Νέα

Η άτακτη Αννούλα μας!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CD_ANNA
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Χρονια Πολλα Δις Αννουλα.... Τι εγινε την φαγαμε την στακα???? εχεις δει στακα απο κοντα????  ξερεις εεεε....  απο χωριο σε χωριο διαφερη... αλλου ειναι πιο πηχτη αλλου πιο κοσμοπολιτηκη...

Επισης εμαθα οτι βαζατε το κατσικακη στο στομα και οταν το τραβαγατε εξω εμενε μονο το μεδουλι αληθευη?????

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Χρονια Πολλα Δις Αννουλα.... Τι εγινε την φαγαμε την στακα???? εχεις δει στακα απο κοντα????  ξερεις εεεε....  απο χωριο σε χωριο διαφερη... αλλου ειναι πιο πηχτη αλλου πιο κοσμοπολιτηκη...

Επισης εμαθα οτι βαζατε το κατσικακη στο στομα και οταν το τραβαγατε εξω εμενε μονο το μεδουλι αληθευη?????
χρονια πολλα Δαναη ..ο,τι επιθυμεις κουκλα..
περιττο να σου πω οτι τα Χανια ειναι το ομορφοτερο μερος που εχω παει ...τρελαθηκα ..πολυ οραιο μερος, πολυ καλοι ανθρωποι ...και ωραιοι οι ατιμοι..και σεξυ και ολα τα εχουν ...
χαχαχα η στακα πολυ τελεια αν και εμαθα οτι γινεται απο γαλα ...αχ ...σε κανα μηνα παλυ θα κατεβω ...

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Χρονια Πολλα Αννα βλεπω περασες καλα

ari1973

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2007
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
16
χρονια πολλα αννα....τα λεγα εγω αννουλα...και για κρητικους και για στακα :2funny: :2funny:

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
δεν ηξερα οτι οι κρητικοι ειναι τοσο σεξουλιαριδες και χαβαλετζηδες ..
ερωτευτικα τα μισα χανια ...και πολυ καλοι στο σεξ ..λιγο αγριοι..αλλα πολυ καλοι...
αχ βρε αρη..δεν ξερω αν οφειλεται στη στακα η στο κλιμα...εγω με βλεπω να μετακομιζω συντομα ...χρονια πολλα καρδια μου ...

ΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωω ... ξερω οτι κι εσεις ειστε ΣΟΥΠΕΡ και καλοι στα  :pipa1:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ερωτευτικα τα μισα χανια ....λιγο αγριοι..αλλα πολυ καλοι...

ΓΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
σε λατρευωωωωωωωωωωωωωωωωω ... ξερω οτι κι εσεις ειστε ΣΟΥΠΕΡ και καλοι στα  :pipa1:
Καλα εμεινε και κανενας που να μην τον ερωτευτης  :grin: :grin: :grin: :grin:

Ειμαστε δεν το κρυβουμε  :pipa1: :knockinb: :pipa2: :2on1:
Καλησπερα Αννα

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
Καλα εμεινε και κανενας που να μην τον ερωτευτης  :grin: :grin: :grin: :grin:
ε μα ..εγω φταιω ? εσεις φταιτε που ειστε καβλιαριδες ..α στα διαλα πια..εχω ερωτευτει καμια 200 αντρες ...ελεος πια ..μαζευτητε λιγο ...τι σας φταιμε ?

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
ε μα ..εγω φταιω ? εσεις φταιτε που ειστε καβλιαριδες ..α στα διαλα πια..εχω ερωτευτει καμια 200 αντρες ...ελεος πια ..μαζευτητε λιγο ...τι σας φταιμε ?
Eσυ εσυ φταις  :grin: :grin: :grin: εισαι καυλιαρικο πλασμα και ερωτευσιμο

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
Αννουλα,λεω να κατεβω για συγγρου και ισως πιω ποτακι στις κουκλες,γενικα πιστευεις αξιζει ο περιπατος??Θα βρω τιποτε ενδιαφερον??χρονια πολλα ,μη ξεχασω!!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
γατε ..σου ξαναλεω ..εσεις φταιτε..αμαν πια .μας εχετε τρελανει ... μπαινω, που λες, σημερα στο μετρο και καθεται ενας κυριος απεναντι μου με φορμα γυμναστικης ...βλεπω οτι ειναι καβλωμενος και διαγραφετε ο "μικρος"...ε τι να κανω? χαμογελαω η καψερη γλυκα ...κατεβηκαμε στην ιδια σταση και σε 20 λεπτα με  :knockinb: ..ποιος φταιει ?

μπουμπουνακο μου σημερα δε θα χει κοσμο ...τσεκαρε το...σαββατο καλυτερα να πας ...
αντε να σε δουμε και μεις καμια φορα...

