ ωραιες διακοπες ... αν σου μοιασει ο ανηψιος ...θα γινει γρηγορα expert
δεν τον βλεπω να με μιαζη προς το παρων οσο τον σκουνταω και τον λεω να ορμα στα κοριτσια να εχει θρασος να μην καταλαβενη τιποτα αλλο τοσο κοντρα πηγαινη και αυτος και με τσατιζη
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
ασε καλε το παιδι , μη το πιεζεις ..θα χει αθτος τον δικο του τροπο ... αλλοσστε οι "παλιοι" γαμ..δες ειναι αναντικαταστατοι...Σε ειχε σε στενο μαρκαρισμα,αλλα και εσυ δεν θα τον αφηνες να ξεκουραστη και λιγο
δεν τον βλεπω να με μιαζη προς το παρων οσο τον σκουνταω και τον λεω να ορμα στα κοριτσια να εχει θρασος να μην καταλαβενη τιποτα αλλο τοσο κοντρα πηγαινη και αυτος και με τσατιζη
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Αναντικαταστατοι σιγουρα οχι αλλα τουλαχιστον να ειναι αντρες με @@ οχι @@ αντρεςασε καλε το παιδι , μη το πιεζεις ..θα χει αθτος τον δικο του τροπο ... αλλοσστε οι "παλιοι" γαμ..δες ειναι αναντικαταστατοι...
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
και στις 2 περιπτωσεις που λες υπαρχουν @@ ... αυτα μας ενδιαφερουνΑναντικαταστατοι σιγουρα οχι αλλα τουλαχιστον να ειναι αντρες με @@ οχι @@ αντρες
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
καλως επεστρεψες αννουλα..........και στις 2 περιπτωσεις που λες υπαρχουν @@ ... αυτα μας ενδιαφερουν
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Υπαρχουν στην πρωτη στην δευτερη ειναι για ψησιμοκαι στις 2 περιπτωσεις που λες υπαρχουν @@ ... αυτα μας ενδιαφερουν
CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
γεια σου κουκλεεεεεεεεεεεεεεκαλως επεστρεψες αννουλα..........
giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Παρε και μερικα σε μεγαλο μεγεθος οχι παιδικα ;) ;)σας αφηνω προς το παρον ..παω να κανω κατι ψωνια (προφυλακτικα κ.τ.λ.) γιατι το βραδυ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
ωωωωωωωωωσας αφηνω προς το παρον ..παω να κανω κατι ψωνια (προφυλακτικα κ.τ.λ.) γιατι το βραδυ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΟΛΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 17
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 98
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 101
- Εμφανίσεις