CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
χαχαχαχαμας βλεπω να ετοιμαζουμε την παγοθηκη παλι Αννουλααααα
που θυμηθηκες τις παγοθηκες βρε ?
μη με κολαζεις παλι ..πανω που πηγαινα να το ξεχασω
χαχαχαχαμας βλεπω να ετοιμαζουμε την παγοθηκη παλι Αννουλααααα
ονοματα και τηλεφωνα μη μου λες..... τετοια δεν τα ξεχναω....χαχαχαχα
που θυμηθηκες τις παγοθηκες βρε ?
μη με κολαζεις παλι ..πανω που πηγαινα να το ξεχασω
Έχουμε και τη Λίλα με την κάβα της - καυτό καλοκαίρι βλέπω φέτος.μας βλεπω να ετοιμαζουμε την παγοθηκη παλι Αννουλααααα
Η Λιλα αγαπη μου δεν εχει προβλημα.... παιρνη ενα δυλιτρο το γεμιζη νερο ... το βαζη στην καταψυξη .... μετα στο κωλο και αυτοματα αεριοκοντιζετε....Έχουμε και τη Λίλα με την κάβα της - καυτό καλοκαίρι βλέπω φέτος.
Ωραιο το αεριοκοντιζετεΗ Λιλα αγαπη μου δεν εχει προβλημα.... παιρνη ενα δυλιτρο το γεμιζη νερο ... το βαζη στην καταψυξη .... μετα στο κωλο και αυτοματα αεριοκοντιζετε....
καλως το αγορι... το ηξερα οτι θα σου αρεσε....Ωραιο το αεριοκοντιζετε
Τετοια μονο εσυ τα λες ωραιακαλως το αγορι... το ηξερα οτι θα σου αρεσε....
:-*Τετοια μονο εσυ τα λες ωραια
Κουκλα μου
ααααααααααΈχουμε και τη Λίλα με την κάβα της - καυτό καλοκαίρι βλέπω φέτος.
καλημερα χρηστο ...σε ξεμυαλισαν μπαγασακο εκει που πηγεςςςςςκαλημερα Αννουλα απο οτι βλεπω εισαι μονυμα συνδεμενη με το ...αστον λιγο να ξαποστασει βρε...λυσαρα...καλήμερα φιλε Γιωργο πωσ ειναι εκει?? εδω ζεστη εχει φιλαρακι.....καλημερα κουκλιτσα Δαναη...αργω να μπω αλλα δεν σας ξεχνω βρε ....
οριστε μαςςςςςςςςςςςς ολα τα καρφωσεεεεεεεεεεεε
θα δεις τι εχει να παθει στη διαδρομη
Καλα ρε τοσες ωρες δρομο συνεχεια θα καρφωνηςΑυτό ακριβώς έχω σκοπό να κάνω στη διαδρομή..... Να καρφώνω!
Καλα ρε τοσες ωρες δρομο συνεχεια θα καρφωνης
θα παρουμε καρτα με φωτοκύτταρο, να περασουμε κατεθθειαν βρεεεεεεεεΘα τον έχω συνέχεια μέσα......!!! ;) ;) ;) Με ξέρεις. Μόνο στα διόδια θα τον βγάζω για να τα πληρώνω.
Θα τον έχω συνέχεια μέσα......!!! ;) ;) ;) Με ξέρεις. Μόνο στα διόδια θα τον βγάζω για να τα πληρώνω.
Πονήρω να μην χασεις ουτε λεπτοθα παρουμε καρτα με φωτοκύτταρο, να περασουμε κατεθθειαν βρεεεεεεεε
θα παρουμε καρτα με φωτοκύτταρο, να περασουμε κατεθθειαν βρεεεεεεεε
βρεεεεεεεεεεΠονήρω να μην χασεις ουτε λεπτο
οι αντρες δε χρειαζονται να σκεφτονται...Βρε Αννούλα.....αυτό δεν το είχα σκεφθεί.
Να μία καλή λύση για ατελείωτο γαμήσι......! ;)
στο καρφωμα να σαι καλος ..τα αλλα μη σε νοιαζουν, γιατι θα πεσει η σημαια