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
απο εδω μεσα με εχουνε δει κανα δυο ...φιλες!!!εγω δεν συνηθιζω να βγαινω εδω συχνα!!αλλωστε ειμαι πιο πολυ στα εργα και οχι στα πολλα λογια!!καταλαβαινεις....!!!μπαινω βλεπω, χτυπαω,αν κατι με καλυπτει εγκεφαλικα,(πως αλλιως απο εδω μεσα?),και πηγαινω!!!τα αποτελεσματα βεβαια τα γνωριζω μονο εγω.Θα μιλησω εαν πεσω μονο σε κανα οργιο, που το παιζει ,αλλα ειναι τα μαυρα χαλια του!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
απο εδω μεσα με εχουνε δει κανα δυο ...φιλες!!!εγω δεν συνηθιζω να βγαινω εδω συχνα!!αλλωστε ειμαι πιο πολυ στα εργα και οχι στα πολλα λογια!!καταλαβαινεις....!!!μπαινω βλεπω, χτυπαω,αν κατι με καλυπτει εγκεφαλικα,(πως αλλιως απο εδω μεσα?),και πηγαινω!!!τα αποτελεσματα βεβαια τα γνωριζω μονο εγω.Θα μιλησω εαν πεσω μονο σε κανα οργιο, που το παιζει ,αλλα ειναι τα μαυρα χαλια του!!
και πολυ καλα κανεις ... ολες εμεις εδω ..ειμαστε στην διαθεση σας..αυτο σημαινει οτι μας κανετε και κριτικες και ενημερωνετε τουε συναγωνιστε σας κτλ..κτλ η κρατατε την εμπειρια για τον εαυτο σας..οπως και να χει ..καλα κανετε και μας κρινετε, ετσι βελτιωνομαστε και σας προσφερουμε καλυτερες υπηρεσιες ....

εσενα σε ξερω και απο αλλο σαιτ και ξερω ποσο επιλεκτικος εισαι κουκλε μου

gblack

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα αννουλα.πες μου σε ποιες στασεις μπαινεις στο μετρο .......(παω να αγορασω φορμα)

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
καλησπερα αννουλα.πες μου σε ποιες στασεις μπαινεις στο μετρο .......(παω να αγορασω φορμα)
α να χαθεις ,,σατυρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

τετοια μου κανετε και ειμαι συνεχεια  :pipa1:

σταση μετρο αττικη μπαινω  ...χαχαχχαχαχα

ειστε ομως οι αντρες ...ατιμα πλασματα ..
μας κανετε πουτανες με τον τροπο σας ...

υ.γ. αν δεν βρεις φορμα, φορα τζινακι κολλιτο

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
γατε ..σου ξαναλεω ..εσεις φταιτε..αμαν πια .μας εχετε τρελανει ... μπαινω, που λες, σημερα στο μετρο και καθεται ενας κυριος απεναντι μου με φορμα γυμναστικης ...βλεπω οτι ειναι καβλωμενος και διαγραφετε ο "μικρος"...ε τι να κανω? χαμογελαω η καψερη γλυκα ...κατεβηκαμε στην ιδια σταση και σε 20 λεπτα με  :knockinb: ..ποιος φταιει ?
Αλλο που δεν ηθελες και εσυ μολις ειδες το ψαρι να κουνιετε μεσα στην γυαλα  :grin: :grin:

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
παντως αννουλα εγω θα βγω,θα παω να πιω το ποτακι στις κουκλες και μετα θα παω βολτουλα προς τα κατω...,ισως χαλαρα κι ωραια βρεθει τιποτε και γινει κανα παιχνιδι με ηρεμια ομως,αυτο θελω!!!εαν ακουει κανεις....με ηρεμια βασικο αυτο!!!
και πολυ καλα κανεις ... ολες εμεις εδω ..ειμαστε στην διαθεση σας..αυτο σημαινει οτι μας κανετε και κριτικες και ενημερωνετε τουε συναγωνιστε σας κτλ..κτλ η κρατατε την εμπειρια για τον εαυτο σας..οπως και να χει ..καλα κανετε και μας κρινετε, ετσι βελτιωνομαστε και σας προσφερουμε καλυτερες υπηρεσιες ....

εσενα σε ξερω και απο αλλο σαιτ και ξερω ποσο επιλεκτικος εισαι κουκλε μου

boubounas

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
8
Πόντοι
1
εγω ειδα οτι δε μιλησε κανενας και νομισα οτι,κατι εγινε στο φορουμ!!οκ τωρα ηρεμησα μη θεωρηθω και γκαντεμης!!

OP
OP
CD_ANNA

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4
τι εγινε παθαμε μπλακ αουτ?
sorry ..χθες εφυγα ξαφνικα ... ...οχι και γκαντεμης βρε εσυ ...εκτος κι αν εχεις καμια συγγενια με τον γνωστο γκαντεμη ..

χθες τελικα πως περασες ?

καλησπερουδιαααααααααααααααααααααααααααααααααααα

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Καλως τηνα την περδηκα που περπατα λεβεντηκα..... ασε Αννουλα εψες παραλιγο να μου δωσουν την τρυπα μου να την φαω....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom