CD_ANNA
Trans
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2009
- Like
- 4
γιατι οταν σε βλεπω μ ανοιγει η ορεξηκαλησπερααααααααααααα
![Pipa1 :pipa1: :pipa1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/pipa1.gif)
γιατι οταν σε βλεπω μ ανοιγει η ορεξηκαλησπερααααααααααααα
Θελης να το ρουφηξης γι'αυτογιατι οταν σε βλεπω μ ανοιγει η ορεξη?
![]()
![]()
ελα ντεγιατι οταν σε βλεπω μ ανοιγει η ορεξη?
![]()
![]()
λες ?Θελης να το ρουφηξης γι'αυτο
δεν μου ξεφευγεις , ετσι κι αλλιωςελα ντε![]()
![]()
φαντασου να με ειχες ρουφηξει κιολας
![]()
αντιστεκομαι ακομα αλλα κανα μεσημερι ομως θα γινει η ζημια :-*λες ?![]()
![]()
δεν μου ξεφευγεις , ετσι κι αλλιως
Λεω δεν ξερω
ωχ ...εισαι ζημιαρης αντρας εσυ ?αντιστεκομαι ακομα αλλα κανα μεσημερι ομως θα γινει η ζημια :-*
θα μαθεις κι εσυ..που θα μου πας.Λεω δεν ξερω
δεν ξερω δεν θα πω εγω....γεια σου πατριδα...ωχ ...εισαι ζημιαρης αντρας εσυ ? θα μαθεις κι εσυ..που θα μου πας.
Πότεθα μαθεις κι εσυ..που θα μου πας.
γιατι σε σενα το ξεχασε και ξαναρθε να το παρει πισω ? και εσυ δε του το δινες?Καλως τα... μωρε του δινετε και καταλαβαινη βλεπω.... Ετρεχα για δουλειες σημερα... τωρα μπηκα μεσα... μπαινω εδω παλι μπουρδελο το εχετε κανη... ολο ψωλες και κωλους διαβαζω.... το μουνι το εχετε εγκαταληψη πια ???? Ανοιγω το κινητο.... λαρους δεν σε παρεξηγω αγορι μου... απο μενα μπορεις να κανης οτι θελεις με την Τσουλα.... μονο θα σε παρακαλεσω πριν φυγης απο αυτην κανε ενα τσεκ επανω σου να δεις αν το εργαλειο σου το εχεις ακομα μπορει να το ξεχασης εκει.....
θα σου πω εγω ...θα σε τσεκαρω ..αν και λογω καταγωγης και σεξουλιαρης θα σαι και χαβαλες ..βλεπω και την αλλη εδω ..σεξ και χαβαλε κανει κι αυτη...τι στο καλο σας κανουν εκει κατω και ειστε κουζουλοι ?δεν ξερω δεν θα πω εγω....
γιατι σε σενα το ξεχασε και ξαναρθε να το παρει πισω ? και εσυ δε του το δινες? θα σου πω εγω ...θα σε τσεκαρω ..αν και λογω καταγωγης και σεξουλιαρης θα σαι και χαβαλες ..βλεπω και την αλλη εδω ..σεξ και χαβαλε κανει κι αυτη...τι στο καλο σας κανουν εκει κατω και ειστε κουζουλοι ?
οκ κουκλε ... χαχαχαχχα, κατι σου ετυχε βρε, καταλαβαινω μωρο μου..πολυ δουλεια ...δε πηραζει βρε μια αλλη φορα ..δε περιμενα δημοσια ακυρωση ...χαχαχαχα χαχαχαχα το ζησα κι αυτο....Καλησπερα Αννουλα..μολις καθησα στο γραφειο...α σημερα εχει πολυ τρεξιμο...φιλακια μαναρακι μου...
οκ κουκλε ... καταλαβαινω μωρο μου..δε πηραζει βρε μια αλλη φορα ..δε περιμενα δημοσια ακυρωση ...χαχαχαχα χαχαχαχα το ζησα κι αυτο....
καλη δουλιτσααααααααααα
![]()
![]()
καλα εμενα καπου με εχεις δει ε.οχι ολοκληρο απ τη μεση και κατω..εχω φωτο σε αλλο site ξερεις εσυ...
![]()
![]()
καλημεραα καυλα![]()
![]()
![]()
τωρα καταλαβα .......αμαννννννννννννννννν
ειχα παθει πλακα με τη φωτο εκεινη...
εχεις ουρα πολυ δυναμηηηηηηη
καλημερουδιαααααααααααααααααααα
καλημερα αρη
καλημερα γατε
καλημερα αθηνα