Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 304K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως τα...   μωρε του δινετε και καταλαβαινη βλεπω....  Ετρεχα για δουλειες σημερα... τωρα μπηκα μεσα... μπαινω εδω   παλι μπουρδελο το εχετε κανη...  ολο ψωλες και κωλους διαβαζω.... το μουνι το εχετε εγκαταληψη πια ???? Ανοιγω το κινητο.... λαρους δεν σε παρεξηγω αγορι μου... απο μενα μπορεις να κανης οτι θελεις με την Τσουλα.... μονο θα σε παρακαλεσω πριν φυγης απο αυτην  κανε ενα τσεκ επανω σου  να δεις αν το εργαλειο σου  το εχεις ακομα  μπορει να το ξεχασης εκει.....

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλως τα...   μωρε του δινετε και καταλαβαινη βλεπω....  Ετρεχα για δουλειες σημερα... τωρα μπηκα μεσα... μπαινω εδω   παλι μπουρδελο το εχετε κανη...  ολο ψωλες και κωλους διαβαζω.... το μουνι το εχετε εγκαταληψη πια ???? Ανοιγω το κινητο.... λαρους δεν σε παρεξηγω αγορι μου... απο μενα μπορεις να κανης οτι θελεις με την Τσουλα.... μονο θα σε παρακαλεσω πριν φυγης απο αυτην  κανε ενα τσεκ επανω σου  να δεις αν το εργαλειο σου  το εχεις ακομα  μπορει να το ξεχασης εκει.....
γιατι σε σενα το ξεχασε και ξαναρθε να το παρει πισω ? και εσυ δε του το δινες?
δεν ξερω δεν θα πω εγω....
θα σου πω εγω ...θα σε τσεκαρω ..αν και λογω καταγωγης και σεξουλιαρης θα σαι και χαβαλες ..βλεπω και την αλλη εδω ..σεξ και χαβαλε κανει κι αυτη...τι στο καλο σας κανουν εκει κατω και ειστε κουζουλοι ?

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
γιατι σε σενα το ξεχασε και ξαναρθε να το παρει πισω ? και εσυ δε του το δινες? θα σου πω εγω ...θα σε τσεκαρω ..αν και λογω καταγωγης και σεξουλιαρης θα σαι και χαβαλες ..βλεπω και την αλλη εδω ..σεξ και χαβαλε κανει κι αυτη...τι στο καλο σας κανουν εκει κατω και ειστε κουζουλοι ?
:2funny: :2funny: :2funny: καλα εμενα καπου με εχεις δει ε.οχι ολοκληρο απ τη μεση και κατω..εχω φωτο σε αλλο site ξερεις εσυ... :rockon: :rockon:

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
Καλησπερα Αννουλα..μολις καθησα στο γραφειο...α σημερα εχει πολυ τρεξιμο...φιλακια μαναρακι μου...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλησπερα Αννουλα..μολις καθησα στο γραφειο...α σημερα εχει πολυ τρεξιμο...φιλακια μαναρακι μου...
οκ κουκλε ... χαχαχαχχα, κατι σου ετυχε βρε, καταλαβαινω μωρο μου..πολυ δουλεια ...δε πηραζει βρε μια αλλη φορα ..δε περιμενα δημοσια ακυρωση ...χαχαχαχα χαχαχαχα το ζησα κι αυτο....
καλη δουλιτσααααααααααα αν προλαβαινα θα σου κανα ενα μασαζακι να σε ξεκουρασω...α ρε εργοδοτες !! αφηστε τα αγορια μας ελευθεραααααααααααααααα

CRIS 38

Μέλος
Εγγρ.
31 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
16
οκ κουκλε ... καταλαβαινω μωρο μου..δε πηραζει βρε μια αλλη φορα ..δε περιμενα δημοσια ακυρωση ...χαχαχαχα χαχαχαχα το ζησα κι αυτο....
καλη δουλιτσααααααααααα

εισαι τρελη???ποιοσ ακυρωσε τι???τελειωνω στις 1 σε παιρνω τηλ γυρω στις 10 τωρα παω να δω πως πηγε μια βλεφαροπλαστικη ..εγω δεν ακυρωνω ποτε τιποτα μαζι σου μωρο θα ηταν ιεροσυλια...

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
:2funny: :2funny: :2funny: καλα εμενα καπου με εχεις δει ε.οχι ολοκληρο απ τη μεση και κατω..εχω φωτο σε αλλο site ξερεις εσυ... :rockon: :rockon:
:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

τωρα καταλαβα .......αμαννννννννννννννννν
ειχα παθει πλακα με τη φωτο εκεινη...
εχεις ουρα πολυ δυναμηηηηηηη

καλημερουδιαααααααααααααααααααα
καλημερα αρη
καλημερα γατε
καλημερα αθηνα
καλημερα ελλαδα
καλημερα κοσμεεεεεεεεεε

(γα την στεφη....καλημερα κοτααααααααα)

ari1973