Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
καλησπερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Καλησπερα Αννα
Καλως τηνα την περδηκα που περπατα λεβεντηκα..... ασε Αννουλα εψες παραλιγο να μου δωσουν την τρυπα μου να την φαω....
Τοσο πολυ σε στραμπουληξανε,αντε θα κανεις  :pipa1: και στο δικο σου  :grin: :grin: :grin:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλως τηνα την περδηκα που περπατα λεβεντηκα..... ασε Αννουλα εψες παραλιγο να μου δωσουν την τρυπα μου να την φαω....
χαχαχαχαχα μωρη μπας και ηρθε ο ιδιος και στισ 2 μας?
χθες μου κανε το ποπακι σουροτιρι ενας κυριος ...η συνεννοηθηκαν..ξερεις τι παλιοπαιδα ειναι αυτα?

καλησπερα γατουλι μας

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
χαχαχαχαχα μωρη μπας και ηρθε ο ιδιος και στισ 2 μας?
χθες μου κανε το ποπακι σουροτιρι ενας κυριος ...η συνεννοηθηκαν..ξερεις τι παλιοπαιδα ειναι αυτα?

καλησπερα γατουλι μας
κανουνε αναγνωριση Εδαφους φαινετε.... να δουν αν ειναι καλλιεργησημο....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γατε ..σου ξαναλεω ..εσεις φταιτε..αμαν πια .μας εχετε τρελανει ... μπαινω, που λες, σημερα στο μετρο και καθεται ενας κυριος απεναντι μου με φορμα γυμναστικης ...βλεπω οτι ειναι καβλωμενος και διαγραφετε ο "μικρος"...ε τι να κανω? χαμογελαω η καψερη γλυκα...κατεβηκαμε στην ιδια σταση και σε 20 λεπτα με  :knockinb: ..ποιος φταιει ?
Δαναη δες εδω τι λεει η τσουλιτσα σου παλι τον καταφερε και τον μαρανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
:2funny: :2funny:να δω εγω ποτε θα σας...καλλιεργησω  :fuck2: :fuck2: :pipa1: :pipa1: :pipa2:
η καταλληλη εποχη για καλλιεργιες  :knockinb: ειναι η ανοιξη...
αντε να δουμε
Δαναη δες εδω τι λεει η τσουλιτσα σου παλι τον καταφερε και τον μαρανε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ειπα..δε φταιω εγω ...αυτοσ ηταν προκλυτικος ..ακους εκει φορμα αφαρμοστη και καβλωμενος ..τι να κανα ? προσευχη ?

διαγραφετε ο "μικρος"...

δεν ξερω Αννουλα ... σε ειχα για πιο εξτρημ καταστασεις.... 
εχω ? εξτιμ ? α παπαπαπαπαπ  :cool2:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ειπα..δε φταιω εγω ...αυτοσ ηταν προκλυτικος ..ακους εκει φορμα αφαρμοστη και καβλωμενος ..τι να κανα ? προσευχη ?
Βεβαιως προσευχη με μετανοια δεν εκανες τελικα  :grin: :grin: :grin:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
πες τα ...εγω 4 μερες καθησα και κοντεψα να ερθω αναπηρη απο το  :knockinb:
Και ελεγες πριν πας οτι θα πας με μιση καρδια
και που να αποφασισης για προς τα εδω πανω τα ιδια και χειροτερα θα παθης  :grin: :grin: :grin:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
με ποσα ατομα ηταν η μεγαλυτερη παρτουζα αννα ?εχουμε παραδοση κατω....ξερουμε απο καλο λαδι  :grin: :grin:
ασε παρτουζες δεν κανουνε εκει με Τρανς... αμα σκοτωθουνε καμμια μερα μεταξυ τους θα βγαλη ο ενας τα απλυτα του αλλου στη φορα και τη βαψανε...

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
ασε παρτουζες δεν κανουνε εκει με Τρανς... αμα σκοτωθουνε καμμια μερα μεταξυ τους θα βγαλη ο ενας τα απλυτα του αλλου στη φορα και τη βαψανε...
νομιζεις οτι δεν κανουνε..εδω πηδαει ο ενας τον αλλον και οι γυναικες το κανουν και μεταξυ τους...ασε μην ανοιξω το στομα μου...και ειναι και γιορτη σημερα  :2funny: :2funny:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
αλλαζουμε θεμα....  ωραιος καιρος...

Stories

Νέο!

Stories