CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
παντως και οσο οδηγεις μεταξυ τριτου και τεταρτου χιλιομετρου μια ενος χιλιομετρου καλα δεν ειναι?Στό άσανσερ μεταξύ τρίτου καί τέταρτου !!!!!!!!
παντως και οσο οδηγεις μεταξυ τριτου και τεταρτου χιλιομετρου μια ενος χιλιομετρου καλα δεν ειναι?Στό άσανσερ μεταξύ τρίτου καί τέταρτου !!!!!!!!
παντως και οσο οδηγεις μεταξυ τριτου και τεταρτου χιλιομετρου μια ενος χιλιομετρου καλα δεν ειναι?
μετα την οδηγηση ....παρκαρεις δεξια στην ακρη. βεβαια τα 4 θελουν και αξεσουαρ ..ντογκ στυλ σωστα?Μόνο καλά ???? σούπερ ντούπερ .,,, στά 4 όμως μετά Ε ?
μετα την οδηγηση ....παρκαρεις δεξια στην ακρη. βεβαια τα 4 θελουν και αξεσουαρ ..ντογκ στυλ σωστα?
μα θα με εχεις δεμενη νεραϊδένιε μουΆν σε καρφώσω , δέν θά μπορέσης νά πάς πουθενά ......
Ωπα τιεχουμεΈτσι θα σε πάρω Αννούλα !!!!
μιλαγαμε για ταξιδια ....του σωματος και του μυαλου ..Ωπα τιεχουμε
Καλησπερα Αννα και αμτζικ
Α ωραια καταλαβαμιλαγαμε για ταξιδια ....του σωματος και του μυαλου ..
καλησπερα γατεεεεεεεεεεεε
εσυ δε θα καταλαβαινες?Α ωραια καταλαβα
Με τραβαει το ατιμο ειναι γλυκοεσυ δε θα καταλαβαινες?
περναει μνι στο χιλιομετρο και το μυριζεσαι .....
παλιογατεεεεεεεεεεεεεεε
Δεν ατεχω αλλο Αννουλα την κανω.... φιλια κουκλα μουεσυ δε θα καταλαβαινες?
περναει μνι στο χιλιομετρο και το μυριζεσαι .....
παλιογατεεεεεεεεεεεεεεε
ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΔεν ατεχω αλλο Αννουλα την κανω.... φιλια κουκλα μου
ΔΑΝΑΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ
ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
και οι δυο ξερουμε τι γινεται ,...μενουμε για τους ννορμαλ..
και υπαρχουν..ασε το καθενα μαλακα να λει τη παπαρια του ?
δε κολλησαμε σε αλλα ρε συ ....
κατσε κατω ΤΩΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
[size=30pt]ΑΝΤΕ ΜΗ ΣΕ ΓΑΜΙΣΩ ΕΓΩ ΤΕΛΙΚΑ[/size]...
Ας ΤΟ ΔΙΑΛΑ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΘΕ ΕΝΑ
τροπος του λεγειν βρε...Δωσεεεεεεεεεε
Τι εγινε βρε Δαναη ποιος σε πειραξεΔεν ατεχω αλλο Αννουλα την κανω.... φιλια κουκλα μου
Τιποτα βρε Γιωργο ... οι Τραβεστι ποιον πειραξανε δεν ξερω .... καθε μερα διωχνουν και απο μιαΤι εγινε βρε Δαναη ποιος σε πειραξε
αληθεια ειναι οτι κανουμε πλακα ...λεμε αστειακια ..και πολλες φορες ακουμε βρισιες.. (ειπα να παω σε φαρο προχθες και ακουσα τα σχολιανα μου απο αγνωστο,, ΕΝΩ ΕΚΑΝΑ ΧΙΟΥΜΟΡ), εφυγε φιλη μου απο το σαιτ με νοημοσυνγ γιατι την συκωφαντισαν αγνωστοι....Ρε εχουν μπει γαμω τα ατομα κοριτσια δεν εχει στεριωση καμμια δεν τοχης καταλαβη????? Απο της πιο παλιες μεχρη τις πιο καινουργιες .... η χοντροπετσια εχει και τα ορια της ομως βρε Αννουλα ... Γιατι δεν τα βαζουνε με τις πουτανες εδω μεσα ... τα ευκολα θηματα ... οι ΤΡΑΒΕΣΤΙ ... παμε να κανουμε πλακα χαχα... και αν εχουμε καταφερη να μας αγαπησουν καποιοι εδω μεσα ειναι γιατι ειμαστε γαμω τα ατομα και με το σπαθι μας ... δεν νομιζω να εχουμε προσκυνηση κανεναν εδω μεσα ... και πολυ τους πεφτουμε ...