giorgos58
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
Καλα ειμαστε καυλιτσατι κανετε καυλες μου
αγορια μου ατελειωτα.. ..εκφυλα ..ΜΟΝΑΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
αργοτερα μας πιανη η καυλα και το εκφυλο
Καλα ειμαστε καυλιτσατι κανετε καυλες μου
αγορια μου ατελειωτα.. ..εκφυλα ..ΜΟΝΑΔΙΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εμενα μ εχει πιασει απο την ωρα που ξυπνησα ?Καλα ειμαστε καυλιτσα
αργοτερα μας πιανη η καυλα και το εκφυλο
κεντας αντρα μου το ξερω ..κεντας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεκαλααα εδω δουλεια αλλα χαλαρα πολυ προς το παρον..κατα τα αλλα σπιτι δουλεια εκκλησια κεντημα ....
ρε μπας και εχεις καυλες?λεω εγω τωρα ..εμενα μ εχει πιασει απο την ωρα που ξυπνησα ?
να το κοιταξω ? κεντας αντρα μου το ξερω ..κεντας λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Φταιη οτι δεν καλογαμηθηκες χθες το βραδυεμενα μ εχει πιασει απο την ωρα που ξυπνησα ?
να το κοιταξω ?
ειναι δυνατον να μιλαω με αντρες και να μη τρελενομαι ???????????ρε μπας και εχεις καυλες?λεω εγω τωρα ..
χαχαχαχαχαχ γατεεεεεεεεεεεεεεεΦταιη οτι δεν καλογαμηθηκες χθες το βραδυ
Ειδες που το μυριστηκα Αννουλαχαχαχαχαχαχ γατεεεεεεεεεεεεεεε
δε γαμιθηκα καν χθες ....
οποτε καταλαβαινεις τι θα περασει σημερα οποιος ερθει πρωτος ?
θα μαρτυρησει
ΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ..σκοπευω να τον κρατησω ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ εδω ...Ειδες που το μυριστηκα Αννουλα
Ωχχχ καταλαβα τι θα παθη ο πρωτος, δεν θα εχει κουραγιο να ντυθη και αντε μετα να περπατηση δεν θα τον κρατανε τα ποδια του
προσεχε εσυ, γιατι σε εχω σταμπαρεια παπαπα λυσσαρααααααααααααααααα
θα σε χασουν εκεινοι κι εσυ θα χαθεις ....καταλαβα αν ερθω εγω θα κολλησω αδεια στη δουλεια θα με χασουν
μας καυλωνει στη δουλεια αυτο το κοριτσι και σαββατα με υφασματινο παντελονι ειναι θεμαθα σε χασουν εκεινοι κι εσυ θα χαθεις ....
Ολονυκτια λειτουργια προβλεπεταιΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΝΤΥΘΕΙ ..σκοπευω να τον κρατησω ΟΛΗ ΝΥΧΤΑ εδω ...
.εχει και πρωινο το πρωι της κυριακης ....δε σκοπευω να το χασω
οταν σηκωθεις απο την καρεκλα...προχωρα με το χερι στη τσεπη ...μας καυλωνει στη δουλεια αυτο το κοριτσι και σαββατα με υφασματινο παντελονι ειναι θεμα
το προωινο θα χει ζεστουλι κρουασανακι, πορτοκαλαδιτσα και καφεδακι για τον κυριο και ζεστη για την κυριαΟλονυκτια λειτουργια προβλεπεται
το πρωινο τι περιλαμβανη καρυδια με μελι
μπα οχι... οταν φευγουν δεν αντεχουν αλλο ....ασε που τους βαζω σε ταξι, που να οδηγησουν .κι ερχονται την αλλη μερα να παρουν το αυτοκινητοαυτα ειναι ....μετα πως φευγεις ομως που θα θες να γυρισεις δε ξερω αννα πηγε κανεις ως τη γωνια και μετα γυρισε παλι ?
Βλεπω πολυ περιποιηση για την πρωινη.το προωινο θα χει ζεστουλι κρουασανακι, πορτοκαλαδιτσα και καφεδακι για τον κυριο και ζεστη για την κυρια
επισης και εγω θα λειπω ως τριτη με αμορεε ειδικα το πρωι θελετε την περιποιηση σας ....αλλοστε πρεπει να περνετε βιταμινες για να μας τις δινετε μετα ...
παω για καφεδακι αγορια (βρεθηκε ο πρωτος) ..
καλο σαββατοκυριακο αγοριααααααααααααααα
Καλο ξεζουμισμαπαω για καφεδακι αγορια (βρεθηκε ο πρωτος) ..
καλο σαββατοκυριακο αγοριααααααααααααααα
ΣΑΣ ΛΑΤΡΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